Noah har fått babygym!

{ 2011-06-3010:06:18 } Noah i ord | 1 kommentarer


Igår inhandlades ett babygym till Noah! Julia hade aldrig ett sånt, vet inte vad hon gjorde då... Tror vi underhöll henne själva mycket mer, det var lättare med en än två om ni förstår. Det är den enda anledningen jag kan komma på till att Julia inte hade ett faktiskt!
Det blev i alla fall ett med Mumin. Inget stort fan av Mumin men det fanns inte så mycket att välja på! Det här passar ganska bra in med inredningen här hemma också...










God morgon!

{ 2011-06-2909:33:51 } Julia i bilder | 0 kommentarer


Vi säger god morgon från Hammarbyhöjden! Vi har sovit lite knackigt på morgon timmarna, Julia somnad om till slut och sov sedan till nio. Nu har här ätits Kalaspuffar till frukost och snart ska vi komma på vad som ska göras. Skulle egentligen träffa Michis, Leon och Charlie men nu blev det inte så!







Förlåt allesamans

{ 2011-06-2521:30:01 } Dagbok | 0 kommentarer


Verkligen jättmyckt förlåt för att jag har varit den sämsta bloggaren i hela världen. Vi har bott hemma hos Timothys mamma och där fanns inget internet! Nu har vi i alla fall fått flytta hem igen och det har varit jättemycket att göra! Vi har tvättat och städat i två dagar, det är verkligen helt sjukt! Nu är vi snart klara i alla fall och hoppas på att kunna njuta av sommaren snart. Julia har sommarlov nu i alla fall!




Julia är stora tjejen!

{ 2011-06-1421:38:13 } Julia i ord | 1 kommentarer


INATT SOV JULIA UTAN BLÖJA HELA NATTEN! Hon sa att hon inte ville ha blöja mer och tog av sig den. Vi har hört den förut men var mer hoppfulla den här gången då blöjan har varit torr flera nätter i rad. Hon gick på toaletten innan hon gick och la sig och sen tog vi upp henne att kissa innan vi gick och la oss. Vi sov allesammans till tre och när det var dags för Noah att få sitt nattmål gick hon på toa igen. På morgonen när hon vaknade var hon så stolt, mamma också för den delen!
Nu på kvällen har jag bakat till gårdsfest på dagis imorgon eftermiddag. Tänkte att jag skulle göra pastasallad till mat och sen har jag bakat cheesecake till desert. Hade tänkt att jag skulle göra spenat-feta piroger också men vi får se hur det blir med det. Får se hur mycket som hinns med imorgon!






Maximalt vredesutbrott snart!

{ 2011-06-1317:23:51 } Dagbok | 0 kommentarer


Som ni alla vet så bor vi hemma hos svärfar för att dem håller på att göra om våra badrum hemma. Det har dragit ut på tiden och vi längtar hem som bara den.
Förra veckan pratade Timothy med byggaren på torsdagen, han sa då att om allting gick enligt planerna så skulle det vara klart på fredagen. Vi blev hoppfulla, trodde att städarna skulle kunna sätta igång idag... När vi var där i lördags och hämtade saker så visar det sig att dem bara är klara med ETT utav TVÅ badrum. Dem har inte börjat kakla det andra än! Jag blev såklart ledsen men försöker att vara glad.
Nu på eftermiddagen pratade Timothy med byggaren igen och då hade tydligen städara varit där och börjat städa. Dem var tydligen klara med köket och vardagsrummet, detta TROTS att jag sa att jag ville vara där dem städade. Att jag ville se att allting gjordes rätt då vi ska flytta in där med våra två barn. Det är helt sinnesjukt hur dem bara rent ut sagt struntar i vad jag säger och gör som dem vill. Jag sa också att dem inte skulle börja städa innan dem var klar med båda. Dem säger att kakla inte dammar men dem går fortfarande inte med sina skitiga skor och håller på. Jag säger bara att om de inte är kliniskt rent när jag kommer hem så får dem komma tillbaka och göra om allting. Jag ger mig INTE!!!! Jag orkar inte egentligen men för våra barn så får jag energi, jag slåss för dem och vet vilka jag absolut ALDRIG mer ska anlita för något jobb hemma. Borde svartlista dem för alla mina vänner också.




Sleepehead!

{ 2011-06-1308:06:19 } Julia i ord | 1 kommentarer


Julia är helt slut efter helgen! Hon brukar gå upp halv åtta men är inte uppe än. Har pratat med Timothy och han kommer hem och skjutsar oss till dagis, vi missar ju bussen vi brukar ta nu! Väcker henne vid kvar över åtta tänkte jag så har vi en stund att mysa. Hon ska till dagis idag, det är sommarlov snart så hon njuter av sista tiden med dagiskompisarna nu. Undrar hur det kommer få för dagisbarnet nr 1 att vara hemma i så många veckor?! Hoppas på bra väder så vi kan hänga på stranden, det har vi gjort nästan hela helgen och det var verkligen en favorit. Annars får man väl gå på olika museum och sånt. Ska ta mig en "Barn i stan" tidning påBVC nästa gång, där har dem massa tips på vad man kan hitta på!




Sommar Noah

{ 2011-06-1109:03:39 } Noah i bilder | 0 kommentarer




Fin i sin solhatt!






Julia på stranden

{ 2011-06-1109:02:29 } Julia i bilder | 0 kommentarer


Det är helt underbart sommarväder, vi är bara ute och njuter hela tiden! Igår var jag med barnen på stranden...























Julia ♥ Daniel

{ 2011-06-0608:46:21 } Julia i bilder | 0 kommentarer




Daniel var här igår och Julia var helt överlycklig, var han än gick så var hon med honom!






Söndagsmiddag

{ 2011-06-0608:44:47 } Dagbok | 1 kommentarer








Igår var det vi som bjöd på söndagsmiddag... Grillade kotletter med fransk potatissallad och hemmagjord tzatziki till. Som desert bjöds det på rabarberpaj med hemmagjord vit chokladglass!








Thank you Nana!

{ 2011-06-0513:18:14 } Dagbok | 0 kommentarer


I fredags fick vi paket från Nana i Florida... Vi säger tuuusen tack här hemma! Julia är jättefin i tröjan, spelar munspel för fullt och vill åka till badhuset för att prova sin simglasögon! Noah helt tagen av den lilla hunden, den hänger i vagnen så fint!








Noah med på ett hörn

{ 2011-06-0419:03:12 } Noah i bilder | 2 kommentarer







Noah var med på ett hörn också såklart...






Kalsviksdagen

{ 2011-06-0419:00:59 } Julias äventyr och påhitt | 1 kommentarer


Timothy jobbade idag också så jag, Julia och Noah åkte med Fanny till stallet. Det var heldag där med olika uppträdanden, ponnyridning och häst-o-vagn. Julia var superlycklig hela dagen, nästan lite tagen ett tag utav alla hästar. Både jag och Timothy pratade om att hon kommer bli en hästtjej. Hon har kollat i hästtidning här hemma vad hon ska ha till sin pålle och hon ska minsan borsta den själv också. Vi får väl se men man kan ju inte annat än säga att det är bra med en moster som har häst som man kan rida på.
När vi kom hem var vi galet varma och ut ur förrådet kom vattenspridaren, vi har hoppat i den allesammans (inte Noah såklart...) Nu ligger köttet på grillen och potatisen i ugnen, ska sätta mig med ett glas riktigt kallt vatten på altanen och bara njuta!













Idag var verkligen Julias dag




Noah, naptime!

{ 2011-06-0213:58:08 } Noah i bilder | 1 kommentarer



2 0 1 1  -  0 6  -  02






Vi tar det lugnt

{ 2011-06-0213:55:58 } Dagbok | 0 kommentarer


Timothy är ledig, vi har varit och hämtat pappa på sjukhuset. Han opererade bort sköldkörteln igår... Lagade lunch till honom och bytte lakan i sängen osv... Nu är vi hemma på Flitgränd igen och jag ska börja baka bottnar till tårta imorgon. Michell tar studenten imorgon och jag tänkte hjälpa till med bakandet. Jordgubbstårta med twist blir det tänkte jag, inspiration från tårtan Michis gjorde på Charlies dop. Tänkte försöka på mig andra bottnar, får se hur det går. Blir den inte allt för ful så kanske det kommer upp bilder här på bloggen imorgon!
Nu ska jag dricka upp kaffet och sen är det bara att köra igång!







Emelie heter jag & är en 25årig mamma från stockholm. Mina busfrön, Julia & Noah är det bästa som hänt mig och min fästman Timothy.

Vi bor tillsammans i hammarbyhöjden där snart båda barnen också går på dagis. Familj, vänner och inredning hör till mina favoritintressen så häng med på mina shoppingrundor, pyssel i hemmet och vårat familjeliv!





dagar till vårt bröllop





Mammas stjärnor!
Julia född jan 2008
Noah född mars 2011






2 0 1 3
Januari x Februari x Mars x April x Maj
Juni x Juli x Augusti x September
Oktober x November x December


2 0 1 2
Januari x Februari x Mars x April x Maj
Juni x Juli x Augusti x September
Oktober x November x December


2 0 1 1
Januari x Februari x Mars x April x Maj
Juni x Juli x Augusti x September
Oktober x November x December


2 0 1 0
Januari x Februari x Mars x April x Maj
Juni x Juli x Augusti x September
Oktober x November x December


2 0 0 9
Januari x Februari x Mars x April x Maj
Juni x Juli x Augusti x September
Oktober x November x December

2 0 0 8
Oktober x November x December