Ingen update.

{ 2010-03-3121:34:51 } Dagbok | 2 kommentarer


Jag skrev precis ett långt inlägg så bara försvan det! Kontentan av det hela var i alla fall att vi har pytntat lite här hemma inför påsken. Påskliljor i köket, kökshanddukar och löpare! Imorgon så ska det införskaffas påskris som vi tre här hemma ska klä tillsammans på fredag. På fredag är nämligen ingen vanlig dag för det är den första dagen på SÅÅÅ många veckor som vi alla tre är lediga tillsammans. Vi har INGENTING vi MÅSTE göra. Ska bli så himla skönt...
En annan sak so jag tycker om just nu är att när jag på kvällen ska lägga Julia så hör jag fåglar kvittra och jag måste dra ner persienerna. Det finns hopp om ljusare tider!




Klippt sig idag.

{ 2010-03-2920:29:39 } Dagbok | 2 kommentarer


Måndag, Julia och jag har myst hela dagen. Började med frukost, klippte sen Julias hår i duschen. Jag blev faktiskt förvånad att det blev så bra. Jag har länge vetat att jag borde klippa henne, det har varit så slitet i bak så det är inte sant. Jag har inte vågat men idag så tog jag mod till mig!
Efter det så åkte vi till Söder och mötte Nicole. Vi gick en sväng och tittade i affärer, var på banken och hämtade Chloe. Vi åt lunch i Ringen och sen åkte vi till Farsta och var på Tuben. Kul för tjejerna att leka av sig lite. Sen gick vi i centrum. Julia fick en tröja och jag en klänning + BH från H&M, medlemmar hade ju 10% rabatt idag så då var det bara att slå till.
När vi kom hem så var Julia på superhumör och vi stod och väntade på Timothy i vardagsrumsfönstret, hon verkligen ÄLSKAR när han kommer hem. Jag lagade mat och mina älsklingar kollade på film. Nu håller vi på och lägga Julia, det går inte sådär värst bra. Jag tror helt ärligt att det har med sommartiden att göra. Hoppas vi kommer in i rutinerna snart igen!




Våffeldag.

{ 2010-03-2520:32:44 } Dagbok | 1 kommentarer


Idag var det våffeldagen. Jag har varit och jobbat på Skarpnäcks Skolan, vikare i åk 1 och även fritids. Det var superkul och alla barn var underbara. Dem smsade på morgonen precis när vi klätt på oss för att gå till dagis här hemma. Eftersom jag skulle städa här hemma egnetligen så var jag helt äcklig, ingen idé att göra sig fin när man ska bli äcklig igen. Dem smsade i alla fall när vi var på väg ut genom dörren och då var det bara att klä av sig och göra sig iordning på riktigt. Jag var klar på 20 minuter.. Mäkta stolt var jag.
Var som sagt med underbara barn hela dagen, fick äta skolamat som var riktigt god, leka ute och äta våfflor till mellis. Man fick bara en våffla i skolan så våfflor fick det bli till middag. Julia tyckte det var supergott. När vi var och handlade så fick hon Aladdin också. Det var min favoritfilm när jag var liten så den var väl lite mig också kanske...

Happy Våffeldag!











God morgon.

{ 2010-03-2408:15:26 } Dagbok | 1 kommentarer


Vi vaknade vid halv sju, båda hoppade in i duschen och Julia var inte alls på humör att duscha. Vi brottades en stund men när man var färdig så fick man välling på soffan framför Robotar. (Då passade jag på att duscha...) Vi har byggt duplo och nu ska vi snart klä på oss och gå till dagis. Mitt älskade pulver Timothy har glömt  överdragsbyxorna på dagis och vagnen i bilen. Man kan fråga sig om han var trött igår när han hämtade. Vi får helt enkelt ta en fleecefilt om benen och buggan till dagis idag. Det är ganska okej med buggan nu i alla fall så det gör mindre. Eftersom snön i princip har smält så kan man ju köra den nu och som jag har längtat. Jag älskar att det regnade igår faktiskt. Julia fick ha sina fina nya kläder och jagf fick använda mitt fina paraply + att snön försvinner. Idag är himlen blå och humöret på topp. Skulle helst vilja ha Julia här hos mig hela dagen men jag ska ju jobba mellan tolv och sju idag också. Imorgon är jag ledig men tänkte då försöka städa riktigt ORDENTLIGT här hemma. Blä, nu bara babblar jag... Ha en bra dag!






Tidigt.

{ 2010-03-2308:26:23 } Dagbok | 1 kommentarer


Idag vaknade Julia när Timothy gick till jobbet vilket var halv sex ungefär. Jag var lagom pigg och ville bara somna om. Vi låg i alla fall i sängen till sex och sen gick vi upp och kollade på lite film. Igår var jag med Vivi på Eriksdalsbadet på eftermiddagen och jag duschade alltså inte idag på morgonen, gud vad mycket tid man har över då.
Nu sitter Julia och bygger med duplo och vi ska snart klä på oss och gå till dagis. Jag jobbar mellan 12-19!
Julia har börjat med en ny grej också.. Jag vill inte att hon ska ha napp när hon är vaken och leker, napp är något man har när man ska sova. När Julia nu vill ha sin napp när hon är vaken så säger hon att hon är trött med jordens största leende och vill ha napp. Jag vet ju att hon inte är det utan det är bara en grej som hon säger för att få som hon vill. What to do?!
Jaja, hoppas ni får en bra dag. Det ska jag försöka ha i alla fall!




Din Trädgård 19-21 mars, Conventum Örebro.

{ 2010-03-2207:28:19 } Bilder | 2 kommentarer


I helgen var jag och Fanny i Örebro och jobbade på en mässa tillsammans med vår mamma och hennes nystartade företag Ögon Fröjd.
Ögon Fröjd hjälper dig förverkliga allt från intima middagar, bröllop till bemärkelsedagar och firmafester.


Bilder från mässan...






























Supermum!

{ 2010-03-1912:40:08 } Dagbok | 1 kommentarer


Hej bloggen... Idag efter att ha lämnat Julia på dagis så hoppade jag på tåget mot Skarpnäck, när jag ska sätta mig vem sitter där om inte Vivi som ska till Skarpnäck för att släppa in städerskan. Vi åker tillsammans dit, efter det åker vi till Skarpnäcksskolan och lämnar in mitt schem över när jag jobbar på Hemtex. Har ju skrivit upp mig som vikarie där, tror att det vore superkul att prova. Vi går på vägen i Kärrtorp och är asnostalgiska och vem kommer gående då om inte Linda. Vi promenerar tillsammans och jag lämnar schem och vi åker sen in till Söder för att köpa regnställ till Julia.
Idag har Julia på sig sina vinterkläder och galonisar ÖVER det, lite varmt tycker jag. Vi kollar på Didricksson på Intersport men hittar inte det jag ska ha, av som en slump så går vi in på IGOR Sport för att kolla läget. Var där med Nicole i veckan men hittade då inget sånt. När vi kom in genom dörren så var det bara där, det perfekta regnstället. Tittade på prislappen och förväntade mig väl ungefär en sådär 600-700 kr. Ni kan ju tänka er hur GLAD JAG BLEV!
När det var inhandlat så gick vi till H&M och handlade extrakläder för nu ska minnsan allt på dagis bytas ut. Jag heter Emelie men ni kan även kalla mig SUPERMUM!!!

Nu ska Johnny och Vivi skjutsa mig till jobbet, utvecklingssamtal ska vi ha. Sen åker jag och Fanny till Örebro över helgen!













Torsdag.

{ 2010-03-1820:05:18 } Dagbok | 0 kommentarer


Nu är jag äntligen hemma efter vad som kom att bli en låååång dag.
Lämnade Julia klockan åtta och åkte därifrån till Gröndal på hemligt möte. Efter det en snabbislunch och sen iväg till Tyresö där det jobbades till sju. Roligt med ny kampanj på jobbet idag, det är inte utan att man blir lite inspererad.
Nu sitter jag på soffan och kollar hockey, för er som inte vet det så har ju faktiskt slutspelet av Elitserien börjat. Jag ska värma på lite makaroner och köttbullar, springa ner i tävttstugan och lägga in en till tvätt och sen börja packa inför resa till Örebro imorgon. Känns som om den här dagen aldrig kommer ta slut, jag menar jag har liksom varit igång sen sex imorse.






Vardag.

{ 2010-03-1807:29:15 } Dagbok | 2 kommentarer


Idag är det vanlig dag. Julia ska till dagis och jag ska först iväg på möte och sen till jobbet. Slutar 19 tror jag så kommer som vanligt vara trött som ett as när jag kommer hem. Tråkigt att vara såhär trött hela tiden!
Julia hade som sagt ingen feber igår men när hon springer och sånt så hostar hon. Vet inte riktigt vad jag ska göra med det där faktiskt. Sist hon var dålig så var vi ju hos doktorn och han skerv ut hostmedecin som vi inte hämtade ut. Kanske ska ta ut den nu? Jag är dock sån som inte tycker om att medecinera mitt barn, hon får alvedon och sånt när hon har feber men för hosta så kör jag på huskurer. Typ som inte dricka så mycket mjölk eftersom det är slembildande. Istället för välling så får hon jumet vatten med honung innan hon går och lägger sig... Får säga att om hostan blir alldeles för jobbig så får dem ringa till Timothy så kommer han och hämtar! Jag måste klippa Julia också, funderar på om jag ska fråga Moncan om hon kan klippa henne för jag vågar verkligen inte!




Tar kort i äkta blogganda, FRAMFÖR SPEGELEN! (Vivi jag säger bara "hej bloggen!")




Kräsen fröken.

{ 2010-03-1712:29:28 } Dagbok | 1 kommentarer


Okej Julia vägrar att äta köpesköttbullar. Mina går bra men inte köpes! Köpesköttbullar som är typ bästa "snabbmaten" som finns för mammor och pappor som är stressade och inte hinner laga mat en dag. Sånt äter inte vårat barn! Det är inte heller som om har fått det mycket, någon gång ibland bara... Jaja lilla gourméfröken!




Min sötnos.

{ 2010-03-1710:49:08 } Dagbok | 1 kommentarer


Julia är fortfarande inte helt 100 så hon är hemma idag också. Just nu sitter vi på hennes rum som jag städade igår. Plockade undan gamla leksaker så nu är det verkligen storflickarum. Inga gamla bebisleksaker som ligger och skräpar, dem är nere i källaren nu.
Kanske ska försöka ta mig in till stan när Julia ska sova, eller till Farsta och Plantagen. Skulle vilja köpa blommor hit hem men kan inte bestämma mig var. Som sagt Plantagen eller Hötorget? Ikväll ska jag laga mat också, funderar på om det ska bli pasta med köttfärssås kanske. Göra en liten twist månne... Städa ska jag i alla fall göra, toaletterna ska skrubbas det måste dammsugas. Dammsuga gjorde jag för bara någon dag sedan, jag förstår inte hur det kan bli så smutsigt, bläää säger jag bara!



Har hittat ett bra ställer till änglavingarna som Julia fick i sin kalender!




Koncentrerad sötnos leker med Hello Kitty-hus







Morgon.

{ 2010-03-1608:11:35 } Dagbok | 1 kommentarer


Så var det morgon igen och jag sitter här med mitt kaffe som var välbehövligt idag. Julia har sovit lite sådär och då sover jag JÄTTE dåligt. Gick in och la mig i hennes säng för att jag blev utputtad från min egen men kunde inte sova där heller. Låg och tänkte på massa saker så jag blir helt yr i huvudet.
Idag är vi hemma också, kollar just nu på Bee Movie. Julia har ingen feber, lite snorig men det är "rent" snor eller vad man ska säga så det är ingen fara med henne. Hon är hemma från dagis idag också, skönt för henne och ha en frisk dag lite lugnt och sen gör vi även så utav respekt för hennes kamrater på dagis.
Har duschat och sitter nu som sagt med kaffet. Blir lugnt idag tror jag! Ska jag städa eller? Nej jag orkar inte...




Sjuka!

{ 2010-03-1514:07:09 } Julia i bilder | 1 kommentarer


Hela familjen är dåliga. Jag och Timothy har ont i halsen. Timothy är på jobbet i alla fall men jag är ledig idag. Julia har faber och hostar! Alltså det som alla får såhär års men det är lika tråkigt och jobbigt i alla fall!



Älsklingen kollar Robotar med Pallekanin!







Helgen.

{ 2010-03-1420:17:32 } Dagbok | 0 kommentarer


Kollade Let's Dance i fredags, Molly åkte ut och det tyckte jag väl var helt okej faktiskt. Willy är ju inte bra men om man tittar vem som har utvecklats mest så tycker jag nästan att det är Willy, gubben kan ju röra på sig nu.
Lördag, upp tidigt och iväg till jobbat. Var väl sådär lagom mycket att göra tycker jag. Julia hade feber och jag var och tittade på Vivis lägenhet. Den var jättefin och jag tror det kommer bli hur bra som helst när vi går loss på den. Vi kollade Melodifestivalen med Lisa och Kristin. Tycker verkligen inte att rätt låt vann. Varför kan inte bara svenska folket lyssna på vad Europajuryn säger och rösta vidare en lite poppigare låt. Jag hejade i alla fall på Eric Saade för han dansade i ett vattenfall. Hur coolt var inte det då på en skala. (Jag ska från och med nu göra det varje morgon i duschen). Hmm.. men juste, Dragons var med i öppningsnummret också. Vad säger vi om det, jag vet faktsikt inte riktigt jag låter det vara osagt.
Upp i lagom tid faktiskt idag och iväg till jobbet. Det var lugnt som tusan, det gick nästan en timme innan jag fick första kunden. Innan Timothy och Julia hämtade mig så hann jag se när polisen kom och hämtade en påtänd man i centrum, det blev liksom dagens happening i Tyresö. Familjen skjutsade mig till Eagles träning och där tillbringade jag kvällen.
Nu är en tvätt i tvättmaskingen och jag kollar på Wipeout medans Timothy lägger Julia. Det var en dag jag "fick" lägga Julia eller vad man ska säga. Hon är ju så sjukt pappig så det är inte sant! Men nu är det back to normal, pappa mysandes i sängen och mamma sittandes ensam på soffan.






Julia är hemma idag!

{ 2010-03-1107:54:20 } Dagbok | 1 kommentarer


Idag är jag ledig från jobbet. Det var meningen att Julia skulle vara på dagis men jag kände att nä för sjutton jag vill ha henne hemma.
Vi ska idag gå förbi på Lindas jobb och skriva in mig som vikarie. Jag har ju inte heltidstjänst på Hemtex så tänkte att när jag inte jobbar där så skulle jag kunna vara vikarie om det behövs.
Ska nu klä på Julia lite, borsta tänder osv. Skönt att ha en dag när man liksom inte har något man verkligen måste göra. Tänkte jag kanska ska ta en promenad när hon ska sova, sätta mig med en kopp kaffe och läsa min bok. Är det någon som vet om det blir sol idag eller om det kommer vara såhär lite grått hela dagen?
Pratade med mamma både igår och idag. Nästa helg så ska hon med sitt nya företag arbeta på Trädgårdsmässan i Örebro, jag och Fanny ska hjälpa henne. My mam is the coolest! Fatta att ha en idé, en dröm och verkligen göra någonting utav den. Nästa helg kommer bli great!




Nicole och Chloé.

{ 2010-03-0920:13:21 } Dagbok | 1 kommentarer


Nicole och Chloé kom hit vid tio. Skönt att vara igång tidigt faktiskt... Barnen lekte och vi pratade gojja, det var riktigt trevligt. Till lunch så åt vi rester från gårdagen. När barnen skulle sova så bäddade vi ner dem i vagnarna och promenerade sedan in till Söder. Barnen sov och vi promenerade, så himla skönt att det blir vår ute nu. Jag hade min tunna Odd Molly-jacka på mig och jag var tom med varm när vi hade gått över bron. Vi kollade i skoaffär vid Hornstull, hittade en sko till Julia men kom sen på att jag inte behöver dem. Inte just nu i alla fall och eftersom Julia sov så kunde jag inte prova dem på riktigt så då känndes det dumt.
Vi åkte till Fridhemsplan och gick på banken, vi gick på Inn och Finn och jag hittade både det ena och det andra. Efter det var det meningen att jag skulle åka till Vivis lägnehet i Skarpnäck och kolla men eftersom dem hade fått lite ändrade planer och inte alls var där när vi hade tänkt så åkte jag och Julia hem istället. Vi byggde med DUPLO, min mamma var så snäll och påpekade att det hette så och inte lego tidigare! Det lagades mat, kycklinggryta med ris. Timothy var på möte så han kom hem först nu!
Har satt mig i soffan för att zappa lite på TVn, det är HEMSKT vad dålig TV just nu!  




Älskling gillar LEGO.

{ 2010-03-0916:18:38 } Julia i bilder | 3 kommentarer



Älsklingen älskar att bygga med LEGO!






Morgonkaffe.

{ 2010-03-0908:56:46 } Dagbok | 1 kommentarer


Sitter här med mitt morgonkaffe, sen när är jag så vuxen att jag behöver kaffe på morgonen liksom. Det ska jag berätta för er, sedan ungefär en månad.
Igår var en hemmadag, jag låg verkligen på soffan hela dagen. Jag och Timothy möttes vid dagis halv fyra för att hämta Jullis. Fick veta att Timothy hade fått företagets biljetter till DIF-LHC matchen på Hovet så han och jag skulle äta ute. Han hade fixat barnvakt och allting! Vi handlade alltså bara mat till Julia och farmor som skulle äta. Gjorde pasta med tomatsås, olivet och fetaost till dem.
Matchen var riktigt rolig, Timothy vet verkligen att jag älskar gå på hockey. Att gå på hocey med honom är bland det bästa jag vet. Ingen aning om riktigt varför, jag tror det är hela atmosfären som är där eller nått.
DIF vann i alla fall med 3-2 efter övertid. Trodde dem skulle förlora där ett tag för dem har en tendens att göra det när jag är där, men inte ikväll.
När vi kom hem så var vi båda så slut som man kan bli. Timothy hand om disken, vi kollade hockeykväll och sen blev det sängen.
Julia vaknade och var jätteledsen, vi satte oss på soffan för att lugna ner henne. Blev Tingeling i typ en kvart eller nått sen somna hon med pappa i vår säng och jag i hennes.
Idag ska vi vara med Nicole och Chloe. Dem kommer hit vid tio! Barnen ska få leka och sen ska vi promenera typ till söder eller nått när dem ska sova. Funderar på om jag ska sätta i fällen i vagnen idag, det är ju så fint väder!
Efter det ska jag nog till Vivis lägenhet och kolla hur den ser ut. Hon ska också bli vuxen, flytta hemifrån o allt. Ikväll har Timothy möte på jobbet också så vi blir ensamma till middag, nån som vill komma o äta?




Söndag.

{ 2010-03-0708:39:20 } Dagbok | 3 kommentarer


Imorse var det bara jag, Timothy och Julia hemma. Helt konstigt att vakna med "tomt" hus! Vi tittar på Bee Movie, bygger med Lego och dricker kaffe. Alltså jag och Timothy dricker kaffe, inte Julia.
Ett som är säkert idag är att vi ska och titta på Fannys lägenhet som hon ska flytta till i April tror jag att det var. Det är vår bror Jespers lägenhet på Lilla Essingen, vet ungefär hur den ser ut men det var så länge sen jag var där så minnet måste friskas upp lite.
Jag har lite tvätt i tvättstugan också. Det var meningen att jag skulle tvätta igårkväll men då åkte vi hem till Geralyn med familj istället. Tittade på hockey och åt spagetti med köttfärssås. Jag köpte mig min egen bibel igår också, Brölopsmagasinet. Jag har tidigare inte riktigt vetat vad jag vill ha för brölop men idéerna börjar sakta men säkert växa fram.
Nu ska jag nog bädda. Jag ska plocka undan i köket och kanske dammsuga lite där också. Inatt drömde jag att vi fick riva väggen mellan köket och vardagsrummet precis som vi vill, jag var så lycklig. Ska göra veckans matsedel också tänkte jag. Jag har sovit konstigt så min axel är helt muppad.
Imorgon vet jag inte riktigt vad jag ska göra, jag är ledig från jobbet i alla fall. Ska man ta sig till Tuben eller ska man bara vara hemma? Julia kanske kan gå halvdag på dagis... Gud vilka problem jaghar.






Kalle Holfve.

{ 2010-03-0608:01:04 } Dagbok | 0 kommentarer


Kalle Holfe 27 februari 1986 - 26 januari 2010. Begravning i Katarina Kyrka den 5 mars 2010. Så stod det på framsidan på häftet man fick när man klev in i kyrkan. Katarina Kyrka var verkligen supervacker!
Hela kyrkan var full, jag tror det var runt 200 personer där, alla klädda i svart och fulla av sorg. 
När klockorna började ringa kom tårarna, "En stund på jorden" av Cornelis Vreeswijk spelades som ingångmusik.
Kalles brors kompis sjöng, riktigt stämmningsfullt. Jobbigast av allt på begravningar tycker jag är när den närmaste familjen ska säga farväl, då brister jag alltid helt och totalt. Alla gick fram till kistan och sa sina sista farväl och sen bar Kalles kompisar från Tyresö Royal Crowns ut honom före alla andra.
Hela dagen igår så gick jag som i en dimma, allting blir så himla annorlunda och jag känner mig nära till tårar hela tiden.
Minnesstund var på Ersta Terassen, English afternon tea. Flera hölll tal och vi alla minndes hur otroligt genomgod Kalle var. Hans coach pratade om när dem var i Ryssland för att spela Jr Em, Kalle var jätteduktig och uttagen till det Svenska Jr landslaget. Klubben gick in och betalade och gav även fickpengar. När turenringen var slut såg hans coach honom vanka fram och tillbaka på sidan, han var alldeles ledsen. Coach går fram och frågar vad som är fel och Kalle säger då... "Jag fick inte spela ett enda spel, min klubb har gått in och betalat för mig och jag fick inte göra det jag skulle!" Sån var Kalle, genomgod och jättesnäll.
I häftet man fick var det bilder på Kalle och hans syskon. En på honom när han var liten på midsommar gav precis den bild av honom som jag kommer ihåg. Jag kommer vi var på deras land, vi badade och Kalle frös aldrig. Vi var och åkte skidor i Trysil med våra pappor, tror det var en utav de roligaste skidresorna jag har varit på, det var liksom aldrig pinsamt tyst när vi umgicks. Jag kommer ihåg alla nyår vi firade tillsammans!

Känns om jag på något vis måste lägga hela den här händelsen bakom mig nu, gå vidare med vardagen. Även om jag inte riktigt vill så ska jag försöka....










Begravning.

{ 2010-03-0519:55:03 } Dagbok | 0 kommentarer


Idag var jag på Kalles begravning. Känner inte att jag orkar skriva om det idag utan det kommer imorgon. Jag ska kolla på Let's Dance nu och rymma från verkligheten. Juste det, sen är jag trött på människor som härmas och inte kan komma på något eget. Men jaja...




Rubrik?

{ 2010-03-0506:49:12 } Dagbok | 1 kommentarer


Men blä jag kan inte sätta ord på mina känslor.  Hatar när man skriver i koder på bloggar så jag ringer istället.






Jullis outfit.

{ 2010-03-0419:33:44 } Julia i bilder | 0 kommentarer



Konstiga kläder på Julia idag...




... men hon är söt ändå!





Julia tillbaka på dagis.

{ 2010-03-0419:32:30 } Dagbok | 0 kommentarer


Idag var Julia tillbaka på dagis. Lämnade vid åtta och åkte direkt till jobbet. Skönt för Julia att vara tillbaka, tror hon hade saknat dagis faktiskt. Hon var borta en vecka faktiskt, men det är liksom ingen idé att skicka dit ett barn som inte är riktigt bra. För det första skulle jag aldrig kunna göra så mot mitt barn och för det andra så är det inte okej mot de andra barnen heller. Är man sjuk är man hemma tillsa man är helt frisk så man inte smittar någon annan, så tycker jag i alla fall. Önskade alla tänkte så...
Timothy hämtade henne vid halv fem efter jobbet, det var alltså en lång dag på dagis idag. Det hade gått jätte bra. Mariana sa att hon hade varit ett riktigt mösterbarn idag, ätit som en häst, sovit som en prinsessa. Ja mönsterbarn helt enkelt...
Nu ska jag väl äta middag var det tänkt, jag är inte så hungrig dock. Tog en välbehövlig kaffe med Vivi i metropolen Tyresö Centrum efter jobbet. Handlade svart strumpbyxor till imorgon. Imorgon är det Kalles begravning, jag får ont i magen.







Hemma.

{ 2010-03-0319:58:25 } Dagbok | 0 kommentarer


Den här dagen var så sjuuuukt långt. Dagen har kantats av problem på jobet typ hela dagen, kassorna var mongo men det löste sig kanske lite halvt på slutet. Nu sitter jag i soffan, Timothy somnat med Julia kanske ska väcka honom nu. Jag ska äta middag också, tror att det blir spagetti med köttbullar idag. Timothy har lagat maten faktiskt! Det börjar ett nytt program ikväll också, nu klockan åtta faktist på fyran. Drömmen Om Italiten heter det, jag har en dröm om Italien!
Imorgon ska Julia till dagis, om nu Timothy har ringt och sagt att hon ska komma det vet man ju aldrig.






Onsdag.

{ 2010-03-0307:35:35 } Dagbok | 0 kommentarer


Hmm... Jaha jobb idag 9-19, kommer vara helt TOTALT DÖD när jag kommer hem. Kollar just nu på Bee Movie igen, Julia tycker verkligen om den. För att det är mycket färger månne??!!
Idag är en såndär dag när jag verkligen inte har lust att göra mig fin, jag har i princip alltid ångest för vad jag ska ha på mig på dagarna. Kanske för att jag inte trivs med min kropp? Vivi har ju lyckats få upp mitt intresse för kläder igen och i alla fall lite trivas med min kropp men känner verkligen att jag måste gå ner mer i vikt för att vara helt nöjd. Eller kanske inte gå ner i vikt men i alla fall omplacera lite om man säger så. Gud känns som om jag är så ytlig. BLA BLA BLA säger jag bara,  everybody who is sick of hearing about this say I!




Cheerleading.

{ 2010-03-0220:05:59 } Videos | 0 kommentarer


Är helt nostalgisk här hemma och sitter och tittar på gamla cheerfilmer, känns just nu som om jag skulle göra vad som helt för att börja med mina underbara Örnar igen...




Eagles 2010, kan bara bli GUUULD!




Mysmorgon och sen jobb.

{ 2010-03-0219:56:40 } Dagbok | 0 kommentarer


Dagen började bra, eftersom jag inte började jobbet fören tolv så tog vi det riktigt lugnt här hemme. Timothy skulle vara hemma med Julia så vi tittade på film, jag bytte klädslar på soffa och fåtölj så nu är det beigt här hemma. Jag är ju sån som alltid vill ha vitt men kände att det var dags för lite förändring. Rummet känns dock lite mörkare men blir till att fixa mer belysning helt enkelt. Punktbelysning är hemligheten. Tänkte nu jag skulle städa lite här hemma, eller ska jag kanske lägga mig och sova en timme så jag orkar kolla på Cougar Town som börjar klockan tio ikväll. Vill verkligen se det men vet inte om jag kommer orka hålla mig vaken...
Idag jobbade jag med Pella, har alltid trevligt med henne men man kan inte säga att försäljningen var på topp. Fint är det i butiken i alla fall och det är alltid roligt, på senaste så har vi fått mycket beröm.
Fixade en som kan jobba för mig på fredag också då Kalle ska begravas. Kommer bli en jobbig fredag, förmodligen en jobbig helg. Timothy ska jobba på lördagen också, skulle helst vilja att han var hemma med mig och Julia hela helgen men som alla vet så är det riktigt bra med pengar när man jobbar helger. Känns som om livet är på rätt sida i alla fall tror jag!




Ny vecka.

{ 2010-03-0120:39:03 } Dagbok | 1 kommentarer


Ny vecka, var ledig idag som jag brukar vara när jag har jobbet helg. Vi var på Tuben, Julia röjde som vanligt men har inte varit 100% i magen. Vi har kört med blåbärssoppar annat bindande hela dagen men det verkar inte ge med sig. Imorgon så blir Timothy hemma med Julia då jag ska jobba mellan tolv och fem. Måste fixa tid på vårdcentralen imorgon tyckte dem på vårdguiden. Jag har en klump i magen som inte vill försvinna. Jag hatar att inte vara med Julia när hon är dålig. Grejen är ju den att hon är inte dålig för hon är hur pigg som helst, men jag ser att hon inte är helt sitt riktiga jag och då vill jag bara ha henne hos mig. Jag vill vara mammaledig för alltid, inte för att jag inte tycker att det är roligt att jobba för det gör jag, men jag vill ha min underbara dotter hos mig hela tiden!









Emelie heter jag & är en 25årig mamma från stockholm. Mina busfrön, Julia & Noah är det bästa som hänt mig och min fästman Timothy.

Vi bor tillsammans i hammarbyhöjden där snart båda barnen också går på dagis. Familj, vänner och inredning hör till mina favoritintressen så häng med på mina shoppingrundor, pyssel i hemmet och vårat familjeliv!





dagar till vårt bröllop





Mammas stjärnor!
Julia född jan 2008
Noah född mars 2011






2 0 1 3
Januari x Februari x Mars x April x Maj
Juni x Juli x Augusti x September
Oktober x November x December


2 0 1 2
Januari x Februari x Mars x April x Maj
Juni x Juli x Augusti x September
Oktober x November x December


2 0 1 1
Januari x Februari x Mars x April x Maj
Juni x Juli x Augusti x September
Oktober x November x December


2 0 1 0
Januari x Februari x Mars x April x Maj
Juni x Juli x Augusti x September
Oktober x November x December


2 0 0 9
Januari x Februari x Mars x April x Maj
Juni x Juli x Augusti x September
Oktober x November x December

2 0 0 8
Oktober x November x December