Ny vecka.

{ 2009-11-3009:36:19 } Dagbok | 0 kommentarer


Helgen var underbar som sagt, lite panik, men ändå underbar.
Har nu på morgonen ringt viktiga samtal och på sätt blivit lugnare. Julia är hemma från dagis idag, ledig. Vill vara med henne så mycket som jag bara kan. Vet inte vad vi ska hitta på. Hade väl tänkt att vi skulle gått till TUben men kom på att jag måste fixa med Julia kalender så det blir nog stan istället. Känner att jag verkligen måste bli klar med den. Måste måla pinnen som allt ska hänga på också, kanske är det jag ska börja med så att det bara är att hänga upp allt ikväll så den är klar imorgon. Nej, nu vet jag att det är det jag ska göra idag. Wish me luck...




Bak...

{ 2009-11-2919:54:37 } Dagbok | 1 kommentarer


Okej jag lovade ju att det skulle bli bloggande igår men bakningen drog ut på tiden och det blev sent. Vi gjorde Julias pepparkakshus men ångrade oss så Michis och Leon kom tillbaka idag och då fixade vi det klart. Riktigt bra blev det...
Danne var här och hjälpte Timothy och måla också. Nu blir det vitt i hela lägenheten och oj så bra det kommer bli. Är inte riktigt klart men man ser redan nu att det kommer bli perfekt. Jag riktigt längtar tills jag får städa och fixa här hemma när det är färdigmålat.
Nu sitter pappa här och tittar på El Classico. Jag har inte tittat riktigt ordentligt på TV på länge märker jag, har också kommit på att jag inte saknar det heller. Julskivorna har spelats flitigt här hemma hela helgen.
Nu ska jag mysa med Julia, ge henne välling och sen blir det väl till att plocka undan här hemma tror jag. Julia och Leon har röjt här hemma i två dagar så nu kan ju tänka er hur det ser ut. Plus att vi har bakat och målat, man kan kort och gott säga bombnedslag hemma hos oss.








Julias alldeles egna pepparkakshus








Update.

{ 2009-11-2720:59:46 } Dagbok | 1 kommentarer


Inte hänt nå kul idag faktiskt... Jobbat som vanligt, sen åkte och handlade. Jag har gjort pepparskaksdegen inför imorgon. Laddar inför bättre bloggande imorgon istället. Bak med Michis och Leon står på schemat, sen julmarknad i Gamla Stan. Längtar som en galning!




Kortis bara.

{ 2009-11-2621:27:11 } Dagbok | 0 kommentarer


Idag blir det inte mycket bloggande. Jag  har varit på jobbet, var supermycket att göra idag vilket var skönt eftersom jag var där många timmar idag.
Åkte hem vid fem, handlade lite julblommot på vägen och mat också faktiskt. Till middag blev det hemmagjord thai faktiskt. Kyckling med cocosmjölk, grönsaker och ris. Blev lycket vilket jag inte trodde...
Nu på kvällen så har vi tejpat lister, ja ni läste rätt. Nu tar vi verkligen tag i målandet här hemma. Imorgon ska jag börja måla när jag kommer hem.
Nu ska här kollas på lite recept, mamma har mejlat recept på pepparkaksdeg och jag ska kolla lussekatter. På lördag ska nämligen jag, Michis och barnen baka i stora lass. När Timothy sen kommer hem från jobbet så ska vi åka till Gamla Stan och titta på julmarknaden. Jag längtar sjukt mycket!




Jobb, IKEA, middag i Heron.

{ 2009-11-2520:18:00 } Dagbok | 1 kommentarer


Okej dagens då.. Jobb som vanligt. Hade lite att göra dock, eftersom det är ny kampanj börjar imorgon så är det massa som ska göras. Det är alltid så att det är mycket kunder när man har mycket annat att göra i butiken också så man hinner inte med det man ska. Blev väl sådär halvklar idag känndes det som men ändå ganska skönt att gå hem vid fem.
Timothy och Julia kom och hämtade mig på jobbet och vi åkte iväg till IKEA. Skulle inhandla ljus som har varit slut här hemma ett tag. Har velat handla nya länge men eftersom jag är snål så vill jag inte handla det någon annan stans än på IKEA. Dem har goda luktljus plus att det är billigt. Var meningen att vi skulle äta där också men när vi kom upp till resturangen så var det superlång kö så vi struntade i det. Gick och tog det vi skulle ha, betalade och åkte till Heron för att äta. Vilka sprang man på där om inte Cassandra, Christofer och Jossefin. Vi skilldes åt en snabbis för att sen mötas igen vid foodcourten. Det blev Donken, fast jag egentligen inte ville, känner ju att jag vill vara lite nyttig. Vi pratade i alla fall om det mesta och sen skilldes vi återigen vid parkeringen.
Har betalat lite räkningar nu också, lika roligt som alltid... NOT! Men nu är det gjort i alla fall.
Ska nog fixa lite här hemma nu, plocka upp ljus. Nu har vi verkligen ljus så att det räcker hela julen tror jag.





My sunshine!

{ 2009-11-2508:31:06 } Julia i bilder | 3 kommentarer


Idag är Julia klädd i gult, my litle sunshine...
















Ganska skön dag.

{ 2009-11-2419:51:40 } Dagbok | 4 kommentarer


Idag lämnades Julia på dagis klockan åtta och jag åkte ut till Tyresö för att jobba. Idag skulle jag jobba mellan nio och ett, bara fyra timmar så då alltså ingen rast. Trode att det skulle vara en mupptid men det visade sig vara ganska skönt. Åkte efter jobbet in till stan och mötte upp Michis och Leon. Åt lunch på Max och dem åt hallonpaj med mjukglass.Vi åkte efter det till dagis och hämtade Julia. Vi tog tunnelbanan tillsammans, skilldes åt i Gullmarsplan. Jag och Julia åkte till Timothys jobb för att sedan åka och handla mat. Michis och Leon åkte hem. Det blev bara en kortis tillsammans vilket var lite tråkigt, ibland så blir jag lite trött på vardagen.
Till middag gjorde jag i alla fall egna färsbiffar med eget potatismos och brunsås. Julias farmor kom över och åt också! Nu sitter vi framför tvn och tar det lugnt. Ska spackla lite här hemma inför "renoveringen" som ska göras här hemma. Ska nog ta mig ett päron också. Jag är så stolt över mig själv, jag är alltid den som faller för att handla godsaker typ som choklad. Idag stod jag emot... Köpte som sagt frukt istället för godis. Måste tänka lite på vad man äter ju.






Jag dör så roligt!!

{ 2009-11-2320:52:38 } Videos | 3 kommentarer


Try JibJab Sendables® eCards today!


Jag och Michis, dead serious! Hahaha....




Julia med plåster.

{ 2009-11-2320:18:03 } Julia i bilder | 1 kommentarer



Julia visar upp plåster på tummen!






Idag blev jag orolig.

{ 2009-11-2320:15:06 } Dagbok | 0 kommentarer


Morgonen började bra, jag och Julia åt frukost och gjorde oss i ordning. När jag stod och sminkade mig så satt Julia på toaletten och läste en bok. Hon reste sig upp för att säga något och satte då handen på handfatet, precis där det gick sönder när Fanny hade ner en burk där. Helt plötsligt ser jag att det forsar blod, hon har skurit sig på tummen. Jag spolade fingret direkt med kallt vatten, tryckte på såret för att stoppa blodet som rann. Höll handen i högt läge och ringde till Timothy och sa att han skulle komma hem för jag trodde att vi skulle vara tvugna att åka in och sy för det såg riktigt djupt ut. Jag ringde också min pappa för att kolla om han var i närheten och kanske kunde skjutsa oss. Inom loppet av 15 min så var både Timothy och pappa här hemma. Dem kollade på såret och konstaterade att det inte var så djupt utan att hon hade skurit loss en skinslamsa eller vad man ska säga. Det blev alltså inget sjukhus som tur var. Det räkte till slut med ett stort plåster som har upp hela tummen. Tur som sjutton.
Det var ju sen meningen att vi skulle till Tuben men när Michis sen ringde och sa att man skulle vara i någon park så svalnade mitt intresse verkligen. Hade dessutom bjudit med Iida så att hon skulle få se hur det var men park för dem är ingen hit. Istället blev det till att gå ut och gå med Iida och Fria. Vi promnerade in till Söder, hon åt lunch i Ringen och sen gick vi vidare till Skrapan och fikade. Promenerade sedan hem i mörkret, riktigt trevligt.
Meningen var att vår lilla familj skulle åka till Michis och Leon på middag men så blev det tyvär inte. Han som ska ha vår gamla lägenhet bestämde att han ville komma och hämta nycklar idag. Känns så himla surt eftersom det var typ tre månader sedan vi flyttade in.  Framförallt som Timothy jagade honom i tre veckor efter flytten och han vägrade höra av sig.
Istället så blev det middag hemma. Hade verkligen ingen idé alls för vad som skulle lagas, hade nästan bestämt oss för att köpa hem thai men så gick jag in på Michis blogg och tittade. Där fick jag syn på vad hon gjort till middag igår, pestopasta med kyckling. Såg riktigt mumsigt ut och det var länge sedan jag gjorde det också. Ner till Konsum bar det av. Det lagades mat, vi åt, Julia fick duscha av sig och nu ligger hon i sängen. Varför går kvällarna med mina älskade alltid så fort?!








Helgen avklarad.

{ 2009-11-2221:24:19 } Dagbok | 2 kommentarer


Vill först och främst tacka den anomnyma person som kommenterade mitt förra inlägg. Det värmde verkligen och ska ha det i åtanke framöver!

Helgen bestod mestadels av jobb. Vi hade väl sådär lagom mycket att göra. Dagarna gick sakta men när man väl kommer in på sista timmen och börjar tänka på hur mysigt man ska ha det med familjen hemma sen så bara flyger tiden iväg.
Pappa var här på middag igår, pasta med god tomatsås och fetaost blev det. Jag och Timothy hade köpt godis som vi åt till Robinsson. Alla har ju pratat om att det här ska vara en speciell säsong men jag tycker den började som alla andra. Aja, det kanske blir annorlunda sen! Jag somnade i alla fall så jag såg inte vem som åkte ut. Kröp ner i sängen vid tio.
Idag, jobb igen. Var väl som lördagen i princip. Pappa kom och hämtade mig efter jobbet. Där hemma var Julia med Fanny för Timothy hade match. Vi åt god hemmagjord pizza och sen fruksallad till middag. Det var supergott, jag älskar fruktsallad. Petra var där och åt också, hon är alltid lika kul att prata med.
Timothy kom och hämtade oss vi halv åtta. Åtta låg Julia i sängen och sov, hade varit fullt med röj idag tydligen. Jag och Timothy har sorterat tvätt och Nana har ringt från USA. Undra lite vad vi vill ha från saterna, dags att börja fundera. En sak vet jag i alla fall säkert... It's a give away!
Nu ska jag kolla på Bridget Jones Dagbok och äta godis som är kvar från igår. Varför är godis alltid godare dagen därpå? Imorgon blir det Tuben, jag är ledig från jobbet!






Borde vara helg.

{ 2009-11-2010:16:14 } Dagbok | 1 kommentarer


Idag är det fredag, det borde vara sista dagen på en arbetsvecka. Jag som har varit ledig hela veckan i ska istället till jobbet för att jobba hela helgen. Jag är verkligen glad för att ha ett jobb men just nu så vill jag ara vara hemma och mysa med familjen. Timothy är hemma med Jullis idag och ikväll efter jobbet så ska vi titta när han spelar hockey.
Igår plockade jag ju som sagt undan lite här hemma men imorse när vi vaknade så började det stökas till igen och jag har ingen som helst lust att plocka mer, Timoty får fixa det under dagen.
Tråkigt väder är det också, ska det någonsin bli vinter med snö och mys? Så himla trött på regn och rusk.
Varför hr jag en klump med stress i magen? Blä, måste låtsas om att den inte finns och bara ta tag i sakerna som måste göras. Happy friday..




Dag i Solna.

{ 2009-11-1919:52:00 } Dagbok | 0 kommentarer


Idag så släpptes vaccinet mot den nya influensan på Julias BVC. Dem skulle öppna nio och jag tänkte jag skulle vara fär i tid så jag var där till åtta. Trodde jag skulle vara först, men icke. Före mig i kön så var det ca 20 pers, helt galet kändes det. Köade alltså i en timme med en superpigg Julia som helst av allt ville springa runt. Vi kom in i alla fall och var väl klara vid halv tio kanske. Julia gnällde lite när dr stack till men inte farligt alls. När vi gick ut genom dörren var allt frid och fröjd. Nu är vi hela familjen viccinerade!
Satte oss på t-banan för att åka till Solna där vi skulle träffa Iida och lilla Fria som nu är hela 13 dagar. När vi kom dit efter att jag gått fel både en och två gånger så möttes vi av en superfräch Iida och en ursöt Fria. Hon var verkligen jätteliten. Vi hängde lite hemma hos dem, så fint dem har det alltså. Supersöt barnkammare har lilla tjej fått också. Vi gav present, en vit söt body med krage och byxor med volanger på rumpan från Polarn och Pyret och även en jättasöt stickad skallra från Sebra. Dem blev glada och det var ju det som var meningen.
Vi gick till Solna Centrum och åt grekiskt till lunch medans barnen sov. Dem sprang iväg till BVC på en förstakoll, deras BVC-sköterska är från Finland! Hur skönt som helst att dem kan prata sitt finska med varandra ju, måste underlätta lite.
Efter det så satte vi oss och fikade. Tomi anslöt till oss och vi satt och pratade om både det ena och det andra. Åkte sen hem till Timothy, vi åkte till Timothys pappa och fick supergoda pannkakor. Nu sitter jag framför TVn, har plockat undan lite här och var. Nu ska jag kolla på "Mammas Pojkar" och vänta på att Timothy ska komma hem frän träningen. Imorgon blir det jobbet igen... Timothy är hemma med Julia imorgon, man vet ju aldrig med biverkningar från vaccinet och så!








Fin sänggavel.

{ 2009-11-1719:21:12 } Hemma hos oss | 6 kommentarer




Så snygg blev den. Eftersom vi är så händiga (haha) här hemma så har vi som sagt gjort den själva. Tillverkad av två lastpallar från Timothys jobb och vit färg... Man kan kalla det hemmabygge!




Tisdag.

{ 2009-11-1719:19:05 } Dagbok | 1 kommentarer


Dagen började med "utvecklingssamtal" på dagis. Allting gick som smort och vi fick beröm för att vara så bra föräldrar. Pratade lite om deras rutiner, det har ju varit lite svårt för Julia att sova på dagis. Det börjar lösa sig nu, äter som en häst gör hon tydligen också. 
Resten av dagen har jag varit hemma, Vivvi kom hit och vi målade det sista på vår sänggavel som jag och Timothy började på igår. Det blev verkligen supersnyggt...
Vi tog det lugnt här hemma, kollade på Vänner och vid tre så gick vi och hämtade Julia på dagis. Hemma igen så ställde vi sänggaven på plats och sen åkte vi till Max i Hammarbysjöstad och åt middag. Nu sitter vi alla tre i soffan och kollar på TV. Gud min inlägg har verkligen blivit dåliga, jag lovar att det kommer bli bättring. Man kan ju alltid hoppas på att det händer något kul i livet.




Juliamuppen idag innan dagis.






Känslor.

{ 2009-11-1610:33:53 } Dagbok | 7 kommentarer


Jag har ju typ bestämt mig för att jag inte ska skriva så mycket känslor här på bloggen, vet inte om jag riktigt vill dela med mig av just den varan här. Men i alla fall... Just nu har jag en så många jobbiga känslor i kroppen som jag inte riktigt vet vad jag ska göra med. Jag säger bara blä och jag orkar inte mer. Tacka vet jag Timothy och Julia!




Har varit i Örebro.

{ 2009-11-1610:23:32 } Dagbok | 0 kommentarer


Får börja med att be om ursäkt för den dålig uppdateringen. Vi har varit i Örebro hos mamma och hennews familj hela helgen.
Vi åkte på fredag förmiddag, kom fram vid två. Det blev god fika med hemmabakade bullar och te. På kvällen tog vi en promenad till där det var fullt drag. Det var Kulturnatt med massa olika uppträdanden. När vi promenerade hem vid sju så somnade Julia i vagnen. Väl hemma la vi henne i sin säng och så åts det god middag framför Idol. Skönt att Eddie åkte ut tycker jag.
På lördagen så tog vi det lugnt på morgonen, tog oss sedan in till stan och åt lunch. God carbonara och sen en liten bakelse till efterätt. Vi vandrade runt lite på stan, jag köpte en lampa och lamoskärm som nu står så fint i vardagsrummet.
Klockan halv fyra så läste mamma sagor på slottet. Det var en bokmässa där och hon skulle läsa sagor i ett utav tornen. Det var super, Julia hade lite svårt att sitta stilla men när det togs fram kritor och pappar så gick det bra att sitta stilla.
Vi åkte sedan hem och det börjades med mat. Potatisgratäng med kälknöl, mumma... Vi spelade Rita och Gissa, jag och Timothy vann med hästlängder. Vi var bara bäst helt enkelt.
Igår, söndag, kom Frida och Totto också. Vi gick på promenad och sen blev det god brunch. Nästan lite som julbord faktiskt, jag ÄLSKAR det. Vi åkte hem vid sju i hopp om att Julia skulle somna i bilen men icke. Hemresan gick bra i alla fall och Julia somnade som en stock när vi kom hem. Det har varit en helg fullt med röj för henne, och uppmärksamhet. Eftersom jag och Timothy är två stora ulver så glömde vi såklart kameran, jag är så himla ledsen.
Nu ska jag snart göra lunch till Julia, plocka undan lite här och sen åker vi till Farsta för att gå på Tuben. Jag packar ner kameran redan så kanske jag får några bra pics att bjuda på ikväll!




Mycket att göra.

{ 2009-11-1020:15:11 } Dagbok | 1 kommentarer


Igår var jag på möte på jobbet på morgonen, utbildning var det som skulle göras och det gick bra. Jag pratar mest som vanligt...
Efter det kom Timothy och Julia och hämtade mig i Tyresö, jag och Julia blev skjutsade till Farsta där vi åt lunch och sen gick på Tuben. Michis var där och fotade, alla mammor och pappor var som galna. Hon fick verkligen inte en lugn stund.
Efter Tuben så gick jag, Fanny, Vivvi, Michis och Nicole och tog en fika. Gulliga Vivvsan bjöd mig! Vi satt och pratade om dålig TV som visas. Det slutade med gott skratt åt Mammas Pojkar och att Madde i Ensam mamma söker inte valde någon kille trots en hel sommar med dejtande.
Åkte sen hem, Vivvi följde med. Hon och jag sorterade Julias gaderob och Timothy gjorde pasta med köttfärssås. Jag följde Vivvi till Gullmarsplan efter Vänner och sen gick jag hem och mös med Timothy.
Idag var det upp vid sju som gälld. Lämna Julia på dagis för att sen åka till jobbet. Började inte förens tolv så jag satte mig och tog en kaffe på Donken. Köpte mig även tidningen Lantliv och satt och läste den. Mycket fina idéer, har kommit fram till att jag i år igen ska ha en vit jul här hemma. Jag hade ju tänkt göra om till rött i år men det blir inte så. Har kommit på vad jag ska göra till sängavlen sen också, ni får se bild här på bloggen när det är klart. Ni kommer förmodligen inte tro mina ögon, men snyggt kommer det bli.
Nu ska jag kolla på NAVY och dricka en kopp te. Ska sminka av mig och ta på mig mysbyxor, vill bara gå runt i det nu för tiden. Timothy jobbade natt natten till idag också ska även jobba inatt sp får passa på att krama på honom innan det är dags för honom att åka.







Är med Fanny.

{ 2009-11-0719:02:04 } Dagbok | 1 kommentarer


Idag var det jobbet som gällde. Jag och Angelica hade massa att göra hela dagen. Tror vi hade någon kund i kassan HELA tiden.
Fanny, Timothy och Julia kom och hämtade mig i Tyresö. Vi gick runt i centrum och letade farsdagpreset till pappa. Vi hittade något som han verligen vill ha OCH är praktiskt. Vi handlade mat på ICA och när vi kom hem så började jag laga direkt. Det blev lövbiff fylld med gräddost och skinka, panerat i vetemjöl ägg och ströbröd. Till det så serverades det potatiskroketter (Fanny och Timothy som ville ha), ärtor och gräddsås. Det blev riktigt mumisgt. Efter maten så mosade jag och Julia en kokosboll i Fannys ansikte, bara sådär helt random. Hur kul som som helst!
Nu ska jag mysa med familjen, kolla på film och slå in pappas paket. Det som jag och Julia köpt till Timothy är redan inslaget men måste fixa kortet till. Vi ska kolla på någon Disneyfilm tror jag, äta lite chips. Trött är jag också så kommer säkert somna tidigt. Njuta av lördagskvällen nu allesammans.




Fanny har kokosboll i hela anisiktet








Fredag.

{ 2009-11-0620:57:53 } Dagbok | 0 kommentarer


Igår blev Julia dålig, fick hämta henne efter lunch på dagis. Hon somnade på en gång i vagen, lillan hade feber. Timothy kom hem, vi åkte och handlade. Jag gjorde lasange till middag och Timothy var på middag på jobbet.
När vi satt och tittade på TV på kvällen så hostade Julia sjukt mycket, det slutade med att hon spydde. Jag ringde mamma och vårdguiden och dem tyckte jasg skulle fixa en tid på närakuten. So we went.. Dem kollade på henne, tog prover och kom fram till att hon hade virus och vi fick åka till apoteket vid Mariatorget och hämta slemlösande. Hon somnade i vagen på väg hem, lilla snuttan! Hon fick sova i vår säng hela natten.
Idag var jag hemma med henne, hon hade dock ingen feber idag och var på bra humör. Vi åt lunch med Vivvi och Fanny. Sen åkte vi hem igen och tog det lugnt, Vivvi hängde med och Fanny kom senare.
Jag lagade mat idag också, man får passa på när man är ledig liksom. Det blev stekt fläskotlett med poratisgratäng och sallad. Mumsigt som sjutton... Daniel är här och myser, han fick i sig lite mat han också. Han hade med sig efterätt. Kladdkaka och så gjorde han fruktsallad till. Det sitter vi mumsar på nu framför Idol. By the way så tycker jag Rabih ska åka ut. Killen har ju för sjutton sjungit falskt två veckor i rad nu!

Så till dagens stora händelse... IDAG FICK IIDA OCH TOMI SIN LILLA DOTTER. Klockan 13.57 så kom hon ut, en underbar liten flicka på 3995 g och hela 53 cm lång. Iida mådde bra, pratade med henne nu på kvällen. Får väl en lite mer detaljerad förlossingsberättelse sen, viktigast och skönast är ju att vet att alla tre mår bra! TUSEN MILIJONER GRATTIS TILL ER ALLA TRE!!








Skelettet...

{ 2009-11-0508:28:06 } Julia i bilder | 6 kommentarer







Sötaste skelettet ever!




Jullan...

{ 2009-11-0420:14:31 } Julia i bilder | 0 kommentarer







Tänk att hon varit såhär liten, nu har hon blivit vår stora tjej!




Så var man hemma då.

{ 2009-11-0420:11:01 } Dagbok | 1 kommentarer


Idag har jag jobbat i Haninge, kul att jobba i en annan butik faktiskt. Dem hade i och för sig helt andra rutiner
men det är alltid bra att lära sig nytt och även få inspiration.
Började i alla fall med att lämna Julia på dagis vid nio i tron på att jag började klockan tio. När jag hade lämnat henne och satt på tåget för att åka till Haninge tog jag upp almenackan för att skriva i något annat... Vad ser jag då? Jo att jag börjar klockan tolv. Piss och skit men samtidigt lite tur. Det är ju Halloweenfest på dagis imorgon och jag hae väl inte riktigt kommit på något bra som Julia kunde vara. Hade väl tänkt att hon skulle få ha sin prinsessdress som hon har hemma men tyckte det var lite tråkigt, på halloween vill man ju vara läskig. Åkte i alla fall in till stan för att leta efter lite grejer, tog mig en kaffe på Donken och gick när klockan var tio till Åhlens för att titta där. När jag står och prata i telefon med mamma, vem knackar mig på´ryggen om inte Michis. Hon och Leon var inne i stan för att titta på en byrå till lägenheten. Vi gick runt lite på Drottninggatan men jag hittade ingeting till festen imorgon men handlade dick kläder till luciståget som dem har i december.
Efter det åkte jag till jobbet, jobbade som en gris till klockan sex. Det var nämligen hur mycket som helst att göra. Hur blev det med utklädningskläderna då undrar nu, jo... Jag åkte efter jobbet till Jesper, Josefin och Hugo och lånade Hugos skelettdräkt! Hon kommer bli så cool så!
Nu ska jag kolla på TV, Danne (som var så gullig och kom och hälsade på mig på jobbet idag också..) kanske kommer med kladdkaka.








Tisdag.

{ 2009-11-0319:24:33 } Dagbok | 0 kommentarer


Idag har jag jobbat igen. Mellan tio fem var jag på Hemtex i Tyresö. Gjorde massa julgrejs så nu har jag verkligen den rätta feelingen.
Fanny kom och hämtade mig på jobbet så åkte vi till hammarby och åt pizza. Timothy och Julia mötte oss där. Var inte så hungrig tyvär, jag orkade inte ens en halv pizza.
Idag köpte jag nya blommor hem också, det blev en amaryllis till sovrummet och en till vardagsrummet. Mycket fint med lite grönt i fönstret tycker jag. Älskade Timothy håller på att fixa färg hit hem också så att vi kan börja måla om. Han ska köpa in till jobbet, blir billigare så.. Om det nu kan bli billigare än Bauhaus?!
Nu ropa Julia på mig, hon ligger i sin säng och försöker sova. Hon har fått lite rethosta, undrar om hon kanske måste vara hemma från dagis imorgon. Vi får se hur natten blir, sover hon dåligt så får hon vara hemma.
Nej, nu vet jag inte vad jag ska skriva, då är det lika bra att sluta. Vi hörs imorgon allesammans!




Måndag igen.

{ 2009-11-0207:50:24 } Dagbok | 2 kommentarer


Så var det nyvecka igen. Timothy är på jobbet, jag och Julia ska till Tuben tänkte jag. Kul att träffa alla mammor och barn.
Igår hade Timothy match, dem vann med 6-2 tror jag. Älsklingen var så duktig så! Det blev inga mål tyvär, men utvisning... Träffade pappa och Fanny i Hannge Centrum innan matchen. Eftersom det blev ganska sent med  matchen så bestämde vi oss för att fika istället. Fanny kanske ska med till Tuben idag också, dett om hon bokar tre mäte såklart innan vi ska dit. Men eftersom Fanny är BÄST på sitt jobb så kommer hon nog hinna det.
Hmm.. Vad ska jag skriva mer. Ingen aning, ska in i duschen nu i alla fall, klä på mig, bädda sängen och sånt där nödvändigt. Kanske sätta på lite vänner?!







Emelie heter jag & är en 25årig mamma från stockholm. Mina busfrön, Julia & Noah är det bästa som hänt mig och min fästman Timothy.

Vi bor tillsammans i hammarbyhöjden där snart båda barnen också går på dagis. Familj, vänner och inredning hör till mina favoritintressen så häng med på mina shoppingrundor, pyssel i hemmet och vårat familjeliv!





dagar till vårt bröllop





Mammas stjärnor!
Julia född jan 2008
Noah född mars 2011






2 0 1 3
Januari x Februari x Mars x April x Maj
Juni x Juli x Augusti x September
Oktober x November x December


2 0 1 2
Januari x Februari x Mars x April x Maj
Juni x Juli x Augusti x September
Oktober x November x December


2 0 1 1
Januari x Februari x Mars x April x Maj
Juni x Juli x Augusti x September
Oktober x November x December


2 0 1 0
Januari x Februari x Mars x April x Maj
Juni x Juli x Augusti x September
Oktober x November x December


2 0 0 9
Januari x Februari x Mars x April x Maj
Juni x Juli x Augusti x September
Oktober x November x December

2 0 0 8
Oktober x November x December