Måndag, Nicole, Vivi och räkningar.

{ 2010-04-2620:34:24 } Dagbok | 2 kommentarer


Kanske ska börja med att upplysa er alla om vad jag skrev i förra inlägget. Timothy skulle INTE FISA hemma utan han skulle FIXA hemma. Jag skrev i alla hast och hann inte korrläsa.. Jag ber så hemskt mycket om ursäkt även om vi har skrattat gott åt det här hemma.
Den enorma falukorven är Vivi. Falukorv är hennes favorit och jag brukar kalla henne för det, bara så det inte missuppfattas liksom.

Idag har jag och Julia haft en heldag tillsammans. Vi tog det lugnt här hemma på morgonen, jag drack kaffe på ballkongen och bara njöt. Vi åkte in till stan och gick på Inn och Finn. Hittade en lykta där som jag tror att jag ska inhandla imorgon innan jobbet.
Barnen lekte i parken och vi satt och snackade massa strunt. Så himla skönt att prata om allt mellan himmel och jord. Julia fick en varmkorv till lunch och sen somnade hon som en prinsessa i vagnen. Vi gick runt i olika affärer, promenerade nästan hela vägen från Fridhemsplan till T-Centralen. Vi handlade båda blommor på Hötorget.  
När vi skilldes åt så åkte jag och Julia hem till Vivi. Där var Gonthy också! Jag hjälpte henne att göra iordning i köket, det börjar bli  klart nu. Saknar lite kappa till fönstret, kanske något bra ställe att hänga kökshanddukar och sånt, lite färska kryddor och sen kommer det vara tiptop där. Det var meningen att vi skulle äta där, började med mat och allt men jag var så trött efter gårdagens kvällsaktivitet. Jag tror inte jag ska skriva så mycket om det här på bloggen men kan säga att det var poliser här, förhör och ett gripande. Vet inte var det kommer sluta men vi mår bra här hemma alla i alla fall så ni kan vara lugna.
Vi åkte och handlade ett skoställ på Indiska i Farsta C, jag har ÄNTLIGEN kommit på hur vi ska ha det i hallen här hemma. Det har tagit lång tid, den är verkligen svårmöblerad men jag tror att det som jag har kommit fram till nu kommer att fungera.
Har betalat alla mina räkningar också, alltid lika kul.. NOT!!!! Jag hatar att betala räkningar, det är så sjukt tråkigt. Samtidigt så klarar jag inte av att om jag skulle vara sen med en räkning, jag har verkligen ALDRIG varit sen med en tror jag. Jag brukar kolla på Lyxfällan och jag förstår verkligen inte hur man kan låta det gå så över styr. Nu ska jag sminka av mig, ta på mig pyjamas och kanske ta en kopp te. Trött är jag i alla fall och imorgon så ska jag till jobbet.




Helgen snart över.

{ 2010-04-2508:53:46 } Dagbok | 2 kommentarer


Idag är det söndag, vilodagen. Men inte för mig, jag ska snart springa iväg till jobbet. Julia ska iväg till söndagsskolan med Lisa och Timothy ska fisa här hemma.
Idag tog min underbara fästman Julia på morgonen så att jag fick sova en timme till, jag låg i sängen till hela klockan åtta. Nu sitter jag här med mitt kaffa och bara njuter av vårt fina vardagsrum. Jag har gjort om lite här hemma på sistione. Jag köpte ju nya klädslar till soffa och fåtölj, igår var jag och Lisa på IKEA en snabbis på kvällen och handlade en fårskinpläd till fotpallen. Jag har tagit ut en möbel som var i ena badrummet förut och nu har jag ljus och sånt i den och på står en fin blomma och ljusstakar.
Jag köpte också möbler till ballkongen så idag ska det inhandlas sittdynor till dem på jobbet, vi har fått så himla mycket fina idag. Känns som jag har supermycket att berätta om hur det har blivit här hemma men har inte tid just nu, kanske är bättre att jag gör et "repotage" sen eller nått. Vad säger ni?! Har också funderat på om jag kanske ska ha en frågestund här på bloggen, någon som är intresserad av en sån? Känns liksom som om jag har ganska många läsare nu och man kanske vill veta lite mer?
Nu ska jag klä på mig och Julia så ska vi springa till Lisa. Kram på er Alla. (PS jag saknar  min enorma falukorv!!!)




Fredag

{ 2010-04-2321:02:37 } Dagbok | 2 kommentarer


Det är fredag, jag har jobbat... Nu är Linda, Lisa och Daniel här och vi slappar. Vi har varit och ätit på Max, då var min pappa med också.
Imorgon ska jag jobba igen, känns som om jag jobbar hela tiden. Ska jobba hela helgen, sen är jag ledig på måndag.
Jag har rensat i Julia garderob idag också, någon som vill köpa lite barnkläder så kan ni ju hojta till. Ska kanske rensa min garderob också.
Vi har tävttstuga också, som det känns som om vi ALLTID har. Gud vad jag bara babblar, kan inte vara kul att läsa allt men kände att jag var tvungen att uppdatera lite i alla fall.
Har jag sagt att Vivi har opererat foten också? Nej det har jag nog inte... Den är i alla fall tjock som en enorm falukorv och hon har klor av metall som sticker ut ur tårna. Stackars lilla Vivi. I måndags så var jag och Julia där med ELLE och pärlpyssel så hoppas det piggade upp lite i alla fall.

Aja, men peace out, see ya don't wanna be ya... Toooodels!




God morgon.

{ 2010-04-1907:26:11 } Dagbok | 3 kommentarer


God morgon allesammans. Idag tyckte Julia att det var en kul grej att vakna vid sex när Timothy åkte iväg till jobbet, mindre kul tyckte en mamma som är ledig idag.
Vi har kollat på Dora och nu är det Svampbob. Trötta är vi i alla fall så dagen kommer bli lugn, jag orkar verkligen inte idag.






Imorgon är det nu vecka.

{ 2010-04-1820:14:49 } Dagbok | 1 kommentarer


Idag var det verkligen superlite på jobbet, skönt att det finns några som "light up my day" eller vad man nu ska säga.
Åkte hem till pappa efter jobbet, fick pasta carbonar till middag och fruktsallad till efterrätt!
Imorgon börjar ny vecka och jag är ledig faktiskt. Ska vara hemma med Julia, kanske träffa Nicole och Chloe, vore trevligt. Imorgon blir en dag av vila känner jag, rusta sig inför kommande prövningar under veckans gång. Hoppas på att det är bra väder så humöret också är på topp.
Imorgon så ska Vivi operera foten, klockan 07.00 ska hon var på sjukan och jag avundas henne inte. Kommer tänka på henne hela dagen!
Nu ska jag göra mig iordning, kanske ta ett bad för idag så är det inget jag vill se på TV tror jag. Eller kanske någon film? Kanske borde skaffa mig lite koll...
Hoppas alla har haft en skön helg, det skulle jag nog sammanfatta min som i alla fall.




Inte så mycket har hänt.

{ 2010-04-1720:39:04 } Dagbok | 0 kommentarer


Det är faktiskt inte så mycket som har hänt här hemma. Jag har jobbat, Timothy har jobbat, Julia har varit på dagis. Vivi och Gonthy var här igår och vi hade mys, kollade på Mamma Mia och åt popcorn. Det blev riktig "biokänsla" här hemma ett tag.
Idag har jag jobbat helg med Pella för första gången på himla länge. Jag har alltid så kul när jag jobbar med henne! När jag kom hem så lagade jag mat, blev medelhavskyckling med coucous, tzatsiki, tomat och fetaost. Nu har jag städat lite här hemma, vikt ihop tvätt och bytt lakan i min och Timothys säng. Har lagt Julia och tänkte nu kanske ta ett bad? Eller så blir det bara en dusch och sen film med älsklingen. Han har köpt godis och jag äter upp alla ferarribilar, MUMS! Imorgon ska jag till Hemtex igen och sen blir det middag hemma hos min älskade far.




Bakat.

{ 2010-04-1321:34:50 } Dagbok | 1 kommentarer


Idag har jag bakat cupcakes till älskade Eagles, lite "lyckatillgrej" inför USA resan som kommer snart. Älskade laget ska tävla VM borta i Staterna, I know you will make Sweden proud.
Har även suttit på ballkongen och druckit kaffe, ätit på Donken. Var väl ungefär det tror jag. Nu ska jag snart gå och lägga mig.
Just det, börjar fundera på om jag kanske är känslig mot (?) pollen. Jag är liksom tung i ögonen hela tiden och ont i huvudet. Först trodde jag att det var för att jag sov dåligt men nu har jag sovit riktigt bra de senaste nätterna. Hmm.. fortsättning följer kanske man kan säga eller?






Ny vecka.

{ 2010-04-1220:45:20 } Dagbok | 2 kommentarer


Så var det ny vecka igen då, i och med det nya åtaganden. Idag har jag varit hemma med Julia. Vi har varit med Vivi! Först hemma hos henne och sedan en sväng till Nacka Forum där hon skulle lämna tillbaka skor som hade gått sönder. När vi kom hem så gick jag och Julia direkt ut i parken och lekte. Var där i ungefär en timme innan Timothy kom och hämtade oss och vi åkte till Sickla och handlade mat. Jag har i flera dagar varit på jakt efter blå karamellfärg men inte hittat. Hade verkligen givit upp hoppet när Timothy hittade på ICA Kvantum i Sickla. Jag kollade där i lördags och då hade dem det inte så det måste alltså kommit in typ idag eller nått. Jag har världen bästa man.
Jag gjorde pasta med tomatsås med mozarella till middag och det var riktigt mumsigt. Hela familjen festade efter det loss med en varsin glasspinne.
I förra veckan så beställde jag hem nya klädslar till våra soffor. Jag vill ju helst ha dem vita men jag har kommit fram till att med en dotter som heter Julia och en man som heter Timothy så går inte det. Istället så blev det blårandiga och jag är supernöjd. Kommer nu bli lite "skärgårdstema" eller vad man ska säga i vardagsrummet. Tror verkligen det kommer bli super. Har kommit på värsta idén vad jag ska göra med tavlor och så också tror jag. Ni ska få se bilder sen när vi är klara!
Nu ska jag kolla på Hollywoodfruar med Timothy snart, myyyyyys! Ballkongdörren är öppen och jag hör fåglar utanför, jag älskar att det är vår nu!




Julia idag i parken





Tjejcupcakes

{ 2010-04-1021:46:33 } Livets goda | 1 kommentarer



Fint med rosa








Rubrik?

{ 2010-04-1021:45:00 } Dagbok | 1 kommentarer


Jag har kommit på att jag är sjukt dålig på att skriva rubrik till mina inlägg här på bloggen, känns som om det blir samma hela tiden eller?!
Idag har jag varit på jobbet. Det var en lång dag då jag var supertrött... Julia var vaken en timme eller nått på natten och var på jättebra humör, hon somnade sedan om men jag hade desto svårare. Gick i alla fall upp vid sju och eftersom Timothy också jobbade idag så lämnades Julia hos Vivi och Gonthy på morgonen.
Timothy hämtade mig på jobbet och så åkte vi till Plantagen och handlade lite blommor hit hem. Påskliljorna som vi hade här hemma hade liksom givit upp eller vad man ska säga. Dessutom dags att rensa bort påsken eller vad säger ni?
Vi kom hem ganska sent, eller lite över fem i alla fall och då var både min pappa och Lisa här. Plockade upp alla blommor gjorde jag och sen åkte alla tjejer och handlade mat. Vi gjorde lite plockmat, pastasallad, tomater med mozzarella, feta, tzatsiki. Ja som sagt lite gott och blandat. Jag och Vivi bakade cupcakes och sen hjälpte Lisa till att garnera dem. Supersöta "tjejmuffins" blev det! Jag kan dock lova er att Gonthy och Timothy tyckte att dem var supergoda också.
Nu ska jag kolla på Bad Boys 2, jag ville egentligen se Djävulen bär Prada men blev snabbt utröstad!
Imorgon är det jobb igen och sen så ska jag till Eagles träning.








Nu är det helg.

{ 2010-04-0920:25:03 } Dagbok | 0 kommentarer


Idag är det fredag och jag har jobbat. Imorgon är det lördag och JAG SKA JOBBA! Vivi och Gonthy hämtade mig på jobbet oc vi köpte med oss mat hem. Jag och Vivi åt sushi och Gonthy pizza. Hmmm vad ska jag skriva mer? Vi kollar på Talang och jag saknar Eagles. Nästa vecka är det genrep inför VM och det ska vi minsan gå på.
Timothy har som vanligt somnat med Julia men jag ska gå in och väcka honom nu. Vi ska äta chips och kolla på film. Jag måste kolla på Solsidan också, det är sista avsnittet idag.
Jag har handlat lite idag också, inte så roliga saker men i alla fall... Jag köpte tvål till ansiktet på Body Shop, ansiktskräm och avsminkningsgrej på H&M. Nu ska jag bli fin! Ska man kanske gå och sola en gång också så man känner att det börjar bli vår.




Bra dag.

{ 2010-04-0821:05:08 } Dagbok | 0 kommentarer


Idag var en bra dag, jag hade trevligt. Vi var hemma hos Vivi, åkte och åt bagels i Farsta och sen till Söder där Julia fick leka i parken. I parken så sprang vi på Linda som var där med jobbet. Vi åkte därifrån men henne till St Eriksplan och gick på In & Finn och Drömhuset. Åkte hem och drack kaffe hos Tina och tittade på hennes nya balkongmöbler som hade köpt. Dem var nice, jag måste handla till våra balkonger. Till middag gjorde jag pasta med min kycklingsås eller vad man nu ska kalla det. Vi har kollat på hockey, DIF utklassar Linköping vilket väl var ganska väntat. Timothy har somnat med Julia fast jag vill mysa med honom, mindre bra skulle jag vilja säga.
Skulle väl sammanfatta dagen som bra men är ändå irriterad och ganska arg. Imorgon är det jobb igen och sen så ska jag jobba i helgen också. Ska väl planera lite vad vi ska äta till mat i helgen också, imorgon är det fredag och då hoppas jag på mys. Vad gör man inte för att få vardagen att gå ihop liksom?!




Ledig med sol.

{ 2010-04-0811:11:03 } Dagbok | 0 kommentarer


Idag är jag och Julia lediga. Det var meningen att vi skulle träffa Michis och Leon men så blev det inte då våra planer inte gick ihop! På morgonen har vi bara tagit det lugnt, Vivi sov över då vi kom hem sent på kvällen. Vi var, jag Julia och Vivi, och tittade på älskade Eagles träning. Jag blir lika imponerad varje gång jag är där och tittar. Ni tjej ger mig verkligen ren och skär glädje och jag kommmer aldrig kunna få nog. Jag saknar att träna med Er så otroligt mycket och det finns faktiskt inte en dag som jag inte tänker på er. Det kanske är helt sjukt att jag tänker så för många ser det bara som en sport men Eagles ger mig så mycker kärlek och energi så det vore konstigt om jag INTE tänkte på dem varje dag. Sitter här och blir nästan helt tårögd så nu måste jag sluta prata om det...
Vad ska vi göra idag då? Just nu sitter jag hemma hos Vivi men Julia och vi ska snart göra lunch till lillan. Efter det ska hon sova och jag tror att vi då ska ta oss till Farsta och köpa goda bagels till oss själva till lunch. Sen blir det parken, har med mig överdragsbyxor o allt så det är bara att tuta och köra. Vilken park det blir vet jag inte riktigt men jag vet att jag ska ha med mig en bra tidining och kaffe. JAG ÄLSKAR ATT DET ÄR VÅR!!!!




Sol igen, thank you God!

{ 2010-04-0608:45:12 } Dagbok | 1 kommentarer


Idag skiner solen och ingen är verkligen gladare än vad jag är!
Är hemma med Julia idag, vi ska bara mysa i vädret tänkte jag. Hemma till lunch kanske och sen ut i det underbara vädret. Jag måste ta mig till en Intersport och byta skorna som Julia fick, sen kanske en kaffe i parken? Ut och njut allesammans.




Påskbilder.

{ 2010-04-0519:53:30 } Bilder | 0 kommentarer



Jag gjorde chokladcupcakes med små fågelbon på påsken till ära




Springa i det fria




Vårmys på pappas axlar










Påskledigt.

{ 2010-04-0519:49:16 } Dagbok | 1 kommentarer


Jag har verkligen varit påskledig skulle man kunna säga. Har inte varit på något jobb och har heller inte bloggat. Har varit ganska skönt då jag verkligen behövde vara med familjen.
På fredagen så var det middag ute på Dyvik med Tina, Johny och Vivi. Vi letade påskägg och grillade oxfilé. Vi sov över där och lördagen skulle man väl kunna säga blev en dag ute i naturen. Vi var ute och gick på förmiddagen och grillade sen korv till lunch. Julia trivdes som fisken i vattnet, så himla underbart att man kan ge sitt barn något sådant.
Efter det så åkte vi i alla fall hem igen. Jag tvättade och städade och konstigt nog så var det inte alls jobbigt den här gången. Det var liksom ingen stress alls... Daniel kom på  middag och vi tittade på hockey. SM-slutspel är så roligt!
Söndagen började vi i kyrkan för att titta när Lisa, Michell och Linda sjöng. Julia gick iväg på söndagsskola alldeles själv. Jag ska inte säga att jag är troende för det är jag inte men jag kan tycka att det är intressant att se hur andra människor ser på Gud osv. Julia älskar söndagsskola, hon får leka med andra barn i någon timme, sjunga sånger och rita teckingar. Dessutom så är allting på engelska vilket både jag och Timothy tycker är bra då vi vill att hon ska bli tvåspråkig. Timothys släkt bor ju i USA och det vore underbart om dem kunde prata med varndra utan några problem.
När vi kom hem så kom Iida förbi på fika och lånade lite kläder som nu är försmå för Julia men lagom till Fria. Vivi kom hit hon med fina saker som hon köpt på jobbet till mig!
Vi åkte hem till min pappa och åt mumig middag och fick påskägg. Söndagsmiddag har ju blivit lite utav en tradition för oss.
Idag har Julia varit hemma med pappa som var ledig. Jag var på jobbet.. Vi har ätit middag och nu sitter vi och tittar på hockey. Julia sover.. Duktiga tjejen somnar nu mera själv i sängen, eller ungefär. Hon kommer ut några gången och kollar om man är hemma men sen sover hon. Känns som om jag har skrivit en hel bok nu, dags att sluta men hoppas alla har haft en bra påsk!










Emelie heter jag & är en 25årig mamma från stockholm. Mina busfrön, Julia & Noah är det bästa som hänt mig och min fästman Timothy.

Vi bor tillsammans i hammarbyhöjden där snart båda barnen också går på dagis. Familj, vänner och inredning hör till mina favoritintressen så häng med på mina shoppingrundor, pyssel i hemmet och vårat familjeliv!





dagar till vårt bröllop





Mammas stjärnor!
Julia född jan 2008
Noah född mars 2011






2 0 1 3
Januari x Februari x Mars x April x Maj
Juni x Juli x Augusti x September
Oktober x November x December


2 0 1 2
Januari x Februari x Mars x April x Maj
Juni x Juli x Augusti x September
Oktober x November x December


2 0 1 1
Januari x Februari x Mars x April x Maj
Juni x Juli x Augusti x September
Oktober x November x December


2 0 1 0
Januari x Februari x Mars x April x Maj
Juni x Juli x Augusti x September
Oktober x November x December


2 0 0 9
Januari x Februari x Mars x April x Maj
Juni x Juli x Augusti x September
Oktober x November x December

2 0 0 8
Oktober x November x December