Nyårsafton!

{ 2010-12-3109:38:38 } Dagbok | 2 kommentarer


Idag är det nyårsafton, känns som om det här året bara har flugit iväg. Idag ska vi åka och handla till tacosmiddag, det blir pulkaåk i Fantomenbacken och sen middag hemma hos Plutten. Enligt tradition blir det tacos som sagt men undrar vad man ska göra för desert. Jag är väl kanske lite halvt sugen på att äta något annat men man kan inte bara dissa traditioner sådär! Skönt  med fint väder till pulkaåk också! Jag kommer ju bara stå att titta på iof men mysfaktorn är hög ändå och jag tror inte att någon är mer tacksam än jag att solen tittar fram så att dess strålar kanske kan värma lite.




Ledigt utan T!

{ 2010-12-2911:10:28 } Dagbok | 2 kommentarer


Här hemma har vi ledig, alla utom T och det är så himla tråkigt. Vill verkligen vara med honom hela tiden, tror jag ringer typ 100 ggr om dagen. Ska snart köra igång med lite lunch här hemma och sen bär det av till Farsta C tror jag minsan! Have a nice day...




Julia är duktig på skridskor!

{ 2010-12-2817:16:00 } Julia i bilder | 2 kommentarer



























Ledigt.

{ 2010-12-2817:12:44 } Dagbok | 0 kommentarer


Vi är lediga här hemma. Igår fyllde pappa och Timothy år och vi hade kalas här hemma. På morgonen fick Timothy ett Kinect till vårat Xbox och jag kan säga att det var spel hela dagen. När alla kom på kvällen så möblerades det om och det blev en riktig gamenight skulle man kunna säga. Jag gjorde lite plockmat, pastasallad med olika tillbehör och sen kladdkaksmuffins och tårta till efterätt. Dem sista gick vid tolv och då somnade vi som stockar.
Idag har Timothy jobbat och jag och Julia var tillsammans med Tina, Nana, Lisa, Eva och Fredrika och åkte skridskor i Kungsträdgården. Jag åkte inte iof men Julia var huuur duktig som helst. Hade med oss var choklad och när vi åkte hem så köpte vi varsin krov. Lisa och jag köpte dounts med oss hem och fikade med. Timothy har kommit hem från jobbet också så nu är spelet igång igen. Tror att det spelet är en utav de bästa födelsedagspresenterna han någonsin fått, han var verkligen som ett barn igår.




Hej igen bloggen och ett riktigt "hallå-moment"...

{ 2010-12-2621:29:56 } Dagbok | 0 kommentarer


Vi har firat jul som bara den och bloggen har då tyvär hamnat på sidan. Julafton jobbade jag som sagt till 13 och sen åkte vi hem till pappa och bara tog det lugnt. Kollade på Kalle Anka, åt god mat och öppnade paket. Vi alla fick superfina paket! Frågar ni mig vad Julia fick så kan vi säga såhär, vad fick INTE Julia. Helt överöst med paket var den lillaprinsessan som under en ungefär timme befann sig i himmelriket.
Igår firade vi USA-jul med Tina, Nana och Eva. Åt kalkon och fick även där massa klappar. Nana hade gjort sin goda chokladkaka till desert och Timothy fick i sig två STOOOORA bitar (jag klarar bara en!).
Idag har jag jobbat, plombat bäddset, underlaka, örngott och överkast som bara den. Var ganska lite folk men det var faktiskt ganska skönt då man hann med det man skulle.
Blev hämtad av Vivi efter jobbet och vi åkte iväg till Nacka Forum för att inhandla lite saker på mellandagsrean. Hittade tre tröjor till mig själv, kanske kan bjuda på bild imorgon om jag har tid! När vi skulle åka därifrån fungerade inte hissen som åkte ner till vårat garage. Smarta som vi trodde vi var så tog vi trapporna men kom då till helt fel ställe. Det visar sig att enda sättet att komma nere till garaget inifrån centrumet var med hissen som inte fungerade. Vi ringde till hissfirman för att felanmäla och hon ville jag skulle hitta ett besitkningsnummer men något sådan fanns inte. Det slutade i alla fall med att vi, utan jackor för dem hade vi lämnat i bilen, fick gå ut och runt halva centrumet för att komma ner till bilen. Väl nere i garaget var det nästan helt tomt på bilar och ett riktigt "hålla-moment" infann sig!
Hämtade upp Timothy och Julia hemma och åkte till Plutten för köttbullar, prinskorv och paketöppning. Nu har Timothy precis lagt Julia och det var meningen att jag skulle planera inför morgondagen då både min pappa och Timothy fyller år men jag orkar in. Jag ska kolla på film ja....






JULAFTON!

{ 2010-12-2407:38:41 } Dagbok | 0 kommentarer


Så har man vaknat upp på julafton! Jag var uppe klockan sex, duschade och vispade grädde till den varma chokladen. Julia och Timothy vaknade en timme senare och Julia sprang ut i vardagsrummet för att titta på granen och kolla i strumpan som tomten har varit här och lämnat.
Dagen har börjat på bästa möjliga sätt och nu ska jag snart iväg till jobbet...




Paket nr 24

{ 2010-12-2407:37:05 } Julias äventyr och påhitt | 0 kommentarer


7




Årets juloutfit och fint halsband






Paket nr 23

{ 2010-12-2321:41:36 } Julias äventyr och påhitt | 2 kommentarer



GelGems att sätta på fönstret






Dan före dan...

{ 2010-12-2321:40:03 } Dagbok | 0 kommentarer


Idag är dan före dan och hur mycket jag än planerar under december månad så slutar allting med stress. Börjar nästan tro att det hör till!
Julia har hängt med Tina och Nana hela dagen då hon låter som en kråka och jag vill inte skicka henne till dagis då. Timothy hämtade efter jobbet och då åkte dem ut till stallet där Fanny jobbar för att hugga en gran (vi har fått tillåtelse av ägaren!). Daniel var också med då det har blivit lite tradition att han hänger med oss dan före dan. Jag blev riktigt förvånad över hur fin granen var, inte hade jag nån aning om att mannen min hade sånt öga för granar..
Jag åkte för att köpa det sista inslagningspappret som såklar var slut, tags till paketen som också såklart var slut. Jag skulle också köpa köttfärs och göra köttbullar till imorgon men den var också slut så Timothy fick hämta mig så åkte vi tillsammans och handlade det i Sickla. Julia var hemma med Daniel och Fanny. Kom hem till lite utav en svinstia då allting bara slängts på golvet, det var dock förståligt. Nu är det i alla fall städat, granen är klädd, köttbullarna gjorda och tomten har varit här och fyllt Julias strumpa. Skulle nog vilja säga att vi är redo för julafton imorgon nu!




Paket nr 22

{ 2010-12-2211:18:52 } Julias äventyr och påhitt | 1 kommentarer



Hårspännen och toffsar med supersöta muffins






Paket nr 21

{ 2010-12-2211:17:29 } Julias äventyr och påhitt | 0 kommentarer



Hello Kitty-märken att sätta på ryggan kanske...






MVC vecka 24+2

{ 2010-12-2211:12:51 } Bebis graviditeten | 0 kommentarer


Idag var det dags för besök hos MVC igen, nu i vecka 25. Känns som om tiden bara flyger förbi och jag knappt hinner med att njuta, måste tänka på det ännu mer!
Hade i alla fall tid klockan nio. Vi mätte magen, SF måttet ligger på 26 cm, för första gången. Lyssnades på lillebrors hjärta som tickade på, 140 slag/min. Spelade även in hjärtljudet idag också så att Timothy kan få lyssna.
Vi pratade även om ett eventuellt till ultraljud. Jag vet inte riktigt vad det är med mig den här gången, är orolig för det mesta. Kan kanske ha med att göra att man den här gången är mycket mer medveten om vad som kan gå fel?! Vi skulle i alla fall prata om det längre fram, vi får se hur det blir....








2010-12-18

{ 2010-12-2009:58:49 } Bilder | 0 kommentarer




















Fina bilder tagna av Michell och Kristin 2010-12-18!






Ny vecka igen.

{ 2010-12-2009:42:19 } Dagbok | 1 kommentarer


Så var det måndag igen. Helgen har varit underbar, har fått vara med mina bästa hela helgen. I lördags så hade vi 60-årsfest för Plutten som blev jättebra. Han var superglad när vi gick, precis som man vill ha födelsedagsbarnet.
Igår satte vi oss i bilen, detta efter noga tittande på nätet hur vägarna såg ut, och åkte till min mamma med familj i Örebro. Där var julpyntat med julgran och allt, mystaktor på max! Fick dock lite smått panik när jag kom på att  jag glömt att släcka vår adventsljusstake. Ringde direkt till min pappa som åkte dit för att kolla om så var fallet och mycket riktigt stämde det jag befarade. Min pappa klättrade upp på balkongen och såg ljusen stå och brinna. Det ringdes runt och tillslut kom Plutten med låssmed som tog sig in och släckte ljusen. Jag har blockljus i vår adventsljusstake så det var låååångt kvar innan det skulle börjat brinna men ni kan ju tänka er min panik.
Vi kom i alla fall hem vid halv elva och då hoppade vi rätt i säng. Idag snöar det IGEN, hur mycket snö kan det bli liksom?! Jag och Julia är hemma och tar det lugnt. Jag ska tvätta men that's about it!




Paket nr 20

{ 2010-12-2009:36:50 } Julias äventyr och påhitt | 0 kommentarer



Lite tillskott till i garderoben






Plutten 60 år!

{ 2010-12-1908:02:34 } Dagbok | 1 kommentarer


Idag fyller älskade Plutten 60 år! Vi hade fest igår men idag är den stora dagen... Vi säger grattis grattis och vi älskar dig jättemycket!







Paket nr 19

{ 2010-12-1907:59:18 } Julias äventyr och påhitt | 0 kommentarer



Badskum med tillhörande badpuff!






Paket nr 18

{ 2010-12-1907:58:18 } Julias äventyr och påhitt | 0 kommentarer



Fler små älvfigurer!






BVC, 3-årskontroll

{ 2010-12-1711:18:48 } Julia i ord | 0 kommentarer


Idag klockan 10.00 hade vi tid hos Maja på BVC för Julias 3-årskontroll. Gick dit i snöstormen vilket inte var någon hit, var helt slut efter att ha dragit pulkan hela vägen + att jag inte är riktigt frisk.
Det gick i alla fall superbra. Julia väger nu 12-5 kg och är 90,5 cm lång. Maja hade massa bilder som Julia skulle kolla på och sen säga vad det var, hon kunda alla. Hon kunde dessutom säga vad det var för färg på sakerna och rita gubbar med huvud, öga, näsa och mun. Enligt Maja så var det här saker som man ska kunna på sin 4-årskontroll så ni kan ju tänka er hur stolta jag och Timothy är just nu. Timothy kom och hämtade oss dåjag vägrade att gå hem igen... Nu sitter jag och min stora tjej och tittar på Prinsessan och Grodan. Det är helt sjukt att hon fyller tre år om bara en månad. Tror aldrig att jag kommer vänja mig vid att hon blir så stor, känns fortfarande som igår som hon lades upp på min mage helt klibbig och alldels underbar!




Paket nr 17

{ 2010-12-1711:14:20 } Julias äventyr och påhitt | 0 kommentarer



Mössa och halsduk från Zara, Julia älskar och har haft på sig hela morgonen!






Paket nr 16

{ 2010-12-1611:52:26 } Julias äventyr och påhitt | 0 kommentarer



Pysselbok med My Little Pony






Lilla pyret.

{ 2010-12-1508:40:28 } Bebis graviditeten | 0 kommentarer


Lilla pyret är verkligen helt vild inne i magen just nu, sparkar för det mesta hela tiden tycker jag. De flesta säger att han kommer bli en vildbatting men jag känner på mig annat jag. Kanske är det för att man som förälder är "lugnare" andra gången? Man känner sig lite mer bekväm i kläderna eller vad man ska säga. Sen så är det ju så att alla barn är olika av sig själva men jag anser att barnen speglas av sina föräldrars inställning och sinnesro.
Vi har börjat förbereda oss lite här hemma... Vet att det är tidigt men jag vill vara ute i tid!
Magen börjar bli större också, känner verkligen att magen växer. Har väl inga speciella åkommor kanske, det enda jag skulle kunna klaga på är att jag är trött i högra sidan av ryggen men thats about ut! Pärondricka begäret har väl lagt sig lite kanske, måste inte dricka en om dagen längre, men ibland får jag extremsug.
Hur som helst så njuter jag i fulla drag av att vara gravid, det är det bästa som finns!


Vi har köpt...


Gullig velouroverall från Polarn&Pyret




Superdupervagn




Magen vecka 23+1






Paket nr 15

{ 2010-12-1508:24:52 } Julias äventyr och påhitt | 0 kommentarer



Lte pyssel, pärlor och pärlplattor (en riktig hit nu på morgonen...)






Vecka 23+1

{ 2010-12-1419:16:49 } Bebis graviditeten | 0 kommentarer





Bebisen väger nu över 600 gram och är välproportionerad, men med tunn och ömtålig hud och ringa mängd underhudsfett. Nu börjar bebisen fylla utrymmet i livmodern och den är ungefär 30 centimeter lång från hjässa till häl. Hjärnan växer snabbt, smaklökarna är fullt utvecklade, finger- och fotavtryck fortsätter utvecklas. Inne i bebisens kropp utvecklar lungorna andningsvägarnas förgreningar och celler som producerar surfaktanter som gör att lungblåsorna (alveolerna) inte kollapsar när bebisen väl börjat andas luft.

Du kanske har fått svaga röda eller bruna strimmor, så kallade strior på mage, höfter eller brösten. Krämer kan inte ta bort dem, men att ha en BH som ger brösten bra stöd kan förebygga strior åtminstone där.

Det är väldigt vanligt i det här stadiet av graviditeten – ca 90% av gravida kvinnor får dem. Efter förlossningen bleknar striorna gradvis och lämnar strimmor som är ljusare än kringvarande hud.

Dina ögon kan kännas torrare och vara ljuskänsligare än vanligt. Detta är också normalt under graviditeten och du kan lindra symptomen genom att använda s k konstgjorda tårar




Paket nr 14

{ 2010-12-1419:12:22 } Julias äventyr och påhitt | 0 kommentarer



Bokmärken till samlingen






Paket nr 13

{ 2010-12-1419:10:51 } Julias äventyr och påhitt | 0 kommentarer



Kom på att det inte blev något "dagens paket igår", men det var såklart luciaoutfit!






Julia är sötaste tomten!

{ 2010-12-1317:21:30 } Julia i bilder | 1 kommentarer





















Vi hade lite photoshot här hemma nu på kvällen!!






Lucia.

{ 2010-12-1313:20:04 } Dagbok | 0 kommentarer


13/12 = LUCIA! Jag, Timothy, min pappa och Nana var och tittade när Julia var tomte imorse. Eftersom hennes avdelning på dagis, det här året, har blivit en "småbarnsavdelning" så var det inget traditionellt lucia tåg utan mer som sen sångsamling där alla stämde in och barnen var utklädda till tomtar, tärnor och pepparkakor. Efteråt bjöds det på lussebulle, pepparkakor och kaffe! Jag verkligen älskar Julias dagis, älskar att se hur hon trivs med både fröknar och barn. Hur hon stolt vill visa upp sina teckningar och att man ska hälsa på alla hennes vänner.
Efter det åkte Timothy tillbaka till jobbet, min pappa till sitt och jag och Nana promenerade tillsammans hem och skilldes åt utanför Tinas port. Jag gick hem och sorterade tvätt, dammsög och moppade (alltså det vanliga jag brukar göra när jag är ledig). Är klar med kök, hall och vardagsrum och sovrummen görs när jag hämtat Julia. Känner att jag måste passa på att ta det lite lugnt innan den lilla vilden kommer hem. Förkyld är jag fortfarande också, börjar bli trött på det här nu. Näsan rinner, jag hostar och det kliar i halsen. Måste erkänna att det var lite pinsamt att jobba i helgen, hur trevligt är det med en expedit som hostar, snörvlar och nyser liksom. Aja, nu tänkte jag ligga på soffan tills det är dags att hämta Jullbull. Har klickat hem julklapp till henne från nätet, kanske kan bli något mer man vet aldrig.
Ikväll så får vi vår nya bil och OJ som vi har saknat det. Bil är en lyx som man snabbt vänjer sig vid och saknar extremt när den tas ifrån en. Hoppas på att lägga upp bilder ikväll sen... Ska även köpa vagn idag. Jag vet att det är tidigt man jag vill vara ute i tid och hittade en till PANGPRIS i helgen. Hoppas på lite montering ikväll ocså men man får se vad som orkas med!






Paket nr 12

{ 2010-12-1208:20:52 } Julias äventyr och påhitt | 0 kommentarer



Prinsessväska till en riktig prinsessa!






Johnny fyllde 27 år...

{ 2010-12-1118:38:13 } Dagbok | 0 kommentarer



Sa jag att Johnny fyllde 27 år för en vecka sedan... Haha!



Den 3/12 fyllde Johnny 27 år (samma dag som jag och Timothy har årsdag, såg att jag skrev fem år men det är såklart sex år sedan vi blev tillsammans. 041203!). Han är nu en stor vuxen karl som bygger lego och dricker ur ölhatt! Det bjöds på god mat och gott sällskap hemma hos honom och Vivi igår...




Sötast i hela världen!

{ 2010-12-1118:34:39 } Julia i bilder | 0 kommentarer




Tänk att liten har lbivit så stor...







Sjukis.

{ 2010-12-1118:32:54 } Dagbok | 1 kommentarer


Okej, jag är sjukis. Kli i halsen, slem så det är äckligt, varm och allmänt snorig och trött är precis vad jag är. Stoppar detta mig från att gå till jobbet? ICKE! Jag var minnsan där både igår och idag, imorgon ska jag tillbaka dit igen. Helst av allt vill jag bädda ner mig och få alltid serverat men det går liksom inte för sig.
Min älskade svärfar hämtade mig på jobbet idag, gulle han, så jag slapp bära hem tunga matkassar i alla fall. Till middag gjordes det pasta med sås. Sås med fläskfilé och svamp. Hade ingen fantasi när jag var i mataffären efter jobbet!
Nu är Julia i duschen och jag ska hoppa in efter henne. Tänkte att jag skulle lägga upp massa saker på tradera ikväll, man skulle kunna säga ut med det gamla och in med det nya.








Paket nr 11

{ 2010-12-1118:28:12 } Julias äventyr och påhitt | 0 kommentarer



Lördagsgodiset idag blev en snögubbe i vit choklad






Paket nr 10

{ 2010-12-1007:48:28 } Julias äventyr och påhitt | 0 kommentarer



Idag var det lite kläder i paketet, långkallingar behövs alltid och t-shirtsen var bara för söta!






Nana är här!!!

{ 2010-12-0910:48:51 } Dagbok | 2 kommentarer


Idag har Nana kommit från USA... Kommit till kalla Sverige från varma Florida. Vi sitter i vårt kök och bara umgås, har druckit kaffe ätit lussebullar och snart ska vi ge oss iväg till Nacka Forum för att äta lite lunch. Viktigt att hålla sig vaken så hon kan vända på dygnet.
Johnny har byggt legon också, det är det han gör när han inte pluggar på KTH... Kolla in mästerverket!!







Paket nr 9

{ 2010-12-0910:45:07 } Julias äventyr och påhitt | 0 kommentarer



Bokmärken och album!






Tingeling

{ 2010-12-0815:32:47 } Dagbok | 0 kommentarer


Julia har länge velat kolla på andra filmer här hemma men nu är Tingeling tillbaka igen... Tingeling har alltid varit en stor favorit och tröjorna med Tingeling på är absoluta favoriterna. Nu ska jag krypa ner på soffan brevid Jullis och titta på den lilla älvan, kanske ta mig ett glas julmust också. Lite hungrig också så kanske lite fil med flingor till mellis?




Paket nr 8

{ 2010-12-0808:59:02 } Julias äventyr och påhitt | 0 kommentarer



Små älvor och hästar




En bild på prinsessan bara för hon är så go...






Äntligen klar!

{ 2010-12-0713:09:55 } Julias äventyr och påhitt | 4 kommentarer


Nu är jag ÄNTLIGEN klar med Julias pepparkakshus för året...

 
Framsida




Prinsessans namn på taket




Baksida



Vet att det är lite snett och vint men det är halva grejen med att göra egna pepparkakshus tycker jag faktiskt! :)




Julias pepparkakshus förra året!






Paket nr 7

{ 2010-12-0713:07:13 } Julias äventyr och påhitt | 0 kommentarer



Roliga Musse och Mimmi figurer, Julia älskar Musses ClubHus på Disney Chanel!






Jag är sugen...

{ 2010-12-0619:54:01 } Dagbok | 0 kommentarer


Har ätit supergod middag hemma idag, känns som om det var länge sedan vi satt och åt mat tillsammans här hemma, vet inte varför faktiskt. Nu sitter jag i soffan och kollar på halv åtta hos mig... Jag är sugen något gott, kanske glass med varma hallon. Jag är sugen på en Alladin chokladask också! Värsta sötsuget har jag kanske man kan utläsa. Jag brukar inte få sånt men fy sjutton vad jag vill ha något sött... Får se vad jag kan hitta i skåpen här hemma!




Så var det måndag igen

{ 2010-12-0608:53:28 } Dagbok | 1 kommentarer


Måndag igen, veckorna bara rinner iväg och snart är det julafton. När man var liten så tyckte jag alltid att december var den längsta månaden på hela året, nu när man är "stor" får jag den inte att räcka till. Jag vill göra massa julmys... Baka fixa och dona! Får se vad man hinner med idag, hoppas på massor men tror ingenting!




Paket nr 6

{ 2010-12-0608:50:51 } Julias äventyr och påhitt | 1 kommentarer



Gullig tandborthållare att hänga i badrumsskåpet






2:a advent!

{ 2010-12-0509:25:10 } Dagbok | 0 kommentarer


Tänk vad snabbt tiden går, tror att det är för att jag har längtat så mycket. Vill ta till vara på varenda dag, inte missa något.
Igår var vi på julbord med älsklingens jobb. Vi var på en båt som låg i Österskär. Julmat är så himla gott men jag tycker alltid att det är godast när man gör det själv. Servicen var väl sådär skulle jag vilja säga, hon verkade inte ha någon koll för fem öre hon som hade vårat bord och då var det inte ens fullsatt på båten. Aja, vi hade trevligt i alla fall och kom inte hem allt för sent.
Idag är det andra advent och vi ska äta mysfrukost. Julvört, varm choklad och lussebulle. Jag ska pynta Julias pepparkakshus och så ska vi gå på julmarknad med min pappa och syster, myyyys!








Paket nr 5

{ 2010-12-0509:21:16 } Julias äventyr och påhitt | 0 kommentarer



Ny bok till bokhyllan, Törnrosa!






Promenad.

{ 2010-12-0415:40:15 } Dagbok | 0 kommentarer


På morgonen så tog vi det lugnt här hemma, gjorde absolut ingenting av nytta som var planerat. Vi lekte på Julias rum och jag la mig en stund på sängen och läste.
Vid elva så klädde vi på oss och åkte iväg till Farsta och mötte upp min pappa. Vi åt lunch och sen promenerade runt Magelungen. Julia åkte pulka... Det var verkligen hur fint som helst, hade ingen aning om att det var så fint där nere och då har jag ändå bott där. Vi blev superkalla och när vi kom hem så bäddade vi ner oss på soffan och drack varm choklad.
Nu har jag precis vaknt från en nap, vi har tänkt ljus här hemma, lyssnar på julmusik och jag njuter av att vara med min älskade familj.
Ska hoppa in i duschen nu och börja göra mig lite fin för julbordet ikväll, om jag ny lyckas. Kan man ha sina Uggs till, jorden skönaste och VARMASTE skor...













Bilder från promenaden idag







Älska december!

{ 2010-12-0408:11:41 } Dagbok | 0 kommentarer


Jag verkligen älskar den här vintermånaden, full av mys med nära och kära... Massa pyssel och underbara dofter av pepparkakor, lussebullar, glögg och hyacinter som slår ut.
Fannys pepparkakshus igår blev jättefint men mitt å andra sidan blev väl sådär. Sprack lite på några ställen och sen var det fel i möstret så taket blev lite konstigt, hoppar på att jag kan dölja det med pynt idag. Timothy ska jobba idag också och jag ska vara hemma och städa. Känner att jag tjatar lite om städning men har man barn så kan ajg säga att det blir stökigt väldigt fort. Men idag är det i alla fall ingen grovstädning om man säger så.
Ikväll ska vi på julbord med Timothys jobb också. Ska bli jättekul och vad jag har längtat efter att få göra mig lite fin. Känns som om jag alltid går runt i samma gamla trasor på vardagarna så när något sånt här dyker upp är det ju superkul att ta till vara på. Kanske tom kommer en dagens outfit idag det vet man aldrig haha!
Efter städning idag hoppas jag i alla fall på en promenad med min kära far och pulkaåkande för prinsessan.


Igår var det 3/12 och då alltså min och Timothys årsdag eller vad man ska kalla det. Igår hade jag och min älskilng varit ett i fem hela år. Jag hoppas på 100 år till, älskling du gör min dag....






Paket nr 4

{ 2010-12-0408:05:09 } Julias äventyr och påhitt | 1 kommentarer



Små chokladtomtar, det är ju trots allt lördag...






Hemma.

{ 2010-12-0310:34:04 } Dagbok | 2 kommentarer


Idag är jag ledig och vi blir hemma och tar det lugnt. Fanny kom precis hit och vi sitter nu och tittar på filmen Julia fick i kalendern imorse. Jag ska städa undan lite här hemma och sen efter lunch ska vi ta på oss massa kläder och promenera ner till Sickla tänkte vi. Ja detta trots att det snöar, det finns inga dåliga väder bara dåliga kläder. Ikväll ska vi baka pepparkakshus här hemma, jag vet precis vad jag ska göra till Julia och Fanny ska göra ett hem till sig också. Man kanske hinner med att köpa några julklappar också... Vi myser i alla fall här hemma idag!



   
Julia öppnar paket imorse!






Paket nr 3

{ 2010-12-0310:29:46 } Julias äventyr och påhitt | 0 kommentarer



El Dorado, ett nytt äventyr på film






Paker nr 2

{ 2010-12-0207:07:36 } Julias äventyr och påhitt | 0 kommentarer



Riktiga ballerinaskor till en riktig ballerina.
Nu drar dagen igång, känns ibland som om det aldrig tar slut!






Paket nr 1

{ 2010-12-0107:57:21 } Julias äventyr och påhitt | 1 kommentarer



Söta bestik






Julias kalender!

{ 2010-12-0107:55:51 } Julias äventyr och påhitt | 1 kommentarer


Precis som förra året får Julia i år ett paket varje dag fram till julafton. Det kan vara allt från bokmärken till långkallsonger och det är lika roligt varje dag hon öppnar ett nytt paket!
Såhär ser kalendern ut i år....














Emelie heter jag & är en 25årig mamma från stockholm. Mina busfrön, Julia & Noah är det bästa som hänt mig och min fästman Timothy.

Vi bor tillsammans i hammarbyhöjden där snart båda barnen också går på dagis. Familj, vänner och inredning hör till mina favoritintressen så häng med på mina shoppingrundor, pyssel i hemmet och vårat familjeliv!





dagar till vårt bröllop





Mammas stjärnor!
Julia född jan 2008
Noah född mars 2011






2 0 1 3
Januari x Februari x Mars x April x Maj
Juni x Juli x Augusti x September
Oktober x November x December


2 0 1 2
Januari x Februari x Mars x April x Maj
Juni x Juli x Augusti x September
Oktober x November x December


2 0 1 1
Januari x Februari x Mars x April x Maj
Juni x Juli x Augusti x September
Oktober x November x December


2 0 1 0
Januari x Februari x Mars x April x Maj
Juni x Juli x Augusti x September
Oktober x November x December


2 0 0 9
Januari x Februari x Mars x April x Maj
Juni x Juli x Augusti x September
Oktober x November x December

2 0 0 8
Oktober x November x December