Vad händer egentligen?

{ 2010-05-2721:11:27 } Dagbok | 1 kommentarer


Jag har verkligen varit SÄMST på att uppdatera. Jag har jobbat och när jag inte har jobbat så har jag haft massa annat att göra.
Roliga saker som har hänt sen sist är väl att Julia hade gårdsfest på dagis. Det kunde ha varit roligare väder kanske men det gick i alla fall. Jag bakade goda hallon och chokladmuffins som man kunde vinna i lotteriet.
Jag är nu mera också reserv åt Eagles till EM. Detta betyder att jag helgen vecka 27 kommer att åka till Finland med alla underbara tjejer och hejja järnet.
Igår jobbade jag mellan 9-17 och sen åkte jag in till stan och åt middag med AK och Emma. Det var verkligen supertrevligt!
Även idag har jag varit på jobbet och innan jag åkte dit så fixades det som bara den. Har jag sagt att jag har en överaskning till Timothy? You just wait and see...






Jag älskar sommaren!

{ 2010-05-2108:18:49 } Julia i bilder | 4 kommentarer


Jag bara rent ut sagt älskar att sommaren är här. Jag vill vara ute varenda sekund på dygnet, jag suger in all sol som skiner och bara låter min kropp njuta av värmen. Idag har Julia och jag ätit frukost på ballkongen, klockan var väl halv åtta när vi gick ut och satte oss, helt sjukt att man kan sitta i shorts då, I love it!!!
Idag ska jag ju tyvär vara inne på jobbet hela dagen men varje chans jag får kommer jag sitta ute på gräsmattan. Jag vill aldrig att det här ska ta slut. Tror att det blir lite BBQ här hemma ikväll med alla mina älskade också, det kan liksom inte bli fel!
Hoppas ni får en bra dag och njut av sommaren riktigt ordentligt!




Julia njuter ute på balefjongen nu på morgonen...




Igår fick Julia solglasögon...




... och en solhatt!




Till sommaren hör glass och Julia ÄLSKAR det!!!!





Okej det var inte igår!!!!!

{ 2010-05-2020:27:45 } Dagbok | 0 kommentarer


Det har varit superväder hela veckan så jag har liksom inte suttit vid datorn!
Här hemma har vi bara myst, jobbat lite och sen myst lite till. Jag har varit med Vivi och vi har suttit på vår ballefjong. Kan ni fatta att det är sommar i Sverige nu?
Vi har varit på babyshower hos Petra och sen så var det Cheerleading SM också. Eagles vann, som vanligt skulle jag faktiskt vilja säga. Så gjorde även Fabest och Ida. Jag är så otroligt stolt över Powerföreningen.
Imorgon ska jag tillbaka till jobbet och sen var det meningen att vi skulle ut till Dyvik och mysa. Nu blir det inte så för Johnny är en mupp men men...
Jag måste boka tvättstuga, mitt liv är så sjukt glamoröst. Det går bra för Sverige i hockey VM, det är ju alltid kul. Måste dock medge att det är lite konstigt att sitta och kolla på värsta vintersporten när det är sommar utanför fönstret.
Nu ska jag ta mig ett glas Ramlösa och sen blir det sängen, det tar på krafterna att ligga i solen må jag säga.
(Juste, blev bjuden på yoghurtglass idag av Fadde också... Det gick inte av för hacker! Haha...)




Julias rum.

{ 2010-05-1408:10:02 } Hemma hos oss | 6 kommentarer


Jag börjar känna att jag måste göra något åt Julias rum. Det är verkligen jättefint nu men det känns som om det är lite praktiska saker som måste fixas. Jag vill t ex fixa en större garderob till henne. Som det är nu så har hon bara en liten byrå och i och med att hennes kläder blir större så tar större plats... ddaaaahhh!
Jag vill att hon ska ha ett litet bord också, så hon kan sitta och rita. Dem har fina på IKEA så jag funderar på dem faktiskt. Hon fick av min mamma de bord och stolar som jag och Fanny hade när vi var små men vi hade större rum och det känns som ifall jag skulle använda dem så blir det i princip bara det i hennes rum och det är ju inte så roligt. Julias favoritsysselsättning är ju att springa runt och dansa på sitt rum och man vill ju inte ta ifrån henne den möjligheten liksom.
Sitter just nu inne på Julias rum för att hitta lite inspiration...




Måste fixa större garderob och bättre hyllor för stereo och sånt




Här vill jag att hon ska ha stol och bord så hon kan sitta och rita




Julia har börjat tycka att tältet är riktigt kul nu, sitta och läsa böcker i framförallt...




Ska flytta på hennes klädhängare, det ser så trångt ut!


Nu ska jag och Julia ha disco, MORATRÄSK ROCKAR!






Dagens Juliabilder!

{ 2010-05-1319:41:11 } Julia i bilder | 1 kommentarer



Julia på väg till farfar




Julia älskar sin farfar





Torsdag fast helg.

{ 2010-05-1319:39:49 } Dagbok | 0 kommentarer


Idag är det torsdag fast egentligen helg. Jag har varit på jobbet men det var öppet som en söndag så det var riktigt lugnt.
Kom hem vid kanske kvart i fem, då hämtade vi Fanny och åkte sen hem till Plutten för att äta jordens godaste pannkakor. Nu sitter vi hemma, Julia ska sova och sen ska vi kolla på hockey. Vi köpte faktiskt chips idag och Ramlösa så det blir riktigt mys.
Idag har haft så himla mycket energi, hon har sprungit överallt och hoppat upp och ner som en studsboll. Jag tycker verkligen att det är underbart fast samtidigt så undrar jag var hon får all energi ifrån. Önskar att hon kunde dela med sig lite, om jag tänker efter så gör hon ju faktiskt det. Räcker med att hon ler till mig så får jag ett pirr i magen, känner mig som en superwoman som klarar vad som helst. Hon är vår lilla guldklimp. Imorgon så är jag ledig och ska då har Julia hemma hela dagen, I can't wait!








Två av mina bästa!

{ 2010-05-0908:40:04 } Julia i bilder | 0 kommentarer



Igår var Vivi barnvakt till Julia när jag och Timothy jobbade, såhär söta var dem då!






Ben & Jerrys

{ 2010-05-0821:18:51 } Dagbok | 1 kommentarer


Vi sitter här hemma och tittar på hockey, jag orkar inte rensa i garderoben det får bli imorgon istället! Vi ska kolla på film och äta Ben & Jerrys.




Fanny och Lisa äter Cookie Dough, Timothy äter New York Super Fudge Chunk, jag äter Strawberry Cheesecake
(Vivi är också här som sagt men hon köpte två GBglassar, 88an och Sandwich. Hon har dock redan ätit upp, hann inte få dem på bild ens!!!!!)







Middag.

{ 2010-05-0819:29:41 } Dagbok | 0 kommentarer


Idag gjorde vi supergod middag här hemma. Pasta med saffranssås, fläskfilé och körsbärstomater. Till det hade vi parmesanost och hemmagjort vitlöksröd med mozarella på.
Eftersom Fannys och Vivis pojkvänner är out of town så bor de båda två här hemma över helgen. Nu är Lisa här också. Jag tror att vi kanske ska gå igonom min garderob, se vad som ska spars och slängas eller ges bort. Så ser lördagskvällen ut. Vad ska ni göra allesammans?




Fredag.

{ 2010-05-0721:13:34 } Dagbok | 1 kommentarer


Så var det fredag igen, jag har varit på jobbet. Känns som om jag börjar bli lite tjatig här i bloggen, eller vad tycker ni?
Nu sitter vi och ska kolla på film tror jag, filmen är dock inte mitt förstahandsval (tror tom att den är läskig) så jag funderar på om jag ska sätta mig med min bok. Är jag partypooper eller?
Imorgon ska jag jobba också men Vivi sa precis att det är Idoluttagning så man kanske ska gå på det. HAHAHAHA, det kan ju liksom vara vårt stora genombrott. Vi ska finslipa vårt program här hemma nu, det ska bli watch clean som Håkan säger i Håkans Bar!





Smider planer.

{ 2010-05-0609:40:54 } Dagbok | 3 kommentarer


Sitter här hemma och smider planer. Jag är lite utav en planeringsperson, känslan som infinner sig när det går i lås... Går inte att beskriva haha! Idag går saker och ting i lås, bara lite kvar.
Ska snart sätta mig på balkongen och läsa min bok. Jag har börjat läsa Twilight! Mest för att Linda sa att dem var bra, sen känner jag väl lite att jag måste se vad all the fuss is about! Jag läser den dock på engelska. Jag tror att bokens orginalspråk ger den mest rättvisa sen så är det ju bra för mina språkkunskaper också.
Ska snart iväg till jobbet, börjar tolv. Eller snart och snart var väl kanske att ta i, jag ska åka vid elva.
Nu som sagt ska jag sätta mig på balkongen för solen skiner som bara den. Ska ringa min bästa vän som har sovit helt själv i stora lägenheten inatt, hon är så duktig!






Vad har jag gjort.

{ 2010-05-0419:27:15 } Dagbok | 0 kommentarer


Idag känns det som om jag inte har gjort något alls fast om man tänker efter så har jag faktiskt det. Jag har städat, varit vuxen med Vivi på balkongen, hämtat Julia och storhandlat i Sickla.
Vi gjorde köttfärsbiffar med potatismos och lingon till middag, gjorde så jag kan frysa in också så det ska jag göra nu. Sen ska jag sätta mig i mjukisar framför tvn och bara njuta utav en kväll när jag inte behöver göra något annat. Eller jag måste boka tvättstugan.. Hur kommer det sig att man aldrig är riktigt ledig.
Jaja, men jag har börjat läsa Maria Montazamis blogg också.




Valborg och sötnos.

{ 2010-05-0419:23:48 } Julia i bilder | 2 kommentarer


Tänkte att det skulle komma upp lite bilder här på bloggen, det var ju ett tag sen om man säger så.



Valborg




Valborg



Sötnos




Sötnos








Inget bloggande.

{ 2010-05-0410:36:18 } Dagbok | 0 kommentarer


Har haft mycket att göra och ingen lust att blogga.
Vad har hänt här hemma då? Jag harjobbat, vi har byggt ett sideboard. Vi har firat valbord, varit på söndagsskola. Jag och Vivi har druckitkaffe på ena balkongen medans Johnny lekte spiderpig på den andra.
Idag är jag trött och har liksom inte lust med något. Jag har skrivt lite på en sak och sen skickat iväg den. Jag har lämnat Julia på dagis och nu ska jag städa lite. Vad ska jag göra till middag?
Jag har funderat på lite saker och kommit på att jag nu måste gå vidare. Det är stop nu och föralltid och jag önskar Er lycka till med allt. Jag klarar inte av att låtsas. Jag kommer alltid att älska Er men jag klarar inte av att det aldrig kommer att bli som förr. Så, nu är det sagt och jag vet att det inte kommer att finnas något sätt att ta det tillbaka.
Ska värma lite lunch snart också, man är hungrig vid den här tiden om man går upp tidigt på morgonen. Jag vill gå på circus också. Boka biljetter kanske? Jag, Timothy och Julia.. It's a date!







Emelie heter jag & är en 25årig mamma från stockholm. Mina busfrön, Julia & Noah är det bästa som hänt mig och min fästman Timothy.

Vi bor tillsammans i hammarbyhöjden där snart båda barnen också går på dagis. Familj, vänner och inredning hör till mina favoritintressen så häng med på mina shoppingrundor, pyssel i hemmet och vårat familjeliv!





dagar till vårt bröllop





Mammas stjärnor!
Julia född jan 2008
Noah född mars 2011






2 0 1 3
Januari x Februari x Mars x April x Maj
Juni x Juli x Augusti x September
Oktober x November x December


2 0 1 2
Januari x Februari x Mars x April x Maj
Juni x Juli x Augusti x September
Oktober x November x December


2 0 1 1
Januari x Februari x Mars x April x Maj
Juni x Juli x Augusti x September
Oktober x November x December


2 0 1 0
Januari x Februari x Mars x April x Maj
Juni x Juli x Augusti x September
Oktober x November x December


2 0 0 9
Januari x Februari x Mars x April x Maj
Juni x Juli x Augusti x September
Oktober x November x December

2 0 0 8
Oktober x November x December