Hemma.

{ 2009-02-2713:23:52 } Dagbok | 3 kommentarer


Idag håller vi oss hemma. Jag är sjuk tråkigt nog. Jag hatar verkligen att vara dålig, känns som om man inte kan göra någonting alls. Det gör det inte bättre att jag ska börja jobba igen imorgon. Min kropp pallar inte med, den säger verkligen stop. Hoppas att det är bättre imorgon annars kommer det att bli de 7 jobbigaste timmarna i mitt liv tror jag.
Snart kommer i alla fall Timothy hem, då ska vi åka och handla. Undrar vad man ska göra till middag idag då?? Timothy hade tagit med sig ketchupen till jobbet idag så jag fick äta spagetti och kötbullar utan ketchup till lunch. Det är så himla jobbigt när man inte har någonting hemma och man inte orkar ta sig någonstans. Jag tror dock att jag skulle må bättre av lite frisk luft kanske. Hmm.. Vi får se vad som händer!!
Happy friday everybody!




Gjort stan osäker.

{ 2009-02-2620:29:21 } Dagbok | 3 kommentarer


Idag träffade vi som sagt ML inne i stan. Det var meningen att jag skulle köpa mössa till mig själv och till Julia men vi hittade inte dem vi skulle ha tyvär. Funderar på om jag ska kolla Tradera idag kanske och försöka hitta en där.
Vi höll oss ganska länge på Fridhemsplan men efter ett tag så åkte vi till Centralen. Vi mötte min pappa på Hötorget och tog en snabbfika med honom. Michis och jag delade på en muffin och sen hade pappa ett frikort typ eller vad man ska säga så vi fick en smarrig smothie helt gratis. Tack pappa!!
Efter fika så gick vi och kollade på Zara eftersom dem har hur söta barnkläder som helst. Först var vi på den som ligger på Drottningatan men den var inte så bra så vi gick ner till Kungsträdgården istället. Där inhandlades två tröjor och ett par mjuistights, allting för fjuttiga 180 kr. Jag bara älskar att deras barnkläder är så himla klassiga men samtidigt ungefär lika dyra som H&M.
Efter Zara så åkte vi hem. Timothy hämtade mig och Julia vid Gullmarsplan och vi åkte till Willys för att handla mat och blöjor och sånt där. Vi var där kanske en 40 minuter eller något och sen åkte vi hem och gjorde mat. Det blev stekt lövbiff (strimlad) med vitlök och sambalolec med ris och creme fraiche. Mums.. Nu ska vi kolla lite tv och mya på, lillan somnade precis. Hoppas er dag har varit lika bra som min!





Prinsessan

{ 2009-02-2611:18:22 } Bilder | 2 kommentarer


Så här söt är vår lilla prinsessa idag. Igår kom det paket från Florida med två ursöta tröjor. Den som hon har på sig och en som är helrosa!










Happy Thursday.

{ 2009-02-2609:56:08 } Dagbok | 0 kommentarer


Vaknade klockan 09.00. Julia var vaken i natt så det var himla skönt att hon sov ända tills klockan nio. Eftersom jag är sjuk så tog Timothy henne mestadels i natt men jag vaknar alltid när hon vaknar så är alltid vaken i alla fall. Men det är i alla fall skönt att kunna ligga kvar i sängen. Tack så mycket älskling!!
Idag så ska vi in till stan med ML. Hoppas på att hitta en mössa till mig själv som jag har velat ha jättelänge. Hoppas också att hitta en matchande mössa till Julia.
Nu ska vi ta och göra oss i ordning här hemma. Undrar vad man ska ta på sig. Tycker att det är så himla tråkigt väder ute. Jag tappar liksom lusten att göra mig fin, kanske alltså bara blir mjukisar idag! Jag lägtar så otroligt mycket tills det blir vår här hemma. Man kan ha tunnare kläder, Converse utan att behöva bli blöt om fötterna och så slipper man ta på dem små så himla mycket kläder. Det blir lättare för dem att röra på sig och sen så slipper dem drabbas av värmeslag så fort man går på T-banan. Jag tar alltid av Julia mössa och knäpper upp och så men det spelar ingen roll känns det som!
Hoppas ni alla får en happy thursday!




God kväll!

{ 2009-02-2520:34:31 } Dagbok | 0 kommentarer


Kändes som om jag inte gjorde någonting på träningen idag. Eftersom jag är dålig så tog jag det lugnt sen var inte alla där så jag kunde inte göra allt dem andra gjorde heller.
Vi har fått tillbaka vår bil också. Jag fick värsta choken när jag kom ner till parkeringen efter träningen, där stod man och letade efter en silverbil så stod där vår mörkblåa.
Jag har tänt levande ljus här hemma och ska ta på mig pyjamas och sen sätta mig framför tvn, hoppas det är något bra på. Jag tycker att det går mest massa skit nu för tiden bara. Finns ingen serie som jag verkligen följer eller så faktiskt. Ganska tråkigt, men det bli ju lite så när man tränar på vardagskvällarna. På väg till träningen så köpte jag lite godis också, mums mums. Jag var så himla sugen när vi var på resande fot så jag var bara tvungen att handla faktiskt. 
Nej, nu kommer Timothy och tar över tvkontrollen så jag måste gå och ta tillbaka den! Love you all!  

(Kom på att jag måste skriva inlägg på engelska också, men som sagt det kommer att ta tid att skriva så jag måste verkligen kunna sitta ner ostört och det är lättare sagt än gjort när man har en liten vilde här hemma!)






Lekstund har guld i mun!

{ 2009-02-2515:13:56 } Bilder | 1 kommentarer


        
Julia







Globen

{ 2009-02-2514:33:07 } Inköp | 0 kommentarer


När Julia sov så gick jag iväg till Globen. Vi hade ingen direkt mat hemma så jag gick dit och åt på Donken. Det är så himla dumt när man är så hungrig så att det gör ont i magen. Jag orkade inte gå runt och kolla vad dem hade på andra ställen så jag gled in på Donken, det var inte ens gott!
Efter maten när jag fått lite energi gick jag in på Lindex, jag och Michis har kollat på som en träningsoverall som finns i både kille och tjej. Den ser så himla skön och så kostade den bara 149 kr. Så eftersom jag idag är förkyld så köpte jag den som uppmuntran. Julia har ju börjat ha två tofsar på huvet nu också så jag handlade lute nya toffsar till henne. Dem hon hade förut är hälften borta av så jag införskaffade nya.
Idag springer jag upp och ner till tvättstugan också. Jag har tvättat tre tvättar och funderar på om jag ska tvätta våra lakan också, bland det bästa jag vet är att sova i nytvättade lakan. Men eftersom det är träning fem till sju idag så tror jag inte att jag kommer att hinna hänga in dem i torkskåpet, Timothy får stå för det när han kommer hem från jobbet tror jag.
Nu ska jag leka med Julia, hon är på grymt bra humör. När hon är så är hon som bäst!



Julias mysiga träningsoverall och toffsar!







Förkyld och räkningar.

{ 2009-02-2509:26:48 } Dagbok | 0 kommentarer


Först ska jag börja med att säga att jag verkligen försökte att blogga igår men blogg.se var jätte segt så beslutade att jag bloggar idag istället.
Imorse när jag vaknade så kände jag att jag verkligen har fått en förkylning av något slag. Inte alls roligt för det känns inte som om jag har tid att vara sjuk nu. Har träningar och grejer, som sagt så är det ju snart DM.
Julia vaknade vid sju och då låg vi kvar i sängen ett tag sen gick vi upp och åt frukost. Efter frukost betalade jag räkningar. Jag hatar att betala räkningar, jag är alltid rädd att dem ska komma in för sent (även fast jag gör dem i tid) och sen så är det tråkigt att göra av med pengar så tycker jag. NU ska jag bada Jullis för hon börjar bli otolig när jag sitter framför datorn! Hörs senare mina vänner...


Suddig bild på Julia från i måndags







Lista!

{ 2009-02-2317:42:28 } Dagbok | 2 kommentarer


Blev utmanad av Nicole och lilla Chloe att göra lista, kul kul!


När fick du reda på att du var gravid? I April 2007

Blev det en chock? Yes, fast jag kände det på mig

Hur gammal var du?
 20 år fyllda

Hade du mycket halsbränna?
 Ingen halsbränna alls faktiskt, tack gode gud för det. Har hört att det är riktigt jobbigt!

Spydde du mycket?
 Jag spydde bara någon gång i slutet när Julia låg konstigt i magen, gör dem det så kan dem tydligen trycka på någon nerv som gör att man mår illa. Visste inte att dem kunde göra det förens det hände.

Hade du mycket foglossning?
 Skulle jag väl inte vilja säga

Ditt sf mått som störst?
 I vecka 33 var måttet 33 cm, tror det var som störst

Har du fått bristningar?
 Många tyvär, men jag har en vacker dotter så det gör mindre faktiskt.

Trodde du att det var en pojke eller flicka?
 Jag och Timothy tog reda på att det var en tjej

Vad hoppades du på?
 Jag hoppades på att vår lilla flicka skulle komma ut frisk bara!

Gick du över tiden?
 Ja, Julia är född i vecka 41+3. Gick alltså ca två veckor över tiden.

Födde du för tidigt?
 Nej.

Hur var förlossningen?
 Förlossningen var normal, värkarna satte igång 05.00, hon är född 23.32. Vi kom in till BB klockan 17.40. Hade värkar under hela dagen.

Blev du sydd?
 Ja, sex inre stygn och två yttre.

Dragen med sugklocka?
 Som tur var inte!

Hur många var inne i förlossningsrummet?
 Det var jag, Timothy, barnmorska (Charlotta Ollson) och en sköterska (Eric någonting..)

Hade du någon nära med dig?
 Timothy! Fanny och hennes kompis satt ute i väntrummet och min pappa kom upp när allting var klart.

Vilket BB födde du på?
 Bästa SÖS!

Hur stor var bebisen?
 Julia vägde 3700 gr och var 50 cm lång. .

Vad fick den heta?
 Julia Elisabeth May

Var allting värt det?
 Det var värt det gånger 1000. Jag skulle inte tveka att göra om det någonsin!!




Julia 17/1-08, bara några minuter gammal






Det nya vrålåket!

{ 2009-02-2308:46:55 } Bilder | 3 kommentarer


Här kommer bilder på Julias nya vrålåk, såhär på morgonkvisten. Idag så ska vi på möte med SYO så nu ska jag sätta igång och leta efter betyget, hoppas det sitter i "viktigt-pärmen".






Julias vrålåk! (but still in love whit the Bugga!)







Myshelg!

{ 2009-02-2220:41:59 } Dagbok | 0 kommentarer


Vi har varit med ML verkligen hela helgen. Dem sov ju hos oss på fredagen och sen på lördagen så skulle vi till Andys lekland i Sickla. Vi gick in till Söder efter att barnen ätit lunch så att dem somnade i vagnen. Sötnosarna somnade som små änglar. Vi gick in på Lindex i Ringen och Michis köpte en overall till Leon. Vädigt fin, grå med vita stjärnor och grönt foder. Sen skulle vi hoppa på 74an, när dem kom så var det en klumpvagn (en väldigt stor och fet vagn) på och en rulator. Vi fick inte plats, eller vi fick men chafören vill inte köra när vi stod så. Vi fick gå av och eftersom inte nästa buss gick förens 20 minuter senare så började vi vandra. Vi gick i princip halva vägen innan vi hoppade på nästa buss. Snacka om att vi gick mycket. När vi kom till Sickla så höll vi på att dö utav hunger. Vi delade på en suchis och kycklingspett med ris, mums vad gott det var. När vi kom upp till Andys så mötte Timothy oss där. Vi gick in och träffade alla från min andra mammagrupp, jag kallar gruppen den gamla mammagruppen eftersom alla är typ 15 år äldre än mig och Timothy. Vi typ hälsdae bara på dem, det var meningen att vi skulle umgås men det varkade som om dem mest ville sitta och prata och vi ville ju leka med våra barn när vi var där. Vi åkte rutchkanor och lekte i bollhavet, det var verkligen jättekul. Efter Andys så var det dags för mellis till de små, vi satte oss och tog varsin smoothie och gav barnen frukt. Det bestämdes att Michis skulle sova hos oss igen eftersom hennes mamma och hennes man skulle ha middag hemma. Vi handlade god mat till kycklingwok och så åkte vi hem och började med maten. Det var jättegott och när vi ätit klart så lekte vi mer med barnen. Vi tog fram chips till melodifestivalen och barnen somnade strax efter åtta. Jag har ju sagt att jag inte ska kolla på delfinalerna för  jag tycker att det bara är tråkigt som dem fiskar pengar från tittarna, sen tycker jag inte om programledaren heller. Det var inget bättre på TV och det var faktiskt ganska kul och sitta och klaga. Vu tyckte i alla fall att det var rätt låtar som gick vidare till Globen. Var lite besviken på BWO bara!
Idag så tog vi det lugnt på morgonen, gjorde american pancakes och bara mös på. Efter lucnh så skjutsade vi hem ML eftersom dem skulle till Leons pappa och fira Leons födelsedag.
Vi åkte till IKEA, jag somnade i bilen på väg dit haha... Vi började med lunch till oss, köttbullar med potatis och brunsås (ett måste på IKEA). Vi inhandlade lite ljus och blomma till badrummet, sånna där praktiska saker som behövs. Efter det så åkte vi till Babyland. Skulle kolla på vagn faktiskt! Jag älskar ju vår Bugaboo Bee verkligen men när det är såhär mycket snö så är den tyvär inte den mest praktiska. Vi inhandlade i alla fall en grå Urban Jungle. Vi har kollat på begangnade men liksom inte hittat någon vi har gillat. Känns hur bra som helst eftersom vi nu inte behöver slita så otroligt mycket på Bugaboo:n, den vill man ju ha fin till våren/sommaren. Jag trode liksom inte att det kunde bli såhär mycket snö i vår stad men tydligen så kan det de.
Nu ska jag göra mig i ordning för sängen, trött efter träningen. Även fast jag typ inte gjorde någonting kändes det som, kunde bara bygga ett bygg tyvär. Men imorgon så är det träning igen och då tar vi nya tag. Kan verkligen inte fatta att det bara är tre veckor kvar till DM, känns helt otroligt. (by the way Helena, du måste mejla uppg. så att jag kan sätta in pengar till dig!!!)
Sov så sött allesammans så lägger jag upp bilder på nya vagnen imorgon! Krams






Fredag.

{ 2009-02-2022:21:44 } Dagbok | 1 kommentarer


Inte gjort så mycket idag så det finns inte så mycket att skriva. Var inne i stan typ hela dagen, kom hem med en overall till Julia från Lindex.
Vi träffade ML i vid Södra klockan fyra så åkte vi hem till oss. Jag bytte om och sen var det träning. ML satt tappert och tittad på. Timothy kom och hämtade oss och nu har vi precis ätit tacos och ska se röstningen i Let's Dance. ML ska sova här och imorgon så ska vi till Andys Lekland i Sickla. Kommer bli grymt roligt tror jag.
Nu ska jag umgås, sov så gott!




Present från Leon

{ 2009-02-1921:33:38 } Allmänt | 4 kommentarer



Tack så mycket ML!







Heldag med ML!

{ 2009-02-1921:32:10 } Dagbok | 0 kommentarer


Idag hade vi en heldag med Michis och Leon. Började med att vi möttes upp klockan kvart i tio för att åka till Brandbergen och göra gipsavtryck på våra små barns händer och fötter. Vi kan säga såhär, Julia var inte så bra på det. Först så skulle vi göra händerna men hon typ bara grep tag i lerans som man gjorde själv formen av, så inga händer blev det. Sen skulle vi försöka med fötterna, den ena trampade hon ner så hårt att det typ gick igenom hela leran, kommer bli ett mycket utstickande fotavtryck, den andra blev riktigt bra faktiskt. Vi ska hämta dem nästa tisdag i alla fall. Ska nog bara lacka min tror jag, man kan måla olika färget men jag tycker det är finast som det är. Vitt i gips! Sen ska jag sätta på något fin snöre och hänga upp här hemma.
Efter detta så åkte vi till Farsta C, jag skulle handla skedat till Jullis eftersom jag har haft bort ungefär alla. Vet verkligen inte hur jag lyckas! Vi åt kycklingspett till lunch medans barnen sov, när dem vaknade så fick Julia paket av Leon. Av no reason liksom! Fin tröja och söta byxor till var det! Tack tack! Jag handlade ny halsduk på H&M också, tyckte jag hade gjort mig förtjänt av det. Jag tänker alltid att jag ska handla till mig själv men så slutar det alltid med att det blir till Julia i alla fall. Vi gick runt i Farsta ett bra tag och när vi skulle byta på barnen så träffade jag en gammal klasskompis från lågstadiet där. Han och hans flickvän hade precis fått en liten flicka, en vecka var hon och hur söt som helst!
Efter att vi hade givit J och L lite mellis så åkte vi hem. Eftersom Julia vaknade 05.00 imorse som sagt så var jag ganska trött. Vi hann dock inte vara hemma speciellt länge eftersom vi klockan sex skulle vara på Torvalla i Haninge och heja på Michel som spelade hockey. Dem vann med 13-0, stackars FOC Farsta alltså. Efter matchen åkte vi hem till fam Lindberg där vi åt take out från Vega. Vi kollade andra perioden på DIF-matchen och sen bar det av hemåt! Nu sitter jag här framför datorn. Har precis vunnit en auktion på Tradera. Köpte ett par Nova Star-jeans till Julia för 276 kr! Snacka om kap, dem kostar liksom 400 i butik. Ska mejla om betalning nu och sen är det sängen som gäller, för tredje gången idag.. DET BLEV JU GANSKA TIDIG START PÅ DAGEN!






Vakna 05.00!

{ 2009-02-1909:15:24 } Allmänt | 0 kommentarer


Imorse så vaknade Julia 05.00, what's up whit that?! Hon somnade om en liten stund vid halv sju men det räknas typ inte för  jag blev bara tröttare av den lilla stunden. Nu är hon hur trött som helst så jag ska sätta på henne overallen så ska vi bege oss till Brandbergens ÖF för att göra gipsavtryck av hennes händer och fötter. Hoppas hon somnar på vägen så hon är pigg och glad där!





Nytvättad soffa!

{ 2009-02-1820:09:53 } Dagbok | 0 kommentarer


När man bara är hemma så får man så himla mycket praktiska saker gjort. Nu på eftermiddagen har jag t ex tvättat vår soffa. Hela lägenheten känns renare när den är ren faktiskt, jag har kommit på att det är hemligheten.
Inte så mycket mer att raportera, lagade pannbiff med potatismos och brunsås till middag. Mumsig middag ifag också. Julia har nästan inte hostat någonting faktiskt men man hör att hon har lite slem kvar, hoppas hon mår bra imorgon. Ingen feber har hon i alla fall! Nu ska jag äta semla och kolla på Arga Snickaren på femman! Jag älskar inredningsprogram av alla dess sorter!




Hemma efter promenad.

{ 2009-02-1814:24:27 } Dagbok | 2 kommentarer


Kom precis hem från en promenad på Söder. Jag klarar verkligen inte av att vara hemma mer än en dag utan att göra någonting! Julia är inte riktigt bra så ville inte göra allt för mycket så jag passade bara på att gå på Söder medans hon sov. Julia vaknade på bussen hem, tror hon sov i alla fall en och en halv timme eller något.
Vet inte riktigt vad jag ska göra nu faktiskt, skulle vilja gå på träningen ikväll men eftersom Timothy jobbar sent så blir det lite svårt tror jag. Vill ju inte lämna bort lillan om hon inte är kry liksom. Hon har i och för sig inte hostat lika mycket som igår och snoret har minskat lite.
Tror jag ska sätta på Vänner härhemma nu igen, jag får verkligen inte nog. Kanske ska gå igenom lite i Julias garderob och lägga upp på Tradera. Julia har så himla mycket kläder. Det är riktigt sick alltså! Ska man ändå rensa ut och typ slänga så kan man lika gärna rensa ut och sälja.
Vi hörs ikväll allesammans!

  
Favoriten = telefonen







Myskväll!

{ 2009-02-1721:20:11 } Videos | 2 kommentarer


Lagade god middag till oss ikväll. Michis pratade om spagetti med tomatsås med köttbullar i igår och jag blev bara så sugen så det var vad som stod på menyn idag. Timothy kom hem vid fem och då satte jag igång. Han tog hand om vår lilla sjukling medans jag stod vid spisen. Klockan sex ungefär var maten klar och vi satte oss till bords med levande ljus. Kände för en riktig myskväll. Märktes på Julia att hon tyckte att det var skönt också. Äta tillsammans allihopa och bara ta det lugnt.
Halv sju kollade jag på Unga Mödrar medans Timothy gjorde disken. Efter det fick Julia på sig pyjamasen och vi satt och tog det lugnt i vardagsrummet med levande ljus. Jag tänder alltid levande ljus på kvällen innan hon ska gå och lägga sig, tycker att det sprider som ett lugn innan sängen. Klockan åtta så gick vi in till sovrummet och Julia fick välling. Hon somnade nästan direkt den lilla gullungen. Vi har ju lagt telefonkataloger under hennes sängsben vi huvudet så att hon ska komma upp lite och inte hosta så mycket, tycker faktiskt att det fungerar. Det tillsammans med hostmedevcin verkar göra susen.
Jag ska börja blogga lite på engelska här i bloggen också faktiskt. Timothys släktningar borta i USA läser nämligen min blogg och nu har jag fått önskemål om att få lite på engelska. Vi får väl se hur det går, engleskan är lite ringrostig (i alla fall skrivandet), var ju några år sedan man gick ut gymnasiet liksom. Inte som om man har vanan inne men det kommer väl tillbaka ganska snabbt hoppas jag.
Bjuder på en Juliamovie innan jag drar mig tillbaka, enjoy!



Här äts det middag för fullt!







Mellis till de små.

{ 2009-02-1716:39:39 } Emelie tipsar | 1 kommentarer


Du behöver:

Turkisk yourhurt
Valfri fruktpuré
Valfria frysta frukter/bär

Gör såhär:

Häll upp önskad mängd youghurt i en skål och bland med purén.
Tina lite av de frysta bären/frukterna i micro och skär sedan i mindre bitar (man kan ha så stora eller små bitar man vill).
Blanda samman och sen är det klart att servera.

Det sköna med det här mellanmålet är att det är så enkelt att variera, det är lätt att göra och det är absolut inga tillsatser. Servera gärna med kanske en macka eller något liknande för att få det riktigt mättande. Julia just loves it!


Julia tycker om mango och jordgubbar


De frysta bären förvaras lätt i frysen och eftersom man inte använder hela fruktburken så brukar jag även frysa in det som blir över. Lägg i iskubsformer för enkel förvaring.






Hemmadag.

{ 2009-02-1714:20:36 } Dagbok | 0 kommentarer


Eftersom Jullis inte är på topp så  är vi hemma hela dagen. Julia har lekt lite, ätit lunch och jag har städat lägenheten för vad som känns ungefär som hundrade gången på bara någon vecka. Jag förstår inte hur det kan bli så stökigt.
Har duschat och målat naglarna också nu medans Julia sover, hon sover i vagnen nästan sittande eftersom hon hostar mindre då. Gummsan, jag tycker så synd om henne när hon är såhär för man märker verkligen att hon tycker att det är jättejobbigt. När sötnosen vaknar så ska vi gå ner till Apoteket och hämta ut hostmedecinen som hon fick utav doktorn igår. Hoppas det blir bättre då!
Hmm undrar vad man ska hitta på nu då, kanske gå igenom korgarna i badrummet. Känns som om det är dags för det. Ska kanske försöka städa riktigt noga. Vi har nämligen en grön byteskedja på björnsbytare som vi verkligen vill ha. Den ligger på tredje våningen i Hammarby Centrum. Vi har varit intresserade utav den länge men hon har inte velat byta. Nu har hon ändrat sig och Timothy har ordnat så att vi ska på visning på söndag. Då måste allting vara perfekt! Nej, dags att sätta fart..


Älsklingen sover middag






Pics again!

{ 2009-02-1710:28:45 } Bilder | 0 kommentarer


Nu är vår gamla dator inkopplad och då kan det bjudas på bilder igen! Enjoy...


Julia i bollhavet , Andys lekland 6/2-09



Julia i bollhavet, 6/2-09






Sovmorgon!

{ 2009-02-1620:57:38 } Dagbok | 0 kommentarer


Dagen började med att Julia sov till 20 i 10. Hon brukar vakna vid 08 så ni kan ju förstå min förvåning när jag vaknade klockan 09. Jag gick i alla fall upp då eftersom vi skulle vara i Farsta C klockan elva så tänkte att det var lika bra att gå upp och göra sig i ordning.
Klockan halv elva ungefär mötte vi Michis och Leon i Gullmarsplan så tog vi T-banan tillsammans till Farsta där vi mötte Cassandra, Jossefin, Maria, Edda, Kim och Ellen. Vi skulle allesammans på invigning av ny ÖF för unga föräldrar. Innan så tog vi oss en sushi och det var gott som vanligt.
Det var great turn out på ÖF. Kul att så många åkte dit. Vi hade trevlig sångsamling och det bjöds på fika. Vi två blev dock våra små barn trötta så vi begav oss. Tog en tur i centrum och kollade runt och när dem små hade somnat i vagnen så satte vi oss och fikade på DiCorno, mitt gamla jobb faktiskt. Efter fikat så fortsatte shoppingen och vi åkte hem strax innan fem. Michis följde med oss hem för hon var så sugen på pizza och enligt henne så görs den bästa här i Hammarbyhöjden. Det var väldigt trevligt och gott i alla fall och efter maten så skjutsade vi Michis och Leon till Södra Station där dem tog tåget hem. Vi åkte till Zinken för att hämta Timothys hockeygrejer.
Klockan åtta hade vi tid på närakuten på Gullmarsplan. Julia har under veckan haft jättejobbig hosta och jag har inte velat ge henne någon medecin utan att en läkare tittat på henne. Han skrev ut recept på hosmedecin som vi ska hämta ut imorgon. Han tyckte även att hon var lite röd i ena örat så vi ska ge mycket näsdroppar så att det inte blir inflamerat.
Nu ska jag kolla på TV och sen gå och lägga mig. Jullis sover redan och tänkte det är lika bra att passa på att sova då, man vet aldrig hur natten blir! Love you all!




Kalas!

{ 2009-02-1521:33:54 } Dagbok | 2 kommentarer


Idag var vi på kalas hos Leon. Vi kom dit klockan två och då var det uppbullat så det hette duga. Jag vet inte ens hur många olika sorters kakor det var, så mycket var det. Michis hade gjort en jättefin tårta med djungeldjur på, hon är ett mirakel den där tjejen.
Leon fick massa fina paket, Julia och Melina var mer än glada åt att hjälpa till. Han fick marakas, massa kläder, gosedjur och mycket mer. Melinas mamma Kim väntar Melinas lillebror nu och hon hade värsta fina magen. Beräknad i Juni är hon så det är en bit kvar men jag tyckte att det fullkomligt lös om henne. Längtar tills vi ska ge Julia ett litet syskon, men det lär dröja ett tag!!
Vi skjutsade hem Maria och lilla Edda. Dem bor i Brandbergen och eftersom jag skulle på träning där så åkte dem med. Vi hade med extra bilbarnstol och allt.
Träningen gick bra, Ida är tillbaka från Finland så nu kunde jag göra alla bygg faktiskt. Det var riktigt länge sedan. Kändes bra i alla fall.
Efter träningen var det middag hemma hos pappa som vanligt. Annika och Jesper var där. Annika är Dennis (min avlidne farbror) exfru och Jesper är deras gemensamma son. Dem åt middag tillsammans med oss och det var riktigt trevligt. Syna att dem inte bor här i stan så vi kan ses oftare.
Nu ska jag gå och lägga mig för jag riktigt längtar till sängen. Jag kommer in i sånna perioder när jag bara längtar efter att krypa ner under täcket. Just nu är jag inne i en sån period så jag säger god natt!




Happy Valentine!

{ 2009-02-1421:04:31 } Dagbok | 0 kommentarer


Idag var det då alla hjärtans dag. Vi brukar inte fira det här hemma men idag så skulle vi på middag och bio i alla fall. Timothy jobbade på dagen och sen kom han hem med rosor till mig, han har varkligen blivit en liten romantiker han. Vi gjorde oss i ordning och sen åkte vi till hans föräldrar för att lämna lilla Jullbull. Vi var där vid halv fyra, fyra kanske kolckan var. Lämnade av gullunge med hennes saker och sen åkte vi till Sickla.
Vi åt mumisga hamburgare på Texa's Burger, inte tråkiga McDonald's-burgare utan riktiga grejer. Jag orkade verkligen inte hela min utan var så mätt så jag höll på att spricka. Det var i alla fall en timme tills bion skulle börja så vi gick till Willys och handlade biogodis. När vi hade kommit dit och fått lite frisk luft så kändes det mycket bättre verkligen.
Kvart i sex började bion, Rosa Pantern 2 blev det. Kanske inte den bästa utav filmer men vi ville inte att det skulle bli för sent för Julia så kvart i sex passade oss perfekt. Hade inte så höga förväntningar på filmen men jag blev positivt överaskad. Fann mig själv sittandes och skratta både en och två, tom tre gånger faktiskt haha.
Efter filmen så åkte vi för att hämta Julia. När vi kom dit så satt hon och mös med uncel Jhonny och mötte oss med ett stort leende. Jag har alltid hört att barn straffar sina föräldrar när man lämnar bort dem men inte vår lilla Julia inte. Hon var hur glad som helst.
Vi åkte hem för att lägga gullungen och jag, dum som jag är, ville ha gos med henne. Gav henne välling framför TVn och trode att hon skulle somna i famnen, men inte då. Hon sover fortfarande inte och Timothy håller på inne i sovrummet för fullt. Måste nog gå in och lösa av honom nu tror jag. Dumma mamma!!!
Har kollat lite på Melodifestivalen också. Jag hade ju lovat mig själv att inte titta på deltävlingarna för jag tycker det är så töntigt. Det har blivit så himla utdraget. Man ska ringa och röst hur många gånger som helst, dem gör verkligen vad som helst för att tjäna pengar nu för tiden. Sen tycker jag att programledaren är bland det dåligaste jag sett också. God Gud alltså. Christian Luuk var mycket mycket bättre förra året. Vad är det för skit med den där internationella juryn då?? Var är världen på väg. Jag kommer ihåg när jag  var liten, då var det en Melodifestival och folket röstade. Håller jag på att bli så gammal?
Imorgon är det Leons kalas också, so excited alltså!!

Poke




Grattis LEON!

{ 2009-02-1321:56:26 } Dagbok | 3 kommentarer


Hipp hipp hurra för LEON idag! Idag är det Leons ettårsdag. Jag och Julia åkte hem till dem, vid tolv var vi där. Vi fick god lunch som åts tillsammans med Michis, Leon och Fjun. Riktigt trevkligt var det, och gott som bara den. Var Michis mormor som hade gjort kycklingpajen och jag bara dog så god den var.
Efter lunch åkte vi till Brommaplan och mötte upp Cassandra och Jossefin. Vi åkte tillsammans till lekland där barnen fick leka av sig i någon timme. Man orkar inte mer ska jag säga er. Grymt mycket intryck för dem små sen så kan man säga att det inte är speciellt låg ljudnivå. När vi kom dit så var det helt okej men när det började lida mot slutet så kom det massa barn som skulle vara där på kalas. Då gick vi.
Av oss fick Leon idag bara ett paket, resten ska han få på kalaset på söndag. Men idag fick han i alla fall en t-shirt från NameIt med MussePigg på. Julia har en likadan fast men MimmiPigg på haha.
Efter lekland så var det träning och eftersom jag fortfarande inte har fått sova riktigt ordentligt så tog jag det lugnt idag också men på söndag så ska det tränas utav bara sjutton. Hoppas på att ha fått vila upp mig tills dess, känns inte som om jag känner min kropp när jag är såhär trött. På träningen idag så fick jag också lite kläder till Julia utav min kära tränare Lotta, kläder som hennes dotter inte kan ha. Hoppas kunna läggga upp bilder snart! Känns lite tråkigt att blogga utan bilder.
Nu ska jag kolla klart på Let's Dance. Jag hoppas Kitty åker ut idag, hon är bara too much.
Imorgon hoppas jag på att få tvättstugan på dagen och sen så ska jag och Timothy på bio och ut och äta. Timothys storebror ska passa Jullbull. Vi fick ju det i jullklapp utav honom, middag, bio och barnpassning. Vi tänkte passa på att ta ut det på självaste alla hjärtans dag!!
Kram på er allesammans!




Inget nytt.

{ 2009-02-1120:46:04 } Dagbok | 4 kommentarer


Har inte hänt så mycket här hemma. Bara varit hemma hela dagen. Jag och Julia tog en tripp till parken här utanför bara. Min energi har verkligen legat på noll hela dagen. Hoppas vara lite piggare imorgon så jag kan fixa det sista till Leons present. Stora killen fyller ju ett år på fredag och på söndag så är det kalas. Tänk att tiden går så otroligt fort, känns som om det var igår dem små liven kom till världen. Idag satt jag och kollade på "Friends", som vanligt. Avsnittet när Ross får sin son Ben, jag höll på att börja gråta. Den lyckan som fyller en när man får en liten får det liksom att rinna över.
Var och tittade på träningen idag också, eftersom jag inte är på topp så var jag inte med. Men det ändrades lite och var tvungen att få in nya räkningar. Alltid lite jobbigt när man ändrar tycker jag eftersom jag inte är den bästa på att hålla koll på nya räkningar. Tar mig någon träning innan jag får till det hela.
Nej, nu ska jag gå och lägga mig. Haha shit klockan är verkligen bara typ nio men jag tänkte passa på att sova när lillan gör det. Vår lilla prinsessa! God natt på Er allesammans!




Onsdag.

{ 2009-02-1109:42:25 } Dagbok | 0 kommentarer


Jag är fortfarande hur trött som helst. Inatt var jag och Timothy vakna med Julia mellan 01.00 och 02.30. Tror att Timothy somnade innan mig, jag satte mig i vardagsrummet med Julia. Hon fick ligga i vagnen och jag satt och drog den tills hon somnade. Tror att det är tänderna som spökar fortfarande. Vet inte riktigt hur jag ska klara av den här dagen. Jag var inte ens såhär utmattad när Julia var nyfödd. Måste i alla fall komma ut idag känner jag, tror det är bra för Julia också.  Om man hittar på något på dagen så kanske hon kan sova bättre på natten eller vad tror ni? Bara att man ska ha energi till att göra det också.
By the way, jag följer en blogg som heter en Prinsessas Dagbok, http://www.alltforforaldrar.se/prinsessan/ , hon har precis fått en liten dotter. Ella ska hon heta och föddes i en snödriva utanför sjukhuset. Där kan man snacka om häftig förlossning. Grattis grattis!
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen plocka undan frukosten.




Verkligen slappdag!

{ 2009-02-1020:29:39 } Dagbok | 0 kommentarer


Idag var verkligen slappdagen numero uno!! Jag och Julia har varit hemma hela dagen förutom en snabb tripp till affären med Timothy när han kom ham från jobbet. Kände att jag behövde det idag, en dag till att bara vila upp mig.
Timothy har också berättat för mig att det inte finns någon "ingång" så man kan lägga in bilder på den här datorn. Han ska koppla in vår vanliga så att jag kan bjuda på lite bilder här på bloggen.
Nu ska jag kolla klart på Top Model och sen väntar sängen! Sov så gott ya'll!




Bloggar igen.

{ 2009-02-1014:10:56 } Dagbok | 0 kommentarer


Har inte bloggat på vad som känns som evigheter! Lite uppdatering på vad som hänt på senaste då..

På fredagen så var vi på lekland, jag Julia Fanny och Vivi. Mycket trevligt var det. Även om Julia var lite skeptisk i början så kom hon loss på riktigt där på slutet. På kvällen var det träning och efter det så åkte vi hem till min pappa och sov där. Daniel skulle ha tillbaka bilen som Fanny hade lånat och kände inte för att åka kommunalt hem från Svartbäcken klockan åtta på fredagskvällen med Julia. Somnar hon i vagnen så vaknar hon när man kommer hem och då får man aldrig gå och lägga sig.
Lördagen tillbringade jag i Farsta C. Daniel kom och mötte mig och Julia och vi handlade till vår födelsedagsmiddag. Jag och Daniel (Julias gudfar) fyller år på samma dag så vi tänkte att vi skulle fira lite tillsammans. Vi lagade hemmagjord pizza och canelloni. Till efterätt så blev det marängsvisch (vet ej hur det stavas) Daniels mamma och pappa var där, Fanny och Michis och Leon. Fick finaste halsbandet av Michis i födelsedagspresent. Hon hade gjort det helt själv!! Kommer bilder på det senare, har inte hunnit fråga hur man lägger in bilder på den här datorn vi har just nu än.
På söndagen så var vi bara hemma hos pappa. Jag städade och möblerade om Fannys rum. Det blev hur bra som helst. På eftermiddagen var det träning. Timothy kom dit och tog hand om Julia när han kom hem från Idre (GUD VAD GLAD JAG BLEV ATT SE HONOM IGEN!) Efter träningen så åkte vi till Vegabaren där pappa bjöd på mat. Efter middagen åkte vi hem och la oss. Julia har sovit konstigt hela helgen, tror att det är för att vi har sovit borta men också för att hon har fått fler tänder. Så jag har inte sovit så mycket.
Igår, måndag, så fyllde Vivi 21 år. Vi åkte dit på smörgåstårta. Jag kände mig konstig hela dagen så det blev bara en kort visit (tack så mycket i alla fall). Timothy kom och hämtade oss och vi åkte och handlade. När vi kom hem så mådde jag verkligen inte bra. Låt oss säga att smörgåstårtan inte gjorde någon lång vistelse i magen. Tror att det hela berodde på trötthet faktiskt.
Idag så mår jag bättre i alla fall. Har varit hemma hela dagen och tagit det lugnt. Jag håller på att kolla igenom helva "Friends" serien. Jag har sagt det förut men säger det igen, jag bara älskar den. Julia har sovit middag och nu tänkte jag nog klä på henne och gå ut och gunga. Jag får så dåligt samvete om hon är inne en hel dag. Måste få lite frisk luft varje dag. Längtar tills det blir varmare så man slipper ha på alla dessa kläder bara. Känns som det tar lika lång tid att klä på dem små liven som dem orkar vara ute sen.
Idag ska jag försöka lägga upp lite grejer på Tradera och Blocket också, tänkte jag skulle sälja av lite grejer så jag kan köpa en Urban Jungle vagn. Fick en pläd som jag ska ha i den till Julia i födelsedagspresent, så nu är det bara vagnen som skanas.
Ska kolla med Timothy när han kommer hem sen hur man lägger in bilder så ni kan få lite uppdatering på den fronten också.
Nu ska jag återgå till "Friends" ett tag! Kram på er så hörs vi senare!




Friday!

{ 2009-02-0610:14:11 } Dagbok | 1 kommentarer


Fredag idag. Julia och jag ska till leklandet efter lunch hade jag tänkt. Vivvi kanske hänger på, vore kul!
Julia sov riktigt bra inatt faktiskt, jag var lite förvånad faktiskt. Hon kom inte över till mig förens vid kanske sex. Hon fick ju nattmål men hon somnade om i sin egen säng sen.
Tänkte sumera mina födelsedagspresenter också.. Jag fick presentkort på IKEA, tre "Vänner"-boxar, en LUDDE-pläd från IKEA som jag ska ha i Julia UJ-vagn när jag köper en sån. Jag fick lite pengar och sen presentkort på GinaTricot. Tack allesammans.
Ikväll är det träning också, undrar hur det kommer gå bara. Timothy är ju inte hemma som sagt och träning slutar precis när Julia ska somna för natten. Fanny skulle följa med och passa henne så får vi åka dit lite tidigare så att jag kan ge henne mat innan det börjar. Kommer säkert att gå bra. Ikväll är det Let's Dance också, ska bli mysigt. Kanske ska fråga om Fanny vill stanna och kolla med mig. Vore mysigt!
Blir lite dåligt med bilder här på bloggen nu eftersom vi inte har vår dator. Vår dator har ju fått tuppjuck och vill inte fungera så vi har fått låna Timothys arbetskamrats dator medans han är bortrest. Jag vet inte riktigt hur man för över bilder till den här datorn och jag vågar nog inte prova heller. Ska kolla sen när det är lite lugn och ro när Jullis sover.
Nej, nu måste jag ge min dotter lite uppmärksamhet. Önskar er alla en fab fredag så hörs vi senare!






Hej då födelsedag.

{ 2009-02-0520:25:47 } Dagbok | 2 kommentarer


Nu är födeledagen över. Blev inte riktigt som det var tänkt. Sover inte hos pappa, jag kom på när jag höll på att packa hur mycket man måste ha med sig för tre nätter till lillan så jag orkade bara inte. Vi träffade pappa och Fanny för middag i Farsta C och sen skjutsade pappa hem oss. Kollade på Unga Mödrar och sen kom Timothys föräldrar. Dem gick precis och nu satte jag mig framför datorn i min ensamhet. Julia sover.
Usch jag hatar verkligen att vara ensam. Jag längtar så sjukt mycket efter Timothy, gör ont i hjärtat. Vill bara att han ska komma hem verkligen. Den här dagen blev verkligen inte alls som jag hade tänkt mig, blä för att fylla år känns det som.
Sverige spelar hockey i Globen ikväll också, ska kolla klart på matchen nu. Har lagt Julia och diskat så jag vet inte ens vilka dem spelar mot. Vill bara gå att lägga mig faktiskt. Nej, jag tackar för mig!



Jag mår bäst när vi är tillsammans!






Julia, 8130 gr 72.5 cm.

{ 2009-02-0513:00:01 } Dagbok | 2 kommentarer


Först och främst, grattis till mig själv. Idag fyller jag hela 22 år. Timothy sjöng för mig på sängen imorse innan han åkte iväg för att vara borta tills på söndag. Fick två vännersäsonger och presentkort på IKEA, tack Timothy, mamma och mormor.
Klockan elva var vi på BVC för Julias ettårskontroll. Det lilla trollet väger nu 8130 gr och är 72,5 cm lång. Hon fick sprutor också, två stycken, en i varje lår. Lilla gumman tyckte det gjorde ont men det gick över ganska snabbt.

Nu ska jag packa, äta lunch och sen så åka till lekland men min älskling.


Ha en fab my birthday!






Skärgården.

{ 2009-02-0420:59:19 } Dagbok | 1 kommentarer


Idag har jag och Jullis varit i skärgården. Vi åkte dit för att gå på lite utflykt med Xist. Dem har fått nya lokaler där så man var inbjuden att kolla. Vi var dock bara fyra mammor och barn där, lite tråkigt att det inte var större turn out, men det var väldigt trevliga mammor och barn. Tack också Fanny för att du skjutsade dit oss, verkligen guld värt.
Bussen hem var en pina, kändes som om resan aldrig skulle ta slut och Julia var inte på bästa humöret heller. Hennes nap blev helt konstig idag och sen så sov hon inte tillräckligt länge heller. Lilla gumman! Nu sover hon i alla fall sött i sin säng och hoppas hon kommer sova bättre inatt än vad hon gjorde natten till idag.
Träning var det som gällde på kvällen. Lunda och typ inget folk där alls, alltid lite segt att träna då plus att det känns som om värsta nackspärren har smygit sig på.
Imorgon är det i alla fall min födelsedag. Börjar den med ettårskontroll på BVC, sen måste jag hem och packa inför min weekend hos pappa. Hoppas också på att kunna ta oss till någon form av lekland också. Skulle vara kul att göra det som "firande" av min födelsedag liksom. Det är verkligen så när man blir förälder, man slutar tänka på sig själv och barnet kommer hela tiden i första hand. Det är den härligaste känslan på denna jord!
Nu ska jag gå och lägga mig för jag är så trött att jag håller på att somna här framför datorn. Krams!




Back to BB time!

{ 2009-02-0310:59:43 } Bilder | 2 kommentarer

















Bästa tiden i mitt liv






Myspys.

{ 2009-02-0220:50:47 } Inköp | 2 kommentarer


Idag har verkligen varit en mysdag. Vi vaknade vid halv åtta, tog det lugnt hemma till halv ett när Julia skulle sova middag och då gick vi ut så hon somnade i vagnen. Jag promerade in till Söder, skönt eftersom det var så fint väder. Det var kallt som sjutton men solen sken så det gjorde inte så mycket.
Julia sov som en stock när jag kom till Ringen så jag gick in för att handla. Jag hade ju som sagt rabattkupong där så det blev halkisar till Jullbull och en jättesöt pyjamas också. Tycker dock att H&M har fått sämre barnkläder, eller i alla fall på tjejsidan. När det var klart så sov fortfarande sötnosen så jag passade på att äta lite, blev Thaimat. Äggnudlar med kyckling och grönsaker, mumma! När jag ätit upp så gick vi till Blecktornsparken. Julia vaknade som en liten ängel när vi kom dit och vi var där och lekter i en timme ungefär sen så var det dags för mellis. Julia ville inte gå därifrån bara, hon skrek hela vägen till Skanstull. Inte förens jag satte henne i soffan på Muffinsfabriken och gav henne en sked men skogsbär och yougurt så blev hon tyst. Jag fick min muffin idag som jag har längtat efter så länge. Tråkigt med mig är dock att jag tröttnar efter typ tre tuggor, samma sak med godis. Men dem där tre tuggorna, oj så gott det var. Åt en choklad- med vaniljkrämmuffin. Efter det så åkte vi hem. Julia var mycket gladare på vägen hem, tror hon var hungrig när vi gick från parken också, därför hon var så grinig. (Men enligt mina päron så var jag också som ett galet barn när man skulle gå från parken, har hört många historier om det, så hon kan ju ha fått det från mig också!)
När vi kom hem så kom också Timothy hem från jobbet och tandläkaren. Vi klädde på oss igen och åkte och handlade. Gjorde canneloni med ricotta- och spenatfyllning med sallad till. Åt det framför "Unga mödrar" och det var väldigt gott. Jag har bara ätit goda saker idag verkligen.
Klockan typ kvart över åtta så somnade Julia och nu sitter jag och Timothy framför TV:n. Köpte chips idag också för vi hittade värsta goda dippen. Måste kolla klart på "Design Simon & Thomas".
Jag säger peace out och skickar massa mys till alla readers där ute!


Shoppingen



Sötaste bilden på Julia när hon myser i soffan nu på kvällen






Julia in the park!

{ 2009-02-0217:07:38 } Videos | 3 kommentarer



Här är Julia i parken, uppdatering av dagen kommer senare. Nu ska vi och handla!






God morgon.

{ 2009-02-0210:48:05 } Dagbok | 0 kommentarer


God morgon allesammans!
Fint väder är det ute idag och Julia och jag hade tänkt att ta oss till Blecktornsparken på Söder. Planen är att jag ska gå in till söder i medan det att Julia sover middag, hon sover så otroligt bra i vagnen. Jag ska köpa en chokladmuffin på Muffinsfabriken, för det har jag varit sugen på i flera dagar nu. Sen så  ska jag kolla på H&M också för jag har rabattkuponger där, måste använda dem innan dem går ut. Visar mina fynd senare!
Nej, nu ska jag göra mig i ordning men det känns som om jag kommer att fastan framför Oprah. Handlar om en hel familj som blev mördad tror jag och jag fastnar alltid framför sånt och fäller en tår, kanske lika bra att stänga av!
Måste ringa till SYO också, fanns en sån på Xist och jag tänkte be om hjälp faktiskt. Är riktigt inne på att bli sjuksköterska faktiskt så tänkte att det är lika bra att sätta igång så snabbt som möjligt!
Have a fab monday!



Lite suddigt, Jullis kan liksom inta vara stilla!



Ännu en pic in movment!





Dagens.

{ 2009-02-0121:00:27 } Dagbok | 0 kommentarer


Jag är verkligen sämst på att komma på bra rubriker till mina inlägg och det sägs ju att det är så man fångar läsare. Måste bättra mig på den punkten.
Idag kollade vi Gossip Girl typ hela förmiddagen. Nu finns det inga fler avsnitt att se förens imorgon, då går avsnitt 17 på säsong 2 i USA. Tycker verkligen om den serien, det är som en fantasivärld. Man blir insatt i personerna, lider och skrattar med dem. Just nu bara älskar jag att Chuk har visat att han är mänsklig, att han har känslor han också. (Lite i alla fall).
Åkte till Haninge för att gå på årsmöte med föreningen. Innan så åt vi lurre jag och Timothy så åkte vi förbi Babyland och för behöver en ny "napp" till Julias vattenflaska. Hon har bitit hål i den så den läcker, inte bra! Men det är en så pass ny flaska så dem har inte fått in några sådana ännu. Funtar på om jag ska köpa en annan imorgon, palla vänta i nån månad innan det kommer till butik liksom. Fast jag älskar den hon har nu, den är hur bra som helst utan hål. Kanske ska köpa en helt ny likadan flaska helt enkelt?!
Efter mötet hängde vi i Haninge C, Julia fick mellis och sen så tog vi bussen till träningen. Träning 17.00-19.00, gick ganska bra. 2009 kommer vara vårt år verkligen!
Middag hos pappa efter träningen. Gott var det men jag tyckte om efterätten mest, vaniljglass med hallon och blåbär till, MUMS!
Vi kom hem vid åtta och då la jag Julia, gud vad jag älskar den tösen. Vet att jag skriver det typ varje dag här men det kan inte sägas för många gånger.
I veckan så fyller jag år också, den 5 februari (alltså på torsdag). Jag blir hela 22 år gammal, låter töntigt men jag har värsta åldersnojjan verkligen, vi pratar inte mer om det!! Timothy åker till Idre på min födelsedag sp jag ska sova hemma hos pappa. Han ska vara i Idre tors-sön och jag tycker inte om att bo själv så jag hamnar hos pappsen jag. Kan bli mysigt. Får se om Julia sover bra bara, om hon sover dåligt så "flyttar vi hem" igen.
Nu ska jag kolla på TV och mysa med min pojkvän som ligger på soffan. Får se om jag får plats hos honom bara, vi har värsta lillasoffan så en större kanske man ska skriva på önskelistan, eller bidrag till en i alla fall? So long långkalsong!







Emelie heter jag & är en 25årig mamma från stockholm. Mina busfrön, Julia & Noah är det bästa som hänt mig och min fästman Timothy.

Vi bor tillsammans i hammarbyhöjden där snart båda barnen också går på dagis. Familj, vänner och inredning hör till mina favoritintressen så häng med på mina shoppingrundor, pyssel i hemmet och vårat familjeliv!





dagar till vårt bröllop





Mammas stjärnor!
Julia född jan 2008
Noah född mars 2011






2 0 1 3
Januari x Februari x Mars x April x Maj
Juni x Juli x Augusti x September
Oktober x November x December


2 0 1 2
Januari x Februari x Mars x April x Maj
Juni x Juli x Augusti x September
Oktober x November x December


2 0 1 1
Januari x Februari x Mars x April x Maj
Juni x Juli x Augusti x September
Oktober x November x December


2 0 1 0
Januari x Februari x Mars x April x Maj
Juni x Juli x Augusti x September
Oktober x November x December


2 0 0 9
Januari x Februari x Mars x April x Maj
Juni x Juli x Augusti x September
Oktober x November x December

2 0 0 8
Oktober x November x December