Lördagsmys!

{ 2009-01-3120:38:39 } Dagbok | 0 kommentarer


Hemma hos Maria var det supertrevligt och oj vad dem hade bakat. Åt så jag höll på att spricka. Eftersom vi åt så mycket cupcakes och sånt så blev det middag sent, är precis klara. Det blev kött med klyftpotatis och morötter, sallad och bea-sås. Mumisgt! Vi hade ju tänkt att det skulle bli som en mysmiddag framför tv:n när Julia hade somnat men hon ville verkligen inte somna så vi fick äta i skift och Timothy håller fortfarande på att få henne att somna. Om hon inte somnar snart så får hon komma ut igen och somna på mitt bröst, där är det nästan 100% säkert att hon somnar.
Kollar just nu på Körslagt på 4:an, vet inte riktigt vem jag ska hejja på för har inte följt det men den som jag tycker varit bäst hitils idag är Hanna faktiskt.
Nej, nu ska jag kolla hur det går för Timothy, ha en mysig lördagskväll allesammans!

  
Sötnosarna gosade i soffan tidigare på kvällen






Städar.

{ 2009-01-3115:07:45 } Dagbok | 0 kommentarer


Tycker jag inte gör annat än städar här hemma. Blir aldrig klar! Idag har jag inte gjort något annat än att städa. Jag har blivit så himla slapp på den här punkten tycker jag. Förut ville jag ha det helt spotless här hemma men jag har kommit på att det inte fungerar med en liten här hemma. Hon går liksom efter och drar ut allting som jag plockat in. Men hon är så söt så det är svårt att bli arg faktiskt. Vi städade hennes leksakskorg idag, parade ihop allt som hör samman osv. Gullungen klättrade i sin korg och satt där och läste bok medans jag plockade. Hon är så otroligt söt!!
Timothy jobbar idag men när han kommer hem så ska han faktiskt få dammsuga. Skulle vilja byta lakan också, har bytt handdukar idag faktiskt!
Måste ju skriva om igårkväll också. Jag var hemma från tränigen kanske halv nio eller något sånt, då hade Timothy maten klar och han hade lagt Julia. Timothy hade redan ätit så jag fick äta framför Let´s Dance. Tråkigt med alla som inte kan vara med, tror inte det har varit någon säsong där så många har varit tbugna att hoppa av som den här.
I alla fall så vaknade Julia och tog upp henne i famnen för att hon skulle kunna somna om. Hon ville inte det och vi gick ut för att byta blöja, sen fick hon ligga kvar på mitt bröst och somnade där. Hon låg säkert där i en halvtimme innan jag la ner henne i sin säng. Det var så himla mysigt och jag ville aldrig att det skulle ta slut. Julia och Timothy är det bästa jag har!!

Nu ska Jullis få lite mellis och sen så ska vi hem till Maria i mammagruppen allesammans för hon ska ha namfika för lilla Edda idag. Kommer bli jättetrevligt skulle jag tro, Maria har bakat mest hela veckan. Hoppas på lite bildr därifrån sen! Kram på er!




Mammas gulleplutt!

{ 2009-01-3016:13:24 } Bilder | 1 kommentarer



Sötnosen idag!






Happy Friday.

{ 2009-01-3016:08:27 } Videos | 0 kommentarer


Först och främst så tänkte jag uppdatera lite om min lillasyster. Jag skrev ju tidigare i bloggen att hon mådde bättre och att hon fick åka hem, men så var inte fallet. Hon fick stanna kvar där men nu är hon hemma. Hon hade någon inflamation i kroppen som var allvarlig men som läkarna nu fått bukt med med hjälp utav att ge medecin intravunöst (direkt in i blodet, som dropp ingefär). Nu är hon hemma i alla fall, pappa hämtade henne på Karolinska nu under dagen. Imorgon ska jag åka dit med stora chokladmuffins tror jag. Älskar min syster! När jag såg henne så dålig så insåg jag hur mycket jag älskar henne och att mitt liv inte vore desamma utan henne. Min lillasyster än den bästa utav dem alla! 

Natten var piss ungefär. Julia måste ha fått någon förkylning så hon har hostat hela natten och vaknat utav det, stackars liten. Tror att jag har sovit ungefär lika mycket som Timothy som jobbat natt. Sen så höll våra grannar på också. They were making lot's and lot's of love och när det gått över en timme så bankade jag faktiskt i väggen.
När Julia verkligen inte vill sova liggande så la jag henne i vagnen, tänkte att hon kunde sova lite upprät där eftersom man kan reglerar ryggstödet. Ställde den brevid sängen och vaggade den tills hon somnade och jag tror att vid fem ungefär så somnade jag också.
Eftersom natten var som den var så har vi haft en välbehövlig slappdag här hemma. Jag har suttit och kollat på Gossip Girl i princip hela dagen, älskar den serien. Julia har ätit lurre, sovit middag, sen gick vi ut i parken och nu har hon precis ätit mellis. Idag fick hon prova lite nyponsoppa för första gången. Tänkte att det kan vara kul med något annat till maten än bara vatten. Sen så var den varm också och det kunde kanske behövas när det var så kallt ute. Jag vet vad ni tänker nu, om lillan var sjuk varför då ta ut henne?! Julia har ingen feber eller så och lite frisk luft har ingen dött utav. Hon hade ordentligt med kläder på sig och vi var bara ute i kanske en halv timme.
Nu ska jag göra mig iordning för träningen som börjar sex och slutar åtta. Sen blir det Let's Dance när jag kommer hem. Missade ju förra veckan men jag hörde att det var Blondinbella som åkte ut. Kan ju inte säga att jag är ledsen direkt!!
You know you love me, XOXO! (haha som dem säger i Gossip Girl, snacka om att jag är fast i träsket!!)



Taggad som sjutton inför i kväll tjejer, nu lägger vi i högsta växeln!






Lång kväll.

{ 2009-01-2922:31:55 } Allmänt | 0 kommentarer


Klockan är bara halv elva men det känns som om hon vore kanske två eller något sånt. Vi var ju på Xist idag, inte riktigt samma sak som det var förut, lite annat upplägg men jag tyckte att det verkade bra. Dem har ju något samband med det i Farsta som också ska öppna och där kommer det vara lite mer som ÖF som jag fattade det. Där vi var idag så kan man gå i skolan, prata med yrkesvägledare och så ska dem dra igång olika kurser.
Vi åkte T-bana dit och sen så tog vi bussen hem. Tänkte att det inte var så långt, men vi åkte verkligen från slutstation till slutstation med 4an. Åt en snabbis med ML och sen så åkte vi hem och jag la Julia. Timothy skjutsade hem ML. Julia fick dricka välling och somna i famnen ikväll. Tyckte hon var värd det efter att ha varit så himla duktig på bussen och plus att hon hade varit vaken en timme mer än hon brukar nu för tiden. Vi har verkligen fått världens gulligaste bebis och när hon ligger i famnen och sussar så sött så känner man verkligen hur mycket man älskar henne. Tror aldrig jag kommer att kunna älska någon mer än vad jag älskar henne.
Nu ska jag säga hej då till Timothy som ska iväg till jobbet och sen gå och lägga mig. Kände mig trött men helt plötsligt så fick jag energi och undrar hur jag ska kunna sova utan honom inatt. Jag är verkligen jättedålig på det. Kram på er allesammans!



Julia på väg till Xist






Jullis

{ 2009-01-2911:11:57 } Bilder | 3 kommentarer















Vår underbara Jullis idag






Xist.

{ 2009-01-2910:50:13 } Dagbok | 0 kommentarer


Till att börja med, för att lugna alla oroliga, min kära syster mår bättre idag och kommer att få åka hem under dagen!

Dagen har börjat med städning, inte så lätt dock när man har en liten tjej som hela tiden ska vara mellan benen på en. Timothy kommer hem tidigt så då får jag väl göra ett ryck när han kan vara med Jullis. Han ska jobba natt i natt så då jobbar han bara förmiddag för att kunna sova under eftermiddagen.
Jag och Julia ska vara hemma i princip hela dagen, det har ju snöat ute och jag är inte speciellt pigg på att ta mig ut. Om det varit typ två månader sedan så hade jag blivit överlycklig om det var vitt på marken men nu är jag ganska trött på det om jag ska vara ärlig. Runt fyra ska vi i alla fall klä på oss och ta oss till Värtahamnen där det öppna en öppenförskola för unga föräldrar. Jag och Julia gick på det förut men den var tvungen att stänga av ekonomiska skäl. Att dem nu öppnar gör ingen gladare än mig. ML och CJ ska också med dit, kul kul!
Nu ska jag göra iordning lite mer här hemma, eller försöka i alla fall, jag blir så lätt rastlös. Sen hoppas jag att Timothy kan köpa med sig Donken hem för jag är så sugen på pommes med cheddardip till.

Have a lovely Thursday!






God natt.

{ 2009-01-2821:32:22 } Dagbok | 1 kommentarer


Idag har jag spenderat hela dagen på Karolisnska Sjukhuset med syster och hon får ligga kvar över natten. Visst är svenska sjukvården bra men ibland så tycker jag att dem gör onödiga missar. Tänker på syster som ligger där helt själv nu, ingen fick sova över. Men som tur är så var hon piggare när vi åkte och hon skulle få något som skulle hjälpa henne sova också. Imorgon så ska jag säkert dit igen.
Hoppas ni haft en bättre dag än jag, blir inte ens någon Juliabild idag.






ÖF

{ 2009-01-2720:31:16 } Dagbok | 3 kommentarer


Idag var jag och Julia på Öppna Förskolan i Brandbergen igen med alla från mammagruppen. Jag tycker att det är alldeles för mycket folk där faktiskt, eller det kanske inte är så mycket med det är alldeles för litet rum att ha så många personer där. Utanför är det alltid hur mycket vagnar som helst och om barnet sover så får man ta in vagnen men det känns som om man bara är i vägen för att det är så litet. Julia hade i alla fall kul med Josefin och Leon men jag vet inte om vi kommer att gå dit något mer faktiskt. Vi får se.
Sen åkte vi hem och Fanny kom hit. Jag lagade mat, tandorikyckling med tikamasalasås och sallad till det. Jag har satt mig och Timothy på lite utav en diet, fick lite komplex när jag var på tävlingen i Tyskland. Alla var så smala och snygga så kändes mest som om man var en fet korv, ändå är jag inte alls överviktig. Så nu så försöker vi oss på lite utav en GI-metod. Får se hur det fungerar. Pratade med Josefina i laget lite om det i Tyskland och det verkade bra. När man tränar så är det dock svårt att ta bort alla kolhydrater så det får bli pasta eller något sådant någon gång i veckan. Fortsättning följer skulle man kunna säga.
Efter maten så åkte vi över till Timothys päron, hans mamma åker till USA, Florida, imorgon och ville säga hej då till Jullbull. Tror hon ville säga det till oss också men mest till Jullis.
Imorgon blir det bara softardag, vill vara hemma och se reprisen av Unga Mödrar som jag missade idag. Sen så kanske det blir god middag men det återstår att planeras.
Hoppas ni alla har haft en fab Thuesday!


Jullbull


Jullbull med sin favvohäst


Jullbull ska in i alla trånga vrår







Tyskland.

{ 2009-01-2708:23:58 } Dagbok | 0 kommentarer


Välkommen hem till mig själv säger jag. Kom hem i söndags natt men igår kände jag att jag ville leka med Julia hela dagen och på kvällen när jag hade tänkt att blogga så var jag så trött att jag somnade. Men nu kommer det i alla fall lite facts från i helgen.

Vi möttes alla på Skavsta Airport klockan 17.30. Pappa skjutsade mig dit snäll som han är. Trodde att jag skulle gråta hela vägen men pappa höll mig upptagen att prata om annat så det gick bra.
Flighten till Berlin var ungefär 1h och 40 min. Vi flög med Ryanair så det var tur att det inte var längre flight för dem planen är inte dem roligaste.
När vi kom fram till flygplatsen så väntade en buss på oss, den var jättefin faktiskt (inte alls som den vi hade i USA när vi var där, den höll nämligen på att ramla sönder). Bussen tog oss till vårat hotell som också var bra. Jag delade rum med Lulu och Andrén, riktigt bra rumskamrater om jag får säga det själv. Tror att vi somnade vid ett kanske, man var ju liksom som uppe i varv efter att ha varit på resande fot hela kvällen.
Klockan 06.00 ringde klockan på tvälingsdagen, bussen skulle gå från hotellet klockan 08.00 och innan tävling så är det mycket som ska fixas så två timmar är i princip ett måste. Vi fixade håret, la grundmejk och sen så var det frukost som gällde. Jag älskar frukost på hotel, finns tusen saker att välja på och så får man ta hur mycket man vill.
Klockan åtta hämtade bussen oss och kärde oss till Tropical Island. Tropical Island såg inte alls ut som jag hade tänkt mig. Hade tänkt mig typ en stor sporthall, Eriksdalsbadet kanske?! Men när man kom fram så var där en stor grå kupol som såg ut som värsta militäranläggningen. Militäranläggning var det inte när man kom in dock, jag tror aldrig jag sett något liknande. Där inne var det tropisk hetta och det såg ut som värsta jungeln. Helt imponerad!
Coaches anmälde oss och så gick vi och tittade på tälvlingsgolvet, det var springfloor och det är helt annorlunda än vad vi har här hemma så lite nervis blev man allt. Inte det att det är svårare utan det är typ lättare, allting man gör är mycket enklare eftersom det är som fjädrar i golvet så risken är att man tar i alldeles för mycket.
Vi började fixa tävlingmejk, inte kul i den där hettan, som tur var va coaches snälla och lät oss slippa typ hälften kändes det som. Vi gick runt och kollade läget och jag undrade var man fick idén att bygga någonting sånthär ifrån.
Sen var det förträning, vi kollade först Cougars (jr.laget) förträning, gick väl inte på topp men det ska inte gå bra på förträningen. Precis som jag trode så gjorde Cougars grymt bra ifrån sig, dem är så himla duktiga. (Dem slutade trea i sin klass) 
Vår förträning gick väl också sådär! Direkt efter den så fick vi springa till vårt inspring på tävlingsmattan. Melissa, som är tränare för jr:na höll på att svimma. Hon hade inte drukigt någonting på hela dagen och det var verkligen ett måste i den där hettan och luftfuktigheten. Hon fick i sig vatten och en chokladbit och sen så befann vi oss på mattan. Musiken drar igån och vi rockar som sjutton! Kändes verkligen som om vi hade med oss publiken från första början. Man kan inte riktigt föreställa sig den känslan man får när man går ut på mattan om man aldrig gjort det, den är helt otrolig och programet känns tusen gånger enklare än vad det gör på träning. Man hinner typ inte fatta vad som händer förens det är slut.
Efter att vi did our thing så var det bara vänta, prisutdelningen var klockan 1400 och jag tror att vi tävlade kanske 1220 eller något. Vi fördrev tiden med att äta lunch, sitta och snacka och bara ta det lugnt. När det var dags för prisutdelning så gick allting hur snabbt som helst och eftersom dem inte pratar engelska så bra så fattade jag typ nada. Helt plötsligt var det våran klass och helt plötsligt så stod det mellan oss och Twisters, ett annat lag från Sverige. Snacka om nerverna låg utanpå kroppen då alltså. Dem ropade upp Twisters först vilket betydde att vi tog hem guldet. Det är alltid liks skönt att vinna!
Efter prisutdelningen så badade vi. Dem hade hur många olika pooler som helst och alla cheerleaders var typ i en och stuntade. Jag säger bara sloverner är helt galna haha! Satt och kollade på tävlingen som fortfarande höll  på, group stunt och partner stunt. Roligt att kolla på både bra och dåliga lag.
När vi kom tillbaka till hotellet så blev det en snabbdusch och sen så var det middag nere i hotellets matsal. Det blev buffé som var jättegod. Vi åt, satt kvar och pratade om dagen som varit lite och sen så var vi faktiskt ganska tidigt i säng, var helt slut efter allt resande och tävlande.
På söndagen så fick vi sova ut lite, tror jag sov till nio. Vi åt frulle och sen gick bussen tillbaka till Tropical Island klocakn elva. Vi badade hela dagen. solade lite solarium (det är en cheerleadergrej), åt mat och glass. Klockan sex åkte vi därifrån till flygplatsen och klockan nio gick planet från Tyskland. Daniel kom och hämtade mig på Skavsta, gulle dig, och jag var hemma vid tolv!

Det var min helg i korta drag! Gick inte en sekund utan att jag tänkte på Julia och Timothy här hemma faktiskt och det var himla jobbigt men det viktigaste är att jag överlevde och nu vet jag att jag faktiskt kan klara mig en helg utan dem, bra läxa! Hoppas ni haft det bra här hemma också!



Champions


     
Fixa, dona, leka


  
Stunts after comp.



Finaste bilden tillsammans med Cougars





Åker idag.

{ 2009-01-2310:05:46 } Dagbok | 0 kommentarer


Idag bär det av, I'm exited! Försöker att inte tänka på att jag lämnar min älskade här hemma, känns bättre då. Bara för att jag ska åka idag så vaknade Julia på världens mest unerbara humör. Ett leende på läpparna och en bamsekram, vanligtvis så har Julia en vana att vakna som lite småsur men inte idag inte. Idag ska jag passa på att gosa och leka så mycket som möjligt med henne. Tur att jag packade det mesta igår, har bara lite kvar. Bikini och handuk typ sen så var det något mer som jag inte kommer ihåg i huvet men det står på listan. Fick ju lägga till några punkter på listan, typ mobilladdare och sånt för det kommer jag inte ihåg annars. Hoppas på att jag kommer kunna blogga någonting där bortifrån men det vet man ju aldrig. Kanske inte finns nån dator man kan låna eller så kommer jag helt enkelt vara SÅ HIMLA UPPTAGEN! Nu ska jag bada Jullbull fast man drar sig lite för hon sitter och leker så fint! Vi har världens bästa dotter!  




Barnvakt.

{ 2009-01-2221:10:31 } Dagbok | 2 kommentarer


Idag satt jag och Julia barnvakt till Leon medan Michis var på arbetsintervju. Det gick hur bra som helst, Julia sov en timme av två så då kunde jag konsentrera mig på Leon. Han är en sån gå kille. När Julia vaknade så satt både i min famn och åt äppla. JUlia var riktigt duktig på att dela med sig av mamma, trode hon skulle bli svartis och så men det blev hon inte. När Michis kom tillbaka så var det tänkt att vi skulle åka till en affär i Barkaby men eftersom det var så pissigt väder så stannade vi hemma. Jag behövde ju packa också (är fortfarande inte klar, jag hatar att packa!). Klockan fem kom Timothy hem och då hade vi tänkt att vi skulle åka och handla mat på Willys men eftersom vi alla var vrålhungriga så blev det pizza istället. Vi åkte ner till Hammarby Centrum och åt på pizzerian där, den är verkligen jättebra. Efter maten kollade vi på Unga Mödrar, helt sjukt att man blir som beroende av det programet. Klockan kvart i åtta så skjutsade Timothy hem ML och jag gick och la Julia. När Timothy skulle laga välling till Julia innan han skulle gå så kom han och visade mig vår ketchupflaska, det var helt konstigt uppsväld och jag trode att den hade legat i bilen och typ frusit från att ha varit med till Timothys jobb till lunchlåda eller något sådant, men icke. Timothy berättade skrattande att han på natten hade micrat den när han skulle micra välling till Julia. Hur trött får man vara liksom?! Jag somnade i alla fall på sängen med Julia när jag la henne och vaknade nu när Timothy kom hem igen. Ville verkligen inte gå upp, men måste packa lite mer och sen så låg jag ju med alla kläder på mig.
Imorgon åker jag verkligen till Tyskland utan min lilla familj, känns helt jobbigt och jag vill helst inte prata om det. Kommer sakna dem hur mycket som helst! Blä, jag gråter typ redan nu! Hur ska det gå imorgon då när jag ska lämna dem på riktigt? Jag är jordens hönsmamma, toffel och  hemmavarg, så är det bara!


Myspys i fåtöljen



Delar på äpple






Trötter.

{ 2009-01-2120:40:03 } Dagbok | 0 kommentarer


Såhär efter träningen så är jag hur trött som helst. Vill bara hoppa i säng. Måste få i mig lite mat och duscha först bara. Imorgon ska jag sitta barnvakt till Leon, ska bli kulis. Sen måste jag packa också.. Shit vad mycket det blev! Känns som om jag har alldeles för mycket att göra och alldeles för lite tid. Måste nog skriva en list, brukar göra det när jag känner mig stressad. Nej, nu är Timothy klar med maten och jag ska gå och äta. XOXO




Grattis Fanny!

{ 2009-01-2115:10:37 } Dagbok | 4 kommentarer


Grattis till min underbara lillasyster som klarade körkortet idag!!





Duktiga tjejen.

{ 2009-01-2112:37:03 } Bilder | 1 kommentarer









Vi har världens duktigaste tjej som kan äta med sked helt själv!






Fixa och dona.

{ 2009-01-2111:11:37 } Dagbok | 1 kommentarer


Dagen började med att jag fick en bamsekram av Julia som sov sista "passet" i vår säng. Kan en dag börja bättre än så? Skulle inte tro det.
Vi har ätit frukost, jag har duschat, Julia har badat, jag har plockat undan och Julia har slitit ut det jag precis har städat undan. Det är helt otroligt vad hon är duktig att stöka till.
Idag så blir det en softar dag, bara jag och Jullbull. Tänkte att jag skulle handla lite till Tyskland, kanske växla pengar. Jag måste boka tvättstugan, hoppas den är ledig imorgon för det är typ enda chansen jag har. Kom precis på att annars får Timothy skjutsa över allt till hans päron eller min pappa så får jag tvätta där hela dagen imorgon. Grejen då är ju att tvättmaskinerna är så små så då tar det verkligen HELA DAGEN, det har jag ingen större lust med faktiskt. Men man har väl inget val, måste ha allting rent och fräscht till Deutchland och sen är det alltid könt att komma hem till rena grejer också. Kanske tom kan få Timothy att byta lakan, det vet man aldrig. Jaja..

Såhär ser i alla fall packlistan ut:

Pass
Dräkt (överdel, kjol, briefs)
Rosett
Vita låga strumpor
Tävlingsskor
Svart sport-bh
Rosa sport-bh
Home of champions-tröja
Svarta shorts med vita ränder
Badkläder
Handduk
Tävlingssmink
Vätskeersättning!
Pengar till en måltid per dag (i helgen).

Jag tänkte även att jag skulle handla schampo och balsam, nytt hårspray och mouse eller nått. Sen kommer jag säkert på massa annat också när jag är i affären, önska mig lycka till!
Nu ska jag laga lunch, som sagt så håller jag på att försöka få in Julia i nya rutiner och snart är det då dags för lunch. Det är jätteskönt att hon inte sover förens vid typ halv ett för det betyder att man inte behöver stressa på  morgonen för att hinna med allt innan hon ska sova först napen. Jag vet att det inte är så bra att hålle på att byta rutiner på barn och så men jag tror att det här blir till det bättre. När hon sen börjar på dagis så är det ju skönt att hon redan är inne i bara en nap för det är det enda dem får på dagis. Jobbigt att byta rutiner på äldre barn också tror jag.
Nej nu måste jag gå! Kram på er och ha en bra dag så hörs vi senare..

  
Prinsessan nu på morgonen






Tårtan.

{ 2009-01-2021:45:03 } Bilder | 1 kommentarer


Har ju lovat att ladda upp en bild på Julias underbara tårta som jag och Michis gjorde till hennes kalas,
here you go!







ÖF, mormor, träning, Vega, räkningar.

{ 2009-01-2021:17:02 } Allmänt | 0 kommentarer


Dagen började lugnt. Vi skulle vara på öpnna förskolan (ÖF) i brandbergen klockan ett och hade tänkt att jag skulle hinna hälsa på mormor innan det. Fastnade dock i fåtöljen med en kopp te så vi kom iväg mycket senar än vad vi skulle. Vi åkte därför direkt till ÖF där vi träffade alla från mammagruppen. Var ganska trevligt men ingeting är som Xist ska jag säga er, gud vad jag saknar det där stället!
Efter ÖF så gick vi till min mormor som bor på ålderdomshem i Brandbergen. Vi köpte semla på ICA och sen så promenerade vi dit. Det ligger verkligen jättenära Brandbergen C, kanske max fem minuter, på den lilla biten så hann jag verkligen bli helt dyngsur (tack Michis för att jag fick låna regskydd till vagnen). Vi hängde hos mormor i en timme kanske, hon blir alltid lika glad när man kommer dit . Julia röjde runt som vanligt och när det sen var dags att åka till träningen så somnade hon i vagnen och sov väl i en halvtimme kanske. Har tänkt att jag ska försöka få in lite nya rutiner. Hon vaknar ju ca halv nio varje dag så då tänkte jag att hon kan vara vaken till lunch, som är vid tolv, för att sen sova ett längre pass och sen inge mer. Tänkte att hon kanske sover bättre på natten då? Tror jag får sätta min plan i verket imorgon för idag så blev det ju inte så, lätt att falla in i gamla rutiner.
Klockan fem var det träning, sista "riktiga" träningen innan Tyskland. Vi har ju träning imorgon också men då är det inte i den braiga hallen och det blir aldrig samma sak där.
Efter träningen så var Timothy sugen på Vegabaren, det är han typ alltid. Vi stannade i alla fall där och åt, Daniel kom dit då. Han hakar alltid på när vi ska dit i princip. Favvoställe kanske kära Daniel?? När vi sitter och äter som bäst vilka kommer in då om inte CCJ och ML. Dem hade varit på mammagrupp där även papporna var med men eftersom jag hade träning så kunde vi inte komma. Roligt att träffa dem eftersom vi inte alls hade bestämt det. Dem berättade i alla fall hur det hade varit och det verkade ha varit ok. Måste säga grattis till Christoffer som fått jobb som väktare också, du kommer vara bäst!
När vi ätit färdigt så åkte vi hem. Julia fick på sig pyjamas, borsta tänderna mm. Nu håller Timothy på att lägga henne och jag är precis klar med att betala mina räkningar. Jag hatar räkningar, behöver inte säga mer än så. Tror att dem flesta håller med mig.
Nu ska jag lägga mig och sappa på tv:n. Imorgon blir en lugn dag, ska handla lite inför Germany tror jag så att man har det gjort. Hatar när man blir stressad och ska packa. Heller packa lite tidigare!

Bjuder på lite pics från ÖF idag.

     
Prins och prinsessor






Måndag.

{ 2009-01-1922:07:11 } Dagbok | 0 kommentarer


Idag kom CCJ och hämtade mig och Julia klockan elva. Vi satte oss i bilen och åkte till ML. Matade barnen innan vi begav oss ut till parken. På väg till parken så stannades det för lunch och sen var det bara leka av. Leon sov hela tiden den lilla rackaren men Josefin den godingen hann med lite gungande innan även hon somnade som törnrosa. Juila å andra sidan lekte som bara den, min lilla prinsessa tyckte verkligen det var jättekul. Efter allt lekande så gick vi hem till ML där vi böjds på varm choklad och kladdkaka. Barnen lekte lite på golvet tillsammans med Michis lite galna (men väldigt söta) hundar och sen åkte vi hem igen. CCJ skjutsade mig och Julia fram och tillbaka och ingen kan vara mer tacksam än jag. När vi kom hem så sov Julia fortfarande i bilen så vi passade på att åka och handla. Willys i Sickla blev det. Handlade till middagen och lite frukt. Till middag idag blev det kycklingwok med nudlar, riktigt gott blev det.

Idag slog det mig helt plötsligt när Timothy frågade mig om jag ville ha hjälp med disken hur mycket jag älskar honom. Han är verkligen helt bäst. Han är en kille som verkligen gör allting för mig (för Julia också för den delen). Han är den enda jag någonsin har älskat och någonsin kommer att älskar. Jag bara känner att det kommer vara han och jag föralltid. Låter kanske som en klyscha men jag känner verkligen i hjärtat att det är så. Jag tror aldrig jag kommer tröttna på honom. Aldrig tröttna på sättet han tar mig i sin famn, hans skämt... Finns ingeting jag någonsin kommer att tröttna på  hos honom.
Timothy har vuxit så otroligt mycket i mina ögon också sedan vi fick Julia. Han gjorde det redan på förlossningen när han höll mig i handen och sa att allting skulle gå bra. Då kände jag VERKLIGEN att det är han och jag föralltid. Timothy tar alltid så bra hand om mig. Han vill mig alltid väl.
Timothy vill inte bara mig väl utan även sina vänner och mina vänner. Han ställer alltid upp utan att man ska behöva fråga två gånger. Vad mer kan jag säga än att Timothy är bäst i världen och jag önskar att alla någon gång i livet ska träffa någon som gör för dem vad Timothy gör för mig.


Nu ska jag kolla lite på Svenska Idrottsgalan och äta godis som min älskling köpte hem!



Vi på vår 2års dag, två år sedan






 






Parken.

{ 2009-01-1910:38:34 } Dagbok | 0 kommentarer


Nu sitter jag och Julia här och väntar på CCJ som är så snälla och skjutsar oss när vi ska till ML och leka i parken. Hoppas på att det blir bra väder så man kan vara ute LÄNGE och leka. Det är vad som står på vårt schema idag! Have a lovely day!




Update!

{ 2009-01-1821:51:44 } Dagbok | 2 kommentarer


Skulle ju bjuda på lite pics på Jullbulls paket som hon fick igår.. Here they come!


Sångpåse, ZOO, reg.skylt, BRIO-tax, xylofon, mjukisdocka, mjuk kaffeservis



Två fina NIKE-skor (ett tredje par byts mot gummistövlar), randiga byxor från Villervalla, prickiga RockeFellabyxor, svarta jeans från P&P, Hello Kitty-klänning och strumbyxor och tröja, RockeFella t-shirt, rosa filt från NovaStar



Coolaste fåtöljen



Massa fina böcker och hängare och skål från SIA


Jullbull fick även en fin klänning med byxor till, en kofte, en till Max bok och skiva med MoraTräsk och en annan med andra barnlåtar, badleksaker och lite mer kläder. Eftersom det ligger i sovrummet där älsklingen sussar sött så blir det inga bilder på dessa tyvär. Hoppas ni håller till godo i alla fall!
Nu ska jag sätta på reg.skylten på vagnen, tycker den är SÅ HIMLA COOL! Sov gott ya'll!




Slappdag.

{ 2009-01-1813:27:04 } Dagbok | 1 kommentarer


Idag har vi bara hängt här hemma än så länge och jag tror faktiskt att det kommer fortsätta så. Har städat i min garderob, välbehövligt kan jag säga, så har vi plockat undan lite här hemma ockås. Har precis ätit lunch och nu ska jag dammsuga och sen ta kort på Julias alla fina presenter innan dem hamnar på rätt platser här hemma.
Julia är på bra humör men har inte sovit speciellt mycket, antar att det kommer bli en lång eftermiddagsnap. Hon ville inte sova så länge nu på förmiddagen, tror att det blev en halvtimme kanske. Nej, nu ska jag sätta fart igen. Hoppas ni har en lovely day! Kram på er




Julia 1 år

{ 2009-01-1722:25:37 } Dagbok | 1 kommentarer


Jag har verkligen inte haft tid att skriva här känner jag, har haft så otroligt mycket att göra de senaste två dagarna. Tänkte att jag sammanfattar lite nu.

I fredags fyllde vår underbara dotter ett år! Vi började dagen med att sjunga för henne på morgonen. Eftersom Timothy började jobbet klockan sex på morgonen så gick vi upp vid fem och sjöng för henne. Hon tyckte det var jättemysigt! Hon fick paket som var väldigt poppis och sen så la hon och jag oss i sängen igen när Timothy gick till jobbet.
När vi vaknade igen var klockan halv tio och klockan tio så skulle Julias morfar komma och säga grattis. Hon fick en mössa av honom (resten av paketen skulle hon få på sitt kalas) och så mös dem på lite.
Efter att han gått så kom Emma, Julias gudmor. Gav Jullbull paket och sen så klädde vi på oss för att möta Michis och Leon som skulle hjälpa mig med tårtan. Vi skulle göra den från scratch så det var till att börja tidigt. Vi gjorde paus för lunch och sövande av barn men annat än det så höll vi verkligen på med tårtan från klockan typ tolv till klockan thugo i sex när jag var tvungen att åka på träning. Tack så mycket för hjälpen Michis, du är min stjärna.
När jag kom hem från träningen så väntade mys med födelsedagsbarnet och sen så kollade vi på Let's Dance. Julia somnade gott efter två timmar med mormor som barnvakt.

Idag, lördag, så var det dags för kalas. Jag, Julia och mamma åkte hem till min pappa så vi var där vid elva. Vi lämnade lite saker och sen begav vi oss till Farsta C för att handla lite till kalaset som inte handlats innan. När det var färdigt och vi även ätit lunch så var det dags att pynta. Min mamma är så himla duktig på det och vi var verkligen helnöjda.
Klockan två så började det strömma in folk. Det kom så mycket folk, jag tror att det säkert var 20 pers i pappas lägenhet faktiskt. Vi åt vår underbara tårta, brownies som Timothys mamma bakat och kakor. Drack kaffe och saft.
Julia fick hur mycket presenter som helst (ska lägga upp fina bilder imorgon tänkte jag). Jag tror att vi satt i en timme och öppnade presenter i alla fall. Alla barnen som var där tyckte att det var jätte roligt med papper och snören, även leksaker. Det blev så himla lyckat!
När vi hade städat och fixat hemma hos pappa så åkte vi (vår lilla familj), Daniel och Vivvi hem till oss. Här skulle lagas mat, pasta med tonfisk, och sen blev det chips framför tv:n. Det här har verkligen varit en heldag och Julia var helt slut. Skulle nog jag också ha varit om jag hade fått så mycket uppmärksamhet och det hänt så mycket på en och samma dag.
Nu är verkligen vår Jullbull stora tjejen, ett helt år. Det har gått så himla fort så jag kan inte förstå. Året som gått har varit det mest underbara i hela mitt liv. Jag är så lycklig och jag har det så bra, kanske låter som om jag skryter men så är det verkligen inte menat. Jag vill bara dela med mig till alla av min lycka och jag önskar alla där ute desamma!

Slutligen så vill jag tacka alla som har uppvaktat vår prinsessa de här två dagarna! Ni har gjort de här två dagarna till väldigt lyckliga dagar som vi kommer att se tillbaka och berätta om för Julia med glädje! Tack så mycket!
Special thanks går till Michis som hjälpte med tårtan och mamma som pysslade så fint hemma hos pappa. Ni är verkligen bäst!


Julia får paket på sängen


Julia får paket på sängen






Dagens.

{ 2009-01-1521:34:11 } Dagbok | 3 kommentarer


Idag åktejag och Julia in till stan vid halv två för att möta upp mamma. Träffade ML och CJ en snabbis utanför NK också. Kul att se dem, känns som om det var länge sen fast det inte ens var det.
Mamma och jag satte oss på vårt vanliga hak, Hurry Curry. Mamma bjöd på mat och sen var det en tant som spillde vin över mammas päls så fiket bjöd på te och morotskaka. Efter fika så gick vi till Party affären på Sveavägen och inhandlade lite till kalaset, eller lite och lite blev det ju inte tillslut. Mamma bjöd på allting, hon köpte tallrikar, ballonger, serpentiner och mer där till. Tack mammsen!
Efter det så drog jag mig hemåt, var ju tvungen att handla inför tråtbaket som jag har sagt tusen gånger känns det som. Vi åkte i alla fall till Willys i Sickla där vi hittade vad som behövdes, tror tårtan kommer bli hur god som helst.
När vi handlat så åkte vi hem till Timothys päron där det bjöds på pannkakor som det brukar göra på torsdagar. Timothys pappa tycker jag gör jordens godaste pannkakor så jag bara längtar tills torsdagar då vi åker dit för att äta. Kollade på Unga Mödrar där och så Vänner också. Julia var uppe och lekter med farmor på övervåningen och jag måste säga att det kändes ganska konstigt att se två hela program utan en liten tös som klättrar på ens ben.
Nu har jag precis slagit in Julias paket som hon ska få imorgon och nu ska jag faktiskt gå och lägga mig. Vi ska gå upp och sjunga för stora tjejen innan Timothy går till jobbet och han börjar klockan sex så det blir till att gå upp i ottan ska jag säga er. Shit, imorgon fyller verkligen vår lilla tjej ett helt år. Tänk att det var ett år sedan hon kom till världen, tog sitt första andetag. Känns helt sjukt! Jag har verkligen älskat varje sekund med henne..


Såhär kommer Julias paket att vara inslagna, älskar pappret!






Sova middag.

{ 2009-01-1511:04:41 } Bilder | 1 kommentarer


Julia somnade på min mage och nu ligger hon på soffan och sussar sött. Ska göra mig i ordning nu, konstigt att det alltid ska ta sån tid att komma igång.


Julia är en sötnöt





Dagen före dagen med stort F.

{ 2009-01-1509:45:05 } Dagbok | 0 kommentarer


Idag är dagen före Julias födelsedag och hej vad vi har att stå i. Hoppas på att börja dagen med lunch med Marre men det blir så kort eftersom vi ska möta mamma inne i stan klockan två för att handla till kalaset. Sen på kvällen så måste det handlas inför bak imorgon, skrev jag ju igår. Snacka om upprepning.
Julia mår i alla fall bra, lite körig i magen fortfarande men hon vill äta nu och så, så himla skönt. Det gäller att köra små portioner och ofta till henne sen trycka i vätska typ.
Nu måste jag göra mig i ordning. Kramis på er allesammans.




Frida och Hugo.

{ 2009-01-1422:15:23 } Dagbok | 3 kommentarer


Idag var Julia mycket bättre så vi bestämde oss för att träffa Frida och Hugo i Farsta C. Skulle hämta ut min mobil som har varit på lagning. Vi åt sushi till lurre, gick runt och kollade lite och sen åkte vi hem. Slappade lite hemma medans Julia sov i vagnen på ballkongen. Klockan sex var det träning, gick bra fast jag var trött som ett as. Har varit en bra dag fast det blev dåligt med bloggande.
Imorgon blir det lunch med Marre och sen så ska vi in till stan och träffa mamma. Handla lite inför kalaset på lördag och så måste vi handla till storbak med ML på fredag.
Tråkigt inlägg, men something att läsa igenom i alla fall.

     
Såhär söt var sessan idag






Top Model.

{ 2009-01-1321:30:07 } Dagbok | 0 kommentarer


Sitter och halvkollar på TopModel och Timothy lägger prinsessan.
Idag har vi inte gjort mycket, bara varit hemma. Hade träning på kvällen. Timothy skjutsade dit mig och pappa kom och hämtade. Kan inte fatta att vi åker till Tyskland snart, känns helt konstigt. Visst ska det bli superkul och tävla och så men jag vet inte hur jag ska klara mig utan Julia. Jag har verkligen aldrig varit borta från henne och nu när jag ska bort så känner jag mig som värsta dåliga mamman som bara överger liksom. Jag vet hon kommer ha det bra hemma med pappa men jag kommer sakna henne, och Timothy, så det kommer göra ont i hjärtat. Nej, jag vill inte tänka på det helt enkelt.
Har massa att fixa inför Julias kalas på lördag också. På fredag så kommer Michis hit och ska hjälpa med tårtan, hon är en ängel. Så måste jag handla paketpapper och snören, fixa ballonger, pappaersduk och massa sånt. När ska jag hinna med allting? Imorgon kanske? Hmm.. Imorgon kommer mamma till stan också men hon skulle sova hos sin syster imorgon och komma till oss på torsdag tror jag. Shit vad mycket det blev nu, måste sätta mig ner med block och penna och planera tror jag. Sen så är det ju träningar man ska få in också.. Hur ska detta gå?!




Award!

{ 2009-01-1310:26:55 } Allmänt | 1 kommentarer


Blev tilldelad ett award av Michis, tack gumms! Love ya!







Tisdag.

{ 2009-01-1310:19:52 } Dagbok | 1 kommentarer


Idag verkar Julia mycket bättre, men det sa jag ju igår också. Men idag så vill hon leka och har ätit en portion gröt till frukost, hon drack massa vatten också. Hon känner väl att hon behöver fylla på förådet efter dem här två dagarna. Nu leker hon på golvet och det är så skönt att se!
Idag ska vi bara vara hemma hela dagen, tänkte det kan vara bra för prinsessan. Vill ju att hon ska vara pigg till sin födelsedag och till kalas på lördag.
Har använt kameran idag på morgonen också, gud så jag har saknat den!

        
Älsklingen idag






Julia var bättre.

{ 2009-01-1221:27:49 } Dagbok | 0 kommentarer


Dagen började värsta bra, Julia var mycket bättre. Men sen på eftemiddagen/kvällen så slog det till igen. Febern stag och hon blev som dålig i magen. Vi åkte in till SÖS, fick sitta där ett tag och sen träffa läkare. Dem tyckte inte att det var något väldigt fel på henne, att hon var lite slö och så men det var ingeting hon var orolig för. Vi blev rekomenderad att köpa hem vätskeersättning så det har vi gjort med och får köra på det lite tills hon blir mer sugen på mat igen.
Innan Julia blev sämre så hade vi det riktigt trevligt. Var på mammagrupp i Brandbergen där vi bjöds på tårta eftersom det var sista gången. Eller inte riktigt sista men nästa gång så är det på kvällen och papporna ska vara med också. Dock är det på en tisdag så vi kommer inte kunna eftersom jag har träning då.
Nu sover lilla skruttan och det ska jag också göra tror jag. Känns som om jag är värsta gamla tanten som går och lägger mig såhär tidigt, men att ha en liten sjukling här hemma tar verkligen på krafterna. Hon är så mammig när hon är lite dålig så jag får gå och bära på henne hela tiden. Just det, när vi satt på sjukan så såg vi när vi skulle ge vätskeersättningen att Julia har fått en till tand också, en liten gadd på nederkäken kunde man skymta (månne därför hon har haft feber kanske). Nu har alltså Julia fyra tänder på överkäken och tre tänder på underkäken. Hon växer så himla fort.
Idag fick jag även höra någonting som gjorde mig himla arg. Min kära vän Cassandra bloggar hon också och i förra veckan så hade dem fått en väldigt otrevlig kommentar. Att deras dotter var ful och skulle skjutas. Tycker sånt är så himla onödigt. Vad är det för person som skriver så? Dem har i alla fall gjort en anmälan hos polisen nu och eftersom att dem har dennes ip-adress så kommer han/hon att kunna spåras. Tycker det är väldigt skönt. I samband med detta så fick jag höra att även Michis har fått sånna kommentarer. Vad är det för bittra människor som håller på så? Vet inte riktigt vad jag skulle göra om jag fick sånna kommentarer. Skönt är att jag bara får supergulliga!!
Nej, nu ska jag göra mig klar för sängen. Höres imorgon!

(Fick tillbaka min kamera från Jennie idag också så nu kommer det bli bättre uppdatering med bilder!)




Sjukling.

{ 2009-01-1121:52:33 } Dagbok | 2 kommentarer


Vår lilla plutt är sjuk. Hon har feber som bara den, var uppe i så mycket som 39,9 idag. Känns helt hemskt. Jag hatar när hon är sjuk, jag blir så himla orolig och vill i princip inte lämna henne ur sikte. Nu har hon fått Ipren och ligger och sover. Hoppas verkligen att hon är bättre tills imorgon, tror att en god natts sömn kommer att göra susen. Hon var mycket bättre nu på kvällskvisten men hon har legat på min mage i princip hela dagen. Vid fyra såt og vi oss i alla fall ut, var tvugna att lämna lite inbjudningar till kalaset osv. Sen hade jag träning också. Kändes väldigt dumt att åka ifrån henne men jag visste ju att hon var med sin pappa och sov i bilen. Hade mobilen på hela träningen också.
Hoppas verkligen att Julia är bättre imorgon, det är ju mammaträff då och den skulle jag verkligen vilja gå på. Men det beror ju helt på hur Julia mår. Jag pratade med Vårdguiden idag och dem sa att små barn ofta kan få väldigt hög feber men att den kan försvinna lika snabbt igen. Hoppas vår prinsessa mår bättre imorgon verkligen, uch jag hatar när hon är sjuk.
Nu ska jag gå och lägga mig tror jag och klappa på vår sötnos litegrann. När det är såhär så kommer man verkligen på hur mycket man älskar sitt barn och att man verkligen bara vill henne/honom väl.




Gummsan.

{ 2009-01-1110:17:56 } Dagbok | 1 kommentarer


God morgon söndag. Snart ska vi ner i tvättstugan och fixa och dona här hemma. Lite tråkigt att ha så mycket att göra på Timothys lediga dag, men vi får njuta av varandras sällskap i alla fall.
Jag tror Julia har lite feber idag, måste kollas upp! Vår lilla gumma.






Nostalgi

{ 2009-01-1021:26:24 } Bilder | 2 kommentarer


 

Prinsessan



Mina älsklingar






Mys.

{ 2009-01-1021:21:17 } Dagbok | 0 kommentarer


Nu sover lillan och jag och Timothy ligger och myser framför tv:n. Timothy har köpt lite chips och cholkad till mig, han är för go. Kollar lite på film, Jhonny English på trean.
Vi har fått värsta jobbiga grannarna tvärs över. Jag har aldrig haft problem med det innan men dem som har flyttat nu låter och stör hur mycket som helst. Jag menar vilken vanlig människa börjar borra i väggarna klockan halv nio på kvällen? Sen pratar dem hur högt som helst, är som om dem skriker nästan. Om man inte hade småbarn så kanske man inte skulle bry sig men nu har vi faktiskt det och då är det jättejobbigt. Det var himla svårt att söva vår lillaprinsessa när hon bara låg och vred sig och försökt kolla vem det var som höll på att prata. Stackars liten, hon var så himla trött också eftersom hon bara sovit en nap idag. Hon somnade den så sent så vi har försökt att hålla henne vaken efter det, gick bra faktiskt.
Middagen var supergod också, blev lite kvar som Timothy får ha till matlåda nästa vecka, slängde in det i frysen.
Imorgon så har vi tvättstuga så ska jag städa det sista som jag inte blev klar med. Hoppas på att kunna göra tryck på Julias present också imorgon. Sen så ska vi åka runt och lämn ut lite inbjudningar till Julias kalas som inte har kommit iväg ännu. Mycket det blev att göra imorgon helt plötsligt. Sen är det träning också och middag hos pappa på kvällen.




Städa.

{ 2009-01-1015:39:08 } Dagbok | 0 kommentarer


Idag träffade jag och Julia CCJ vid Södra halv tolv, dem skulle handla vagn. Först försökte vi på Barbutiken på söder, ingenn framgång. Sen åkte vill till Bonti på Karlavägen och där fann vi en. Bugaboo Bee blev det. När  vi var i butiken så var det ett par där med, jag tror, tjejen föräldrar. Dem skulle köpa vagn och var inne på Bugaboo Cameleon. Den tycker jag är jättefin också, men det var inte vagnen som fångade min uppmärksamhet. Dem pratade ganska högt så man kunde inte låta bli att lyssna. Dem bara plockade på sig saker, alla tillbehör till vagnen och mer därtill. Ibland önskar jag att jag var gjord av pengar verkligen. Tänk om man bara kunde plocka på sig vad man ville ha utan att känna att man gör av med för mycket pengar.
När vagnen var färdig i alla fall så åkte jag och Julia hem. Måste städas här hemma. Plocka undan och moppa lite. VI har ju vagnen inne i lägenheten och nu när det är geggigt ute så följer liksom allting med in också.
Ikväll ska jag göra god mat här hemma också, tänkte att jag skulle göra pestofylld lax med citronsås och ris. Tror det kan bli gott. Har dock aldrig gjort det så man vet ju aldrig.
Saknar kameran hur mycket som helst också. Känns som om bloggen blir tråkigare utan bilder också.
Nu bara babblar jag, dags att städa! Kram på er alla!




Tack CJ!

{ 2009-01-0922:25:27 } Dagbok | 1 kommentarer


Först och främst så vill jag passa på att tacka CJ för en underbar dag!
Vi möttes klockan elva och tog fyran till Fridhemsplan. Kollade lite på Små Grodorna som ligger där men hittade ingeting som förr oss i smaken. (Jag hade för mig att den affären var mycket bättre, det var där jag handlade Julias overell förut). Därifrån gick vi till Vild Änglar där vi handlade varsin mössa till dem små liven. Vi tog fyran tillbaka till söder och gick på Smallkids. Handlade lite byxor där till Julia och en mössa. Julia fick leka av sig lite i parken på Nytorget, hon var så duktig att sitta vagnen så vi tänkte det kunde vara lite skönt att leka av sig. Sen bjöds det på banan på 7eleven innan hon somnade sött i vagnen. Vi gick till Ringen och kollade, hittade ingeting där så vi gick till Globen och där handlade jag en mjukisdress som jag ska göra tryck på till Julia. Vi kollade på P&P också, dem hade jättebra rea där men handlade ingeting där. Får bli en annan dag.
Timothy kom och hämtade oss i Globen, vi åkte hem en snabbis så att jag kunde ta på träningskläder och sen så skjutsade han mig till träningen. Julia lämnade vi hemma hos farmor och farfar eftersom att åka bil inte är Julias favorit. Träningen gick bra men oj så jobbigt det var idag. Tror det var för att vi gick så mycket hela dagen..
När jag kom hem så väntade Thaimat, mums efter träningen. Jag skulle kollat på Let's Dace men det var hockey på när jag kom hem. Han se Blondinbella i pausen på hockeyn och hon var sämre än vad jag trode hon skulle vara faktiskt. Efter hockeyn så zappade jag snabbt över till 4an och kollade slutet. Jag tycker verkligen att det är ett roligt program Let's Dance. Sms:ade med Cassandra också, vi ska ha en helkväll någon gång, göra middag och kolla Let's Dance. Kan bli hur kul som helst ju.
Undrar vad jag ska göra imorgon? Timothy ska jobba tråkigt nog. Kanska tar mig en promenad till Timothys föräldrar och lånar skrivare och stykjärn.. Hmmm.. Eller så träffar vi CCJ och hittar på  nå kul. Tror dem skulle in till stan och kolla vagn. Kan i och för sig vara ganska skönt att ta det lugnt en dag också.




Födelsedagspresenter.

{ 2009-01-0910:19:01 } Dagbok | 0 kommentarer


Idag ska vi in till stan med CJ och ML. Ska försöka handla lite till Julia, har ju försökt med det några gången utan någon större framgång. Ska möta CJ på Gullmarsplan klockan elva och sen möter vi ML vid Fridhemsplan, finns tydligen en butik där som säljer Nova Star kläder till dem små. Dem gör så himla fina kläder så jag tänkte passa på och kolla lite om man hittar något på rea, är ju inte det billligaste man kan handla till dem små änglarna.
Vill också säga att natten var ganska jobbig. Först ville ju Julia inte somna och sen så vaknade hon stup i kvarten fram till halv två kanske, då fick hon välling och somnade sen sött. Vaknade klockan åtta i morse och var på bra humör.
Igårkväll när Timothy kom hem efter att ha skjutsat hem M så kom han med paket. Hade varit hemma och hämtat paket som kommit hem till hans föräldrar till oss från USA. Vi fick massa fina bilderböcker och Julia fick en liten ängel som man kan hänga på väggen. Ängelens maga kan man öppna och i där finns massa små söta fingerdockor, den var verkligen ursöt och Julia älskar den. Har lekt med den hela morgonen. Thank you guys! (Skulle lägga upp bild om jag inte hade vårit så klumpig igår och glömt kameran!)
Har ju glömt att säga att jag ska börja jobba lite också. Den 28/2 så ska jag börja jobba varannan helg på Hemtex i Tyresö igen. Har lite blandade känslor inför det men lite extra casch kommer att vara välkommet!
Ikväll är det träning också, Svartbäcken är det så jag har en känsla av att jag kommer vara helt slut när jag kommer hem sen. Då är det ju Let´s Dance också, måste ses.
Nu ska vi klä på oss här hemma, mäste handla en bagel i Gullmars känner jag! Ha en bra fredag allesammans.




Sent.

{ 2009-01-0823:03:16 } Dagbok | 2 kommentarer


Idag gick vi promenad med mammagruppen. Var ganska skönt, ganska kallt bara. Vi åkte hem till Jenni och hon bakade kladdkaka till oss alla. Så duktig är hon, den var verkligen jättegod. Sen åkte vi, jag och Julia ML och CJ hem till oss. Dit kom även sen Christoffer så lagade vi mat tillsammans. Det blev spagetti med köttfärssås och sen så blev det fruktsallad. Oj så gott det var, måste göras om.
Alla gick typ vid halv nio. Timothy skjutsade hem ML och jag försökte lägga Julia. Hon var helt uppe i varv så det tog drygt en timme att få henne i säng idag. Inte roligt.. Jag hade ju tänkt att jag skulle göra inbjudningskorten till Julias kalas idag också. Det blev så himla sent när Julia somnade och jag är så himla trött men vill samtidigt få iväg dem så snart som möjligt så att folk har en chans att osa liksom. Dem är i alla fall klara nu men blev inte så fina som jag hade tänkt mig, känns som om jag bara slängde ihop något.
Nu sitter jag med tandborsten i munnen och känner att jag måste spotta ur för det liksom bränner i munnen haha..
Imorgon så ska vi inte till stan med CJ och ML, ska handla presenter till lilla prinsessan.
Kram och go natt på er.

(Glömde min kamera hemma hos Jenni idag också så nu blir det inga bilder förens på måndag tror jag! )




Promenad.

{ 2009-01-0809:07:59 } Dagbok | 2 kommentarer


Idag blir det promenad med mammorna. Ska bli kul, skönt också eftersom det är fint väder.
Nu på morgonen så hade jag tänkt att plocka undan lite grejer, men såklart så fastnar jag här. Tycker det är så tråkigt att komma hem när det ser ut som ett bombnedslag. Tro mig, att ha en ettåring gör att lägenheten ungefär alltid är rörig. Har sin tjusning, men samtidigt så kan det gå en på nerverna. Grejen är att man ska försöka att hela tiden plocka undan lite har jag kommit på, häng upp kläderna t ex istället för att bara lägga dem på soffan. Jag är sån som hänger upp efter mig, men som igår när jag var sjukt trött efter träningen och Julia sov i sovrummet så hamnade dem på soffan, kläderna alltså. Daga att ta upp dem Emelie!
Nej, nu måste jag sätta igång.. Ha en bra dag!




Design.

{ 2009-01-0722:27:11 } Dagbok | 2 kommentarer


Vill tacka underbara Michis som har hjälpt mig att göra så fint här i bloggen!
Kram på dig gumms






Pulka i Haninge

{ 2009-01-0721:14:40 } Dagbok | 0 kommentarer


CCJ kom och hämtade mig och Julia halv tolv, Julia var trött som en apa så hon somnade i bilen. Precis enligt planen. Vi tog det lugnt hemma hos dem en stund. Vi mötte ML i centrum också och Leon sov också. Dem fick sova ut riktgit ordentligt. Sen så var det lunchdags. Leon åt, och Josefin också. CC åkte till Vegabaren och handlade mat till oss stora, gode gud så gott det var. Jag tror att dem har jordens godaste snabbat där faktiskt.
Sen bar det av ut i kylan. Josefin fick ha den lilla pulkan, hon låg där på en fårskinnspäls och bara hade det skönt. Så skönt att hon somnade faktiskt. Leon och Julia åkte i stora pulkan. Till en början så tyckte inte Leon att det var så värst roligt, men när pulkan började röra på sig så blev det annat ljud i skällan. Han och Julia stormtrivdes i pulkan, satt i den som små söta ljus. Vi gick till gropen i Haninge, där gick det med väldans fart ner för backen. (Mitt batteri i kameran tog slut så jag fick inte så mycket bilder, men både CC och M var där med sina så jag hoppas på att få från dem snart).
Sen gick vi hem igen, det var så himla kallt ute. Man vill ju inte att barnen ska bli som små isbitar.. Vi hade ju tagit på massa med kläder men när man inte rör så mycket på sig så blir man ju kall ändå. Vi kom hem, dem fick leka lite sen var det dags att sova middag för Julia och Leon. Vi gick en sväng till centrum för att dem skulle soman i vagn, Julia fick långa Josefins fina vagn eftersom jag inte tog med våran. Men det var ingen hit så det slutade med att hon somnade i bärsele på mig.
Timothy kom och hämtade oss för att sen skjutsa mig till träningen i Jordbro. Det sista jag sa till Timothy innan vi la på luren för att han skulle åka var "glöm inte mina träningskläder". Vad tror ni han gör? Jo, han glömmer dem. Så han fick skjutsa mig och Julia till Jordbro och sen åka hem och hämta mina träningskläder. Älsklingen är så duktig.
Träningen gick bra, känndes som om det var 100 år sedan man körde det mesta bara. Men bra gick det som sagt. Det är verkligen skönt att röra på sig ordentligt tycker jag. Sen så är det ju tävling om ungefär två veckor och det gör ju inte saken sämre!
Nej, nu ska jag göra mig i ordning för sängen. Imorgon blir det tidigt igen eftersom vi ska möta mammagruppen i Brandbergen kl 1200 för promenad. Hoppas det blir trevligt!

Kram på er!


Julia i sin fina pulka






Off we go.

{ 2009-01-0710:13:16 } Allmänt | 3 kommentarer


Onsdag idag, Timothy börjar jobba. Julia var helt förvirrad i morse när inte pappa var där, stackars liten.
Nu ska vi iväg till Haninge och trägga CCJ och ML för lite lek. Verkligen att jag har fel kläder på mig dock, måste gå och byta om tror jag. Tycker det är så svårt att klä på mig när det är sånt här väder. Nu är det ju fint men kallt, jag har inga bra vinterkläder skulle man kunna sammanfatta det som.
Känner mig helt virrig idag så tänkte göra en lista på vad som ska göras:

-Ring viktigt samtal
-Ring jobbet
-Åka till Haninge
-Träning

Vad ska man ha till middag då? Shit vad stressigt det blev nu.. Känns som om jag har glömt något!





Kvällens.

{ 2009-01-0620:49:19 } Bilder | 1 kommentarer


           

  

Julia har lekt som en annan vilde hela kvällen, men nu är det dags för sängen





Unga mödrar.

{ 2009-01-0620:46:40 } Dagbok | 3 kommentarer


Jag vet att jag har skrivit om det här förut men det är någonting som verkligen gör mig upprörd. Jag kollar på Unga Mödrar på kanal 5. Det är en dokumentärserie där de följer ett visst antal unga mödrar i Danmark. Jag tycker att idén är jätte bra, verkligen! Men jag tycker att dem har valt väldigt konstiga tjejer att följa. Tycker inte alls att dem ger oss unga mödrar något bra rykte faktiskt. Dem röker under graviditet, skiljer sig hit och dit. Tar in olika killar lite hux flux i barnens liv. Visst så har alla rätt att uppfostra sina barn som man vill och vi värdesätter alla olika saker men det här tycker jag nästan går lite för långt. Tycker att dem ska göra en "uppföljare" här i Sverige där dem visar något annat för det finns faktiskt unga mödrar (och pappor också för den delen) som gör ett grymt bra jobb. Kanske skulle ta och mejla kanal 5?!




Stängt.

{ 2009-01-0617:15:13 } Dagbok | 2 kommentarer


Smallkids var stängt idag, klart det var det är ju röd dag. Men jag fick mig i alla fall en skön promenad. Vi tog bussen från söder in till stan och gick på Åhléns City och handlade till inbjudningskort i alla fall! Jag ska göra själv för jag tycker det är så tråkigt att köpa färdiga. Blir mer personligt om man gör dem själv tycker jag.
Timothy hämtade oss i Gullmarsplan efter det så åkte vi till Sickla och handlade på Willlys. Vi handlade nödvändigheter som blöjor, våtservetter och sånt där men också till middagen ikväll. Timothy ska göra tacos som en sista grej på sin semester innan han börjar jobba imorgon. Nu är han och Julia nere på Konsum för vi glömde ost, dem gick för ett tag sen så kommer nog snart hem igen.
Imorgon så ska vi hem till CCJ men ML, tror vi ska leka lite i snön, för det har ju snöat idag för er som inte vet det. Tråkigt att det gör det idag, sista dagen på Timothys semester. Kunde det inte ha snöat igår, när Timothy var ledig idag och det var massa minusgrader. Kanske hade legat kvar då?! Hoppas det håller sig tills imorgon i alla fall! Tror jag ska ta med Julias pulka om det är mycket snö.
Kram på er alla






Smallkids?!

{ 2009-01-0610:12:50 } Dagbok | 0 kommentarer


Har sovit bra inatt faktiskt. Jag tror Julia vaknade bara två gånger eller något sådant.
Idag hade jag ju tänkt att åka till Smallkids och handla lite födelsedagspresenter till våran lilla ängel. Kan verkligen inte fatta att det har gått ett år. Jag fortsätter att tjata om det och det kanske blir lite långtråkigt, men snart är nog min ångest över tror jag. Eller det kanske aldrig går över? Man vill ju inte att ens små ska bli stora. Eller det är klart man vill, men jag tror att det här är en sån där tid som man gärna sätter på hold om man säger så.
Jag kan inte sluta förundras över hur stor Julia har blivit. Från att vara en lite parvel på 50 cm till en som kan ha strl 74 i kläder. Hon äter mat som inte är puré och hon ammar inte ens längre. Det där med att sluta amma trode jag skulle bli jättejobbigt och det kändes som om jag drog ut på det i en evighet. Men en dag så sa det bara stop ungefär. Jag bara tänkte "hmm.. hon kanske kan somna utan att jag ammar idag?" och så gjorde hon det. Det var en lättnad men samtidigt så blev jag ledsen. Jag älskade att amma verkligen. Det var liksom mitt och Julias, bara hon och jag. Hon var alltid så glad då, det hjälpte mot allt. Kommer sakna det enormt mycket. Jag tror att det är för att Julia om 10 dagar blir hela ett år som jag har den här krisen. Min lilla prinsessa blir en stor tjej.
Nej, nu ska jag göra mig i ordning. Ha det bäst!




Örebro.

{ 2009-01-0522:25:59 } Dagbok | 2 kommentarer


Vi åkte fram och tillbaka till Örebro idag i alla fall. 40 mil i bil blev det totalt. Jog kollade på film på iPoden hela vägen nästan så för mig var det inte så jobbigt, Julia sov. Men Timothy som körde hela vägen är helt otrolig. Han är bäst i världen helt enkelt.
När vi kom dit så var det ingen hemma, fick larma av och grejer. Vi spelade lite Wii och sen så kollade jag när mamma gjorde sig i ordning. Dem skulle på den årliga balen som är där. Jag vet det låter lite gammalmodigt men dem har det där och eftersom Sverker är högt uppsatt i stan så måste dem vara där. Men vem skulle inte vilja ha långklänning på sig och gå på fin middag liksom? Jag skulle i alla fall inte banga och nästa år så ska mamma kolla om jag och Timothy kan få följa med, det vore kul.
Nu är bordet i alla fall monterat och klart. Det blev himla fint, rummet blev mycket större tycker jag. Har massa andra idéer på g också som kommer göra det ännu finare.
Nu ska jag gå och lägga mig faktiskt, Julia somnade precis. Blev lite sent idag men hon sov så mycket i bilen idag så hon kunde inte somna förens nu. Hoppas hon sover bra inatt.
Imorgon så tror jag att jag ska ta mig till Smallkids på Söder och handla lite födelsedagspresenter. Tror att Timothy skulle sitta upp och titta på JR VM finalen som går halv två inatt så jag tänkte att det kanske är skönt för honom att sova imorgon, men vad vet jag..

Sov så gott!




God morgon måndag.

{ 2009-01-0510:01:34 } Dagbok | 1 kommentarer


God morgon allesammans.
Idag har vi nada planer, ganska skönt eftersom det är så himla kallt ute! Kanske skulle ta oss till Örebro över dagen för att hämta vårt fina nya köksbord som vi fick i julklapp. We will see..¨
Inatt så har Julia sovit grymt bra. Hon somnade utan större problem när Timothy la henne. Hon vaknade en gång vid elva när jag kom in och la mig, det brukar hon alltid göra. Sen sov hon till halv sju på morgonen i sin säng. Hon fick välling och sen somnade hon om till nio. VI har haft en underbar natt skulle man kunna säga. Nu är hon också på bra humör. Har ätit sin frukost, fruktgröt och en macka med vatten till, och leker nu på golvet. Tänkte jag skulle klä på henne lite nu och kanske mig själv också? Eller blir det en dag i mjukis? Mjukis eller Örebro? Man kan ju faktiskt köra mjukis I bilen TILL Örebro också... What to do, what to do?

Krams

     
Julia säger god morgon






Måste ha.

{ 2009-01-0421:28:36 } Inköp | 3 kommentarer


Har kommit på att jag måste införskaffa ett par sånna här till våren, grymt snygga!



Fast jag vill ha dem i offwhite






Trött

{ 2009-01-0421:14:58 } Dagbok | 1 kommentarer


Vi träffade Daniel i Farsta C och han handlade jeans, skor och handbolllsskor. han är bra på att shoppa han, behöver bara lite guidning, men vem behöver inte det i den där jungeln. Sen åkte vi hem till honom och spelade lite guitarhero och sen mötte jag Lisa och Michell i Haninge C. Vi fikade och sen så följde dem med och tittade på min träning och passade lilla Julia. Det gick bra idag faktiskt, eller alltså jag körde inte så mycket för alla var inte där men känns som om alla är taggade nu. Vi åker ju till Tyskland om lite mer än två veckor.
Sen åkte vi hem till pappa och åt middag, det gör vi som sagt varje söndag. Det blev en köttbit med potatisgratäng och beasås till. Sen blev det vaniljglass med färska hallon och blåbär till desert.
Nu håller Timothy på och lägger Julia, hoppas det går bra idag. De senaste gångerna har jag fått ta över eftersom hon har varit så himla ledsen. Hon är en riktig mammagris! Men nu låter det ingeting därinifrån så man kan ju hoppas (ta i trä).
Nu är jag så jäkla trött så jag ska hoppa in i duschen och ta på mig pyjamas. Kanske mysa lite med min älskling och sen gå och lägga mig. Det här har varit en bra dag!

(Finalen i JR VM går i alla fall mot Canada imorgon, vet inte riktigt vilken tid bara. Blir repris från förra året då, hoppas bara på vinst denna gång!)




Just det...

{ 2009-01-0409:47:37 } Dagbok | 0 kommentarer


... Svergie vann igår över Slovakien så nu väntar final mot Ryssland eller Canada..






Alpint.

{ 2009-01-0409:46:06 } Dagbok | 0 kommentarer


Nu är klockan tjugo i tio och det är alpint på TV. Jag gillar inte aplint men jag tänker på massa härliga saker när jag tittar på det. Jag tänker på förra året när jag var helt sprickfärdig vid det här laget och låg och tittade på alpint med Timothy hela dagarna. Det var inget annat på TV och jag var så tjock att jag typ inte orkade göra någonting. Var allmänt trött på att vara gravid vid det här laget och ville bara ha lillan hos oss. Nu längtar jag lite tillbaka, vi hade så himla mysigt. Det har vi nu också men på ett helt annat sätt.
Idag ska vi träffa Daniel i Farsta C för han har fått presentkort där, sen är det träning och sist men inte minst så är det middag med pappa.
Idag är det söndag, jag brukar hata söndagar.. Men nu är det så att Timothy inte börjar jobba förens på onsdag så han är hemma i flera dagar till. Bästa Timothy. Sen för att komma över att Timothy börjar jobba på onsdag så ska alla från mammagruppen träffas (eller asså inte bara för att Timothy börjar jobba utan för att vi brukar ses på torsdagar), blir perfekt för min del. Hoppas så många som möjligt kommer!
Ha en fab söndag, det ska jag ha!




CCJ & ML

{ 2009-01-0321:56:01 } Dagbok | 2 kommentarer


Idag träffade jag och Julia först Cassandra och Josefin i Haninge C. Vi tog en promenad ner till babyland Cassandra handlade badmatta, Leon tycker det är jättekul att stå i badkaret när han badar hos dem och det kommer ju säkert Josefin också att göra sen så det var ett praktiskt inköp. Jag köpte en födelsedagspresent till Julia, lite djur som hon kan ha i badbaljan. Jag tycker dem hon har nu har blivit så äckliga. Sen gick vi till centrum och kollade lite. Där träffade vi Timothys och sen även Michis och Leon. Vi gick på Sabis och handlade mat och sen gick vi hem till CCJ och lagade mat. Eller jag lagade inte så mycket, men Michis och Cassandra gjorde. Det blev wok med kyckling och couscous. Det var riktigt gott.. Mästerkockar dem där två!
Julia och Leon röjde för fullt, tror verkligen att dem slet ut alla Josefins leksaker faktiskt. Josefin är ju fortfarande lite för liten för att röja men hon tittade på som bara den. Hon lär av mästarna skulle man väl kunna säga! Vi kollade på lite kameror som vi vill ha på nätet, jag har kommit på att jag önskar mig en systemkamera i födelsedagspresent. Vi pratade lite om Julias ettårskalas också, vad man ska bjuda på och inte. Fick se bilder på tårtor som Michis hade gjort och dem var SÅÅ fina. Hon har lovat att hjälpa mig göra Julias, snacka om ängel hon är.
Sen åkte vi hem till min pappa där vi skulle äta middag med min lillasyster och Daniel. Fanny ska åka till Dalarna och ta kökort imorgon så hon kan inte vara med på middagen imorgon. Det blev ungbakad kyckling med ris. Jennie och lilla Hugo kom också dit. Tycker Hugo har blivit så stor över jul, men det är ju där runt fem sex månader som det bara rusar iväg. Vi fick chokladfylld banan till efterrätt och det var inte dumt det heller.
Nu sover Julia i sin rosarandiga pyjamas, den är så söt, men jag har kommit på att jag måste köpa nya pyjamaser till henne (födelsedagspresent kanske?!). Dem hon har nu är för korta i armar och ben.
Nu ska jag kolla lite på hockey innan jag går och lägger mig. Det är JR VM och Sverige möter Slovakien i semifinal.. Heja Sverige!

           


           


        
Dagens pics på våra små änglar

(Jag har kommit på att jag ska försöka dra med min pappa till Smallkids på Söder på måndag också och se om han kanske vill handla lite födelsedagspresenter till Julia på deras mellandagsrea. I was told that it was good!)






Lördag.

{ 2009-01-0311:01:02 } Dagbok | 0 kommentarer


Idag säger vi grattis till Sverker som fyller 61 år! HIPP HIPP HURRA HURRA HURRA...
Nu ska jag hoppa in i duschen, göra mig i ordning för att sen ta mig till Haninge och träffa CCJ, ska bli jättetrevligt!
Hoppas ni får en bra dag!






Bilder från kvällen.

{ 2009-01-0221:35:30 } Bilder | 0 kommentarer



Födelsedagsbarnet! Grattis Lisa!


Prinsessan


Mys med farfar


Pappagos


Vem tog den här konstiga bilden på mitt hår???


Lisa hade fint julpynt







Grattis Lisa!

{ 2009-01-0221:11:46 } Dagbok | 0 kommentarer


Idag har vi varit och handlat hela dagen känns det som.
Först så åkte vi till Bonti på Karlavägen där jag hade lagt undan en suflett till Julias vagn, en rosa en. Julias ride has officialy been pimped skulle man kunna säga! (Leon har också fått en pimpad vagn idag!)
Efter det så bar det av till Sickla Köpkvarter där vi skulle byta en kontroll till Timothys Xbox som han fick i födelsedagspresent, det skulle göras på Siba. Dem i affären hade sagt till Linda och Lisa som handlade den att den fungerade till Xbox 360 som Timothy har, men icke. När vi kom dit så bestämde jag att jag skulle sköta snacket. Kände mig på ett jävla humör av någon konstig andledning så jag tänkte det var lika bra att ta ut det där. Fixade i alla fall så att Timothy fick rätt kontroll, som kostade mycket mer, utan att vi behövde betala mellanskillnaden eftersom jag sa att det var dem som hade klantat sig (vilket det också var). Sen så skulle det shoppas till Lisa som fyller år idag. Blev en jättefin Odd Molly tröja som åkte på direkt när vi kom dit! Jag säger att dem har hur fina kläder som helst, tror att Lisa kan hålla med mig.
Efter Sickla så åkte vi en sväng till Haninge för att kolla på skötväska på Babyland men hittade ingen där tyvär. Den jag har nu har ju gått sönder i axelbandet. Sen åkte vi till Farsta med Daniel. Vi hade presentkort som gäller i hela Farsta C som var Julias så vi handlade lite på Polarn och Pyret. Jättefina grejer hittade vi. En sak tror ska hon få i födelsedagspresent, men det andra kan jag inte hålla mig med. Jag älskar verkligen att handla till Julia, det är roligare än att handle till sig själv.
Julia somnade i bilen när vi åkte därifrån hem till Lisa, hon fortsatte sova när vi la över henne från bilbarnstolen till vagnen också. Sov kanske en timme tror jag.
Hemma hos Lisa så bjöds det på jättegod matpaj och sallad och sen underbar hemmagjord tårta. Vi kollade på lite kort och hade bara allmänt trevligt. Åkte därifrån kanske vid åtta tror jag att klockan var. Nu håller Timothy på att lägga Julia och jag sitter här. Imorgon hoppas vi på att träffa CCJ och kanske ML också vem vet.. Sen blir det nog middag hos pappa med syster och Daniel.
Har ringt till pappa och Fanny nu på kvällen också och sagt att dem ska hålla sig inne, tydligen så går det runt en man med yxa och hotar folk i Farsta så tre polispatruller är ute och letar efter honom! Riktigt läbbigt!



Julias fina vagn


Nya kläder från Polarn & Pyret






God natt.

{ 2009-01-0120:55:40 } Dagbok | 0 kommentarer


Det blev inte pizza till middag, vi bjöds på middag hemma hos Timothys päron igen (dem är för gulliga) eftersom vi fastnade framför Vänner-marathonet. Den serien är så himla bra.
Vi kom hem vid åtta ungefär, Julia skrek nästan hela vägen hem i bilen. Tror att det var för att hon satt för trångt! Timothys föräldrar har en mycket mindre bil än vad vi har. Eller i alla fall så är deras baksäte mycket mindre än vårat.
Nu har precis Timothy gått in med Julia till sängen för att försöka lägga henne för natten. Hoppas det går bra idag också. Hon är inne i ett så himla bra mönster nu. Såhär ser Julias schema ut just nu:

-Hon vaknar runt åtta - halv nio
-Sover igen vid elva
-Vaknar vid tolv och får då lunch
-Vi leker och har kul fram till typ tre
-Äter mellis vid tre
-Somnar igen vid fyra
-Vaknar vid fem
-Middag vid sex
-Leker, badar, tar på pyjamas efter det
-Julia somnar för natten mellan halv nio - nio

Det märks så himla väl på Julia att hon trivs att vara i bra rutiner. Hon vaknar med ett leende på läpparna och är mycket lättare att ha att göra med. Kan säkert bero på att hon blir större också men jag inbillar mig att rutiner hjälper till en hel del. Sen är det så att när ens barn mår bra och är på bra humör så mår man själv mycket bättre. Man blir mycket piggare och får mer ordning på grejer runt om kring. Man blir bra på att hitta lukor i vardagen där man kan göra tråksaker som städa tex. Lite tråkigt inlägg det här kanske men det känns så himla skönt just nu.

Nu ska jag kolla slutet på Parlamentet på 4an. Tycker Björn Gustafsson är så himla rolig och han är med idag! Sen hoppas jag att det är någon bra film på.. Tror jag ska poppa lite popcorn också!
Hoppas ni haft en bra dag ni också!




Dagen efter.

{ 2009-01-0113:30:33 } Dagbok | 0 kommentarer


Så har man vaknat upp till ett helt nytt år. Känns som vanligt fast ändå konstigt.

Igår var jättetrevligt. Vi var hemma hos Timothys föräldrar och hit kom också, Linda, Lisa, Karin och Annika. Vi åt tacos och sen så spelade vi Alias. Ett jätteroligt spel där man är på lag och inom laget så ska man försöka förklara ord för varandra på tid. jag var på lag med Jhonny och vi kom två faktiskt. Vi var värsta teamet.
Julia somnade som hon skulle vid nio och sov faktiskt bra trots att det var lite oväsen utanför. Hon vaknade några gånger med det var lätt att få henne att somna om. Vi gick ut och kollade på fyrverkerier på gatan utanför. Vi hade inga egna men jag tyckte att det räckte gott och väl med att titta på alla andras. När vi kom in så väntade äppelpaj med vaniljglass och så åt vi lite shoklad också.
Jag kom i säng vid två tror jag att klockan var, då började dem andra packa ihop sina saker för att åka hem. Jag hade tyvär gått över min "trötthetströskel" så jag hade jättesvårt att somna tyvär, men det gick tillslut.
Idag så hänger vi fortfarande hemma hos timothys päron, har kollat på Vänner för det är värsta marathonet så jag ska ner i källaren och börja kolla igen nu! Ikväll så tror jag att det blir pizza till middag och hoppas på att kanske kunna se en bra rulle. Har ingen ork att göra något annat idag. Idag är en dag för vila. Imorgon fyller Lisa år och jag ska försöka få tag i min rosa suflett till vagnen. (Jag tvättade Julias åkpåse igår också så nu är den som ny!)

Idag är värsta degardagen!!




2009!

{ 2009-01-0100:14:15 } Dagbok | 1 kommentarer



Gott nytt år allesammans... Nu är 2009 här och jag hoppas att det blir ett lika bra år som 2008!!

 








Emelie heter jag & är en 25årig mamma från stockholm. Mina busfrön, Julia & Noah är det bästa som hänt mig och min fästman Timothy.

Vi bor tillsammans i hammarbyhöjden där snart båda barnen också går på dagis. Familj, vänner och inredning hör till mina favoritintressen så häng med på mina shoppingrundor, pyssel i hemmet och vårat familjeliv!





dagar till vårt bröllop





Mammas stjärnor!
Julia född jan 2008
Noah född mars 2011






2 0 1 3
Januari x Februari x Mars x April x Maj
Juni x Juli x Augusti x September
Oktober x November x December


2 0 1 2
Januari x Februari x Mars x April x Maj
Juni x Juli x Augusti x September
Oktober x November x December


2 0 1 1
Januari x Februari x Mars x April x Maj
Juni x Juli x Augusti x September
Oktober x November x December


2 0 1 0
Januari x Februari x Mars x April x Maj
Juni x Juli x Augusti x September
Oktober x November x December


2 0 0 9
Januari x Februari x Mars x April x Maj
Juni x Juli x Augusti x September
Oktober x November x December

2 0 0 8
Oktober x November x December