Gårdsfest

{ 2012-05-3117:58:59 } Julias äventyr och påhitt | 0 kommentarer






Men blä, hade tänkt att göra bildbomb från otroligt trevliga gårdsfesten som vi var på idag men blogg.se vill inte riktigt samarbeta med mig. Det var i alla fall supermysigt... Vi grillade korv, gick tipspromenad och sjöng sommarsånger!! Julia sprang stolt runt och visade upp saker för oss som om vi aldrig hade varit där förut liksom. Dagis är verkligen en så himla stor del av hennes liv och jag älskar att hon trivs så bra som hon gör!




Torsdag

{ 2012-05-3108:09:16 } Dagbok | 0 kommentarer


Så var det torsdag, idag är det gårdsfest på Julias dagis klockan tre och alla föräldrar kommer dit. Vi har med oss korv som vi ska grilla och så tänkte jag slänga ihop en fruktsallad.
Annars har jag en känsla av att det inte är mycket som kommer bli gjort här hemma idag. Snickaren ska måla och det känns fullkomligt onödigt att städa när han fortfarande är här. Men ni ska veta att det kliar i mina extrema städfingrar... Kanske kan hitta lite att plocka med i delen av lägenheten där han inte håller på men det är liksom avstängt här och där så jag det är ett himla projekt att ta sig in i köket t ex och framförallt STÄDSKRUBBEN!



Blir kanske rent utav en slappardag till här hemma och det behöver jag. Fortfarande lite seg i huvudet om jag ska vara ärlig..




I've had my eye on you

{ 2012-05-3013:45:54 } Inköp | 1 kommentarer






Länge har jag spanat må ni tro på den här fina filten från Klippan. Tror egentligen att jag ville köpa den till Poppis när han fyllde ett år men det rann liksom ur sanden och det blev andra paket istället.
När jag igår, innan dramat, var på stan gick jag in på Åhléns och såg till min förtjusning att det var 20% rabatt på just plädar från Klippan.
Jag slog till och är nu lycklig ägare, eller Noah är lycklig ägare, till en svart och vit monsterpläd från Klippan!




The drama

{ 2012-05-3009:39:38 } Dagbok | 1 kommentarer


Hade en mysig dag på stan med sonen igår och allt var frid och fröjd. När jag var påväg till dagis för att hämta prinsessan började jag bli jätteyr, mådde illa och fick domningar i händerna mm. Jag kom dit och han lämna Noah till en av fröknarna innan jag fick synbortfall på vänstra ögat. THE DRAMA... En annan mamma som är sjuksköterska hjälpte mig och ringde ambulans och vi åkte med blåljus in till SÖS. Pappa var med hela tiden och barnen fick stanna kvar på dagis till Timothy kom och hämtade dem.
Möttes av massa doktorer när vi kom fram som gjorde en hel drös med olika tester. Man trodde att jag hade fått en stroke men tillslut kom dem fram till att det "bara" var ett migränanfall. Jag har haft migrän en gång förut men då fick jag blixthuvudvärk på en gång och den här gången kom det inte förens senare på kvällen, var säkert därför jag inte fattade på en gång!



Idag mår jag i alla fall bra, det blir dock en "hemmadag". Detta trots att snickaren är här, jag orkar liksom inte ta mig ut!





Shortsen med stort S

{ 2012-05-2908:28:54 } Inköp | 0 kommentarer




Personligen så tycket jag inte att mycket går upp emot ett par beiga, enkla chinosshorts på små pojkar och jag är inte så mycket för tryck på kläder. Dem HÄR shortsen är dock en helt annan sak och jag blev kär i dem redan i våras när jag var inne på Zara. Enkla shorts med små detaljar, kommer vara superduperfina på lilleman i sommar!





Rymma hemifrån!

{ 2012-05-2821:16:52 } Dagbok | 0 kommentarer



Dåligt bloggande och jag har verkligen ingen annan anledning än att vi har varit ute hela dagarna och på kvällarna har jag varit helt slut av att vi har varit ute hela dagarna.
Här hemma har vi en målare som håller på och göra om taket i hallen och jag får hemska flashbacks från när dem gjorde om badrummen förra året. Lösningen till det här problemet har jag kommit på är att inte vara hemma alls. Inte mer än jag behöver i alla fall så hemma är jag inte på dagarna förens klockan är efter tre och jag har hämtat Jullan. Idag har vi t ex varit inne i stan med Vivi och lilla Nora... Jag har inhandlat, vilka jag tror men inte vill lova, Noahs sista par shorts. Känns som om han borde klara sig nu men man var ju aldrig!





Noah, matvraket!

{ 2012-05-2420:36:37 } Noah i ord | 2 kommentarer


Att vår son fullkomligt älskar mat är ingen hemlighet. Han var ju lite svår där i början och vi hade problem med amning och sånt men sen vi började med mat finns det liksom inget stop på killen. Vad man än ställer fram så slukar han det och när hans mat är slut så tittar han antingen med söta små hundvalpsögon eller säger väldigt bestämt att "jag vill också ha det du har..."
Idag på stranden åt Julia en nektarin, den var sådär mogen som de bara är under en kort period på året, det fullkomligt rann saft när man tog en tugga. Noah var snabbt framme och började klättra på Jullan och när jag tog fram en alldeles egen till honom var lyckan gjord! Nois-Gois, vår goa bulle!









En dag på stranden

{ 2012-05-2420:25:05 } Vi syskon | 0 kommentarer


Det blev verkligen en heldag på stranden idag och jag hoppas på MÅNGA fler sånna den här sommaren!









Blue sky

{ 2012-05-2408:50:16 } Dagbok | 2 kommentarer


Sommar idag också, vi tänker "seize the day" och ta oss till stranden. Blir ju säkert inget bad, det är ju faktiskt bara maj fortfarande, men soltältet är med, barnen ska få gräva i sanden så det heter duga och kanske tom doppa fötterna. Mamman kanske kan få lite färg på sin blekfeta kropp också, vore faktiskt inte helt fel! Jag älskar dagar som den här...






BIKINI!

{ 2012-05-2319:35:43 } Inköp | 2 kommentarer


Julia har fram tills i år antingen haft badtrosor eller badräkt, i år har hon fått BIKINI! Hon fick välja själv och jag är faktiskt imponerad av vad vi kom hem med. Prickar, ränder och blommor i en underbar kombo.. Kan det blir bättre? Jag tjatar och tjatar men det slår mig varje dag vilken stor tjej hon faktiskt har blivit!










Mönster på dagis

{ 2012-05-2308:21:39 } Julia i ord | 1 kommentarer


På Julias förskola jobbar man med olika projekt och hela våren har man haft projekt "mönster". Det har varit en smått galen period och Julia, enligt fröknarna alla andra barn också, har hittat olika mönster var vi än har gått. Det kan vara allt från möster på stenar till avtryck från skor osv. Idag ska dem avsluta projektet och alla barn ska ha kläder med något möster på, Julia får inviga sin nya kjol och är helt överlycklig!









Sommargarderob

{ 2012-05-2221:02:32 } Inköp | 1 kommentarer


Fortsätter att uppdatera barnens sommargarderober här hemma för det behövs verkligen! Jag var inne på HM och hittade massor av "Summer Deals" för flickor på både baby- och storflickavdelningen men INGENTING till killar. Varför är det så? Kom på mig själv att bli riktigt irriterad.. Får helt enkelt leta på andra ställen till Poppisen!






Summertime!

{ 2012-05-2207:42:56 } Dagbok | 0 kommentarer


Har sommaren äntligen kommit? Jag verkligen håller tummarna och ber till högre makter att så är fallet.
Igår var vi ute HELA dagen, gick inte ens hem efter lämning på dagis. Man kan säg att jag sög i mig så mycket sol som det bara gick, känns som om det kom snabbt och kan försvinna desamma om nu förstår vad jag menar. Nu är det dock juni snart och en liten del utav mig hoppas att värmen är här för att stanna. Tänk när man kan hänga på stranden, åhh vad jag längtar. Barnen kan sitta och leka i sanden hela dagen, plaska i vattnet och göra allt sånt som barn ska göra på sommaren.

Nu håller vi på att klä på oss, barnen har snällt suttit och tittat på barnTV medans mamma klätt på sig och nu är det snart deras tur!





I min oas

{ 2012-05-2010:06:19 } Hemma hos oss | 0 kommentarer


Jag har tre ord till Er allesammans, FRUKOST PÅ BALKONGEN! Det är som sommar idag, jag står i valet och kvalet om jag ska ha shorts eller klänning och jag har ätit frukost på balkongen. Mannen är ledig också så en bättre start på dagen får man leta efter.
Frukost för mig brukar oftast vara att slänga i mig en macka och sen fixa och dona med kaffet i handen, men inte idag. Idag satt jag säkert i en halvtimme och surplade på morgonkaffet och det enda som saknades var min ELLE Interior som jag glömde på landet igår.







Detaljer

{ 2012-05-1821:00:00 } Inköp | 2 kommentarer


Var inne på HM en snabbis idag och köpte lite nya fina tights till Jullbull och det slog mig hur mycket fina detaljer HM har på sina kläder just nu. Som spetsen på dessa t ex, jag vill köpa det mesta till prinsessan här hemma! Julia har blivit en riktig tjej TJEJ nu, vill bara ha klänning och tights på sig och har märkt att vi verkligen måste fylla på med sånt i garderoben!






Årets första Skansen

{ 2012-05-1818:59:37 } Vi syskon | 0 kommentarer


Så har vi haft Skansen-premiär för i år! Superhärligt väder men huuur mycket människor som helst, inte som om man får ha en tid att passa en dag som denna på Skansen vill jag lova. Vi knatade i alla fall runt i flera timmar, tittade på alla djur och åt glass.
I glasskön kom jag också till insikt med en sak, hur snälla våra barn verkligen är. Det fanns barn som låg och skrek på marken, slog sina föräldrar som i sin tur drog sitt hår för att barnen inte fick som dem ville = den största glassen OCH sockervadd. Julia sa glatt att hon ville ha en Twister och satte sig sen och väntade medans jag köade, som jag köade! Vår unga dam är ju även hon en med stark vilja (hon skriker just nu i badkaret för att hon inte får bada längre!) men är man bara på rätt humör själv så avspeglar det sig verkligen på barnen. Lugn och fin mamma, lugn och fin dotter!


























Uppdrag; AKTIVERA!

{ 2012-05-1810:33:01 } Dagbok | 0 kommentarer


Jag lärde mig en läxa igår; Emelie aktivera barnen annars blir det jättejobbigt att natta dem. Julia somnade väl i och för sig okej men Noah VÄGRADE sova och satt uppe och tittade på hockey med oss. Tror inte han somnade förens vid halv tio vilket jag tycker är alldeles för sent för lilleman.
Därför ska jag idag klä på mina barn och efter lunch ta oss til Skansen. Det är fint väder så vill verkligen vara ute men känns lite som om vi kan parklekarna här hemma och behöver ta oss ut på nya äventyr. So Skansen it is!

Happy friday!





Julia

{ 2012-05-1719:47:31 } Julia i bilder | 0 kommentarer




En riktig "tråkdag" har det varit idag. Mannen har varit ledig men ingen av oss har haft energi att göra något så vi har bara varit hemma. Till skillnad från mamma och pappa så hade dock Julia energi som bara den, kan dem inte dela med sig? När det var dags för Noahs andra nap så tog jag och barnen därför en promenad. Hatar att gå när man inte har något riktigt mål så det blev bara en tur här i Hammarbyhöjden. Julia fick i alla fall springa av sig lite i en skogsdunge och kom hem med en hel bukett maskrosor, hon var riktigt lycklig.





Det här med konst

{ 2012-05-1713:06:00 } Hemma hos oss | 0 kommentarer


Länge, länge, LÄNGE har jag velat sätt upp någonting annat än kort på väggarna här hemma. Kort på sina underbara i all ära men jag vill mixa med annat också.
Igår fick vi detta mästerverk av min mamma och hennes man Sverker. En superfin oljemålning som fram tills nu hängt på Sverkers kontor men ska nu fungera som färgklick här hemma.


Nu är bara frågan, över soffan eller skrivbordet?










Hockeyfreak!

{ 2012-05-1709:59:27 } Dagbok | 1 kommentarer


För er som inte visste det så är jag lite utav ett hockeyfreak och nu under VM så försöker jag se alla Sveriges matcher i alla fall. Igår var det battle of the ledgens på Globen, Sverige vs. Ryssland och jag fick den briljanta idén att vi skulle gå och kolla. Hur häftigt att få se ingen mindre än Peter Forsberg live liksom? Det var ju såklart andra riktigt bra legender med också men jag måste vara helt ärlig, vi gick dit för Foppa!











Tyst som i graven

{ 2012-05-1412:29:35 } Dagbok | 0 kommentarer


Ojoj, här har det verkligen varit tyst som i graven! Kan bero på att hela helgen vigdes åt att göra fixa lillasysters lägenhet!
Vi var rensade, åkte till tippen, rensade lite till och åkte till tippen igen. Vi skurade golv, lister väggar... Borrade, spacklade! You name it, vi gjorde det! Nu är det i alla fall rent och fint där hemma och när vi åkte igår var lillasyster lycklig som få. Vilken belöning..


Idag kommer älskade mamma hit från Örebro. Vi ska fixa och dona på våra balkonger så man RIKTIGT kan njuta av morgonkaffet där. Jag och barnen ska möta henne vid tåget och sen hoppas jag på en tur på Hötorget och fika på Hurry Curry. Efter helgen som har varit känner jag mig verkligen i fixar tagen och känns inte som om någonting skulle kunna stoppa mig, hmm skulle vara ekonomin i så fall!





Ibland har man tur

{ 2012-05-1118:14:35 } Dagbok | 2 kommentarer


I måndags så var vi på fotocasting för BabyBjörn... När man kom dit så var man automatiskt med i en tävling där priset för en lycklig vinnare var en resesäng! Jag vinner ALDRIG på sånt här, verkligen aldrig, så ni kan förstå min förvåning när dem ringde mig idag och sa att JAG hade vunnit sängen.
Lite i chock uppgav jag min adress och sängen kom hem hit nu på eftermiddagen. Superfin och kommer komma bra till hands på sommarens alla äventyr!







Friday

{ 2012-05-1111:54:04 } Dagbok | 1 kommentarer


Jag tycker inte om vädret idag, är det varmt är det kallt? Är det sol, ska det regna... Jag blir galen och har ingen aning om vad jag ska ta på varken mig eller barnen.
Inga speciella planer som stod på schemat idag så efter dagislämning tog jag mig en timmes promenad. Väldigt skönt att röra på sig och tror helt ärligt att jag ska göra det till en vana. Nån gång kanske man gör det på kvällen också, framförallt nu till sommaren så kan det ju vara skönt + ett bra sätt för barnen att varva ner innan läggning. Går man på kvällen så kan ju mannen följa med också..
Nu har jag i alla fall satt på "Friends" i bakgrunden och ska snart ta fram dammsugaren, kanske drömma lite om allt jag vill göra iordning här hemma!







Det nya "hänget"

{ 2012-05-1018:30:02 } Vi syskon | 1 kommentarer


Okej jag har varkligen saknat någonstans att hänga på dagarna.. Gå på stan i alla ära men jag vill ha någonstans där barn får vara barn, man inte känner sig ivägen och kaffet är billigt! Jag har nu hittat detta ställe och det heter Semlan, en öppen förskola i Sköndal. Den drivs utav underbara Ylva och hennes kollegor, Ylva var ansvarig för en annan öppen förskola vi gick på med Julia och har nu kommit igång igen.
Det här stället är dock extremt mycket bättre än de andra ställena vi har hållit till på och jag kan säga att älskade Noah är i himmelriket. Han blir som en spännbåge och skriker när vi ska gå därifrån = bra betyg för ÖF! Något som är ännu bättre är att det finna något för barn i alla åldrar. Julia var med idag och hon tyckte det var toppen. Hon är en riktig "pysseltjej" och där fanns pennor, målarfärg, pärlor till armband och pärlplattor. You name pyssel och jag kan nästan lova att det finns där.
Utanför finns också en jättefin lekpark med gungar, sanlåda och sånt. Båda barnen sprang runt som tokar och på eftermiddagen så tar dem fram lite större bilar och sånt som man kan leka med också. Perfekt om det är fint väder!


Så, för er som inte varit där kom för sjutton!













Happy wednesday

{ 2012-05-0913:44:03 } Dagbok | 0 kommentarer


Har städat hela lägenheten, the story of my life känns det som.
Egentligen var det inte stökigt men får man in i princip hela sandlådan i hallen varje dag man kommer hem från dagis så måste man gå igenom lägenheten MINST en gång om dagen liksaså. Då tänker Ni såhär "varför klär hon inte av barnen i trapphuset eller nått?" och det mina vänner kan jag säga Er att det GÖR JAG. Ingen aning om hur sanden kommer in i alla fall men jag har en teori...
Noah har varit på underbart bra humör hela dagen och glatt hjälpt mig med dammsugaren. Allt blir så hima mycket lättare när han är på bra humör, det liksom smittar av sig...
Nu har jag bäddat ner lilleman i vagnen på balkongen så det bara är att köra iväg när det är dags att hämta Julia. Hade tänkt att jag skulle putsa lite fönster men känner att jag nog tar mig en kopp kaffe istället och njuter av det som faktiskt ÄR välstädat!







Jag och min Cameleon

{ 2012-05-0809:52:35 } Inköp | 2 kommentarer


Jag har insett, både på gott och ont, att det är helt onödigt för mig att införskaffa den nya Bugaboo Donkey. Jag har en superduper vagn som det absolut inte är något fel på och det enda som egentligen gör att jag vill ha den är den andra är den där otroligt snygga varukorgen på sidan (ååhhh den är så snygg...). Om Julia fortfarande behövde vagn så hade det varit en HELT annan sak (hello Bugaboo Donkey) men nu är hon min stora tjej och hon är inte ens speciellt intresserad av ståbrädan längre.
Så, istället för att sälja min underbara Cameleon och punga ut med X antal tusenlappar till så vårstädade jag vagnen riktigt ordentligt. Inföskaffade nya framhjul, en Bugaboo Tray och en sittdyna, simsallabim och vagnen är som ny! När det blir riktig sommar sen ska jag sätta på sommarsufletten och parasollet och då blir det som en ny vagn igen.

Har kommit fram till att våra Bugaboo Cameleon är det bästa köpet vi någonsin har gjort...







Tomat och fetaostpaj

{ 2012-05-0718:52:54 } Livets goda | 2 kommentarer




Jag har egentligen aldrig varit ett stort fan av matpaj men det är en annan sak när man gör det själv! Under förmiddagen idag slängde jag ihop den här och så värmdes den bara på till middagen!





Måndag

{ 2012-05-0711:47:05 } Dagbok | 0 kommentarer


Känner mig på allmänt bra humör idag. Detta trots att jag sovit huuur dåligt som helst inatt, Noah är inne i nån "klättra-på-mamma-mitt-i-natten"-fas. Jag tror jag blir galen...
Jag tror det var min frukost som fick humöret att vända idag, åt frulle på BALKONGEN! Kändes nästan som om det var sommar och jag riktigt kände hur jag började dra lite på smilbanden. Måste sett jättekonstigt ut för dem som gick förbri utanför, där satt jag och log som aldrig förr liksom!
Nu står middagen i ugen, ja jag förbereder middag nu så jag inte behöver stå och stressa sen i eftermiddag. Ska på lite äventyr efter dagishämtning och om maten är klar när vi kommer hem sen så underlättar ju det en massa.


Nej, nu vill jag ut och njuta... Ska klä på Poppisen och ta mig till Globen tänkte jag. Han måste verkligen klippas då jag tycker han är alldeles för långhårig nu. Har ingen aning om hur man klipper killar och vågar inte chansa, vill gärna han ska ha båda öronen kvar liksom!







Fungi

{ 2012-05-0618:28:16 } Livets goda | 0 kommentarer


När jag är på Vapiano, mitt absolut "favvopastahak" beställer jag i princip ALLTID pasta Fungi! Har tänkt att jag ska prova koka ihop det hemma men liksom inte vågat, tänk om det inte alls blir lika gott.. Idag testade jag i alla fall och det smakade inte riktigt likadant men äckligt var det inte!

Nu ska vi kolla på Sunes Sommar och mysa som sjutton, mysig söndag på Er alls gullisar!








Söndag är vilodag

{ 2012-05-0616:37:20 } Dagbok | 0 kommentarer


Ändå känns det som om vi inte gjort annat än sprungit runt idag. Lämnat lillebror hos syster min med nybakade muffins. Jora, imorse stod vi och bakade på lillebrors begäran. Choklad- och kokosmuffins blev det, verkligen supermumisga! Det har varit kul att ha honom här..

Nu har jag äntligen börjat varva ner lite (haha lite halvkul då jag snart ska ställa mig vid spisen och börja med middag!) och sitter framför datorn. Har ungefär tusen miljoner idéer på vad jag vill göra om här hemma. Vill måla om vi vårat sovrum och fixa i köket! Det tar aldrig verkligen aldrig, asså jag menar verkligen ALDRIG, slut och jag blir lite galen på mig själv. Då ska vi inte prata om vad mannen min blir!
Känns nästan som om jag måste skriva ner alla idéer jag har, det är nästan som om jag blir yr i huvudet och glömmer bort vad jag tänkte för två minuter sedan. Hatar när det blir så...





Tyresö Sjökrog

{ 2012-05-0521:06:18 } Livets goda | 0 kommentarer





Middag på Tyresö Sjökrog blev det idag! Kombinerad födelsedags- och avskedsmiddag för Nana, imorgon lämnar hon oss för soliga Florida igen. Hon har ju varit här i närmare tre veckor och ändå så känns det som om hon kom igår. Det kommer helt klart att kännas tomt här hemma nu och jag kan lova att vi ALLA längtar tills vi åker över till henne i oktober!
Vi hade i alla fall jättetrevligt, god mat och underbart sällskap! Nu sitter jag, mannen och min lillebror (som är på weekend i Stockholm) bänkade i soffan och hejjar fram våra Tre Kronor!





Nana's födelsedag

{ 2012-05-0510:11:31 } Dagbok | 0 kommentarer


Idag är ingen vanlig dag för idag är Nana's födelsedag HURRA HURRA HURRA!!







I love coffee!

{ 2012-05-0413:29:06 } Dagbok | 1 kommentarer


Att jag älskar kaffe är ingen hemlighet, det är heller ingen hemlis att jag blir till en vandrande zombie om jag inte får mitt vanliga intag på morgonkvisten.
Bryggkaffe absolut något jag tycker om men ska jagska lyxa till det så brukar jag göra mitt "gokaffe" i kapselmaskinen. Jag vet att vissa gör det varje dag och jag gjorde också det förut. Detta tills jag kom på att jag tyckte det var MYCKET godare om jag gjorde det lite mer sällan. Kaffe i kapselmaskinen blir som mina glansiga Hunter-stövlar, glamour i vardagen! Jag brukar göra det med vanlig mjölk men ibland slår jag till på Latte mjölk, som idag t ex och även fast allt görs av maskiner så känner jag mig som en riktig barista!


Nu ska jag njuta lite av mitt kaffe, eller vem försöker jag lura jag ska njuta mycket, innan jag hoppar in i en dusch och sen tar mig och Noah ut på promenad. Klockan tre ska Jullis hämta, idag är en sån där dag när jag saknar henner galet mycket!







Fredagsnöje

{ 2012-05-0409:41:54 } Dagbok | 0 kommentarer


Härlig fredag, eller inte.. Vädret är inte på topp och jag har tvättstuga. Känns som om dagen skulle kunna varit mycket roligare men tvätthögarna invaderar och jag MÅSTE verkligen ta tag i det nu. Känns som om så fort det är fint väder så kommer jag på massa ursäkter till att slippa hushållsarbetet här hemma. Noah somnade precis och jag har slängt i två tvättar, ska sätta mig framför TVn en stund nu tror jag. Tar en sak itaget, måste byta lakan och sånt också. Jag tycker det är jobbigt nu men tänker istället på hur skönt jag kommer tycka det är ikväll och VIPS så blev det mycket lättare!




På vardagsrumsbordet

{ 2012-05-0319:30:15 } Hemma hos oss | 1 kommentarer


En annan utav mina evighetsblommor här hemma är detta fina "miniträd". Inhandlat på Blomsterlandet, som jag varmt rekomenderar. Dem hade det mesta men man gick liksom inte vilse. Innuti butiken fanns ett litet café där man kunder vila fötterna och fundera på inköp, varför inte skaffa sig lite inspiration?!
Mitt fina "miniträd" delar plats med fina ljusstakar som jag ärvt av mammas gamla moster. Dem kallas snöbollar men jag tycker dem är fina nu till våren också, skenet är verkligen jättefint! 







En dag i solen

{ 2012-05-0219:14:53 } Dagbok | 2 kommentarer


Som sagt, inte en minut mer inne än vad jag verkligen måste! Vi har varit ute på stan hela dagen, ätit god lunch och handlat endel. Efter dagishämtning blev det en svalkande glass och parkhäng.
Noah tycker det är superkul att vara i parken nu och var som en spännbåge i famnen när vi skulle gå hem. Har upptäckt att han är raka motsatsen till sin syster dock som inte kunde sitta stilla en minut. Han trivs bäst i sandlådan han, hmm är det bara jag som tycker att han påminne lite om tjuren Ferdinand?
När vi kom hem från parken insåg jag att vi hade i princip hela sandlådan med oss in, det blev avklädning i trapphuset och sen direkt i badet för barnen. Det drog ut på tiden och middag glömde jag totalt bort, pizza blev det då och det var inte mig helt emot faktiskt.
Nu sover barnen snart och jag gör mig redo för en lååång kväll med TV-tittande. Grey's ikväll ju och innan det så har jag en hel drös med andra program som jag vill se.







Openingday 2012

{ 2012-05-0213:00:00 } Bilder | 0 kommentarer





Premiär för basballsäsongen igår! Blev en heldag för oss på sportfältet i Skarpnäck i det underbara vädret. Farbror Johnny är ju med i det svenska mästarlaget Stockholm, tror han har störst (i alla fall mest högljudda) cheerleaders!





Underbart

{ 2012-05-0208:45:34 } Julia i bilder | 0 kommentarer


Så himla UNDERBART väder är det ute och jag tänker inte sitta inne en sekund mer än vad jag behöver! Vi ska snart gå till dagis, jag och Noah ska ut på äventyr i solen!






Valborgsbilder

{ 2012-05-0112:30:00 } Bilder | 1 kommentarer












Morning friend

{ 2012-05-0108:50:48 } Hemma hos oss | 2 kommentarer


Okej jag är lite emot frukost framför TVn. Vet inte riktigt varför och kan väl kanske inte motrivera det med mer än att det blir himla kladdigt när barnen ska äta där. Trots detta hamnar jag ofta framför Nyhetsmorgon och försöker tappert med att få Julia att hålla sig över tallriken... Men NU har jag fått en ny morgning friend, en liten LITEN radio som numera står på för det mesta. Perfekt när man lagar mat, sitter med morgonkaffet eller baka! Sen är den ju himla snygg också... Det som var ännu bättre att den bara kostade 99 kr, ja juste det bara 99 kr, på RUSTA. Vem slår inte till då liksom?










Emelie heter jag & är en 25årig mamma från stockholm. Mina busfrön, Julia & Noah är det bästa som hänt mig och min fästman Timothy.

Vi bor tillsammans i hammarbyhöjden där snart båda barnen också går på dagis. Familj, vänner och inredning hör till mina favoritintressen så häng med på mina shoppingrundor, pyssel i hemmet och vårat familjeliv!





dagar till vårt bröllop





Mammas stjärnor!
Julia född jan 2008
Noah född mars 2011






2 0 1 3
Januari x Februari x Mars x April x Maj
Juni x Juli x Augusti x September
Oktober x November x December


2 0 1 2
Januari x Februari x Mars x April x Maj
Juni x Juli x Augusti x September
Oktober x November x December


2 0 1 1
Januari x Februari x Mars x April x Maj
Juni x Juli x Augusti x September
Oktober x November x December


2 0 1 0
Januari x Februari x Mars x April x Maj
Juni x Juli x Augusti x September
Oktober x November x December


2 0 0 9
Januari x Februari x Mars x April x Maj
Juni x Juli x Augusti x September
Oktober x November x December

2 0 0 8
Oktober x November x December