Kvällsraport.

{ 2009-03-3120:11:31 } Dagbok | 0 kommentarer


Nu kom vi precis hem, stannade på Donken på vägen hem från träningen.
Idag på träningen så hade Lotta med sig jordens jobbigaste styrkepass som vi skulle göra. Jag trodde helt ärligt att mina ben skulle ramla av där ett tag när man var på typ fjärde övningen. Lottas man är (eller kanske var är det nu) med i vårt svenska brottarlandlag så man kan lugnt säga att killen vet vad han gör. Man tackar och bugar Jimmy, benen kommer vara som spagetti imorgon. Julia och Timothy var med på träningen eftersom den var så pass tidig. Julia sprang runt och lekte som en galning, gjorde kullerbyttor och allting. Hon kommer bli duktig cheerleader när hon blir stor. Tänkte jag skulle sätta henne i hårdträning med Melissa och Mickis sen haha..
Jag har kommit på att jag skulle vilja gå ner lite i vikt nu. Man får nästan som komplex när man går till träningen för att alla är så smala och snygga. Jag har verkligen accepterat att min kropp inte kommer bli som innan jag fick barn men man får göra det bästa av det man har. Tänkte att jag skulle lägga upp lite här på bloggen som motivation. Jag har alltid svårt att hålla mig till dieter av olika former men om jag skriver om det här så kanske det håller sig bättre. Här måste planeras och hittas recept så so long my friends!


P.S Julia vägde 9100 gr på BVC idag och var 74,5 cm lång D.S




BVC

{ 2009-03-3109:02:32 } Dagbok | 1 kommentarer


Idag så blir det nog en hemma dag. Elller hemma och hemma, med hemma så menar jag att vi inte träffar någon utan bara tar det lugnt. Vi ska iväg till BVC och kolla tre röda "fläckar" som Julia fått på magen som jag undrar vad det är. Hoppas på att hon kommer somna sen på vägen hem men nu ligger hon fotrfarande och sover efter en ganska jobbig natt så vet inte hur det kommer att gå med det.
Julias natt var helt konstig, eller den började himla bra. Hon somnade som en liten prinsessa vid åtta. Sen så vaknade hon inte förens vid kanske fyra (ska jag vara ärlig så orkade jag inte kolla på klockan) och var vaken till sex när hon fick välling. Vi håller ju på att försöka vänja Julia av med välling men det går inte så himla bra. Måste bli starkare och stå på oss. Nu ska jag försöka lägga över prinsessan i sin säng så att jag kan hoppa in i duschen, vill ju inte hon ska vakna och ramala ur sängen medans man står i duschen liksom.
Have a lovely day, kommer säkert lite update sen!




Julia sover i mammas och pappas säng







Måndagen som den varit.

{ 2009-03-3020:49:03 } Dagbok | 0 kommentarer


Började dagen med att möta Michis och Leon i Slussen, vi missade Saltsjöbanan eftersom den himla dumma hissen var trasig i Skärmarbrink så jag var tvungen att "bumba" ner den hela vägen. Vi tog istället buss till Sickla och där så gjorde Michis i ordning klädseln. Vi mötte en tjej som kom med den bruna klädseln och oj så snygg den var. Nu kan ingen säga att han ser ut som en tjej, hans andra klädsel (som var plum) var lite missleading.
Sen åkte vi in till stan för att träffa mamma och hennes syster René, vi mötte upp dem på Renés salong på Östermalm. Vi gick och åt jättegod pasta på någon restaurang vid Humlegården och sen så var det liten tur på stan som stod på schemat. Vi gick till NK och kollade där, hittade tyvär ingenting men det blev i alla fall en bulle när vi gav de små barnen mat. Sen hände typ den roligaste saken.. Vi hade under hela fikan suttit och pratat lite tyst om en man som satt brevid, han såg så himla rolig ut. När vi reste oss för att gå så kom han fram till min käre mor och sa att han ville träffa henne igen. Vi höll på att garva på oss! Min mamma avböjde och sa att hon var gift. Inte för att hon hade gått på dejt annars med honom, men tror det kändes lite bättre för honom att få nobben så också. Samtidigt som jag tyckte det var himla kul så fick jag lite ont i hjärtat, han hade ju säkert suttit där hela tiden vi fikat och peppat sig själv att gå fram till henne och sen åker han på nobben. Stackars honom.. Men det verkade inte gå någon nöd på honom i alla fall.
Efter det så åkte vi hem faktsikt, är så himla trött efter natten ska ni veta. Sitter här hemma och bara väntar på att få gå och lägga mig. Måste vara uppe till halv tio i alla fall för då är det Tonårsliv!
Jaja, nu ska jag ta på mig pyjamas.. Love!




Badgrejs!

{ 2009-03-3020:41:49 } Videos | 3 kommentarer


Här kommer bilder och film  jag har lovat på när vi badade, bättre sent än aldrig!




Leon är kung i badring




Leon, closeup!



Julia med älskade moster Fanny



Julia tränar på att flyta på rygg



Prinsessan och prinsen (och fannys feta huvud! haha.. )





Julia är så himla duktig, hoppar och doppar huvudet utan problem!








Så var det måndag igen...

{ 2009-03-3009:14:22 } Dagbok | 0 kommentarer


Idag så ska vi träffa Michis och Leon för att hjälpa till med vagn, det ska bytas klädsel till Urban Jungle! Sen åker vi in till stadens sus och dus för att träffa min mamma som är i stan över helgen och nu måndag, hon åker hem imorgon tror jag!
Känner mig trött och seg idag, Julia sov inte alls bra sista passer. Var som om hon sov en halvtimme sen skrek till, sov en halvtimme och vaknade till igen. Jag tittade i och för sig inte på klockan men jag tror att det var ungefär så. Jag behöver verkligen sova känns det som. Natten till söndag så sov jag också dåligt, drömde en sån hemsk mardröm. Jag drömde att Timothy var otrogen mot mig. Jag vet att han aldrig skulle vara det, någonsin... Men jag vaknade verkligen med panik. När jag vaknade gråtandes så var han inte i sängen heller, jag gick upp för att titta var han var och då satt han uppe vid datoron. Min älskling kramade om mig och sa att han aldrig skulle kunna göra så mot mig, att det är vi tre föralltid! Det var verkligen det jag behövde höra, han vet precis hur han ska lugna mig! Timothy jag älskar dig!




Grattis mormor!

{ 2009-03-2820:47:59 } Bilder | 1 kommentarer


Idag fyller min mormor hela 85 år! Det firades med trevklig middag tillsammans med familj på resturang Paganini i Gamla Stan.




Majken Elisabeth Holmstrand, 1924-03-28








Fredag.

{ 2009-03-2717:04:55 } Dagbok | 4 kommentarer


Skrev inte mer igår kom jag på, sorry sorry!
Idag har vi i alla fall varit och simmat hos moster Fanny. Michis och Leon var också med, hur kul som helst! Vi har helt ensamma i bassängen och fick lite privatlektion av siminstuktören Fanny! Tack så mycket kära syster! Bjuder på lite bilder och film på de små sälarna ikväll.
Nu ska här bytas om till träningskläder, träning i Svartbäcken klockan sex. Timothy, Julia, Michis och Leon ska på lite "fest" hemma hos gudfar Daniel medans jag är på träning. Efter träning blir det hem så att barnen får sova och sen så är final i Let's Dance som gäller. Heja Magnus säger jag bara!

Love




Fint väder!

{ 2009-03-2609:32:02 } Dagbok | 1 kommentarer


Idag är det fint väder och jag blir så himla glad, det bara sprittet i kroppen. Julia är också på bra humör trots en ganska jibbig natt med en ganska lång vakenperiod någonstans mitt i natten. Lite välling kirrade dock biffen, lite dumt eftersom vi har sagt att vi ska försöka sluta med nattmål så att hon sover hela natten. Det fungerar ibland men det bror verkligen helt på hur pigga vi är på att ta fighten liksom.
Idag ska vi i alla fall in till stan och träffa Michis och Leon, har inte setts sen i måndags och det känns faktiskt som lite utav en evighet.






Tyresö.

{ 2009-03-2516:11:17 } Bilder | 0 kommentarer



Jag och Julia på Tyresö i sommras








Träning snart.

{ 2009-03-2516:05:25 } Dagbok | 2 kommentarer


Jag och Julia har varit hemma hela dagen, gick iof som vanligt en prommis när hon skulle somna, men that's about it. Hatar att inte göra något på dagarna. Ska snart iväg på träning så då kommer man ju ut lite i alla fall. Men eftersom man bara slappat hela dagen så känner jag mig som en säck potatis ungefär.
Julia har by the way börjat klättra överallt. Idag när jag satt vid datron och hon lekte så sött så blev det helt plötsligt väldigt tyst. Jag vänder mig om för att titta vad hon gör och vilken tjej är det som står och praktiskt taget hoppar i sin vagn för att hon är så glad. Jo vår lilla Julia... Hon blir stor så himla fort nu, måste verkligen ta vara på dagarna nu känns det som! Vår lilla prinsessa! Jag har verkligen tjatat om det här i bloggen men det är ju stor del utav mitt liv. Tänker på i sommar hur stor hon kommer vara då och hur liten hon var förra sommaren. I sommar så kommer hon säkert springa runt på stranden, hon och Leon kommer leka med hink och spade. Det kommer bli så roligt, sommaren som kommer blir nog den bästa i hela mitt liv. Det jag nästan längtar mest efter är att vara på Dyvik.. Där kan man bara var, man kan grilla, gå på promenad, bada. Kanske bara sitta och läsa en bra bok på verandan. Sitta ute och äta, sitta och prata långt in på småtimmarna. Kolla på solnedgången! Jag vill ha sommar nu.. Vi ska spela kubb! Vi kommer ha så grymt roligt. Any one in favor say yes!
Nu ska jag byta om och snart börja röra på mig! Eller om en timme rättaresagt..



Julia liten på BB




Stor och lite smått galen prinsessa








Soligt.

{ 2009-03-2510:03:15 } Dagbok | 0 kommentarer


Idag är det ju verkligen superväder men man låter sig lite luras, när man kollar på tremometern så är det ju för sjutton fem minus ute här. Får se om man tar på sig och går ut idag, kanske gunga eller något.
Ikväll är det träning också, det är så himla skönt att träna nu när alla är taggade till max inför SM. Drömde dock konstigt inatt, att vi fick ny musik där "Last Christams" var med..
Nu klättrar Julia på mina ben, dags för playtime!




Vinter igen?

{ 2009-03-2417:37:23 } Bilder | 0 kommentarer


Jag står och lagar mat, vänder mig om och vad ser man.. Snöstorm? Jag är så trött på det här vädret, jag vill bara ha vår. Det är helt sjukt vad mycket jag vill ha VÅÅÅÅÅR!


Utanför köksfönstret, deprimerande







Prinsessan.

{ 2009-03-2416:20:32 } Bilder | 2 kommentarer


Julia och jag har varit hemma hela dagen idag förutom en liten promenad när hon skulle somna. VIlket väder det var alltså, fint som sjutton med det blåser som attan så det spelar som ingen roll vad man tar på sig, man fryser in i benmärgen i alla fall! Nu ska här snart börjas med middag, måste väcka Timothy som sover en stund efter jobbet, skulle jag också behöva om jag började sex på morgonen. Kanske ska äta lite kladdkaka som är kvar från igår, Michis den har blivit värsta bra nu när den har stått i kylen!


















Prinsessa på språng







Tisdag = hemmadag.

{ 2009-03-2409:39:13 } Dagbok | 0 kommentarer


Idag ska jag och Julia bara vara hemma. Kanske tar en promenad när hon ska sova men det vet jag inte än faktiskt. Känns som om vädret inte är så lockande, det blåser ju som sjutton.
Kollade någon på Tonårsliv igår då? Det gjorde vi här hemma och jag tyckte verkligen att det var bra. Tycker att alla personerna verkar intressanta, det finns säkert någon av de tre som alla kan känna igen sig i. Helt klart en serie som jag kommer att följa, lite sent tycker jag bara.. Men jag är ju som en gammal tant också!
Nu ska jag lägga mig på golvet och leka med Julia som by the way sov hur bra som helst inatt, drack inte ens välling! Sånt vill vi ha mer utav.




Kladdkaka.

{ 2009-03-2320:21:22 } Dagbok | 0 kommentarer


Idag så mötte vi Michis och Leon vid halv ett och åkte till Tuben. Vi var bara där en snabbis, mest för att Kim med lilla Ellen hade sagt att hon skulle vara där och Michis har gjort ett halsband till henne. När hon inte kom så gick vi därifrån, drog en sväng i centrumet. Vi åt sushi och Julia och Leon charmade hon som jobbade där. Det är kul när dem två är tillsammans för alla kollar som bara den, vi har helt klart dem sötaste barnen.
Vi kollade i lite butiker och sen så åkte vi till Gullmarsplan där Timothy hämtade oss. Vi åkte och handlade och sen var det hem och laga mat som gällde. Till middag blev det pytt-i-panna med stekt ägg, kul att något så enkelt kan vara så gott. Barnen fick samma sak fast med lite creme friache på, dem tyckte det också var mumsigt. När vi hade ätit så ställde jag och Michis oss och bakade kladdkaka. Vi blev sugna på det på Tuben när det var en annan mamma som pratade om det. Vi hade i marsmellows också, den gjorde vi grädde med Daim-korss i. Det var hur gott som helst men orkade inte mycket kan jag säga för det var mäktigt som bara den.
Nu skjutsar Timothy hem våra underbara vänner och jag har precis lagt prinsessan. Är hur trött som helst efter dagen men måste ju hålla mig vaken och kolla på Tonårsliv som börjar 21.30 på SVT1. Måste ju spana in Cillo och sen Monica och lilla Felice.


  
Före och efter gräddning







Våren?

{ 2009-03-2308:38:17 } Dagbok | 2 kommentarer


Jag trodde att jag skulle dö ungefär när jag tittade ut genom fönstret imorse! Snö igen, you hvae got to be kidding me... Så trött på denna vinter, alla vinterkläder och allt slask. Nu får det väldigt gärna bli vår tycker jag, det var ju så skönt i fredags, i helgen! Snälla låt det komma tillbaka så att man kan få vara sådär glad.
Tappade ju lusten till det mesta idag faktiskt men tror i alla fall att vi tar oss till Tuben i Farsta.




Söndag.

{ 2009-03-2210:49:51 } Dagbok | 0 kommentarer


Julia vaknade sju idag, riktigt skönt! Vi hängde upp en filt för fönstret så att hon skulle sova lite längre. Vi hade nämligen en teori om att barnen vaknade så tidigt nu för att det är så ljust ute. En timme till är inte så illa pinkat.
Klockan sju gick jag upp med henne och lät Timothy sova kvar, han var ju så snäll mot mig igår. Vi åt frukost och sen badades det. Nu har jag precis ätit lunch och ska ge mig iväg till andra dagen på jobbet. Igår var det ju lungt som sjutton och tror nog att det kan bli lika lugnt idag faktiskt. Ganska skönt men kan tänka mig att om man jobbar i veckorna så blir det riktigt tråkigt. Igår värvade jag också en medlem till Hemtex Club. Tydligen så är det någon from av tävling mellan vår butik och den i Nynäshamn, hoppas på vinst!
Nej, dags att ge sig av.. Ha en bra söndag och kom förbi om ni har lust! Kramkram




Rast på jobbet.

{ 2009-03-2114:18:13 } Dagbok | 0 kommentarer


Sitter på jobbet och har rast, jag åt lunch med Michis innan så jag ska inte äta eller så nu, tänkte jag kunde passa på att skriva. Vi har typ  ingeting att göra så känner att jag praktiskt taget håller på att somna men det är bara tre timmar kvar ungefär och det ska jag väl orka med. Julia vaknade klockan sex imorse, Leon också. Snäll som Timothy var så lät han mig sova vidare till åtta och tog hand om Jullis, jag älskar den här mannen. Vi hade ingen mjälk hemma så kunde inte äta mina flingor med mjölk som jag alltid gör så idag blev det ingen frukost. Vi var hungriga som sjutton när Tina kom och hämtade Julia så vi gick direkt och hade tänkt oss en macka på Subway men dem öppnade inte förens elva så det hann vi inte med. Vilka pulver att öppna elva när alla andra öppnar tio där!! Blev att vi åt på Gullmarsplan istället!
Åkte i alla fall buss till jobbet, kom hit lite tidigare för att jag skulle hinna uppdatera mig lite på vad som är nytt i butiken. Det kan alltid vara bra.. I och för sig så har dem ju slutat med sina ständiga reor här på Hemtex och det har gjort det SÅ mycket lättare att hålla reda på priser och erbjudanden.
Nu pratade jag precis med Timothy också och han var påväg att häma Julia hos farmor och farfar. Känns verkligen jättekonstigt att inte ha henne med sig, hon har varkligen blivit som en del utav mig. Känner mig helt tom när jag inte har barnvagn framför mig, det känns helt konstigt att bara umgås med vuxna människor utan att ha en liten att tänka på också. Grejen är väl den att när jag inte är med henne, det kan vara att jag bara går till affären och hon är hemma med Timothy, så saknar jag henne så otroligt mycket. Tror inte man kan älska någon mer än vad jag älskar Julia. Hon är helt klart den bästa ungen i världen och jag kommer inte ihåg hur mitt liv var utan henne. Det är som om mitt liv började PÅ RIKTIGT när vi fick henne! Älska Jullis!










Myser.

{ 2009-03-2022:08:33 } Dagbok | 0 kommentarer


Vi har myspys här hemma med Michis, Leon och Daniel så jag tänker bara skriva kort.
Dagen har varit hur lyckad som helst, ML och vi var på lekland i Barkaby. Det var riktigt bra, inte allt för stor och inte för litet. Leon och Julia tyckte det var jättekul. Dem fick pannkakor till lunch och jag och Michis skulle äta lansange som verkligen var jättedålig, tar det en annan dag.
Vi åkte till Barkaby Outlet och kollade sen hem till Michis för att hämta grejer så dem kan sova här. Nu kollar vi på Let's Dance och bara myser på!
Hade bra snack på tränigen också, nu är det SM som gäller tjejer!




Malu-Stella

{ 2009-03-1919:03:20 } Dagbok | 3 kommentarer


Okej, den här Malou-Stella som har lilla Tino i unga mödrar. Jag stör mig så otroligt mycket. Hon gör verkligen ingeting själv utan det är hennes mamma som gör allting. Hennes mamma betalar alla hans saker, hon tar honom på nätterna. Sen när hon pratar om att hon inte få tillräckligt med fritid på kvällarna och att om hon inte får mer så kanske hon kommer att tröttna på Tino. Alltså helt ärligt, vem tröttnar på sitt eget barn undrar jag? Det är klart man ibland kan känna sig trött, men man TRÖTTNAR ALDRIG på sitt eget barn! Nu ska jag gå och vara med vår prinsessa innan hon somnar!




Ännu en dag har gått.

{ 2009-03-1918:22:42 } Dagbok | 0 kommentarer


Ännu en dag har gått och jag har bara tagit det lugnt med Julia. Älskar att ha lite qualittime med min älskling. Vi var hemma till två ungefär och sen så åkte vi in till Söder och träffade min pappa på en sanbbfika. Han hade en hiss som var sönder så vi fick vänta lite extra. Det gjorde ingeting för Julia hann gunga lite på Mariatorget, hon älskar verkligen att gunga. Tycker att det här vädret är lite lurigt bara, det ser verkligen hur varmt ut som helst men det blåser som sjutton så det är himla kallt. Imorgon när vi ska ut så blir det till att ta på sig ordentligt så att man inte drar på sig någon förkylning. Efter fika med pappa så åkte jag och Julia hem igen, åkte hem till Timothy. Vi lekte lite, bytte blöja och sen så åkte vi till Texas Burger i Sickla. Jag och Timothy var där på Alla Hjärtans Dag, dem har hur goda bugare som helst. Riktigt american style, we like very much! Nu har vi i alla fall kommit hem precis, ska kolla unga mödrar.. Har by the way inte fått något svar på mejlet ännu men det kanske kan ta några dagar eller?! Ikväll är det slutspelshockey också, ska mysa med Timothy på soffan och kolla på det. Kan det blir bättre? Skulle inte tro det, fattas bara lite lösgodis så är kvällen gjord.
Imorgon är det lekland som gäller med Michis och Leon så vi ska upp tidigt, ska bli lite skönt att komma ut efter tre dagar praktiskt taget bara i lägenheten!






Goden morgon!

{ 2009-03-1908:12:31 } Dagbok | 1 kommentarer


Julia vaknade 0700 idag, känns därför som om jag har varit uppe i hundra år. Gör inte så mycket när det är så fint väder ute... Undrar vad man ska hitta på idag, kanske parken eller promenad in till Söder?? Förslag?




Fyren.

{ 2009-03-1820:09:34 } Dagbok | 1 kommentarer


Dagen började bra, Julia vaknade på gott humör vid åtta. Vi gick upp och åt frukost och sen var det lek som gällde för hela slanten. Vi lekte till tolv när hon fick lunch och efter det så klädde vi på oss för en promenad i vårsolen. Jag bara älskar det vädret vi har nu, det är så att man bara vill gå ut och skutta runt ungefär. Julia somnade i vagnen som planerat och jag gick till Globen för att köpa mig en macka på Subway till lunch. Pratade lite med världens bästa Emma i telefon. Emma är Julias gudmor och även en utav mina bästa kompisar, var dock alldeles för länge sedan vi sågs.
Gick hem efter det, det var sol ute men det blåste som bara den och jag som bara hade tagit på mig dunväst i hopp om riktig vårvärme började frysa lite. När jag kom hem så sov Julia fortfarande så jag ställde ut henne på balkongen lite. Jag brukar göra det om hon fortfarande sover när vi kommer hem, hon sover mycket bättre ute i det friska. Satte mig en stund på datorn men hann inte så mycket förens hon vaknade. Vi lekte lite till här hemma men ville ut i det fina vädret igen. Eftersom Timothy bara jobbade till tre så åkte vi när han kom hem till parken Fyren i Kärrtrop. I den parken lekte vi när vi var små och jag kommer ihåg den som hur kul som helst. Dem hade en liten avdelning för de minsat och där satt Julia ett bra tag och grävde med hink och spade, det är något som måste inhandlas nu när våren knackar på.
Efter säkert en timme i parken så åkte vi hemåt, stannade på Konsum och handlade lite snabbt. Kom hem, lagade mat (pastasallad med grillad kyckling) och sen så kollade jag Unga Mödrar. Vet att jag för länge sedan skrev att jag skulle mejla dem eftersom jag tycker att programet ger så dålig bild utav unga mödrar och fråga om dem hade tänkt att kanske göra ett "Unga Mödrar Sverige"?! Nu är mejlet i alla fall skickat och man kan ju hoppas på svar.
Efter det så badade Julia. Eftersom hon vill äta själv nu för tiden så blir det ganska kladdigt.
Efter badet så blev det mys framför TVn med välling och sen så gick jag in och la henne i hennes säng. Vi gav ju henne under en tiden vanan att somna i någon av vår famn men nu har vi fått henne att somna i egen säng igen. Idag så behövde jag bara gå in och lägga ner henne en gång. Julia är verkligen stora tjejen nu, hon äter och somnar själv! Vi älskar henne så!
Nu ska jag kolla lite hockey med älsklingen, ha en trevlig kväll och sov så gott! Love


     


     
Lite bilder på sötnosen i parken, pappa tyckte också det var kul!







Pins.

{ 2009-03-1719:46:08 } Dagbok | 2 kommentarer


Här kommer bild på dem fina pinsen som tillverkades igår. Planer finns på stor pysseldag, hoppas det blir snart!
Nu ska här göras i ordning barn, känns som om den här dagen bara flugit iväg. Det är bara för att vi har varit hemma hela dagen. Det har varit ganska skönt också faktiskt.
Timothy kom hem vid kvart över tre kanske, då gick som sagt jag och Julia till parken en snabbis. Sen gavs det mellis och efter det så åkte Timothy iväg för att handla och lämna en madrass hemma hos hans föräldrar. Under tiden städade jag undan lite här hemma. När dem kom hem så började Timothy med maten och jag lekte med Jullis. Nu leker Timothy med Julia på golvet och jag ska börja ta på henne pyjamas och så nu tänkte jag som sagt. Tror inte vi hörs mer idag så jag säger god natt nu med en gång!



Fina pins







Parken.

{ 2009-03-1716:11:53 } Bilder | 2 kommentarer


Julia och jag har haft en lugn dag idag. Kom precis hem från parken, här kommer lite pics!













Irritation.

{ 2009-03-1711:25:19 } Dagbok | 0 kommentarer


Ibland så bara växer det inom en, jag har sagt att jag inte ska sjunka till samma låga nivå men nu brister det. Irritationen får det att klia i benen på mig.
Det spelar ingen roll hur mycket jag pratar, det går ändå in genom ena örat och ut genom det andra. Jag trodde vissa saker men det visar sig verkligen vara helt fel. Jag kanske la ribban för högt, men jag tycker faktiskt att man ska kunna förvänta sig vissa saker. Kanske därför jag blir så besviken? Jag har försökt att vända och vrida på det hela, ge både andra, tredje och fjärde chanser men det slutar alltid likadant i alla fall. Nu ger jag upp, bryr mig inte alls så får dem andra hålla på med sina fasoner. Jag tycker inte att det är aceptabelt och vill verkligen inte vara en del utav det. Jag prioriterar andra saker här i livet.
Vet inte vad jag ska säga mer, chanserna är givna, tagna och sumpade! Good Bye!






God morgon Tisdag.

{ 2009-03-1710:37:34 } Dagbok | 0 kommentarer


Idag har vi inga planer.. Tråkigt väder som sjutton så man har ju inte direkt någon lust att gå ut faktiskt. Känner dock att jag kommar bli galen om jag ska sitta inne hela dagen. Hoppas på att Michis hör av sig snart så kanske vi kan ta en tripp till lekland efter lunch. Vore kul och då behöver man ju inte vara ute så mycket heller.
Julia leker för fullt och vi har haft Tarzan på i bakgrunden nu på morgonen. Trodde att hon skulle sova lite längre idag på morgonen för hon var vaken inatt. Hon var inte jobbig, låg bara vaken i vår säng. När Timothy gick till jobbet så la han över henne i sin säng, jag tänkte att hon kanske somnade bättre där av sig själv och mycket riktigt! Hon sov i alla fall till åtta och se åt vi frukost.
Nu ska jag klä på oss tror jag, kanske måste ner i källaren och hämta gummistövlar till mig också?! Vill ju inte bli dyngsur om fötterna liksom. Ha en bra dag allesammans!




Måndag.

{ 2009-03-1620:47:42 } Dagbok | 1 kommentarer


Idag var det Tuben som gällde, vi skulle göra "pins" som man kan sätta på jacka, västa what ever. Michis hade med sig fina bilder på Julia eftersom hon har superkamera. Det var krongligt att skriva ut men Michis fick till slut koll på det hela. Vi fick fem pins var och jag är supernöjd med mina. Kanske ska lägga upp bild på dem imorgon eller något?!
Efter det så tog vi en sväng i Farsta C, kollade en snabbis på H&M eftersom dem hade 10% rabatt för clubmedlemmar men jag hittade ingeting. Vi delade på en sushi och sen så åkte vi hemåt. Mötte Timothy i Gullmars så åkte vi allesammans och handlade mat. Det blev spagetti och köttfärssås till middag och det var en hit hos både stor och små. Vi kollade Unga Mödrar och blev irriterade som vanligt! Efter det så badade Julia eftersom hon hade mat i hela håret ungefär. Gumman älskar och bada, Leon var också lite sugen tror jag för han ville bara in i badrummet hela tiden. När Julia badat klart så gjordes det smulpaj med hallon och blåbär med vaniljvisp till. Det var riktigt gott, ibland så får man unna sig lite tycker jag.
Nu har jag precis lagt Jullis, hon somnade som en liten prinsessa! Timothy skjutsar hem Michis och Leon, Timothy är verkligen min prins. Jag ska plocka undan och diska efter paj och sånt. Hoppas ni har en mysig kväll!







Litle mermaid!







DM 09!

{ 2009-03-1609:53:36 } Dagbok | 0 kommentarer


Okej, i helgen var det tävling därför jag inte hunnit blogga.
Power Cheer gjorde verkligen superbra ifrån sig, tog medalj i alla klasser vi ställde upp i liksom! Såhär såg vår resultatlista ut:


Ind Jr: Isabell - GULD.

Mr Cheer: Cats - GULD.

Jr Cheer B: Pythons - Brons.

Jr Cheer A: Cougars - Brons.

Group stunt Jr: GULD.

Group stunt Sr: Fabest 5ive - GULD + MVP!

Sr Cheer B: Falcons - GULD.

Sr Cheer A: Eagles - Silver.


Jag går verkligen i Sveriges bästa förening och jag kan lätt säga att jag älskar er all!

Eagles då.. Vi kom två, hade lite missar här och där men det var snortight kan man säga. Tycker att det är roligt att resten av cheersverige har kommit så långt och att det börjar bli riktigt bra konkurens. Hatten av för alla lag som ställde upp.
Vad säger man om en andraplats då? Hmm.. Ja, klart man alltid vill komma först men den här placerningen har verkligen fått en att tänka efter och även fått en peppad till max inför SM. På SM är det verkligen BRING IT som gäller! Nu är det tror jag 10 veckor av hård träning som gäller. Avansera och förbättra är det som står på schemat!
Vill tacka Helena för en trevlit sällskap på hotellet också, god middag med coach K och L och sen mys med laget framför melodifestivalen med laget! Underbar helg kort sagt!! See you on friday Eagles!
(för lite fina blider kan ni kolla http://michaelaslife.blogg.se/ , tack älskade du!)




Älska Eagles, föralltid #1!






 






Går runt som i dvala.

{ 2009-03-1316:38:49 } Dagbok | 1 kommentarer


Känns som om jag går runt i någon form av dvala idag. Kan inte riktigt sätta fingret på vad det är, tror jag tänkte på imorgon. Vill bara att den här dagen ska försvinna så att det kan bli lördag.
Nu ska vi i alla fall iväg och handla lite mar och så, sen är det lite genomgång på träningen bara. Mamma och Ludvig ska sova här, kommer dock kännas mycket konstigt att kolla på Let's Dance utan Michis och Leon! Får ha telefonkontakt ellet något med dem tror jag!
Hörs senare..




Mys.

{ 2009-03-1219:07:07 } Dagbok | 3 kommentarer


Nu är städningen klar. Det tar inte så lång tid när man gör det på en gång. Timothy kom hem och duschade efter jobbet och sen så åkte han och Julia iväg och handlade mat på McDonalds's så att jag skulle kunna städa i lugn och ro. Så nu är det klart, Timothy ska bara göra toaletten imorgon och jag ska hänga upp rena handdukar. Imorgon hoppas jag på att stora tvättstugan är ledig också så att jag kan tvätta lite grejer, främst saker som ska med på tävlingen. Imorgon måste jag in till stan och handla grejer, det är alltid lika roligt. Det är liksom en del utav pepp tyker jag!
Nu ska jag kolla hockey med familjen, jag älskar slutspel!!

(Jag försökte ladda upp lite bilder på nya grejer tidigare men det gick inte så dem kommer nu istället, enjoy!)



Julia i sin fina väst


  
Fin väst och ännu finar suportertröjor till de små







Nästan klar.

{ 2009-03-1215:50:58 } Dagbok | 1 kommentarer


Nu har jag nästan gjort allt jag skulle göra idag. Jag har varit hos Timothys föräldrar och gjort tröjor till Julia och Leon. Vi blev kvar där lite längre än vad jag hade tänkt, det var riktigt klurigt det där. För att man skulle få det snyggt. Som tur var så var Timothys bror Jhonny hemma och snäll som han var så lekte han med lillan i medan det att jag pysslade.
Vi tog bussen hemåt vid kvart i tre och hoppade av vid Dalens Sjukhus där vi går på BVC. Tänkte att jag skulle kolla hur mycket lillan väger och nu väger hon hela 8770 g. Hon blir bara större och större, tur i oturen skulle man kunna säga. Vill ha min lilla bebis föralltid. 
Vi gick hem därifrån och hämtade upp Julias fina Nova Star-väst som hade kommit idag. Den provades direkt när vi kom hem och den satt så bra så. Den kommer vara bra hela våren och till sommaren. Tycker det kan vara bra att ha en varm väst till svala sommarkvällar också faktiskt. 
Nu ska jag sätta igång med städandet, ska ge Jullis lite mellis först bara. Hörs senare allesammans! 





God morgon!

{ 2009-03-1209:59:35 } Dagbok | 1 kommentarer


Idag så ska det först tryckas tröjor. Tänkte att jag skulle gå hem till Timothys föräldrar efter Julias lunch så hon kan sova i vagnen.
Ikväll så blir det tvättstuga och sen ska det också städas, det ser ut som ett bombnedslag här hemma igen tycker jag, förstår inte hur vi lyckas. Längtar tills det blir vår, som det är nu så drar vagnen in massa smuts så det spelar liksom ingen roll hur mycket man dammsuger.
Nu ska jag klä på mig och sen är det bara att köra igång! Love




Ont i kroppen.

{ 2009-03-1121:22:10 } Dagbok | 1 kommentarer


Babysim idag var jätte trevligt. Hon som skulle hålla i det var sjuk eller något men som tur var så var Nicole där för att rädda dagen. Hon gick igenom lite snabbt vad man kunder göra men eftersom att våra barn var i olika åldrar så var det lite svårt att göra någon gemensam övning.
Dem flesta gick upp efter en halvtimme kanske men jag, Julia, Michis, Leon, Nicole och Chloe var i säkert en 50 minuter tror jag. När vi gick upp så hade vi hela duschen för oss själv så det var himla skönt faktiskt. Vi gick allesammans till Globen där vi åt och sen så handlade jag två svarta tröjor som jag ska trycka på till Julia och Leon på tills på lördag. Dem kommer verkligen vara sötaste suportrarna. Tack för trevkligt sällskap säger jag!
På kvällen var det träning, så himla skönt att det känns så bra så man inte behöver ta ut sig så otroligt. Jag har så ont i kroppen sen dem tidigare träningarna så en träningn som dagens var precis vad jag behövde.
Vi kom hem för kanske en timme sedan. Vi har lagt lillan och nu kollar vi på slutspelshockey, verkligen roligt. Dem killarna är taggade men inte lika taggad som jag är för lördag. Det ska bli så himla kul!
Jag hade ju tänkt att jag skulle ta kort på Julia i sin söta baddräkt idag men jag mitt pulver glömde kameran hemma. FÅr helt enkelt gå och bada flera gånger. Julia tyckte det var jätteroligt i alla fall, doppade huvet och allt! Jag blir så impad av vår lilla tjej. Chloe var också superstjärna (har dessutom en mamma som är babysimsinstruktör så dem kan träna hemma) och Leon trivdes också som fisken i vattnet. Han var som en säl som bara gled runt typ, plaskade jättemycket med benen när han låg i badring.
Nej nu är jag trött och känner att jag bara babblar, hänger liksom inte samman. Jag säger helt enkelt sov gott!




Babysim.

{ 2009-03-1111:09:38 } Dagbok | 2 kommentarer


Nu ska jag ge Julia lite lunch och sen så ska vi ge oss iväg på babysim med Tuben. Michis är på jakt efter badblöjor på vägen hit också, det finns typ ingen stans. Jag ringde badhuset vi ska till och frågade men dem hade bara badbyxor typ för 120 spänn, och det ska man betala för en gång, skulle inte tro det.
Tror Julia kommer älska det!




IKEA och fixs.

{ 2009-03-1021:00:45 } Dagbok | 1 kommentarer


Vi mötte upp Michis, Leon och Fjun i Barkaby klockan kanske halv ett. Julia sov som en stock men vaknade på bussen på väg till IKEA. Jag har alltid varit lite skeptisk vad det gäller IKEA i Barkaby. Varje gång jag har varit där så har det varit rörigt och det har inte kännts som om man har hittat det man vill ha men idag så gick det faktiskt bra. Kan kanske bero på sällskapet skulle jag vilja säga! Jag hittade i alla fall det jag skulle ha (två vita tavlelister) men ingenting slår IKEA i Kunges Kurva, det är min och mammas favoritaffär typ.
Vi timade in så att vi kunde möta Timothy i Gullmarsplan så att jag inte skulle behöva gå i detta snöoväder, det har verkligen snöat hela dagen. Bajs bajs tycker jag! Vi åkte hem och så började det fixas här hemma. Jag var ju tvungen att gå ner till Godispärlan och fixa med paket som dem hade skickat fel, alltså dem är så korkade där nere så jag orkar inte ens förklara. Jag kan säga såhär, det har varit strul med ett paket jag ska skicka men nu tror jag i alla fall att det har kommit iväg okej.
När jag kom hem efter det så gjorde jag mat. Det blev pasta bianco, alltså pasta som man blandar med vitlök och riven parmesan. Jag hade i lite coctailtomater också för att få lite färg på det hela. Det var mumisgt i alla fall. Julia fick pytt-i-panna som jag blandade med crem fraiché. Jag har börjat ha creme fraiché i nästan alla allt Julias mat. Det gör att det inte blir så tort som det har en tendens att bli och sen så är det ju massa fett i också så att hon lägger på sig som hon ska.
Nu ska jag som vanligt kolla lite på TV och sen så blir det sängen. Hoppas på att Julia sover lika bra som hon gjorde igår natt. Imorgon är det babysim som gäller med unga mammorna. Har lite ångest för att visa mig i bikini med alla mina bristningar men jag har ju en liten söt dotter att visa upp, då gör det mindre! Sov så gott!


Såhär blev Julias hörna, saknas bara fin tapet nu!







Snöoväder?!

{ 2009-03-1011:23:15 } Dagbok | 0 kommentarer


Vad är detta man ser utanför sitt fönster? Himla snö, jag är så trött på det så jag vet inte var jag ska ta vägen faktiskt. Tappar lusten till det mesta. Snö är het okej i december, januari och februari men tre månader tycker jag får räcka. Nu vill jag ha vår så man inte behöver pylsa på sig massa kläder. Längtar tills man kan gå till parken med bara en tunn jacka och vara där i flera timmar. Jag längtar tills vi kan gå på Skansen och titta på djuren. Jag längtar tills jag kan  bköra min andra vagn och man kan sitta ute och fika. Jag vill ha vår vår vår!
Nu ska Jullis få lite lunch och sen så måste jag äta också. Kanske får slänga i sig någonting på vägen till IKEA. Ska till IKEA idag med Michis och Leon, vi ska ta den i Barkaby. Vi kanske kan ta en sväng till Barkaby Outlet då också?! Kolla Polarn och Pyret där.. 
Have a lovely day!  




Dagens.

{ 2009-03-0921:19:32 } Dagbok | 0 kommentarer


Idag var det som sagt Tuben som gällde. Vi mötte Cassandra och Josefin i Farsta Centrum kvar i tolv, för jag är dålig på att passa tider, och så åt vi och gav barnen mat också. Det som lockade på Tuben idag var att vi skulle göra personliga pins, som man kan sätta på väska eller något sånt. Men när vi kommer dit så är hon som skulle hålla i det sjuk och det blev inget pyssel. Hur tråkigt som helst så vi stannade bara tills efter sångsamlingen, då gick vi så att dem små somnade i vagnarna. Det är lite konstig tid för Julia, dem öppnar liksom halv ett och det är precis då hon ska sova sin middag. Men tänkte att jag nästa gång ska försöka att få henne att sova innan så hon vaknar när man kommer dit. Får se hur det går.
Efter Tuben så åkte vi som sagt hem. Jag och Timothy skulle sitta barnvakt till Leon för Michis skulle på arbetsintervju. Vi åkte buss till Skarpnäck och sen gick vi nästan hela vägen hem då Julia och Leon sov i vagnarna. Kände att jag behövde sträcka på benen lite och när vi gått ett tag så kom M också på att det var himla skönt. Jag visade var Timothys päron bor, var vi gick på dagis jag och T, skola och var jag bodde förut. Snacka om a trip down memory lane!
När vi kom hem så gav vi dem små barnen mellis och sen så gav M sig iväg. Jag lekte med båda barnen som var hur snälla som helst. Leon tycker tyvär dock inte om när Julia vill kramas och sånt så då blev han lite arg. Vi kvart över fem kom Timothy hem och jag började med mat till barnen. Spagettis med köttbullar och brocoli blev det. Dem åt som små hästar och när klockan var kanske kvart i sju så kom M tillbaka. Hon fick också mat och sen så skjutsade Timothy gem henne, först så hjälpte hon mig lite med Julias sänghimmel. Imorgon blir det en tripp till IKEA igen eftersom jag måste köpa lite hyllor och sånt till Jullis. Hmm.. Måst verkligen fundera på hur jag ska ha det i hennes lilla hörna.
Nej, nu få det räcka för idag. Ska göra mig i ordning för sängen snart tror jag. Hope you had a fab monday!


  


Pics från barnvaktningen







Tipsar!

{ 2009-03-0910:50:33 } Emelie tipsar | 1 kommentarer


Tänkte att jag skulle tipsa lite här i bloggen igen också innan jag går.

Julia är nu inne i någon sorts "matvägrarperiod", det kommer alla barn in i någon gång som jag har förstått det. Vad jag gör när Julia inte vill äta så är det att låta henne leka med maten. Jag brukar ge henne en tallrik och sked som hon själv får sitta och kladda med. Allting hamnar såklart inte i munnen, det mesta hamnar antingen på golvet, i håret eller någon annan stans som inte är munnen. Men när hon leker själv med maten så brukar jag kunna smyga in lnågra fler tuggor. Jag har även hört att barnens kladdande är en stor del i utvecklingen, så jag säger.. Låt barnen kladda!!




Julia äter själv







Weekend

{ 2009-03-0910:45:25 } Dagbok | 0 kommentarer


På lördag eftermiddag så kom Michis och Leon hit. Vi åkte och handlade mat, det blev så mumisg mat som potatisgratäng med fläskfilé och sallad. Vi hade handlat massa godis som åts till Andra Chansen på Melodifestivalen. Jag tackar Gud för att Sarag Dwan Finer gick vidare.
Igår, söndag, så åkte vi till IKEA och åt lunch. Vi inhandlade en sänghimmel och blommor till Julia. Vi ska sätta upp sänghimel över hennes säng och upp i kanten eller vad man nu ska säga så ska jag göra som en krans med blommor. Kommer bli jättefint tror jag, kommer upp bilder senare ikväll hoppas jag på.
Efter IKEA var det träning som gick bra som vanligt, är dock supertrött i kroppen så det är skönt att det inte är träning är förens på onsdag. Tävling på lördag så det betyder att det bara är två träningar kvar.. GLAAAD!
Idag så ska vi till Tuben i Farsta med massa unga mammor. Brukar vara helt okej där tycker jag, känner ju inte så många än men alla är supertrevliga.
Nu ska jag kolla klart på Vänner, som jag typ alltid gör på mornarna, och sen så ska vi ge oss av! Hoppas ni får en bra dag!!



Julia säger god morgon!
 






God morgon lördag!

{ 2009-03-0711:45:00 } Videos | 0 kommentarer


Okej, Nicklas och Jeanett åkte ur Let's Dance igår. Vad tänker svenska folket med egentligen undrar jag? Det är samma sak som att Sarah Dwan Finer (vet inte hur hon stavar?) kom till Andra Chansen istället för final i Melodifestivalen. Tycker det är helt sjukt verkligen.
Idag så är vi bara hemma och tar det lugnt. Ska skicka iväg en kudde som jag har sålt på Tradera och sen så är det Andra Chansen på tv ikväll! Kanske ska laga något mumisgt ikväll.. Jag är i alla fall sugen på smågodis så det blir det till tvn ikväll.
Idag är det exakt en vecka kvar till DM! Jag tror aldrig att jag har tyckte att det kännts så bra såhär innan DM som det gör nu. Jag verkligen längtar tills vi får gå ut på mattan och bara ha kul. Jag längtar tills träningen imorgon också! Det gör liksom ingeting att jag har ont i hela kroppen och är helt slut för att man tar i så mycket varje gång. Vi har så roligt tillsammans så allt annat försvinner! Eagles ni är bäst och på lördag ska vi visa alla i cheersverige vad vi går för, dem kommer tappa hakan vill jag lova!



DM 2009 här kommer vi (film från SM 2008, came in first!)






Happy Friday!

{ 2009-03-0621:35:25 } Dagbok | 0 kommentarer


Julia sov till tjugo inio i dag, jag vaknade hur pigg som helst verkligen.
Dagen började med frukost och sen så sorterade jag tvätt från igår. Jag har fått för mig att det tar hur lång tid som helst men när jag väl satte fart med det så tog det bara tio minuter. Efter tvätten så gjorde vi oss i ordning och åkte hem till Michis och Leon. Vi hämtade Leon hos dagmamma! Tycker det verkar jättebra med dagmamma faktiskt och jag ångrar lite att Julia inte kommer att gå hos en. Det blir liksom mer personligt hos dagmamma och sen så är det mycket mindre grupper också. Michis känner dock Leons dagmamma sen innan, det är den dagmamman som hon hade när hon var liten så jag tror att deras relation är väldigt bra också. Kanske inte blir så för alla liksom om man säger så.
Vid fyra i alla fall så började vi åka hemåt, det tar inte alls så lång tid hem till dem som man tror att det ska ta. Jag tror att vi var hemma på 40 minuter kanske och då var det liksom i rusningen. När jag kom hem så var det bara att byta om och åka iväg till träningen. Träning i Svartbäcken och det är alltid roligt eftersom vi har våra mattor där. DM är om en vecka och det känns hur bra som helst. Jag älskar verkligen Eagles!
Tina kom och hämtade mig och på vägen hem så hämtade vi thaimat till mig och Timothy. Julia hade lite svårt att somna så hon fick somna i famnen framför Let's Dance. Nu är det paus i Let's Dance så jag ska passa på att göra mig i ordning. Hoppas faktiskt att Elisabeth åker ut idag.. Hon håller liksom inte måttet om man jämför med alla dem andra. Min favorit idag är faktiskt Magnus, hoppas han får vara kvar.
Ha en fortsatt mysig fredagskväll!!



Såhär sött lekte Julia i morse







Städat.

{ 2009-03-0520:05:51 } Dagbok | 1 kommentarer


Idag var det meningen att vi skulle träffa Cassandra och Jossefin men så blev det inte. Vi skulle gå på promenad med resten av mammagruppen men Cassandra skickade sms och sa att det bara skulle bli vi på promenaden och då kände jag att jag var tvungen att vara hemma och städa istället. Det är ungefär det hela min dag har gått ut på. Jag har plockat undan, dammsugit, moppat, diskat och tvättat. Har tvättat våra lakan också, inte bara kläder, så inatt får vi sova i rena lakan. Det är bland det bästa jag vet.
Vi var hemma hos Timothys föräldrar och åt middag, eftersom det är torsdag så bjöds det på Pluttens goda pannkakor. Jag tror nog att jag kan säga att han gör jordens godaste pannkakor faktiskt. Julia fick leka lite med farmor, riktigt mysigt. När vi kom hem nu vid sju så badade Julia. Hon fick äta farfars pannkakor med händerna och vi kan säga som så att det hamnade ungefär lika mycket i håret som i munnen. Det gjorde dock ingeting, för det första så är det tydligen en del i barns utveckling att kladda när man äter, det är så man lär sig olika konsistenser och liknade sen skulle hon bada i alla fall eftersom det var några dagar sedan. Jag bäddade som sagt med reana lakan och under tiden så satt Julia hos sin pappa och kollade på hockey, slutspelet på elitserien har börjat för er som inte visste det. När jag hade bäddat klart så satt Julia nästan och sov så det var bara att göra välling och hon fick dricka den hos pappa. Hon somnade sött och sover nu i sin säng. Jag ska ta på mig pyjamas och mysa med Timothy! Love my life right now!!




Julia somnade med flaskan i mun!







Bästa Timothy.

{ 2009-03-0421:19:09 } Bilder | 0 kommentarer


Jag är så glad att jag har min Timothy! Nu när jag kom hem från träningen så låg lillan och sussade så sött och maten var klar. Han är verkligen bäst!
Räcker så för nu jag måste hoppa i säng!



Timothy Eric Liljeberg







Nytt inlägg.

{ 2009-03-0414:22:49 } Dagbok | 1 kommentarer


Just nu så är jag så arg att det bara bubblar i mig. Det spelar tydligen ingen roll hur tydlig jag är, han kommer ändå dragandes med henne. Jag har sagt att dem kan vara med varandra så länge jag slipper veta något om det. Ändå kommer han dragande med henne till middagar och till mitt jobb. Varför kan han inte bara hålla henne utanför, visa lite respekt gentemot andra. Om det var andra gången dem blev tillsammans så skulle jag nog ta det helt annorlunda och tro på att personer kan förändras, nu är det så att det här är ungefär sjuttioelfte gången dem blir tillsammans och alla de andra sjuttiotio gångerna har slutat exakt likadant. Ursäkta då mig om jag är lite skeptisk...
När han sen säger att alla bara sliter i honom hela tiden och får det att låt som att det är mitt fel som har bett honom om skjuts t ex kanske fyra gånger så tycker jag att det är riktigt orättvist. Kanske låter dumt att jag brister för en sak som skjuts, men det var sättet han sa det på. Jag tänkter inte be om ursäkt nu faktiskt. Ljuset är Timothy och Julia, punkt slut!






Julia sover middag.

{ 2009-03-0413:02:41 } Dagbok | 1 kommentarer


Nu ligger Julia och sover så jag tänkte passa på att skrva, blev ju inget bloggande för min del igår. Sen tycker inte Julia om när jag sitter vid datorn, hon brukar stå mellan mina ben och gnälla som en liten hund ungefär. Så det blir inte mycket sitta vid datorn när lillan är vaken och man är ensam hemma nu för tiden.
Igår var vi inne i stan med ML och CJ. Inhandlade lite på ZARA och vantar o mössa på Polarn&Pyret. Hon har fått sin NovaStar mössa och en tröja nu också, hon är så fin så. 
På kvällen var det träning, blev dock inte så mycket gjort eftersom lillan var med dit igår. Timothy hade möte på jobbet och ibland är det svårt att hitta barnvakt på kort varsel. Det blev lite situps, armhävningar och ganska mycket hopp fatiskt. Daniel kom och hämtade mig och Julia på träningen snäll som han är. Han bjöd på casdias (vet ej hur det stavas) och sen så hämtade Timothy också. Vi kan också säga såhär, till alla som var på träningen igår... Jag gjorde ett tappert försök men det gick liksom inte i lås. Man kanske kan skylla på att jag var felinformerad eller så hade det blivit changes in the last minute or something. 
Nu ska jag äta lunch och kolla lite på Gossip Girl, sen måste jag städa och så är det träningen igen ikväll! Ha en underbar dag så kanske vi hörs till kvällen. Hoppas på det! 

 


Älsklingen i fina tröjan med hundar på







Sent sent sent!

{ 2009-03-0222:22:47 } Dagbok | 1 kommentarer


Det är alldeles för sent för mig att blogga egentligen, jag borde ligga i sängen eftersom jag börjar klockan sju på jobbet imorgon. Jag ger bara dagen i snabba drag så får jag skriva lite roligare imorgon med bilder och så!
Jag jobbade mellan 8-10, det är inventering så jag stod och blippade varor i två timmar.
Efter det skjutsade T mig och J till Farsta C där vi mötte upp lite mammor, vi åt lurre och sen så var det öppna förskolan som gällde.
Efter ÖF så gick vi till SATS för jag skulle kolla hur långt jag har kvar på mitt gymkort, det gäller tills i April. Tåls att fundera på om jag ska förnya kanske..
Jag och Julia mötte tillsammans med Michis och Leon Timothy vid Gullmarsplan och vi åkte och handlade i Sickla. Vi åkte hem och gjorde mat, åt den också haha! Timothy skjutsade hem ML vid nio och då la jag Julia.
Nu måste jag sova! Fannt kommer och hämtar mig 06.20 imorgon, bajstidigt med andra ord! Hörs imorgon!!






Working mama!

{ 2009-03-0108:32:22 } Dagbok | 0 kommentarer


Igår började jag jobba igen. Var så himla nervös, jag låg hela natten och gick igenom kassan, hur man räknade kassan, bankade mm. Kom dit klockan halv tio och då var butikschefen där och skulle hjälpa mig med allt, man kan ju säga att jag var lite ringrostig. Det gick bra i alla fall, jag kom ihåg nästan allt faktiskt. Det var ingen liten dag att börja med heller, jag vet att man i vanliga fall jobbar åtta timmar och att jag bara jobbade sex men för att ha varit borta mer än ett år så var det ganska mycket tyckte jag.
Timothy och Julia kom och hämtade mig, vi handlade och sen åkte vi hem och Timothy städade lite och lagade mat medans jag låg på soffan. Tack älskling!

Nu ska jag tillbaka till jobbat, ska jobba lite på måndag och tisdag också. Snacka om att komma rakt in i det liksom.

Ikväll är det träning också, jag kommer att stupa. Som tur var så sov Julia ganska bra inatt. När hon vaknade så tog jag över henne till vår säng för jag verkligen orkade inte ta fighten. Hon fick sova hos oss och där sover hon alltid bra!

Nej nu måste jag göra mig klar, kom och säg hej på jobbet vettja.









Emelie heter jag & är en 25årig mamma från stockholm. Mina busfrön, Julia & Noah är det bästa som hänt mig och min fästman Timothy.

Vi bor tillsammans i hammarbyhöjden där snart båda barnen också går på dagis. Familj, vänner och inredning hör till mina favoritintressen så häng med på mina shoppingrundor, pyssel i hemmet och vårat familjeliv!





dagar till vårt bröllop





Mammas stjärnor!
Julia född jan 2008
Noah född mars 2011






2 0 1 3
Januari x Februari x Mars x April x Maj
Juni x Juli x Augusti x September
Oktober x November x December


2 0 1 2
Januari x Februari x Mars x April x Maj
Juni x Juli x Augusti x September
Oktober x November x December


2 0 1 1
Januari x Februari x Mars x April x Maj
Juni x Juli x Augusti x September
Oktober x November x December


2 0 1 0
Januari x Februari x Mars x April x Maj
Juni x Juli x Augusti x September
Oktober x November x December


2 0 0 9
Januari x Februari x Mars x April x Maj
Juni x Juli x Augusti x September
Oktober x November x December

2 0 0 8
Oktober x November x December