Tyskland.

{ 2009-01-2708:23:58 } Dagbok | 0 kommentarer


Välkommen hem till mig själv säger jag. Kom hem i söndags natt men igår kände jag att jag ville leka med Julia hela dagen och på kvällen när jag hade tänkt att blogga så var jag så trött att jag somnade. Men nu kommer det i alla fall lite facts från i helgen.

Vi möttes alla på Skavsta Airport klockan 17.30. Pappa skjutsade mig dit snäll som han är. Trodde att jag skulle gråta hela vägen men pappa höll mig upptagen att prata om annat så det gick bra.
Flighten till Berlin var ungefär 1h och 40 min. Vi flög med Ryanair så det var tur att det inte var längre flight för dem planen är inte dem roligaste.
När vi kom fram till flygplatsen så väntade en buss på oss, den var jättefin faktiskt (inte alls som den vi hade i USA när vi var där, den höll nämligen på att ramla sönder). Bussen tog oss till vårat hotell som också var bra. Jag delade rum med Lulu och Andrén, riktigt bra rumskamrater om jag får säga det själv. Tror att vi somnade vid ett kanske, man var ju liksom som uppe i varv efter att ha varit på resande fot hela kvällen.
Klockan 06.00 ringde klockan på tvälingsdagen, bussen skulle gå från hotellet klockan 08.00 och innan tävling så är det mycket som ska fixas så två timmar är i princip ett måste. Vi fixade håret, la grundmejk och sen så var det frukost som gällde. Jag älskar frukost på hotel, finns tusen saker att välja på och så får man ta hur mycket man vill.
Klockan åtta hämtade bussen oss och kärde oss till Tropical Island. Tropical Island såg inte alls ut som jag hade tänkt mig. Hade tänkt mig typ en stor sporthall, Eriksdalsbadet kanske?! Men när man kom fram så var där en stor grå kupol som såg ut som värsta militäranläggningen. Militäranläggning var det inte när man kom in dock, jag tror aldrig jag sett något liknande. Där inne var det tropisk hetta och det såg ut som värsta jungeln. Helt imponerad!
Coaches anmälde oss och så gick vi och tittade på tälvlingsgolvet, det var springfloor och det är helt annorlunda än vad vi har här hemma så lite nervis blev man allt. Inte det att det är svårare utan det är typ lättare, allting man gör är mycket enklare eftersom det är som fjädrar i golvet så risken är att man tar i alldeles för mycket.
Vi började fixa tävlingmejk, inte kul i den där hettan, som tur var va coaches snälla och lät oss slippa typ hälften kändes det som. Vi gick runt och kollade läget och jag undrade var man fick idén att bygga någonting sånthär ifrån.
Sen var det förträning, vi kollade först Cougars (jr.laget) förträning, gick väl inte på topp men det ska inte gå bra på förträningen. Precis som jag trode så gjorde Cougars grymt bra ifrån sig, dem är så himla duktiga. (Dem slutade trea i sin klass) 
Vår förträning gick väl också sådär! Direkt efter den så fick vi springa till vårt inspring på tävlingsmattan. Melissa, som är tränare för jr:na höll på att svimma. Hon hade inte drukigt någonting på hela dagen och det var verkligen ett måste i den där hettan och luftfuktigheten. Hon fick i sig vatten och en chokladbit och sen så befann vi oss på mattan. Musiken drar igån och vi rockar som sjutton! Kändes verkligen som om vi hade med oss publiken från första början. Man kan inte riktigt föreställa sig den känslan man får när man går ut på mattan om man aldrig gjort det, den är helt otrolig och programet känns tusen gånger enklare än vad det gör på träning. Man hinner typ inte fatta vad som händer förens det är slut.
Efter att vi did our thing så var det bara vänta, prisutdelningen var klockan 1400 och jag tror att vi tävlade kanske 1220 eller något. Vi fördrev tiden med att äta lunch, sitta och snacka och bara ta det lugnt. När det var dags för prisutdelning så gick allting hur snabbt som helst och eftersom dem inte pratar engelska så bra så fattade jag typ nada. Helt plötsligt var det våran klass och helt plötsligt så stod det mellan oss och Twisters, ett annat lag från Sverige. Snacka om nerverna låg utanpå kroppen då alltså. Dem ropade upp Twisters först vilket betydde att vi tog hem guldet. Det är alltid liks skönt att vinna!
Efter prisutdelningen så badade vi. Dem hade hur många olika pooler som helst och alla cheerleaders var typ i en och stuntade. Jag säger bara sloverner är helt galna haha! Satt och kollade på tävlingen som fortfarande höll  på, group stunt och partner stunt. Roligt att kolla på både bra och dåliga lag.
När vi kom tillbaka till hotellet så blev det en snabbdusch och sen så var det middag nere i hotellets matsal. Det blev buffé som var jättegod. Vi åt, satt kvar och pratade om dagen som varit lite och sen så var vi faktiskt ganska tidigt i säng, var helt slut efter allt resande och tävlande.
På söndagen så fick vi sova ut lite, tror jag sov till nio. Vi åt frulle och sen gick bussen tillbaka till Tropical Island klocakn elva. Vi badade hela dagen. solade lite solarium (det är en cheerleadergrej), åt mat och glass. Klockan sex åkte vi därifrån till flygplatsen och klockan nio gick planet från Tyskland. Daniel kom och hämtade mig på Skavsta, gulle dig, och jag var hemma vid tolv!

Det var min helg i korta drag! Gick inte en sekund utan att jag tänkte på Julia och Timothy här hemma faktiskt och det var himla jobbigt men det viktigaste är att jag överlevde och nu vet jag att jag faktiskt kan klara mig en helg utan dem, bra läxa! Hoppas ni haft det bra här hemma också!



Champions


     
Fixa, dona, leka


  
Stunts after comp.



Finaste bilden tillsammans med Cougars




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




Emelie heter jag & är en 25årig mamma från stockholm. Mina busfrön, Julia & Noah är det bästa som hänt mig och min fästman Timothy.

Vi bor tillsammans i hammarbyhöjden där snart båda barnen också går på dagis. Familj, vänner och inredning hör till mina favoritintressen så häng med på mina shoppingrundor, pyssel i hemmet och vårat familjeliv!





dagar till vårt bröllop





Mammas stjärnor!
Julia född jan 2008
Noah född mars 2011






2 0 1 3
Januari x Februari x Mars x April x Maj
Juni x Juli x Augusti x September
Oktober x November x December


2 0 1 2
Januari x Februari x Mars x April x Maj
Juni x Juli x Augusti x September
Oktober x November x December


2 0 1 1
Januari x Februari x Mars x April x Maj
Juni x Juli x Augusti x September
Oktober x November x December


2 0 1 0
Januari x Februari x Mars x April x Maj
Juni x Juli x Augusti x September
Oktober x November x December


2 0 0 9
Januari x Februari x Mars x April x Maj
Juni x Juli x Augusti x September
Oktober x November x December

2 0 0 8
Oktober x November x December