Årets första parkhäng!

{ 2012-02-2918:34:22 } Bilder | 0 kommentarer





Årets första parkhäng, älskar att det kommer bli många fler!





Bara på så bra humör

{ 2012-02-2918:29:56 } Dagbok | 0 kommentarer


Alla säger det och så också jag, är det inte otroligt hur mycket fint väder kan göra för själen. Idag har jag och Noah varit på promenad med BFF och bebis HELA dagen.
Promenad fram och tillbaka till Kungsan, ja ni läste rätt. Easytone var på, det känns i baksida låt nu vill jag lova.
Vårjacka inhandlades till Julia, ni vet en sån som man har när man ska vara fin med mamma och pappa på stan. Köpte strl 104 men det var FÖR LITET så måste byta imorgon. Eller för litet och för litet, den var precis och vill ju gärna hon ska kunna ha en tröja under. Noah fick sig en jacka igår, en gullig knallgrön sak från Zara och så slog jag till på mössa med Barbapappa på. Lilleman har mycket svart och grått i sin garderob så tänkte att jag nu till båren kör på lite färg. Nu ska vi hitta söt mössa till Jullbull också...


Efter dagis tog vi oss till Indianparken, har verkligen varit ute hela dagen. Julia tyckte det var underbart! Klättrade i klätterställningen och körde runt på sin sparkcykel som absolut skulle med till dagis idag. Kändes så bra att vara ute med barnen efter dagis, under vinterhalvåret blir det lätt att man bara går hem och sen på med en film. Nu när ljusare och varmare tider är på väg så känner jag starkt för parkhäng!


Ikväll är det tydligen fotboll på TV, vet inte om jag är så sugen. Kanske helt enkelt sätter mig med en god bok!





Trött är bara förnamnet!

{ 2012-02-2820:21:36 } Dagbok | 0 kommentarer


Verkligen, trött är bara förnamnet! Jag verkligen kämpar för att hålla ögonen öppna, man kan faktiskt inte gå och lägga sig kvart över åtta. Eller kan man det? Jag skulle i alla fall vilja...
BVC var vi hos idag, 9100 gr väger Noah nu så det börjar vända och det är jag glad för. När kurvan på BVC inte visar uppåt som den ska blir man blek i ansiktet och förstå då hur jag känner mig nu, på gränsen till att tuppa av. Noahs kurva har verkligen gått NER. Då tänker ni såklart "han har varit sjuk..." och det gör jag också. Jag önskar bara att det kunde stå där brevid också, som en liten prick i diagrammet liksom. Aja..


Mannen kollar på hockey och egentligen vill jag också det men istället har jag satt mig framför datorn. Min framtid är verkligen dags att börja planera. Jag har ju en plan men måste kolla upp alla datum och sånt för att se om det är ens är möjligt att den ska gå i lås. *Håll tummarna*





Lungt och skönt

{ 2012-02-2808:31:47 } Dagbok | 0 kommentarer


Här hemma har vi tagit det superduperlugnt på morgonen. Skönt med sånna här mornar när man liksom inte har någon stress alls, vi ska till dagis men det är ingen panik med det. Hade varit underbart om solen hade varit framme också, kanske kunde blivit morgonkaffe på balkongen. Jag längtar verkligen tills man kan sitta där och njuta av solen, verkligen ett utav mina favoritställen på vårkanten. Höra fåglarna kvittra och solens värmande strålar, haha poestiskt värre och jag antar att ni förstår hur mycket jag längtar?!
Nu snart dags att klä på barn. Idag kör vi på fodrat regnställ för Julias del. Det ska ju bli hela fem grader idag och kan tänka mig att den lilla snö som kommit försvinner ganska snabbt = dyngsur overall!



Ha en bra tisdag allesammans!





Solskenspromenad

{ 2012-02-2720:36:49 } Dagbok | 0 kommentarer







Underbar promenad idag mina vänner! ReeTone-skorna, solbrillor var på och HÖSTJACKAN hör och häpna. Älskade verkligen vinterjackan men som varje år så längtar jag tillbaka till tunnare plagg kan tas på och höstjackan som införskaffades förra året kommer väl till använding nu på våren också!
Promenerade till Södermalm, min vanliga lilla runda. Hämtade ut medicin till Noah och mötte upp pappa. Så underbart att lilleman börjar bli lite mer som sig själv, han satt faktiskt riktigt och njöt i vagnen.
Hämta Jullbull vid tre och sen kom BFF över med semla, kan väl säga att jag vara lite depp på sistone och då vet hon vad som gör mig glad. Jag har tänkt det flera gånger, det enda som på något vis kanske möjligen skulle kunna vara lite bra med att vi har varit så sjuka här hemma skulle möjligtvis kunna vara att jag går ner i vikt! En semla garanterar ju detta *blink blink*.
Fästmannen min kom hem och vi satte oss direkt i bilen och åkte till MIO för att hämta stolen till kontorshörnan, DEN KOM IDAG, lagom till att räkningarna skulle betalas.. Satt i vårat lilla kontor och gjorde det så nu är räkningar betalade här hemma också. Varför har jag alltid en klump i magen när jag ska göra det? Som om jag har oväntade utgifter liksom.. Det har jag i princip aldrig, samma gamla räkningar som dimper ner varje månad! Nu är dem i alla fall gjorda, puuhh!





VÅR!

{ 2012-02-2710:45:23 } Dagbok | 0 kommentarer


Det bara spritter av vårkänslor i kroppen på mig. Helst av allt vill jag bara packa ner alla vinterkläder och fram med vår men vet att det kanske inte är det bästa, framförallt inte när vi är så sjukdomsdrabbade som vi ändå är.
Julia är återigen på dagis, hon klättrade på väggarna här hemma. Noah ligger och sover i vagnen och jag sitter med mitt välbehövliga morgonkaffe. Vill väl inte riktigt säga att jag börjar känna mig som en människa än men det är på god väg.
När lilleman vaknar så ska han få lunch och sen tänkte jag ta mig utåt. Lutar åt en promenad till Söder, kanske fika med min far där och sen en sväng förbi apoteket. Nej men hoppsan, glömde jag säga att jag satt på akuten IGEN men Noah igår. Efter 8 h väntan fick vi veta att lillen har öroninflamation, sprucken trummhinna på ena örat. Var sådär lagom glad igår kan jag säga. Bröt lite halvt ihop på akuten men efter pepptalk med mamma så kändes det bättre. Något som jag däremot tycker borde göras om är akutens prioriteringar. En dag när jag är piggare ska jag gå in på varför!
Nu ska jag dricka upp kaffet...





Recovery

{ 2012-02-2608:46:30 } Dagbok | 0 kommentarer


Försöker förbrilt att bli friska här hemma och jag vet inte riktigt vad jag ska ge er för statusupdate.
Idag känns som en bra dag i alla fall, kan det kanske vara så att det är för att solen skiner? Otroligt vad lite sol kan göra för själen.. Känslan i magen är på med kläder, gå ut och njut i princip.
Har lite som jag ska fixa med här hemma först, ta en dusch och sen göra ett helhjärtat försök att få ut oss allihopa.

MÅSTE NJUTA AV SOLEN...





Nois-gois!

{ 2012-02-2410:00:00 } Noah i bilder | 1 kommentarer


Man vill ju bara gosa...





Friday

{ 2012-02-2408:42:44 } Dagbok | 0 kommentarer


FREDAG IDAG! Jag är ju verkligen ledig varje dag så egentligen har jag väl ingen direkt anledning att tycka det är speciellt skönt med fredag men det ÄR något speciellt. Känslan av att veckan snart är slut och för att inte underskatta fredagsmys!
Idag var egentligen meningen att jag + barn skulle ta en promenad till Sickla och titta på tavlor men känner mig inte helt hundra så hurtig promenad! Istället lunchar vi med syster min! Mannen får ligga hemma och vila upp sig, han har ingen feber idag och ser mycket piggare ut men det skadar ju inte att få ligga på soffan i alla fall en halv dag!





Färska blommor

{ 2012-02-2319:45:10 } Hemma hos oss | 1 kommentarer


Dagens promenad resulterade i ett och annat fynd, eller fynd och fynd... Det var saker som jag ville ha och därför köpte jag dem. Ibland kan man faktiskt shoppa av den lilla anledningen också!
Precis innan vi gick hem sprang vi förbi "blomstertältet" utanför Skrapan. Fick med mig lite vårlökar och tulpaner. Jag älskar verkligen färska blommor och jag älskar det ännu mer när det är 30 för 100 kr! Nu står de fint på vårat TV-skåp (som jag kommit på att vi måste byta ut, I'll tell you later)!
Nu ska jag ta mig ett glas Cola Light och titta på hockey. Mannen min kom hem sjuk i förmiddags, nu är det hans tur alltså, så han får hålla i fjärrkontrollen. Inte mig emot!








Fortsätter rensa

{ 2012-02-2319:39:43 } Livets goda | 0 kommentarer


Okej det blev ingen mataffär för oss idag heller.. Pasta med tomatsås serverar man då!






God förmiddag

{ 2012-02-2311:48:21 } Dagbok | 0 kommentarer


En ny prinsessa till världen, grattis Viktoria och Daniel. Undrar vad det lilla underverket ska heta.
Här hemma har vi haft en lugn morgon och tänkte snart dra oss utåt. Julias feber är betydligt bättre och tror vi alla tre känner oss i enormt behov av frisk luft.


På med solbrillorna and off we go!





Fisk..

{ 2012-02-2218:35:47 } Livets goda | 0 kommentarer


Fisk är något vi äter alldeles för sällan här hemma. Vi handlar det alltid när vi storhandlar och sen glöms det bort i frysen, tråkigt men sant!
Nu när vi varit sjuka här hemma har inte tripp till affären riktigt prioriterats och jag har kommit till att frenetiskt gräva i frysen efter något att laga.
Idag blev det i alla fall smörstekt torsk, potatismos med twist (pressad citron och dill) och tomat. Inte riktigt en hit hos Julia med vi vuxna tyckte det var helt okej!







MIO

{ 2012-02-2218:30:41 } Hemma hos oss | 0 kommentarer


Blev en tripp till MIO idag och där inhandlades stol till våran lilla "kontorshörna" vi har i sovrummt. Tråkigt med MIO är att det är leveranstid så den kommer inte förens i nästa vecka... Jag som ville ha den nu NU! Aja, den som väntar på något gott sägs det ju! Tack BFF för skjutsen, behövde verkligen komma ut en sväng!





Stolen Colt från MIO, tror den kommer passa perfa!





{ 2012-02-2211:30:00 } Bilder | 0 kommentarer


Dagens underbara barn!





En bättre dag

{ 2012-02-2209:51:11 } Dagbok | 1 kommentarer


Vaknade imorse med en bättre känsla i magen.
Julia har fortfarande feber men den går ner med alvedon och hon är pigg som en mört. Lillprinsen vaknade med ett leende på läpparna, helt ärligt kunde det väl inte börja bättre. Kom igårkväll på att även om man bara är hemma så kan man hitta på saker, det här med att dega framför TVn en hel dag är verkligen inte min grej och det gör ofta att jag känner mig sämre än vad jag egentligen är. Idag har jag därför lite planer på vad som ska göras här hemma..


Vi började dagen med att baka scones till frukost, Julia hjälpte till och Noah satt glatt och tittade på. Fick mitt morgonkaffe i tid vilket också har kommit till min klarhet att jag måste få annars väntar huvudvärk och en allmänt irriterad mamma. Så med kaffe i min mugg, scones i magen har jag hunnit med att byta lakan i barnens sängar. Driftigt vill jag lova! Nu ska Noah få sova en stund och sen väntar lunch. Planen var att vi skulle ta oss en promenad efter lunchen med grått och regningt tar bort promenadlusten totalt. Kanske en tripp till Mio och köper stol till "kontorshörnan" här hemma istället?!





Såhär på kvällskvisten

{ 2012-02-2121:30:09 } Hemma hos oss | 0 kommentarer


Men okej, såhär på kvällskvisten kom jag på min bästa idé på länge.. Tanken på belysning i barnens rum har snurrar runt i huvudet på mig ett bra tag. Jag har kollat runt en del men inte hittat det jag vill ha men nu kom jag på det! Jag ska såklart sy lampskärmar till barnen... Glad att jag hittat ett nytt projekt ATT göra här hemma! Det riktigt kliar i fingrarna och tyg måste inhandlas pronto!




Till middag blev det...

{ 2012-02-2118:44:01 } Livets goda | 0 kommentarer


Pasta med kycklingsås.


Sås gjord på kyckling, gul lök, röd paprika, vitlök, rosmarin, matlagningsgrädde, salt och peppar. Hopkok av det som fanns hemma, ganska precis vad jag orkade göra idag.





På bristningsgränsen

{ 2012-02-2115:23:51 } Dagbok | 0 kommentarer


Vi är sjuka här hemma IGEN. Det är som om vi aldrig får bli friska... Noah har feber igen, var inne på SÖS igår men dem var inte så oroliga. Han äter fortfarande och dricker, slutar han med det igen så är det värre.
Julia har också feber, märks inte så mycket på henne dock. Hon har lekt och trotsat som vanligt här hemma. Grälet vi hade gällande lunch idag var inte nådigt och jag måste erkänna att jag ett tag var på bristningsgränsen. Jag bad till högre makter om styrka samtidigt som jag slet  mitt hår. Alla virus vi har haft här hemma på senaste verkar nu också hoppat på mig. Ingen feber men har en lymfkörtel lika stor som en golfboll och ont i varenda kroppsdel.
Pappa kom hit med en semla, fettisdagen till ära, och efter semla, en kopp kaffe och en dusch så känner jag mig lite halvt som människa igen. Sitter i soffan och tittar på Boog och Elliot 2, Noah sover och Julia sitter med en Piggelin i hande brevid mig. Hoppas vi blir bättre snart för just nu har vi det verkligen inte lätt här hemma. Pappa sa det ganske bra "du har varit väldigt mycket mamma de senaste veckorna så det är inte konstigt att du är trött".


Nu kör vi på alla huskurer som finns här hemma och hoppas på att nästa vecka vara på topp igen. Det börjar ju för sjutton bli vår ute och vi vill hänga i parken! Klarblå himmel här utanför och vi har varit inne HELA dagen, nej jag är inte alls bitter!!!





Försöker komma tillbaka

{ 2012-02-1720:31:02 } Dagbok | 0 kommentarer


Här hemma försöker jag verkligen komma tillbaka till det "normala" efter Noahs sjukperiod. Försöker återigen få in de rutiner som vi hade fixat så bra, dem blev totalt upp och ner. Numera vill Noah bara vara i min famn, så fort jag sätter ner honom på golvet så är det som om hans värld rasar samman. Jag kan inte gå ut ut rummer utan att min lilla pojke kryper efter med tårar som rinner ner för kinderna. Tror inte bara att det är jag som hoppas att den här perioden snart är över utan jag tror faktiskt att jag kan prata för Timothy och Julia i det här fallet också.

Nu sover i alla fall barnen sött i sina sängar. Timothy är på Hovet och spelar hockey med laget.. Jag själv har hällt upp en skål med cheezballz och tänkte nu mysa i soffan innan det är dags för sängen. Imorgon ska vi till Västerås för att hejja fram underbar Eagles på cheerleading DM!





Total inredningsnojja

{ 2012-02-1416:00:00 } Hemma hos oss | 0 kommentarer


Har varit borta hemifrån och känner nu att det är dags att verkligen ta tag i det här.. Vill göra om, göra iordning! Förvaring är något jag verkligen måste lösa här hemma och jag har en plan, skåp i våran "långa hall"? Bort med avlastningsbord och inte med nya skåp, bort med byrå i vårat sovrum och dit med skrivbord.

Barnens rum måste också få börja ta form. Har haft svårt att bestämma mig för vad jag ska ha för tema där inne men tror att jag nu har bestämt mig. Märket SEBRA gör jättefina saker för både pojkar och flickor, tycker också om deras färgskalor.









Utskrivna

{ 2012-02-1414:03:47 } Noah i ord | 0 kommentarer


Idag var vi tillbaka på SÖS, har varit på permis nu sen i lördags och haft telefonkontakt med dem på avdleningen.
Kl 11 var vi tillbaka för att träffa läkaren i alla fall och det gick super, vi är numera utskrivna och hemma för gott! (peppar peppar...)


När vi låg inne första gången så togs det ju massa prover och det visade sig att prinsen ÅTERIGEN fått RS-virus. Chansen att man ska få det igen är väldigt liten så man skulle kunna säga att han hade maximal otur. Pratade med min favvo-sköterska om RS-viruset och man kan tydligen inte få samma RS-virus flera gången utan den muterar sig.

Viruset jobbade sig ner i magen och det tillsammans med antibiotikan gjorde att han inte fick behålla någon mat alls men jag kan gladeligen rapportera att han idag har ätit sitt första HELA mål sedan måndag förra veckan! Totalt gick Noah ner 1200 gr så nu väntar enorm påfyllnad av reserverna han hade, dem är ju slut nu skulle man kunna säga. Här blandas mat med både creme fraiche och grädde, i vällingen har vi en klick smör.. Snart kommer han vara gamla Noah igen hoppas vi på, vår alldeles egna dunderklump!


Hela den här resan har varit extremt jobbig och jag har i många stunder kännt mig helt tom. Men som jag brukar säga "ingenting ont som inte har någontin gott med sig.." I den här soppan har jag kommit fram till att det verkligen är sjuksköterska jag vill bli. Känner verkligen att det är dags att ta tag i studierna nu och göra någonting av mig själv.





Mys

{ 2012-02-1112:00:00 } Noah i bilder | 0 kommentarer


Noah 2011-02-10





Parallel universe

{ 2012-02-1109:01:58 } Noah i ord | 0 kommentarer


Att ha ett sjukt barn känns verkligen som om man är i  et parallelt universum. Jag kommer på mig själv att flera gånger fråga mig själv varför inte alla går runt och är ledsna, varför vet inte alla att min lilla pojke är sjuk? Kanske låter som en klycha men det är verkligen precis så jag känner!
När vi fick stanna kvar igår så visste jag inte riktigt var jag skulle ta vägen men kännde samtidigt att om det var någon gång jag var tvungen att vara klar i huvudet och fatta massa beslut så var det nu. Tur att vi hade världens gulligaste sjuksköterska som jag verkligen kände att jag kunde prata med. Vi kom tillsammans fram till att vi skulle vara där till 20 i alla fall, få i honom så mycket som möjligt och när jouren gick på skulle dem komma och titta så skulle vi fatta beslut därifrån sen.
Som tur var va det samma läkare som hade jouren som vi haft hela tiden... Noah var piggare, hade suttit lite på golvet och lekt och druckit nästan 3 flaskor välling. Saken var den att det han fick i sig kom ut lika sabbt. Frågade vad dem kunde göra för honom på sjukhuset som jag inte kunde göra för honom hemma och det var ingenting. Timothy fick komma och hämta oss... Kände dels att jag trodde det skulle vara skönt för Noah att vara hemma, med lite sina leksaker, sin syster och sin pappa. Sen tror jag det var skönt för Timothy också, känna att han fick hjälpa till, gosa med Noah och bara känna att han var närvarande.
Har fått i honom två flaksor välling på natten och en nu på morgonen! Klockan 10 ska vi vara tillbaka på sjukhuset och då får vi se vad dem säger!





One step back

{ 2012-02-1018:13:55 } Noah i ord | 2 kommentarer


I princip totalt uppgiven, ledsen och trött där har ni mig just nu! Hemma på permis var vi ju och jag kände på mig att allt inte var som det skulle. Det största orosmomentet för mig var att jag inte tyckte han fick i sig tillräckligt och när sjukhuset ringde för checkup tyckte dem precis samma sak. Vivi körde in mig och Noah till SÖS, vi blev omhändertagna av en sköterska..

Temp och ligga på vågen fick prinsen göra. Han hade gått ner mera och jag bryter ihop! Nu ligger vi på vårt gamla rum och jag försöker trycka i Noah välling. Vid 20 ikväll får vi veta om vi måste stanna kvar! Längtar hem till Timothy och Julia extremt mycket men samtidigt är jag så himla osäker!




Så otroligt mycket kärlek

{ 2012-02-1013:30:00 } Noah i bilder | 0 kommentarer







Vad var det som hände

{ 2012-02-1012:37:38 } Noah i ord | 2 kommentarer


Jag tror aldrig att jag någonsin har varit så orolig för någon som jag har varit för Noah de senaste dagarna.
Det hela började egentligen för flera dagar sedan med att han fick feber, det är vanligt hos barn och jag blev inte orolig. Vi gav alvedon och det kändes som om han ibland var lite piggare, han åt fortfarande osv.

Sen kom tisdag, fjärde dagen med feber och det var som en helt annan pojke jag hade hemma. Han orkade verkligen inte mer. Jag försökte med frukost, det gick inte ner... Alvedon fick han och han somnade! När fyra timmar hade gått, jag och Julia hade ätit lunch osv, tyckte jag det var dags för honom att vakna, få i honom vätska.
Jag tog upp honom ur sängen och jag fick inte liv i honom. Extrem panik spred sig, jag försökte med allt.. Satte honom upp, tog fram leksak som låter, försökte ge flaska men fick inget svar från honom alls. Han öppnade ögonen någon gång, tittade på mig och blundade sen igen, han gnydde! PANIK PANIK PANIK! Julia satt i köket och åt, ville inte visa henne hur rädd jag var så på med mitt lugna face. Ringde vårdguiden (hade försökt få tag på vårdcentralen utan någon som helst framgång). Fick förklara situationen och dem skickade direkt en ambulans! Hör sirernerna och rätt som det är så står två ambulanssjukvårdare i vår lägenhet. Det är ganska tomt i huvudet om vad som egentligen hände, kommer ihåg att jag ringde Johnny för att någon skulle kunna komma och vara med Julia när vi åkte in.


In i ambulansen med Noah i famnen, han tittade upp någon gång men annars verkligen helt stilla. Tror aldrig jag har haft så hög puls! I ambulansen förklara hon för mig vad som kommer hända. Vi kommer komma till SÖS barnakut med blåljus och det kommer stå massa läkare och vänta på oss. Vi kommer dit och vi möts i dörren av två sjuksystrar tror jag att det var. Dem hjälper oss in i ett akutrum och där står ca 15 personer. Tusen frågor som jag försökte svara på. Noah bara ligger, säger ingenting... Ännu mer panik! Man börjar ta prover, tar temp och till min glädje så protesterar han lite.
Timothy kom dit och vi fick komma in på ett rum, han fick "snabbdropp" eller vad man ska kalla det. För att få i honom mer vätska..


Noah låg verkligen bara, han ville bara ligga på mig och var totalt utslagen. Han fick utslag på armar och ben som man tydligen kan få i samband med hög feber. Timothy var hos oss i någon timme men vi har ju en prinsessa hemma som också måste tas om hand så han åkte hem till henne sen.
För att få koll på hur mycket han fick i sig och för att få ett urinprov fick han ha binda i blöjan. Den skulle kollas varje 15 min och bytas varje 30 min. Tror det tog 3 eller 4 timmar innan han kissade alls.
Vi fick åkta på lungröntgen och han var så duktig. Bilderna visade "något" på högra lungan med det såg inte ut som lunginflamation i alla fall.


Vi fick ligga kvar.. Febern gick inte ner och den natten var nog bland de värsta jag varit med om. Det var strul med droppet i princip hela tiden så det kom och gick människor hela natten.
För en stund på morgonen trodde jag att han var bättre men när termometern visade på 39,7 blev vi depp igen. Proverna som togs visade inte så mycket mer än att han hade en kraftig infektion. Vi fick ligga kvar en natt till och den var lite bättre, febern gick ner och droppet togs bort för att se om han ville få i sig lite på egen hand. Det gick väl sådär men nu är vi alla fall hemma på permis.. Sjukhuset ska ringa nu under förmiddagen och kolla hur det går. Helt ärligt så vet jag faktiskt, har skrivit ner allt han få i sig men jag tycker inte på långa vägar att det är nog. Han har gått ner 1 kg, min lilla dunderklump är inte alls sig själv.





Så himla dålig!!

{ 2012-02-0910:52:57 } Dagbok | 0 kommentarer


Vi ligger inne på SÖS jag och Noah där av superdålig update.. Tänker dock inte må dåligt över det, helt andra saker som prioriteras för tillfället. Drar hela historian när vi kommer hem.. Noah ligger mest och sover på mig och jag bara njuter av att få ha honom hos mig!

Mitt i allt det hemska fyller min underbara BFF 24 år idag, tusen miljoner grattis! Du betyder så otroligt mycket för mig och jag är evigt tacksam för att få ha dig i våra liv!




Soffmys

{ 2012-02-0708:25:37 } Dagbok | 0 kommentarer


Sjukstugan fortsätter här hemma... Båda barnen har fortfarande feber och nu ligger vi i soffan alla tre!
Är jag hemsk som säger att jag tycker det är skönt att det inte är fint väder ute? Igår sken solen och jag var lite smått stressad för att vi inte var ute på hela dagen. Idag himlen molntäckt och jag kan med gott samvete vila rumpan på soffan praktiskt taget hela dagen!


Om inte Noahs feber ger med sig under dagen så blir det dock en tripp till akuten för oss. Det är fjärde dagen med feber och man ska inte ha det längre än så! Mammas lilla prins ligger och gnäller här brevid så ska ta o pussa på honom nu tänkte jag!





Älskade unge

{ 2012-02-0618:43:25 } Julia i bilder | 0 kommentarer


Älskade underbara Julia





Trött på att vara sjuka

{ 2012-02-0618:41:30 } Dagbok | 0 kommentarer


Okej, igår fyllde jag 25 år.. Så var det sagt! Har inget mer att tillägga förutom att jag extrem åldersnojja!

I övrigt vill jag säga att jag är så otroligt trött på att vi alltid är sjuka här hemma. Är det inte kräksjuka så är det feber hosta och ont i halsen. Båda barnen ligger med nästan 39 graders feber! Julia är pigg som bara den, nu kollas det dock film. Noah däremot är inte alls som han brukar.. Han har sovit på mig sedan klockan 13 i eftermiddags i princip. Nu ligger han hos sin pappa så jag kan sträcka på benen lite. Det som oroar mig är att jag inte tycker han får i sig tillräckligt med vätska. Pratade med mina vänner på vårdguiden och dem sa att var 6e timme ska dem kissa och det har inte vår son gjort. Blir det SÖS barnakut ikväll/natt för mig månne??





Home again

{ 2012-02-0321:58:35 } Noah i bilder | 2 kommentarer


Nu är vi hemma igen! Dagen har vi spenderat hemma, packat upp och sedan städat efter plockadet. Varför blir det så fort man kommer hem ett enda stort bombnedslag? Detta trots att jag städade innan vi åkte... Jag förstår verkligen inte!

Men som sagt, hemma igen...





Småförkyld dunderklump på soffan idag





Semesterpics!

{ 2012-02-0321:32:38 } Bilder | 1 kommentarer










Emelie heter jag & är en 25årig mamma från stockholm. Mina busfrön, Julia & Noah är det bästa som hänt mig och min fästman Timothy.

Vi bor tillsammans i hammarbyhöjden där snart båda barnen också går på dagis. Familj, vänner och inredning hör till mina favoritintressen så häng med på mina shoppingrundor, pyssel i hemmet och vårat familjeliv!





dagar till vårt bröllop





Mammas stjärnor!
Julia född jan 2008
Noah född mars 2011






2 0 1 3
Januari x Februari x Mars x April x Maj
Juni x Juli x Augusti x September
Oktober x November x December


2 0 1 2
Januari x Februari x Mars x April x Maj
Juni x Juli x Augusti x September
Oktober x November x December


2 0 1 1
Januari x Februari x Mars x April x Maj
Juni x Juli x Augusti x September
Oktober x November x December


2 0 1 0
Januari x Februari x Mars x April x Maj
Juni x Juli x Augusti x September
Oktober x November x December


2 0 0 9
Januari x Februari x Mars x April x Maj
Juni x Juli x Augusti x September
Oktober x November x December

2 0 0 8
Oktober x November x December