Helg.

{ 2010-06-2017:14:56 } Dagbok | 1 kommentarer


Jag har jobbar, har jag sagt att jag och Fia (hon som jag jobbar helger med) är super?!
Nu sitter jag hemma och vi kollar lite halvt på fotboll, ska snart iväg och äta middag med pappa och Fanny!

Igår gifte sig Viktoria och Daniel. Vilket bröllop det var... Blev helt pepp att börja planera mitt och Timothys. Det är klart att alla tjejer har en liten bild utav hur ens bröllop ska se ut men nu snackar vi att jag ska börja planera detaljer. Undrar om Viktorias och Daniels bröllop blev som hon hade tänkt sig?

Timothy har varit hemma med Julia hela dagen, dem har varit i parken och fikat med Vivi och Johnny. Imorgon är jag ledig och då ska jag mysa med den lilla prinsessan.
På tisdag börjar allvaret igen, ska jobba hela 8 dagar i sträck nu. Vet inte riktigt hur jag ska orka faktiskt men klirr i kassan blir det ju. Sånt är alltid välkommet på sommaren...




Mysdag.

{ 2010-06-1719:13:31 } Dagbok | 2 kommentarer


Idag hade Julia och jag världens mysdag, det hade vi i och för sig igår också men idag var bäst.
Började med att Julia sov hela natten i sin säng, jag blir så stolt. Efter det tog vi det lugnt och åt god frukost. Vi gick ut i parken utanför oss och blåste såpbubblor, det var ju verkligen superväder. Efter kanske en timme så gick vi in och åt lunch, Julia somnade efter det och jag satt på balkongen och läste en tidning.
När Julia vaknade efter sin lur så gjorde vi iordning mackor och cycklade sedan till Fyran-parken. Där var vi till halv fyra då vi cycklade hem igen och där var Timothy och väntade.
Jag dammsög hela lägenheten och sen lagades det mat. Idag gjorde jag spagetti med köttfärssås. Gör dock en lite egen med champinioner, oliver och kapris. Till det har vi mozarella, det var riktigt mumisgt. Efter middagen så har Julia duschat och vi har kollat lite på Bee Movie. Nu håller Timothy på o lägga Jullbull och jag ska göra mig iordning tror jag. Idag är jag trött och imorgon så ska jag till jobbet!












Julia plockade blommor till mig.

{ 2010-06-1109:25:19 } Bilder | 3 kommentarer


Sa jag att när jag kom hem igår så möttes jag av min underbara dotter som hade plockat blommor till mig? Dem pryder nu vårt vardagsrumsbord...








Paket från USA!

{ 2010-06-1019:55:45 } Dagbok | 0 kommentarer


Igår så damp det ner ett paket från USA till vår älskade Jullbull. Det var Nana som hade shoppat lite och gud så söta grejer det var. TACK SÅ OTROLIGT MYCKET!





Idag har jag jobbat som vanligt. Slutade fem och då kom pappa och hämtade mig. Timothy skulle iväg på en sak med jobbat så det blev bara en puss och hej då sen gick han.
Jag lagade mat till mig och Julia, hon fick ta ett bad, vi klippta naglar och målade dem. Vi har kollat lite på Bee Movie och nu för söker hon att sova! Vår lilla tjej tycker inte om att gå och lägga sig men vi kämpar på här hemma!
Vad ska jag göra nu när jag är ensam hemma då? Kanske sätta på en film som bara jag tycker är bra och gå och lägga mig tidigt.
Imorgon är vi lediga allesammans. Timothy ska jobba natt inatt också, dagis är stängt och jag är ledig imorgon. Timothy hoppas att han blir klar tidigt inatt så han kan komma hem och vi kan ha en mysdag hela dagen imorgon, that would be nice!




Ledig tisdag.

{ 2010-06-0809:12:36 } Dagbok | 0 kommentarer


Idag är jag ledig. Har precis lämnar Julia på dagis och ska nu sätta igång med städning. Diskmaskinen går redan och snart åker dammsugaren fram. Hoppas jag kan hinna klart med det mesta nu så jag kan hämta Julia vid tolv, det är ju fint väder så skulle vilja gå ut i parken och bara mysa med henne.
Ska också gå ner i källaren och titta efter vårat andra överkast. Ett supergulligt vitt med blå blommor, ni har säkert sett det här på bloggen tidigare. I julas så bytte jag till det helvita för jag tyckte att det blommiga var lite väl sommrigt till tomtarna men nu är det dags att byta tillbaka.
Hade lite hoppats på att Vivi och jag kunde åka och handla idag men hon är så duktig och ska till skolan idag så det får la bli en annan dag.

Har jag berättat att jag ska med till Cheerleading EM med mina underbara Örnar? EM går i Finland så det blir en weekend i Helsinki tillsammans med bästa tjejerna i världen, kan liksom inte bli annat än lyckat skulle jag vilja säga!




Snart är helgen över.

{ 2010-06-0608:31:07 } Dagbok | 0 kommentarer


Det har varit helg och jag har jobbat, snart är den över.
Igår efter jobbet så åkte jag in till Söder och mötte upp Vivi. Vi skulle gå på bio, det har vi pratat om APlänge för hon hade vunnit fribiljetter i skolan. Vi skulle se Sex And The City 2! Hur bra var den? Jo den var huuuuur bra som helst. Jag tror inte jag har sett en så bra film på länge. Jag tyckte ettan var helt okej men tvåan ver DEFINITIVT bättre.
Måste berätta, när vi går upp från T-banan så ser vi Vivis mamma och hennes kille stå utanför. Vi typ springer ut ur tuben och dem blir verkligen jätterädda. Aida såg ut som om jag vet inte vad. Vi fick oss ett gott skratt och som tur var så skrattade dem också sen.
Det var väl lite meningen att vi kanske skulle gå ut med Lisa och lite girls efter men Lisa var i Hanine istället så det blev till att åka hem istället.

Nu ska jag snart dra iväg till Tyresö, ska bara dricka upp kaffet först...




Spanien i bilder.

{ 2010-06-0421:02:41 } Bilder | 3 kommentarer


































VI HADE DET UNDERBART!!!!






Min överaskning.

{ 2010-06-0420:52:50 } Dagbok | 0 kommentarer


Som jag har skrivit tidigare här på bloggen så höll jag på och fixa med en överaskning till min älskade Timothy. Förra fredagen fick han den i alla fall... Vill ni veta vad det var??? JAG HADE KÖPT EN WEEKEND TILL OSS! JAG, TIMOTHY OCH JULIA ÅKTE TILL ALICANTE!

Det hela började för ungefär en månad sedan när jag ringde Sverker och frågade om han kunde hjälpa mig att hitta en billig weekend till min lilla familj. Gullig som han är så satte han sig och letade och hittade även en!
Jag ringde Timothys chef och sa att jag i hemlighet hade köpt en resa till oss och att han behövde ledigt halva fredagen och sen på måndagen. Han skulle skicka hem Timothy vid två och då var allt packat och klart. Underbara Vivi var här och hjälpte mig... Vi satte på honom en ögonbindel och åkte iväg mot flygplatsen. På vägen blev dock älsklingen lite åksjuk så vi var tvugna att ta av honom bindeln. Jag berättade för honom när vi stannade för att tanka och han blev verkligen superchockad!

Vi kom fram till Alicante mitt i natten, hade ett superfint hotell med pool och allt.
På lördagen promenerade vi till stranden och tittade hur det såg ut, HELT UNDERBART! Vi gick sen tillbaka till hotellet och badade i poolen. På kvällen åkte vi in till stan och åt men Julia var lite krasslig så vi åkte hem igen. Somnade ganska tidigt för att sedan på söndagen gå upp i ottan och gå till stranden. Vi var där och bara myste hela dagen. Julia älskade att gräva i sanden och hämta vatten i havet. Eftersom det var Mors Dag så avnjöt vi en lite finare middag inne i stan, gick runt en stund och åt sen glass på ett café.
Måndag, det var dags att åka hem. Vi flög på eftermiddagen men var tvugna att checka ut från hotellet mitt på dagen så vi tog en sväng på stan.
Flyga hem gick superbra! Julia fick pennor, block och ett litet gosedjur att sysselsätta sig med.
Vivi och Johnny kom och hämtade oss på flygplasten och skjutsade oss sen hem! TACK SÅ MYCKET!!!!

Nu har vi snart varit hemma i en vecka, hunnit komma tillbaka till vardagen lite. Har varit sjuka här hemma också, mindre kul. Kändes idag som om vi var tillbaka men så var det tydligen inte. Dagis ringde och sa att Julia hade feber så Timothy fick åka och hämta. Nu kollar vi Talang Final, vet inte vem jag ska heja på. Kanske han lilla killen som spelar violin???











Emelie heter jag & är en 25årig mamma från stockholm. Mina busfrön, Julia & Noah är det bästa som hänt mig och min fästman Timothy.

Vi bor tillsammans i hammarbyhöjden där snart båda barnen också går på dagis. Familj, vänner och inredning hör till mina favoritintressen så häng med på mina shoppingrundor, pyssel i hemmet och vårat familjeliv!





dagar till vårt bröllop





Mammas stjärnor!
Julia född jan 2008
Noah född mars 2011






2 0 1 3
Januari x Februari x Mars x April x Maj
Juni x Juli x Augusti x September
Oktober x November x December


2 0 1 2
Januari x Februari x Mars x April x Maj
Juni x Juli x Augusti x September
Oktober x November x December


2 0 1 1
Januari x Februari x Mars x April x Maj
Juni x Juli x Augusti x September
Oktober x November x December


2 0 1 0
Januari x Februari x Mars x April x Maj
Juni x Juli x Augusti x September
Oktober x November x December


2 0 0 9
Januari x Februari x Mars x April x Maj
Juni x Juli x Augusti x September
Oktober x November x December

2 0 0 8
Oktober x November x December