Underbar sommarhelg.

{ 2009-05-3121:43:19 } Dagbok | 1 kommentarer


Den här helgen har verkligen varit något utöver det vanliga...
Michis och Leon kom hit i fredags, jag tränade och sen så blev det Vega Baren till middag. Min nya grej där är en barnkebab med ris och sen fetaost till. Det är precis lagom stort! Vi visade Fanny och Michis lägenheten, dem tyckte den var hur fin som helst. Jag vill helst inte tänka för mycket på den för jag blir bara helt i gasen.
På lördagen vaknade vi tidigt, Skansen hägrade. Vi klädde på oss, barnen fick på sig sina Skansen-outfits och sen så bar det av. Vi stannade först i Centralen och handlade matsäck. Vi köpte baguett, philadelphia, tomater, parmaskinka och salami. Vi gick till Hötorget och köpte masa god frukt, jordgubbar, melon, nektarin och persika. När vi kom fram till Skansen så gick vi direkt och satte oss på en gräsmatta och gav barnen mat och sen somnade dem i vagnarna. Vi åt våra goda mackor och låg och solade ett bra tag innan barnen vaknade och det var dags att börja gå runt och titta på alla djur och så vidare.
Vi gick runt ett bra tag och barnen tyckte verkligen att det var mysigt. Julia och Leon fick åka dem små radiobilarna, vi stannade på bageriet och handlade bullar, vi åkte tåget som går runt Skansen ni vet. När vi skulle gå ut så fick dem åka den fina karusellen, dem tyckte det var jättekul. Vi stannade till på Akvariet och dem fick varsin liten apa som man kan ha runt halsen, vi kallar dem Skansenaporna! Utanför skansen så fick dem varsin sån där liten heliumbalong också. Det sprangs ju Stockholm Marathon i lördags också så när vi skulle hem så gick det inga bussar, vi fick därför ta färjan över till Slussen. Riktigt mysigt!
När vi kom till Hammarbyhöjden igen så stannade vi på Konsum och handlade lite mat, ingen av oss var speciellt hungriga så det fick till att bli grekisk sallad bara. Vi kollade på Robinson-finalen, fy sjutton att inte Jarmo vann. Hade folket fått rösta så tror jag att han hade vunnit.
Idag, söndag, så vaknade vi vid sju. Tog det lugnt på morgonen och kollade lite på TV, åt flingor som vi typ alltid gör på morgonen. Vid elva så åkte vi till Globen, det var meningen att vi skulle äta Subway men när vi parkerade i P-huset så orkade vi inte gå dit, snacka om lata. Det blir lite så när det är såhär varmt.. Det fick bli Donken. Vi kollade en snabbis på H&M och Julia fick shorts och t-shirt. Efter det så åkte vi till Flatenbadet. Det var riktigt mycket folk och medans barnen sov så passade vi på att doppa fötterna och sola lite mer. Min käre far kom dit också, bjöd honom på glass och sen så tog han sig ett dopp. Julia och Leon nöjde sig med att doppa fötterna, så också jag.
Efter det så handlade vi glass på Hemköp innan vi åkte till Skarpnäcksfältet för att kolla på Michels fotbollsmatch. När vi gick vid fyra så ledde dem med 6-0 och det var bara några minuter kvar.. Undrar vilka som vann, hmmm?! Haha!
Träningen började fem men innan dess så hann vi stanna till vid min mormor och lämna en ros från min mamma till henne på morsdag (grattis alla underbara mammor).
Träningen gick bra, fick lite mer ändringar inför EM och sen så åkte vi hem till pappa för middag. Det blev grillat och sen hemmagjord god kräm till desert. Michis och Leon åkte hem med pendeln från Farsta efter middagen.
Nu har vi gjort oss iordning här hemma, Julia ligger i sängen och håller på att somna och jag orkar inte skriva mer, chiao!




Julia på Skansentåget




Puss puss




Julia och Leon på bamsefar




Julia gör tokmin




Minicart




Pappa och Julia åker karusel




Sötaste Leon rider på hästen




Finaste bilden på vår älskade Jullis




Julia och pappa på färjan till Slussen








Är det fredag idag?

{ 2009-05-2908:55:44 } Dagbok | 1 kommentarer


Den här veckan har gått så sjukt fort, tror att det är för att Timothy har jobbat natt och varit hemma och sovit på dagarna. Älskar att ha honom hemma!
För dagen finns inga direkta planer, hoppas på att kanske lillasyster vill hänga lite och sen så är det träning på kvällen. Första träningen sedan SM! Är så sjukt EM-laddad så det finns inte, tänk att det bara är typ fem veckor kvar, tror att tiden kommer flyga förbi.
Nej nu ska jag duscha och klä på mig sen så måste vi ut i solen, kanske en cyckeltur till Fyranparken innan lunch? Ha en FAB fredag!




Lägenheten.

{ 2009-05-2816:54:02 } Dagbok | 2 kommentarer


Nu har vi kollat på lägenheten och den var HUUUUUR fin som helst! Jag vill flytta imorgon bara så alla vet!!!




Promenad.

{ 2009-05-2814:34:19 } Dagbok | 2 kommentarer


Jag, Julia och Emma gick ut efter att vi givit Julia lunch. Målet för promenaden blev hennes och Patriks nya lägenhet som dem flyttar in i nu under sommaren någon gång. Det var en bit och då och eftersom Emma skulle iväg och titta på ett nytt jobb så tog vi tvärbanan en station, så vi gick inte hela vägen. Lägenheten ligger ungefär vid Henriksdal så det blev en bra bit i alla fall. Tror vi var ute och gick i alla fall i 40 minuter eller något. Tog Urban vagnen idag eftersom den har bättre regnskydd, gud vad jag älskar den vagnen. Tror jag ska börja använda den lite mer faktiskt. Julia sov i alla fall hela promenaden, vaknade efter en timme när vi var tvugna att bråka lite med henne för att få fram Emmas väska som låg under vagnen. På vägen hem så stannade jag till vid Ringen och köpte med mig thaimat hem till lunch. Hade tänkt att äta där men när jag stod där så kände jag hur jag bara ville hem till Timothy så tog med mig istället. Nu har jag precis ätit och vi kollar på "What Women Whants" samtidigt som det ska sorteras tvätt. Vill verkligen få ordning här hemma nu, jag är så trött på det här. Ska iväg och handla lite frukt och grönt sen också så det ser hemtrevligt i köket. Klockan fyra så ska vi med min pappa och titta på stora lägenheten, jag vill verkligen flytta!



Julia äter mumsig riskaka med äppelsmak här hemma






 






Cyckeltur.

{ 2009-05-2810:32:32 } Dagbok | 2 kommentarer


Igår eftermiddag så bestämde jag och Timothy att vi skulle cyckla hem till hans föräldrar och grilla kycklingen som vi skulle ha till middag. Eftersom det var så fint väder och Julia hade fått en ny cyckelstol som jag sa tidigare så var det verkligen en perfekt idé. Det gick himla fort att cyckla dit, kanske tog en kvart eller så. Julia var på så bra humör hela vägen, gnällde inte en enda gång. Hon protesterade inte heller för att hon behövde ha hjälmen på dig. Tänk vad kul att vi kommer kunna cyckla och bada och sånt i sommar, vi pratade om det på vägen dit.
När vi kom hem så var Julia jättetrött så det var bara att sätta på pyjamas och sen välling. Hon somnda vid åtta och sen så har hon sovit i sin egen säng hela natten fram till halv nio. Hon vaknade en sväng vid tre på natten tror jag men då gav jag henne bara nappen så somnade hon om. Tänk vad duktig hon är gumman.
Idag kommer Emma hit så ska vi gå ut och gå, detta trots att vädret inte är så roligt. Men som sagt, det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder. Vi ska gå och titta på en lägenhet som hon och Patrik kanske ska flytta till, håller tummarna.
Imorse så fick vi även nycklarna till vår drömlägenhet, i eftermiddag när Timothy har vaknat så ska vi gå dit och titta på den. Can't wait.. Nej nu måste jag klä på Julia och plocka undan lite här hemma innan Emma kommer!















Gör ingeting.

{ 2009-05-2713:03:40 } Dagbok | 0 kommentarer


Julia ligger och sover med sin pappa, hon har sovit i snart 1½ timme så time to wake her up soon. Ska iväg till Farsta C sen, måste städa också. Är ganska trött på alla måsten just nu, boka tvättstugan måste jag också göra. Jag är så trött så att det är galet men ögonen vill inte vila sig. Vill kanske göra mig lite fin men känns inte som om jag kommer att lyckas så det kanske är lika bra att låta bli?! Nej usch vad trött jag är på mig själv idag.. Blä!




Fint väder?

{ 2009-05-2708:38:08 } Dagbok | 1 kommentarer


Är det fint väder idag eller är det inte det? Det är typ skyar här inne, hoppas på att det kanske spricker upp under dagen. Idag ska vi prova nya cyckelstolen, tänkte cyckla till BVC och väga lillan nu. Tycker hon har ätit så bra sedan vi vägde henne sist så hoppas på att hon har gått upp som hon ska. Nu ska jag klä på oss här hemma och sen så bär det av kanske vid halv tio...




Shopping.

{ 2009-05-2619:08:03 } Dagbok | 2 kommentarer


Runt elva så åkte vi in till stan för att träffa Michis och Leon. Åkte fört till Odenplan och kollade lite Nova Star kläder, Michis hittade jeans men jag fick inte med mig något därifrån. Vi åkte sen 2:an till Stureplan på jakt efter sandaler till Julia, Michis hittad till Leon vid Odenplan.
Jag hittade till slut på NK, fina Havaians. Hon är så himla cool i dem!  Fick med mig lite sommarkläder från H&M och Lindex också. Julia har dåligt med sommarkläder eftersom hon var så liten förra året så kan hon självklart inte ha dem längre. Vi skilldes åt, Michis och Leon skulle på picnic med dagmamman och alla andra barn, kul när dem hittar på sånt tillsammans tycker jag. Hoppas det blir sånt på dagis sen också.
Jag och Julia åkte hem, Julia var hur jobbig som helst och ville ingenting, tror hon hade suttit för länge i vagnen. Direkt när vi kom hem så gick vi därför ut i parken med Timothy. Gungade och lekte i sandlådan.. Skönt för prinsessan att springa av sig.
När vi var i parken så såg jag massa som cycklade och kom på att vi skulle införskaffa en cyckelbarnstol, så vi åkte till Sickla. Hittade en på TEAM Sportia, handlade också en solhatt och en långärmad till Julia på Polarn och Pyret. Långa ärmar är bra på sommaren när man ska skydda dem små lite från solen. Dem har en tröja som är supertun med längärmad på Polarn så nu har Julia den i både röd- och vitrandig och gul- och vitrandig.
Kom på att jag måste kolla alla mina räkningar nu, jag hatar räkningar... Innan jag går så läggs här in lite pics på gullungen! Enjoy! (Var inte oroliga att hon är i kortärmat, jag smorde in henne med solskyddsfaktor 60 innan vi gick ut på all bar hud...)




















Bilder.

{ 2009-05-2609:43:16 } Dagbok | 0 kommentarer


By the way, vill tipsa om Michis blogg. Hon tog jättefina bilder på SM... michaelaslife.blogg.se





Sommar.

{ 2009-05-2609:03:44 } Dagbok | 1 kommentarer


Igår var det ju typ sommar ute, hade shorts och t-shirt på mig hela dagen. Hängde i Rålis med Michis, Leon, Nicole och Chloe hela dagen. Det var så grymt skönt, vi handlade god picnick i Västermalmsgalerian så fick barnen springa runt i gräset.
Efter det så åkte vi inte till stan, Nicol och Chloe skildes vi dock ifrån vid Fridhemsplan. Vi kollade på sandaler till de små liven, dem blir så varma om fötterna. Hittade inga igår men hoppas på ett lyckat försök idag.
Timothy jobbade natt inatt också så jag och Julia sov helt själva. Jag tycker inte om att sova utan honom alls, älskar att ha honom vid min sida. Han ligger och sover nu så ska han jobba inatt också. Men han är i alla fall hemma till middagen, ska göra spagetti och köttfärssås ikväll. Vi var och handlade på Willys igår så nu har vi allting hemma för veckan. Har planerat mat fram tills fredag i alla fall.
Nu ska här ringas Michis och se om dem är vakna där hemma! Have a lovely day!




Sammanfatta.

{ 2009-05-2510:25:02 } Dagbok | 0 kommentarer


Jag har inte bloggat någonting på hela helgen i princip så jag tänkte att jag skulle sammansfatta lite.

Vi åkte som sagt till Nyköping på torsdagen, mötte Sofie och Tessi på Donken i Sköndal och sen så bar det av i partybilen. Det lyssnades på bra musik, sjöngs, dansades och skrattades i stora mängder.
Vi kom frem till hotellet ungefär vid halv åtta. Vi var där först, chillade i hotellets lobby medans vi inväntade alla andra. Vi fick våra rum, jag, Lulu, Sofie och Tessi i ett rum. När vi gjort oss hemmastadda så möttes vi allesammans vid sofforna vid hissarna för att fixa med hår och tagga till, så himla mysigt. Jag älskar verkligen alla tjejer!
På fredagen så åkte vi från hotellet klockan kvart över nio, efter en god frukost. Vi kom till hallen, fick vårat omklädningsrum och sen bar det av till förträningshallen. Vi värmde upp, gick igenom byggen lite och sen så var det förträning. Det gick grymt bra och efter den så fick vi lunch. Rullade i Mickans bil till skolan där det serverades lunch, skolmat blev det och jag kände mig som tio år igen typ.
Tillbaka från lunchen så var det invigning, nu var det verkligen igång skulle man kunna säga. Vi tog det lugnt, byggde igenom lite till och sen var det helt plötsligt vår tur. Det finns nästan ingeting som går upp emot att höra publiken jubel när vi kommer in på mattan, jag fylls av sån glädje. På alla träningar som vi har så kan programet kännas hur långt som helst men när man står där inför dommare och publik så går allt som i ett nafs, jag hade så grymt roligt.
Efteråt så var det lite blandade känslor och när speakern ropade upp vår klass på prisutelningen så satt nerverna utanpå kroppen vill jag lova.  Trean ropades upp, Twisters Cheer Elite (som jag tycker har blivit så himla duktiga!), tvåan (vi satt alla och höll andan för hade trodde nog mest på den placeringen..) Dragons... Vid det tillfället så är jag helt tom på ord och känslor! På första plats... Haninge Power Cheer and Dance Eagles!! Vi bara hoppar upp allesammans, glädjen bar bubblar och jag hoppar upp och ner som en groda. Jag trodde inte att det var sant! Fick medaljen, det togs bilder och sen så bar det av tillbaka till Sthlm. Höll på att somna i bilden men höll mig vaken. Halv tio så somnade jag sött i min säng.
Var och hejade på underbara Power både lördag och söndag också, vilken helt otrolig förening vi är, ingen annan skördade lika många medaljer. Älska POWER!
Det har varit en helt fullspäckad cheer-helg verkligen. Längtar så otroligt till EM nu!




Eagles med välförtjänade guldmedaljer









SM-GULD!

{ 2009-05-2321:37:48 } Videos | 4 kommentarer


Jag säger bara SM-GUUUUUUUULD! Jag är så otroligt lycklig och också otroligt trött så det kommer bättre uppdatering kanske på måndag kanske. Bjuder på film på älskade laget så länge... I have two words for you, NATIONAL CHAMPS!



 





 Vill tacka alla som har grattat här på bloggen också, hoppas på att se Er i klacken på EM sen...






Packat och klart.

{ 2009-05-2111:00:35 } Dagbok | 3 kommentarer


Nu är cheer-väskan packad och klar så nu är det bara att spendera tid med nära och kära. Måste gå och handla lite lunch, Timothy ska hjälpa pappa med hojjen. Vi ska helt enkelt bara ta det lugnt. Vi skulle egentligen åkt in till stan med Michis och Leon, titta i affären Vild Änglar som har välrdens finaste barnkläder, men det verkar inte bli så för det blir för stressigt med allting, tråkigt om man inte kan umgås på riktigt. Dem kommer i alla fall och hejjar på oss imorgon. Kan ni fatta att det är SM imorgon eller? Jag kan typ inte tro det.. Som vi har väntat.
Ikväll så åker jag med Sofie och Tessi vid klockan sex, vi lär väl vara i Nyköping runt sju halv åtta antar jag. Då är det hårfix som ska grejjas, mysa på (kom på att jag måste handla lite sånt till vårat rum ju...), ska försöka somna tidigt så att man är helt utvilad imorgon. Ska äta god frukost och sen är det ba o köra. Jag har längtat efter den här helgen så otroligt mycket, kan inte fatta att den verkligen är här.
Bjuder på en bild på söta Julia när hon somnade i min famn igår, vet inte riktigt hur jag kommer kunna sova utan henne och Timothy bara...












Dagens.

{ 2009-05-2018:52:46 } Dagbok | 2 kommentarer


Jag och Julia tog det lugnt på morgonen, vaknade runt åtta. Skönt att hon sov lite längre än sju! Efter lunch, vid tolv, så började vi röra oss in mot standens sus och dus för att luncha med Iida. Det blev kinamat och sen en tur till NK för att kolla barnvagn. Hon tror att hon vet vilken hon vill ha, skönt att man kan hjälpa till lite, men Tomi måste också kolla vad han vill ha.
Efter det så åkte vi hem igen, mötte Timothys vid Konsum för att handla till middagen. När vi kom hem från affären så fick jag veta att Julia fick dagisplat på Linden som sagt. Blev så himla glad, jag som varit så orolig för det där. Nu ska vi bara skicka in blanketter och säga att vi vill ha den och sen lite inkomstuppgifter som sen avgör hur mycket vi ska betala i månaden. Det är så himla mycket saker man måste ta ställning till, hur mycket dem ska gå och så vidare. Man kan nästan blir galen. Pappa är här nu i alla fall och ska hjälpa oss.
Till middag så blev det typ pastagratäng skulle man kunna säga, något jag har kommit på själv som är väldigt enkelt och väldigt lätt. Ska packa väskan också tänkte jag, så jag kan njuta av tid med familjen imorgon innan jag åker. Tycker att det är hur jobbigt som helst att lämna mina älskade här hemma. Usch säger jag bara!
Nu har Julia badat och jag ska ta på henne pyjamas sen mya järnet. Peace out!




Dagisplats.

{ 2009-05-2017:06:54 } Dagbok | 0 kommentarer


Julia har nu fått dagisplats, jag som var så orolig. Linden heter dagiset och det ligger bara lite längre ner på vår gata, vi är så glada här hemma så!





Gick bra.

{ 2009-05-2009:40:06 } Dagbok | 1 kommentarer


Genrepet gick jättebra tycker jag, kan inte vara mer redo än vi är nu. Jag tror att SM i år kommer att bli något utöver det vanliga. Ska bli så himla skönt att få tyst på allt snack som har varit, visa alla en gång för alla.
Idag så ska det iväg och lunchas och sen så blir det till att börja packa väskan till helgen. Åker med älskade Sofie och Tessi till Nyköping, kommer bli värsta partybilen vill jag lova, dem ska bränna skriva och grejer haha! Sen blir det chill med Lulu på rummet, fixa lite med hår och sånt inför stora dagen. Tjejer jag vill verkligen göra det här nu, god gud säger jag bara.




Genrep.

{ 2009-05-1911:33:23 } Dagbok | 1 kommentarer


Har varit lite dåligt med bloggande här igår mådde jag nämligen inte hundra. Timothy kom hem från jobbet och hjälpte mig med Julia. Senare på dagen mådde jag lite bättre och idag mår jag typ lika men Timothy är hemma idag också. Så, därför inget bloggande alltså, låg på soffan hela dagen igår.
Ikväll så är det genrep för hela förening Power Cheer and Dance, ska bli så himla kul. Kändes så bra efter träningen i söndags så känns inte som om någonting kan stoppa oss nu. Ska ta det lugnt hela dagen så att jag är riktigt pigg ikväll. Älska genrep... Nu ska jag göra lunch till lillan sen så ska jag lägga mig och sova middag med henne tror jag.






Älskade laget.

{ 2009-05-1720:51:03 } Dagbok | 2 kommentarer


Jag kan inte säga så mycker mer än älskade laget. Tack för underbar träning... Nu ska jag göra mig iordning och hoppas i sängen, jag är inte van att vara uppe så länge som jag var igår. Just det, jag fick jordgubbskräm hos pappa idag, mums mums mums!




Beach Cup -09








Älskar fint väder.

{ 2009-05-1715:38:35 } Dagbok | 0 kommentarer


Vi handlade som sagt lunch på Subway, riktigt mumsigt för jag var hur hungrig som helst. Vi åkte sen till Skarpnäck för att hejja på Lisa och hennes lag Söder. Dem vann efter en spännande avslutning, dem hade chans att avgöra några gånger men misslyckades. Sen steppade a notch och kirrade hem biffen. Grattis tjejer! Dum som jag var så hade jag ingen kamera med mig, jag är ett riktigt pucko ibland så några fina bilder blev det inte tyvär.
Vi skjutsade Michis och Leon till Gullmarsplan när dem skulle åka hem och så handlade vi mellis till Julia. Nu är vi bara hemma en snabbis för jag ska iväg på träning och sen är det middag hos pappa igen. Hoppas på att vi får jordgubbskräm idag igen som hand gjorde förra veckan, riktigt sommar för mig.




Eurovision.

{ 2009-05-1711:20:57 } Dagbok | 0 kommentarer


Okej, jag tycker att Malena gjorde ett bra jobb. Det fanns dem som var mycket, mycket sämre faktiskt. Att t ex Grekland fick så mycket mer poäng än henne tycker jag är pinsamt. Var är välrden påväg. Vilka hejjade ni på då? Jag hejjade såklart på Svarige, sen faktiskt Norge, Island, Malta.. Tyckte Moldavien hade ganska kul bidrag också.
Vi grillade gott hemma pappa innan, till så blev det pastasallad och en god röra med västerbottenost som vi gjorde. Till desert så blev det kladdkaka med citronsmak med grädde till. Under Eurovision så åt vi godis och chips. Vi hade verkligen trevligt. Barnen somnade helt okej, Julia hade lite svårt att somna men det brukar hon ha när hon inte är hemma liksom. Hon somnade i alla fall klockan nio. Leon vaknade efter kanske en timme och då vaknade Julia också till eftersom låg i samma rum. Julia somna i alla fall om i mosters säng.
Vi kom hem strax efter ett och då somnade vi allesammans gott. Snart ska vi iväg och titta på softboll i Skarpnäck, vänner som spelar där. Kan blir riktigt mysigt nu när det är så fint väder, vi ska handla lite picnic också, tror nog att det blir Subway kanske. Nu ska jag kolla hur det går för Timothy, han ger Julia lunch. Ikväll är det träning också, kom igen älskade laget!




Walle.

{ 2009-05-1615:00:40 } Dagbok | 1 kommentarer


Det var riktigt häftigt på hundtställningen, kom dit vid elva. Det var massor med hundar, stånd där dem sålde massa saker och hur mycket människor som helst. Trodde inte alls att det skulle vara så mykcet folk.
Hittade i alla fall Michis och Nettan nere vi ringarna. Eftersom jag aldrig varit på sånt här förut så var allting nytt men efter en kort förklaring av Michis så kändes det som om jag i alla fall hängde med lite.
Dem gick som olia ronder skulle man kunna säga och vinnaren gick vidare till nästa. Walle vann sin första, sin andra (andra blev han bäst i rasen) sen kom han trea i gruppfinalen. Bra jobbat både Walle och Nettan.
Efter det så gick jag och Michis med barnen till Norra Sköndal och tog bussen till Gullmarsplan. Tror att det tog oss kanske 40 minuter att komma hem. Väl hemma så blev det en snabb kisspaus och sen ut i parken. Det är ju så otroligt väder, nu när vi har gått in så känns det som om man typ slösar på väder om nu förstår vad jag menar.
Nu ska jag i alla fall sortera tvätten som jag tvättade i morse och sen så ska vi sammanstråla med min pappa för att handla till middagen ikväll. Vi ska grilla, kan man göra annat när det är såhär fint väder liksom? Sen ska vi baka god kaka till efterätt, lite godis blir det säkert också, det måste man ha när det är Eurovision. Ska packa ner pyjamas och välling till prinsessan också, eftersom Eurovision inte börjar förens klockan nio så kommer barnen få somna i vagnarna eller något sånt hos pappa. Höres senare allesammans.




Nettan och duktiga Walle








Hundutsällning.

{ 2009-05-1609:39:45 } Dagbok | 0 kommentarer


Imorse var jag nere i tvättstugan klockan sju. Fatta, klockan sju en lördagmorgon, Julia var inte ens vaken. Men jag har som sagt skjutit upp tvättstugan allt för längs så nu hade jag inget val, inga rena kläder kvar. Eller inga fina i alla fall..
Idag så ska vi iväg och titta på hundutsällning, det är Michis mamma Nettan som ska ställa ut Walle. Jag har aldrig varit på hundutställning förut så det ska bli riktigt kul att se hur en sån går till. Det är på Gubbängsfältet så det är nära och bra, ute är det också så kommer få njuta av solen hela dagen. Hoppas det inte blåser allt för mycket bara. Tycker inte det blåser riktigt lika mycket här idag som det gjorde igår.
Nej, nu ska vi ner och hämta tvätten som är klar så man kan klä på sig sen så bär det av. Bjuder på pics sen från vad jag vet kommer bli en underbar dag.




Mellis ute.

{ 2009-05-1516:42:16 } Dagbok | 0 kommentarer


Eftersom det är så fint väder så gick vi ut och åt mellis idag. Eller först så gick vi ner till Konsum som sagt, Julia gick hela vägen dit och hela vägen tillbaka. Handlade en yoghurt med flingor till och fruktdryck, hon tyckte det var väldigt häftigt att sitta ute och äta. Julia har även lärt sig vad ett flygplan är, så fort det låter uppifrån himlen så pekar hon dit och säger "däää..", undrar när hon kommer börja säga annat än mamma och pappa. Hoppas på snart, verkar så kul att kunna ha små disskutioner med dem. Tror mycket sånt kommer när dem börjar på dagis också. Det är ju inte som om hon inte förstår, hon förstår mer än man tror har jag märkt. Om man frågar var mage, huvud, fötter, öron osv är så visar hon mer än gärna. Hon är smart vår lilla tjej.
Nu ska här bytas om till träning, tänkte springa innan, det är så skönt nu när det är fint väder. Vet inte om jag kommer in och skriver mer idag sen, om inte så skriver jag happy fredagkväll. Känns helt konstigt att Michis och Leon inte är här ikväll, det har liksom blivit som en vana men Michis jobbar till sju ikväll och då blir det ju lite sent. Vi får helt enkelt nöja oss med att kollapå Eurovision tillsammans med dem hemma hos pappa imorgon.




Pic from outside






Visningen.

{ 2009-05-1514:18:40 } Dagbok | 0 kommentarer


Tror att det gick ganska bra, han verkade tycka lite om den i alla fall men han verkar också konstig så man vet ju aldrig. Julia och jag tog en sväng till Globen när hon skulle sova, jag var tvungen att handla nya stumpor. Har ju tvättstugan nu egentligen men det är så mycket så jag tror inte att jag kan bära ner det själv. Kan ju sortera allting så att det blir lättare att tvätta imorgon kanske. Någon dag måste jag i alla fall göra det, jag bara skjuter upp det hela tiden fy sjutton.
Funderar på om jag och Julia ska gå ner till Konsum och handla lite mellis till henne också och sen så kanske hon får äta det i parken. Vill bara ut och njuta av solen, det var varmare än vad jag trodde idag.
Idag blir det nog Vegabaren till middag tror jag eftersom att träningen inte slutar förens åtta och jag tror inte vi hinner handla och laga mat innan den börjar klockan sex. Vet inte ens vad Timothy vill ha liksom och då är det svårt, han är lite trög på att bestämma sig ibland.
Nej, nu ska jag ut i solen!




Friday.

{ 2009-05-1509:07:09 } Dagbok | 1 kommentarer


Hur fint väder som helst idag, vill bara ut och njuta men det är ju tyvär inte lika varmt som det ser ut att vara.
Timothy kommer hem hit vid halv tolv för då ska det kollas på vår lägenhet, bättre sent än aldrig känns det som. Ska se till att det är riktigt snyggt här hemma så att han inte kan annat än förälska sig i den. Just nu springer Julia runt här hemma och bara är en liten terrorist vill jag lova. River ut allt som överhuvudtaget går, klättrar i soffan så jag får gå dit och ta ner henne varannan minut typ. Tänk att hon har så mycket energi. Ibland undrar jag om jag kanske har satt henne på dagis för sent, hon är ju ett och ett halvt när hon ska börja. Hon kanske behöver mer stimulans redan nu? Men då säger jag till mig själv, det är ju inte som om jag sitter hemma med henne hela dagarna och gör ingeting, vi är i parken, leker med Leon.. Dagarna går ju ut på att göra henne glad, precis som det ska vara. Inte som om jag kan få in henne på dagis tidigare i alla fall så det är ingen idé att gå runt och vara bitter här inte.
Nej, dags att göra sig iordning så att man hinner fixa allt annat, Julia vaknade ju åtta idag så det har liksom försvunnit en hel timme som jag är van att ha nu!




Kom nyss hem från parken.

{ 2009-05-1417:04:13 } Dagbok | 1 kommentarer


Efter att ha träffat pappa inne i stan så åkte vi hem igen, hade ingen ork att gå runt. När vi skulle åka hem så var det en mamma med världens största vagn som tryckte sig på bussen. Okej att inte alla kan ha små och smidiga vagnar men hon var helt hänsynslös också. Jag blir så trött, det är sånt som får alla andra att tycka illa om barnvagnar på bussen. Vore skönt om man kunde visa hänsyn. Det var dessutom 4an hon skulle på och den går ju hela tiden så hon hade säkert kunnat vänta till nästa. Jag har absoult förståelse för att man kanske har brottom men hon hade verkligen inte det. Vänta på nästa buss tycker jag.
På vägen hem så handlade vi lite till middag, det blir wook med kyckling och ris till. Handlade även frukt och en smoothie till Julia. När vi kom hem så gjorde jag fruktsallad till henne till mellis. Det var en riktig hitt. Tror att hon har börjat få sin riktiga aptit tillbaka. 
Efter mellis så gick vi ut i parken och efter ett tag så slöt Timothy upp med oss när han kom hem från jobbet. Julia fick gunga, leka i sandlådan och klättra i klätterställningen. Hon tycker verkligen om att vara ute. Idag var det dock lite svala vindar tyckte jag så vi gick hem efter en timme. Nu ska här börjas med maten tror jag så att det inte blir allt för sent. Tror nog att jag ska handla lite Ben and Jerrys sen också, Baked Alaska är jag riktigt sugen på. 



 
Julia med sin vagn som ska med överallt




Vad är det för min liksom?!




Mycket att stå i




Krattan i högsta hugg




Julia älskar pappa








Lunch.

{ 2009-05-1412:16:53 } Bilder | 0 kommentarer


Nu har vi precis ätit lunch här hemma, det blev rester från igår. Tror jag har hittat Julias favoriträtt, pasta med hemmagjord ost och skinksås. Hon åt som en hel häst..
Nu åker vi iväg för att träffa morfar en stund! Hörs sen!




Mums!







Cheerleading.

{ 2009-05-1410:25:43 } Dagbok | 0 kommentarer


Sitter och läser olika bloggar såhär på förmiddagen, framförallt cheerleadingbloggar såhär inför SM. Tycker det är roligt att läsa vad andra skriver men förundras samtidigt över hur människor orkar klanka ner på varandra så mycket som dem gör. Lägg istället tid på er egen utveckling. Ni ska bara veta vad taggade vi blir utav allt sånt här snack, vill bara jobba hårdare och hårdare. När träningen är slut så längtar man direkt efter nästa, jag skulle lätt kunna ha hela laget boende hos oss så vi kan träna och vara tillsammans hela tiden. Iiiigles forever säger jag bara, SM kommer blir så sjukt roligt. Nothings gonna stop us now!




Ont i kroppen.

{ 2009-05-1408:26:23 } Dagbok | 1 kommentarer


Jag har ont i kroppen idag, vet inte riktigt varför. Det är liksom inte träningsvärk, vet inte alls vad det är. Kan det kanske vara för att jag är trött?
Idag vet jag inte vad som händer. Det skulle ju vara visning på vår lägenhet idag men eftersom det inte är fint väder ute så kommer han förmodligen inte hit. Han som ska ha vår lägenhet är väldigt petig med det, han vill bara kolla på lägenheten om det är riktigt fint väder ute. Måste i alla fall stanna hemma och vänta för att höra om han kommer. Kanske bara går ut i parken sen eller något. Känns inte som om jag har lust med någonting idag faktiskt. Tråkigt när man inte är på humör. Det har säkert med vädret att göra, sen det som jag skrev om igår.
Hoppas det inte regnar i alla fall så man kan mysa i parken hela eftermiddagen. Undrar vad jag ska göra till middag också, måste kolla om tvättstugan är ledig också för vi har så himla mycket tvätt nu. Mycket att göra här hemma men det är ju så sjukt skönt när det är ordning och reda här hemma.




  
Jullis säger god morgon






Left alone.

{ 2009-05-1321:10:21 } Dagbok | 1 kommentarer


Idag har det slagit mig att jag typ är ensam. Jag har ju mina närmaste som betyder mer än allt för mig men sen i andra delar av livet så är jag väldigt ensam. Blir typ ledsen när jag skriver det här men det är sanningen verkligen.
I och med att man får barn så förändras man, får andra prioriteringar och börjar tänka på ett helt annat sätt. Man sätter inte sig själv i första rummet längre. Jag trivs väldigt bra med detta och skulle verkligen inte vilja leva mitt liv på något annat sätt. Men jag måste erkänna att jag saknar människor som var i mitt liv förut som nu bara verkar vara som bortblåsta. Känns inte heller som om jag ska vara den som försöker hela tiden, för känns verkligen som om jag har gjort det. Men någon gång så tar det stop bara. Nu känns det som om det har tagit stop.
Det är klart att jag förstår att bara för att man själv genomgår en förändring så kan man inte begära att alla andra i ens omgivning ska göra det men jag tycker att man som vän till någon som går igenom det här kanske kan försöka lite i alla fall att kompromissa. Jag försöker i alla fall.. Nej vet inte riktigt mer vad jag vill säga med det här inlägget faktiskt, kanske bara att jag är besviken men samtidigt har funnit att jag är en annan människa nu?! Nu ska jag duscha och sen blir det sängen tror jag snart, om lillan ska vakna lika tidigt som idag så måste jag passa på att sova.




Ändrade planer.

{ 2009-05-1312:16:24 } Dagbok | 2 kommentarer


Det blev lite ändrade planer idag. Vi åker inte in till stan med Michis och Leon, vi kom fram till att det blir så stressigt. Dem ska nämligen träffa Leons pappa på eftermiddagen och sen har jag som sagt träning. Vi blir alltså hemma idag. Nu sover lillan middag i sin säng, hon var verkligen trött nu eftersom hon vaknade så tidigt, hoppas hon får sova minst 1½ timme nu. Jag ska själv passa på att städa här hemma för det hann jag inte imorse när jag var tvungen att springa iväg på ett ärende. När Julia vaknar sen så ska jag putsa fönstret i sovrummet, det fanns inte tid till det igår. Det är riktigt kul med putsade fönster faktiskt, det blir som helst annat ljus i lägenheten.








Ser så skönt ut när hon sover





Tidigt igen.

{ 2009-05-1308:20:51 } Dagbok | 0 kommentarer


Julia vaknade sju idag igen, det var i alla fall 30 minuter mer än igår. Men hon har sovit bra hela natten, somnade klockan åtta så jag antar att hon vaknar för att hon har sovit tillräckligt?!
Idag så ska vi in till stan med Michis, vet inte om Leon är med, han kanske är på hos dagmamman. Vi ska till Bonti och fixa med hennes Bee, dem ska fixa bromsen.
Det som är lite lurigt när man vaknar såhär tidigt är att det är väldigt fint väder. Jag älskar att vakna till det men det är ju sällan som det håller i sig hela dagen. Vi får hoppas på det bästa idag för jag behöver solsken.
Nej, nu ska jag bädda sängen och sen hoppa in i duschen.




Go Malena!

{ 2009-05-1221:28:22 } Dagbok | 1 kommentarer


Tyckte hon gjorde jättebra jobb, tror nog att det kan gå vägen faktiskt!
Vem var tönten i Superman-dräkt typ? Jag skrattar på mig... Nu ska här hoppas in i duschen, just det, Timothy har varit och tittat på vår drömlägenhet också. Känns som om det skulle kunna gå vägen!



Go Malena! Bild lånad från aftonbladet.se







Hemma efter träning.

{ 2009-05-1219:47:29 } Dagbok | 0 kommentarer


Träningen gick bra, hoppade ganska mycket och det kändes ganska bra faktiskt.
Nu ska jag göra mig iordning, mysa med Julia och sen ska Marlena tävla i Eurovision. Hoppas verkligen att hon kommer vidare så att man kan ha riktigt mys på lördag.




Hemma igen.

{ 2009-05-1215:02:32 } Bilder | 3 kommentarer


Nu är vi hemma igen efter en liten tripp. Gick till Globen och köpte en macka till lunch när Julia sov, pratade med min mamma i telefon jättelänge. Gud vad jag saknar henne ibland, önskar att hon bodde här så vi kunde ses mycket oftare. Julia saknar sin mormor också. Det är något visst med ens mamma, och tänk nu när jag är mammaledig också vad vi skulle kunnat hitta på saker. Tycker verkligen att dem ska flytta tillbaka hit, snälla snälla snälla... Saknar min mamma. Dem kom ju förbi Stockholm en sväng i söndags, hann bara träffas en liten stund eftersom jag hade träning men Julia fick lite tid med sin mormor i alla fall. Man ser på henne att hon tycker så mycket om henne, hon kan tom säga momo!
Nu ska jag i alla fall tvätta fönster här hemma, har skjutit på det allt för länge och nu när jag har någon timme över och Julia är på bra humör så är det bara att få arslet ur vagnen rent ut sagt.
Här kommer bilder på älsklingen i sina nya fina kläder också som jag lovade!








Först lite modevisning...








... sen lite pics på den goaste ungen i världen!









Film från DM.

{ 2009-05-1208:46:05 } Videos | 0 kommentarer


Såg ju att filmen jag laddade upp igår hade jag redan visat er här på bloggen så tänkte jag bjuder på en till från DM idag.. SM here we come säger jag bara!







Tidig morgon.

{ 2009-05-1208:39:01 } Hemma hos oss | 0 kommentarer


Imorse blev det tidigt, Julia vaknade när Timothy gick till jobbat vid halv sju och ville inte somna om efter det. Vi låg i sängen och mös till sju men sen var det bara att gå upp. Har kommit på att jag faktsikt tycker om tidiga mornar, nu är klockan liksom halv nio och jag är redan färdig här hemma. Har ätit frukost, bäddat sängen, duschat, klätt på mig och Julia och diskat. Nu har vi hela dagen framför oss, det verkar ju som om det kommer bli fint väder idag också så det är ju utmysigt.
Julia har sina fina nya kläder på sig idag också, hon är vekrligen min prinsessa. Igår när jag skulle somna så kom jag att tänka på massa hemska saker. Tänk om man skulle vara ute i t ex parken, kolla bort i två minuter och så är hon bara borta. Jag fick en klump i magen och en obehaglig panik. Tänk om Julia inte skulle vakna på morgonen, vad skulle jag göra då? Mitt liv skulle inte vara komplett utan henne. Hon gör mig hel, min lilla prinsessa! Julia får aldrig någonsin försvinna från mig..
Lovade ju bild på hur fint det blev här hemma med nya lakan också, här har ni kära läsare!



  








SM kom ba...

{ 2009-05-1122:14:05 } Videos | 2 kommentarer


SM kom ba nu, nothin can stop us now!







Shoppade.

{ 2009-05-1121:17:49 } Dagbok | 1 kommentarer


Efter lunch så åkte jag och Julia in till stadens sus och dus för att träffa Michis och Leon. Skulle ge lite grejer som sagt och sen så är det alltid underbart kul att vara med dem båda.
Vi drog en repa på stan. Julia fick som vanligt lite kläder, det är som om jag inte kan hålla mig. Jag sa innan vi fick barn att jag inte skulle handla så mycket kläder till vår dotter men nu är det helt annorlunda. Att handla till henne är bland det bästa jag vet. Nu har jag i och för sig lite rättt att handla till henne, det är nämligen sommargarderoben som inhandlas nu. Har hittat butiken som jag ska handla typ allt i!
Handlade lakan till familjen också, blå till mig och Timothy och rosrandigt till Julia. Kommer bilder imorgon för det blev lite tight med Julias läggning och fotografering.
Efter shoppande så åkte vi hem till oss, gjorde pasta med god kycklingsås. Det blev verkligen lyckat, vi åt upp allt. Efter maten så skjutsade Timothy ML till Södra Station och jag gjorde iordning lite här hemma och även Jullis.
Julia somnade vid åtta idag, hon är så himla duktig på att somna helt själv nu. Förut så ropade hon några gånger men nu somnar hon helt själv utan några problem. Hoppas hon får sova gott hela natten.
Älskade Timothy klippte sig idag också, oj så snygg han blev. Får nog hålla hårt i honom i sommar så snygg han är. Han cycklar ju till jobbet nu, det tar ungefär 30 min. Såklart så cycklar han hem också, älsklingen får motion. På vägen hem så köpte han Ben and Jerrys till mig också, idag blir det Boheimian Rasberry till sista avsnittet av Tonårsliv!
Kram på er alla!







Vill bort.

{ 2009-05-1109:44:06 } Dagbok | 0 kommentarer


Känner att jag skulle behöva komma bort lite tillsammans med mina käraste. Verkligen något jag behöver...




Måndag morgon.

{ 2009-05-1108:04:33 } Dagbok | 0 kommentarer


Har inte blogggat i helgen tyvär. Har inte funnit tid eftersom jag har jobbat.
I lördags var det LÅNG dag på jobbet kändes det som men sen när kom hem så kom Michis och Leon till oss. Vi lagade otroligt god mat och tittade på Robinsson.
Igår så var det jobbet idag, en timmer kortare eftersom butiken öppnar senare och det var otroligt skönt. Efter jobbet var det träning, det är SM om två veckor och är så sjukt peppad. Sen blev det middag hos pappa, hemmagjord jordgubbskräm med grädde. Tänkte på min farmor då. Hon gick bort för några år sedan, hon brukade alltid göra jordgubbskräm och det slutade med att vi satt och drömde oss tillbaka till tiden då hon var hos oss.
Idag så tänkte jag tvätta, kanske köpa nya lakan. Behöver verkligen det hit hem.
Igår så kom Tina, Julias farmor, hem från USA. Jag och Julia fick varsit par Converse, Julia röda och jag vita. Julia fick även en t-shirt och ett par shorts. Hon hade äver shoppat till Leon så måste träffa ML och ge dem det också.






Inte så mycket att säga.

{ 2009-05-0821:12:39 } Dagbok | 0 kommentarer


Känner inte att jag har så mycket att säga faktiskt.
Jag och Julia hade trevligt i Sickla Köplvarter idag, inhandlade en söt pyjamas till henne. Blev intervjuad at Nyköpingsposten inför SM. Handlade lite mat, lagade mat, åkte på träning. Pappa skjutsade mig till träningen på hojjen, det är grymt roligt att åka hoj faktiskt.
Åkte till träningen som sagt, sprang innan. Har kommit på att det är skönt att springa.
Vill också säga, älskade laget. SM här snart, kör ba kör grabbar! Älska Eagles föralltid!






Solsken.

{ 2009-05-0808:32:13 } Dagbok | 2 kommentarer


Vaknade av att solen lyste igenom perisenerna och i mitt aniskte. Trodde inte alls att klockan var mycket men när jag tittade så var hon hela åtta. Julia har sovit hela natten i sin egen säng. Hon har hostat endel men aldrig riktigt vaknat på riktigt. Så himla skönt för lilla prinsessan att sova ordentligt.
Idag vet jag inte vad vi ska hitta på, kanske parken Fyren blir bra? Köpa med sig lunch och sätta sig där. Få Julia att somna i vagnen och sen läsa en god bok i solen?
På fredagar brukar vi ju ha Michis och Leon här för Talang-mys. Idag blir det icke så utan hon ska till sin gulliga mormor och mysa på, men imorgon måste ni komma hit vi saknar Er! Känns helt tomt här hemma när dem inte är här, som om det är något som saknas. Du är min absolut bästa vän Michis, there is no way to describe my love for you!
I helgen ska jag jobba också, tråkigt eftersom Timothy är ledig den här helgen. Vi går verkligen om varandra vad det gäller jobbandet!
Julia sover fortfarande så jag tänkte att jag skulle ta mig en skål Kellogs Special K och titta på Nyhetsmorgon nu.. Ha en bra dag i solskenet!




Parken.

{ 2009-05-0715:35:16 } Dagbok | 0 kommentarer


Jag och Julia har varit i parken, tänkte  bjuda på lite pics därifrån.
Nu ska vi åka och handla, idag ska det bjudas på pasta med grekisk pastasås till här hemma. Tror nog att det kan bli gott. Timothy ska på möte idag med jobbet så det blir bara jag och Julia till middag, Timothy får äta när han kommer hem sen.



  



  
Sötast i stan!







Julia ute på balkongen

{ 2009-05-0711:12:22 } Bilder | 1 kommentarer











Älskade Julia





Fläskläpp och ont i ryggen.

{ 2009-05-0710:58:24 } Dagbok | 0 kommentarer


Igår åkte jag på stryk.. Haha, nej jag skojja. Fick en armbåge på träningen så den sprack lite, idag är den svullen och fin. Sen är jag så klantig att jag fångade fel så ryggen fick stryk. Idag kan jag inte titta ner på tårna utan att det gör ont, hoppas det blir bättre tills imorgon, Timothy får massera ikväll när han kommer hem från jobbet så får jag köpa Zon på Apoteket kanske och smörja in innan träningen imorgon. Med så kort tid kvar till SM så har man verkligen inte tid att ha ont. Jag är så stolt över laget alltså, SM here we come. Allt pepp är helt sjukt roligt och jag vill inget annat än att gå ut på mattan och se alla tappa hakan nu.
Idag så ska Julia och jag ta oss ut i fina vädret, vill verkligen inte sitta inne. Anledningen till att jag sitter inne nu är att jag håller på med Julias dagisplats.

Såhär ligger läget:
När Julia var 6 månader så ställde jag henne i kö hos vår stadsdel. När jag var nere på deras kontor och ställde Julia i kö så frågade jag o jag skulle ställa henne i någon privar kö också, då fick jag svaret att det det inte var nödvändigt om hon stod i kö hos dem. Självklart så gjorde jag inte det då.
Nu när jag pratar med dem så i princip dumförklara hon mig för att jag inte har ställt henne i privat kö OCKSÅ. Då frågar jag mig frågan såhär, det är vårt första barn, förväntas man då vara expert på sånna här saker då eller? Jag gick verkligen ner dit för att få hjälp med detta och då får jag i alla fall fel information.
Jag orkar inte ens prata mer om det här nu, Julia står nu i även i privat kö samt i den kommunala och är garanterad plats på dagis i augusti. Sen var någonstans i stadsdelen det blir vet jag inte än. Hon sa att jag förmodligen får reda på det innan sommaren. Gud så trött jag är på det här..

Nu ska jag göra lunch till Julia snart och sen ska hon sova, vad ska jag äta då?






Julia har skrämt liver ur mig.

{ 2009-05-0616:36:14 } Dagbok | 1 kommentarer


Idag var vi och vägde Julia, hon hade gått ner 40 g. Inte så bra, men jag tror att det beror på att hon varit förkyld ett bra tag och inte haft samma aptit som hon brukar ha. Nu är den tillbaka känns det som i alla fall så det är bara att langa i henne mat. Köpte creme fraiche som jag ska blanda i hennes mat nu.
Efter det så gick vi i alla fall och åt lunch, blev i Globen. Efter det så tog vi oss til Söder och lekte i Blecktornsparken. Barnen lekte i sandlådan, gungade, åkte rutchkana.. Allt som man kan göra i en park. I Blecktornsparken så har dem även grisar, kaniner, får och jag tror att det är getter också. Vi kollade på dem, barnen tycker verkligen djur är jättekul.
När barnen klättrade i klätterställningen så försvann helt plötsligt Julia. Då hade hon kommit förbi nätet som skyddade för att man skulle ramla ner och hon hade hamnat i sandlådan. Som tur var så var det inte alls högt, kanske 50 cm eller så. Jag tror att mitt hjärta stannade när jag hörde hennes skrik, jag såg alla möjliga hemska saker i mitt huvud. Gumman var så ledsen men när jag hade haft henne i famnen en stund och kramat om henne så gick det över, jag tackar gudarna för att hon inte gjorde sig illa.
Efter det så gick vi till McDonald's för att ge barnen mellis, vi åt varsin glass också. McDonald's har börjat med marängswish (vet inte hur det stavas), den var helt okej men inte lika god som den såg ut.
Julia fick i alla fall sitta på en "vuxenstol" och äta, hon tycker det är roligare nu för tiden. Men rätt som det är så bara slänger hon sig ner från stolen, from no where liksom, jag lyckas fånga hennes huvud med foten innan det slog i marken. Julia rörde inte ens en min men jag och Michis hoppade som sjutton. Jag tycker det är hur kul som helt med ett barn som är aktivt men man måste ha ögonen med sig HELA TIDEN.
Nu ska jag fixa middag till mina käraste innan jag ska iväg på träning, hur ska jag orka allt detta?!




Cirkus.

{ 2009-05-0610:17:35 } Dagbok | 0 kommentarer


Cirkusen var hur bra som helst, barnen tyckte det var så himla kul. Jag tror aldrig att jag har sett så stora ögon som våra barn hade då. Det fanns allt, det fanns människor som gjorde olika volter, djur (kameler tom) och clowner. Julia stod i knätet och tittade hela tiden. Leon var också med ett bra tag men somnade efter första akten, men han hann se det bästa i alla fall.

I pausen så fick Julia rida ponnyridning. Jag trodde att hon skulle bli rädd när vi satte upp henne på hästen men inte då. Hon tyckte det var hur kul som helst. Hon fick rida två varv med ett stort leende på läpparna hela tiden.
Efter föreställningen så gick vi hem, Michis och Leon sov över eftersom det blev så sent. Barnen sov gott hela natten.

Man kan kort och gott säga att det var hur lyckat som helst, måste verkligen göras om. Kanske ska göra det till tradition varje år?

Nu ska vi snart iväg och väga och möta Julia på BVC sen så blir det någon god lunch. Bilder kommer sen när Michis har fixat till dem lite på datorn, dem blev lite mörka. Vår kamera laddade ur såklart men snälla Michis ska fixa till oss så snart bjuds det på här i bloggen.






Parken.

{ 2009-05-0516:40:37 } Dagbok | 0 kommentarer


Idag så invigde Julia sina fina regbyxor som hon har fått av farmor när vi gick till parken. Dem satt hur bra som helst.. Skönt att ha något som går upp över midjan så att det inte kommer in sand överallt.
Vi mötte Michis och Leon vid Södra Station och sen så gick vi till Skåneparken. Var där ungefär en timme och barnen lekte som tokar, åkte rutchkana själva.. Dem är så stora nu.
Handlade mellis till barnen i Ringen, blev lyxig fruksallad med melon och mango. Hanlade lite till middagen också. Idag serveras det spegetti med köttfärssås här hemma innan vi ska iväg på CIRKUS. Ska bli hur kul som helst och vi är laddade allihopa. Kommer blir helkväll mitt i veckan!




Julia i snygga regnbyxorna




Barnen i lekstugen (Julia och Leon har lika regnställ fast i olika färger, urgulligt!)








Böcker.

{ 2009-05-0509:26:36 } Bilder | 1 kommentarer


På senare tid så har Julia verkligen börjat tycka om att "läsa" böcker. Hon kommer fram med en bok och sätter sig i mitt eller Timothys knä och vill vi ska läsa med henne. Just nu sitter hon i sin lille fåtölj och läser som bara den.
Själv håller jag på att ringa runt med Julias dagisplats, fick en obehaglig känsla i magen att hon inte ska få någon plats. Vad gör man då liksom? Hon har ändå stått i kö sedan sommaren 2008.




Såhär sött sitter hon just nu!








Parken och cirkus?

{ 2009-05-0508:25:28 } Dagbok | 0 kommentarer


God morgon börjar jag med att säga till er alla. Sovit har vi gjort gott här hemma.
Idag så är det lite finare väder till min glädje, hade tänka att vi skulle gå till parken idag jag och Julia. Vara där och leka i någon timme. Vet bara inte än om det blir innan eller efter lunch. Jag hatar att stressa iväg på morgonen så kanske blir efter lunch i alla fall.
Ikväll så är det cirkus ungefär vid Julias BVC, Cirkus Wiktoria kommer till stan. Jag älskade verkligen cirkus när jag var liten, verkligen älskade det. Så jag vill inget hellre än att gå med Julia. Tror hon skulle tycka det är hur roligt som helst!
Förkylningen känns i alla fall som om den är på bättrningsvägen, jag låter inte lika mycket som en kråka nu och hostar nästan inte alls, det är mest när jag går och lägger mig. Räsan rinner som en öppen kran bara, men sånt är livet.







Tre rätters till lunch

{ 2009-05-0420:40:19 } Dagbok | 2 kommentarer


Idag så har vi varit på lunch hemma hos Michis mormor! Kom dit vid strax innan tolv, det gick smidigare än vad jag trodde att åka dit. När vi kom dit så fick barnen mat och sen så somnade dem sött i sina vagnar. Tur var det, vi kunde då verkligen njuta av den goda maten. Kära Berit hade lagat tre rätters. Till förrätt så blev det god paprikasoppa med färska räkor till (ska verkligen göra den någon gång), till huvudrätt så blev det någon form av majs och chilipag. Den var riktigt mumisg, tyvär så orkade jag inte äta upp allt. Till efterätt så blev det panacotta med hjortron, mumma. Till detta så fick vi även ost, åt min favoritost. Vet inte vad den heter, ska ta reda på det, den är hur god som helst. Jag tror inte att jag har varit så mätt på länge faktiskt. Jag tackar så otroligt mycket.
Efter detta så gick vi förbi en park så att barnen fick leka av sig lite innan det var dags att åka hem. Nu har vi myst här hemma, Julia somnade precis. Vi kollar på Färjan... Ska äta lite Ben and Jerrys nu, strawberry cheescake. Har aldrig provar den men har fått för mig att den är god!
Det här har verkligen varit en toppendag, är så glad att jag har dig Michis!




Spanar när dem höll på nere i trädgården




Berit och dem små sötnosarna



Jullis i sitt esse




Kommer bli fint i deras trädgård sen vill jag lova








Regn?

{ 2009-05-0407:52:17 } Dagbok | 0 kommentarer


Tråkigt väder idag, tror jag kommer köra på Urban Jungel idag. Har ett mycket bättre regnskydd till den. Tråkigt att det fina vädret inte hängde kvar. Hoppas det är varmt uta i alla fall, har inte hunnit med att kolla på termomteren.
Känner mig fortfarande förkyld, helt tilltäpt i ena näsborren när jag vakna. Hatar att inte vara kry. Har dock inte lika ont i halsen så jag antar att det är bra.
Idag ska vi på lunch hemma hos Michis mormor, kommer bli riktigt trevligt. Ska hoppa in i duschen nu, Julia sover fortfarande så tänkte jag skulle hinna det innan hon vaknar, skynda, skynda, skynda!




Helgen.

{ 2009-05-0308:46:04 } Dagbok | 1 kommentarer


Har inte hunnit blogga på  hela helgen, har haft så mycket att göra hela tiden.
I fredags åkte vi till Skansen, det var jag, Julia, Michis och Leon. Vi kom dit runt halv elva. Gick och tittade på Lilla Skansen, efter det så fick barnen lunch och somnade efter det. Jag och Michis handlade varsin dricka, snacka om att vi blev chockade när den lilla 33 cl-burken kostade 25 kr. Får man ta så mycket för en Ramlösa?
Efter det så gick vi i alla fall för att äta lunch, vi tänkte att vi skulle äta där vid Soliden. Vi gick glatt in och ställde oss i kö. När vi stått där i kanske fem minuter så kom det fram en kille som jobbade där och sa att man inte fick ta med sig barnvagnar in. Vad är det för grej liksom, vem gör en STOR restaurang på Skansen där man inte får ta in barnvagnar? Pulver säger jag bara. Okej att vi var två, för då kunde ju en av oss sitta ute och vakta barnen i vagnarna, som låg och sov by the way. Men vad gör man om man är själv då? Antingen, om barnet ligger och sover, så får man lämna honom/henne totalt utan uppsyn för man kunde inte se barnvagnsparkeringen innifrån. Eller så får man ta sitt barn på armen, gå in och beställa och sen bära ut brickan på en arm. Jag kan säga att det hade jag aldrig klarat med Julia. Hon skulle vilja springa överallt, klättra på allt.. Jag fick dessutom stå i kö i 30 minuter, hade aldrig gått med Julia på armen. Hur tänkte dem? Nej för att sammansfatta det hela så var djuren söta men maten var dyr och inte speciellt god.
Igår, lördag, så vaknade jag med ont i halsen som bara den. Hatar att ha ont i halsen, det är verkligen inte alls kul. Vi var i alla fall hemma hela förmiddagen, när barnen skulle somna så gick vi till Supbway och köpte en macka. Tog sen en repa i Globen och kollade. Hittade en ny lampa till hallen, det var verkligen på tiden. Timothy kom och hämtade oss där och vi åkte till Plantagen och köpte nya blommor. Jag planterade i ballkonglådorna och åta spagetti carbonara till middag, Ben and Jerrys till Robinson. Skönt att Christian åkte ur tycker jag, klarar verkligen inte av hans snobbfasoner.
Idag så blir det hemma och ta det lugnt tror jag, hostar som en toka. Hoppas jag orkar träna till 100%!
Here you have some pics...




Klassiska Skansenbilden (eller hur mormor?!)


     




Lite andra Skansenbilder



        
Promenad




        
Mys i nya pyjamaser







Valborg.

{ 2009-05-0109:50:29 } Dagbok | 0 kommentarer


Valborg tillbringade vi hemma hos Timothys föräldrar som sagt. Vi grillade gott och gjorde god sallad till.
Klockan åtta så gick vi för att titta på brasan, gid så mycket minnen. Brasan var jättefin, Julia som var vaken fick fiska fiskedamm (för Leon också) så träffade vi Jesper, Jossefin och Hugo.
Efter brasan så åkte vi hem igen, alltså hem till oss, och gjorde god efterätt. Det blev jordgubbar med smält vit choklad och vaniljglass till.
Sen måste jag ju berätta att Julia inte sov någon middag igår alls. Jag försökte verkligen att få henne att somna i fyra timmar på dagen. Till slut så gav jag upp och tänkte att hon fick somna tidigare på kvällen. Men icke.. Bruden var vaken till halv tio hon. Då somnade hon i och för sig som en stock men hon sov lite oroligt under natten. Tror att hon har någon typ växtvärk eller något, det bara kryper i kroppen på henne.
Nu ska jag klä på Julia så ska vi iväg till Skansen! Hoppas Timothy följer med men han har sån pollenallergi så han kanske stannar hemma!



Barnen myser vid brasan




Leon-gull



Julia-bus



Kö till fiskedammen




Julia fiskar, hock fick napp också!











Emelie heter jag & är en 25årig mamma från stockholm. Mina busfrön, Julia & Noah är det bästa som hänt mig och min fästman Timothy.

Vi bor tillsammans i hammarbyhöjden där snart båda barnen också går på dagis. Familj, vänner och inredning hör till mina favoritintressen så häng med på mina shoppingrundor, pyssel i hemmet och vårat familjeliv!





dagar till vårt bröllop





Mammas stjärnor!
Julia född jan 2008
Noah född mars 2011






2 0 1 3
Januari x Februari x Mars x April x Maj
Juni x Juli x Augusti x September
Oktober x November x December


2 0 1 2
Januari x Februari x Mars x April x Maj
Juni x Juli x Augusti x September
Oktober x November x December


2 0 1 1
Januari x Februari x Mars x April x Maj
Juni x Juli x Augusti x September
Oktober x November x December


2 0 1 0
Januari x Februari x Mars x April x Maj
Juni x Juli x Augusti x September
Oktober x November x December


2 0 0 9
Januari x Februari x Mars x April x Maj
Juni x Juli x Augusti x September
Oktober x November x December

2 0 0 8
Oktober x November x December