Har jag sagt att vi har semester?

{ 2012-01-3120:51:43 } Dagbok | 0 kommentarer


I söndags åkte vi, hela familjen på semester! Järvsö var vår destination och med stop i Gävle för lunch var vi framme strax efter 17.
Började väl kanske inte riktigt som man hade tänkt sig med en Julia som kräktes hela natten. Inga skidor för mig alltså på hela första dagen! Lagom kul början men idag har det varit super, ingen annan dålig så vi har njutit av backarna riktigt ordentligt. Kvällsåk och skidor för våra stora barn. Det var en riktig hit för båda två så imorgon blir det skidor för mannen i barnbacken då jag har en känsla utav att Julia inte kommer vilja göra någonting annat! Har tagit en hel del bilder, bloggar dock för första gången från älsklingen surfplatta och har ingen aning om hur man gör med bilder på den. Får helt enkelt bli när vi kommer hem på torsdag...





Birthdayparty

{ 2012-01-2908:38:26 } Julias äventyr och påhitt | 0 kommentarer





Riktigt lyckat kalas blev det igår. Vi hade ju bara bjudit Julias två närmaste kompisar från dagis och ett tag så trodde jag att det skulle bli för lite, att dem skulle ha tråkigt. Men himla fel hade jag! Det var verkligen helt perfekt. Jag kan varmt rekomendera det, speciellt om man är lite trångbodda som vi är. Barnen fick plats och leka, kunde riva ut ALLTING utan att det kändes klaustrofobiskt och vi föräldrar fick plats i köket o fika!


Det var en lycklig prinsessa som vinkade hejdå till sina vänner från balkongen!





Känns som ett enda virrvarr!

{ 2012-01-2810:09:06 } Dagbok | 0 kommentarer


Här hemma är det som vanligt lite utav ett kaos, ett ständigt bombnedslag som aldrig ser ut att ge med sig!
Idag är det kalas här hemma. Julia ska ha två kompisar från dagis över för att fira sin 4årsdag. Det ska vara muffins, fiskedamm och en hel del röjande kan jag tänka. Mitt i detta så ska vi packa klart inför resan till Jörvsö som avgår imorgon. Ska bli så himla skönt med lite semester och stänga av vardagen!


I'll be back...





Noah 10 månader

{ 2012-01-2708:00:00 } Noah i ord | 1 kommentarer


Noah, min lilla goa... Blev hela 10 månader i tisdags! Hipp hipp hurra..
10-månaderskontroll blev det och allt var som det ska. Han väger nu mera 9320 gr och är 70 cm lång!





Ta tag i det igen

{ 2012-01-2619:44:32 } Dagbok | 0 kommentarer


Okej hur dött har det inte varit här inne då.. Det har varit fullt upp här hemma och tid att sitta vid datorn har det inte funnits tal om.
Mannen åkte ju i förra veckan iväg till Island med jobbet och jag var ensam hemma med barn. Inte en lugn stund hade jag men trots det var det otroligt mysigt. Hade lite mys med min mamma och det sitter ju aldrig fel!
När Timothy kom hem blev jag helt matt, vet inte varför för jag var inte det innan. Kan kanske vara så att jag då slappnade av? Nu är jag småförkyld och har sedan en vecka tillbaka haft jobbigt med andningen. Besök hos Dr blev det men inte blev jag visare av det utan endast 400kr fattigare. Blodprover och röntken visade ingenting men fortfarande lika tungt att andas. Är det inte bra i nästa vecka så blir det minsan en tripp tillbaka till vårdcentalen. *håller tummarna för inte...*
Nu har vi i alla fall kommit lite halvt tillbaka till vardagen och jag tänkte försöka börja uppdatera igen!





KALASmuffins

{ 2012-01-1720:13:03 } Julias äventyr och påhitt | 0 kommentarer


Julias KALASmuffins igår





Typ back from the dead

{ 2012-01-1720:11:45 } Julias äventyr och påhitt | 0 kommentarer


Helgen var verkligen helt galen här hemma. Vi slog slag i saken och fixade iordning barnens rum så nu sover båda i BARNKAMMAREN, det som var förut JULIAS RUM! Jag tror att mammsen, ja jag, tycker att det är jobbigast! Nu är liksom inte Noah liten längre, känns som om han inte behöver mig. Känner mig lite dum för att känna såhär kanske men det är den bittra sanningen. Imorgon kanske jag kan lägga upp lite bilder, känner mig inte klar där inne för fem öre men det är ett rum som får växa med barnen hade jag tänkt mig (som alla andra rum alltså, växa fram haha).


IGÅR VAR INGEN VANLIG FÖR IGÅR VAR DET JULIAS 4ÅRSDAG HURRA HURRA HURRA!
Ja det är sant vår underbara dotter fyllde hela 4 år igår. Vi sjöng på morgonen hon fick sitta på "guldstolen" på dagis och när hon kom hem blev det bamsekalas här hemma. Prinsessan hade valt korv med bröd till middag så det blev det och sen tårta och muffins efter det! Älsklingen somnade på rosa moln sen vill jag lova...



Världens finaste fyraåring





Varm cous cous-sallad med kyckling

{ 2012-01-1320:08:41 } Livets goda | 0 kommentarer




Du behöver:

4 kycklingfiléer
olivolja att steka i
salt och peppar
4 portioner cous-cous
1 ask coctailtomater
12 torkade aprikoser
1 citron
3 msk olivolja
65 g färsk spenat
1 dl cashewnötter


1. Sätt ugnen på 150 c
2. Bryn kycklingen så att den får fin färg (salta och peppra), lägg sedan i ungssäker form och ställ in i ugnen
3 Koka cous-cous enligt anvisning på paketet
4. Skär tomaterna och aprikoserna
5. Blanda 1 msk pressad citron och 3 msk olivolja
6. När cous-cousen är klar blanda tillsammans med citrondressingen och blanda samman med tomater och aporikoser. Blanda ner spenaten och smaka sedan av med salt och peppar.






Update

{ 2012-01-1320:06:50 } Julia i ord | 0 kommentarer


Fyraårskontroll alltså! Snäckan var hur duktig som helst. Kan meddela att hon numera väger hela 15 pannor och är 99 centilång! Jag sa ju att hon växer så det knakar. Hon är i och för sig en nätt tjej men vikten går uppåt och likaså längden så dem var nöjda.
Vi hade med teckning som sagt och BVC-sköterskan var mäkta imponerad av att hon ritar händer med fingrar och allt. Det blev syntest och ögonen fungerar som dem ska, båda två och likaså öronen.
Julia fick räkna också. Hon fick räkna hur många gröna gubbar det satt i båten, blåa osv och det gick galant. Det var med lätta kliv som jag med min nätta prinsessa på ståbräda och dunderklump i vagnen promenerade till korvkiosken i snöstorm. Julia är helt galen i korv med bröd och jag utlovade korv med bröd till lunch om hon skötte sig på BVC och det gjorde hon ju så det var inte som om jag hade något val. När vi kom hem var vi på superhumör alla tre och det har bara fortsatt hela dagen!


Pysslande prinsessa i gosig fleece-jumpsuit (julklapp från USA) när vi kom hem idag!





Friday off!

{ 2012-01-1308:22:28 } Dagbok | 0 kommentarer


Snart slut på veckan och Julias helg börjar redan idag. Vi har fyraårskontroll på BVC idag! Man ska ha med sig en teckning där Julia ska rita en gubbe, den gjorde vi igår. Lite halvkul att hon ritat en cheerleader med pompoms i händerna. Mamma är sådär lagom stolt... Nyfiken på vad prinsessan väger, hur lång har hon blivit? Det ska bli otroligt kul att se!
Skönt med ledig fredag i alla fall. Även om vädret kanske inte är det roligaste man har sett, verkligen inte, så är det trots allt ganska mysigt. Kanske ska ta oss iväg på nått kul efter BVC, museum kanske?





"Storpojkemellis"

{ 2012-01-1214:16:01 } Noah i bilder | 2 kommentarer


Nois-Gois fick "storpojkmellis" idag!





BIT BY BIT!

{ 2012-01-1213:24:09 } Dagbok | 1 kommentarer


Okej, helt plöstligt så kom jag på hur mycket jag vill göra här hemma! Kände lite ont i magen för jag vet inte riktigt var jag ska börja. Sen kom jag på det, en bit i taget BIT BY BIT!
Idag har jag tagit bort superful "hängare" som hängde här när vi flyttade in. Har aldrig tyckt om den så idag rök den. Fram med skruvdragare, spackel och färg.. Vips var det färdigt. Fixa spotlights över diskbänken istället för hemska lysrör som vi har just nu, hatar verkligen det ljuset! Sen är väl TYP köket klart, skulle vilja få bort micron in i nått skåp också så man slipper se den fula aparaten. Tar det med mannen när han kommer hem sen!

Tänkte att jag sen arbetar mig inåt i lägenheten.. Näste projekt blir vardagsrummet. Har klickat hem två kuddfodral till kuddar i soffan, sen ska det bytas gardinstång och gardiner tänkte jag. Sen som sagt en "pall" att sitta på, konstverk också? Komma på ny förvaring till alla våra MILIONER filmer också kanske? Oj vad mycket det blev att göra i vardagsrummet.
Now back to work!





Sova bättre

{ 2012-01-1209:55:25 } Dagbok | 1 kommentarer


Okej, senaste nätterna har Noah inte sovit bra alls. Vet inte om det är mer tänder som spökar kanske?! Han somnar hur bra som helst, det har vi ju tränat ett tag på och det har verkligen fungerat verkligen. Prinsen sover som en liten ängel TILLS mamma och pappa kommer in och ska lägga sig. Det är som om han har en "mammaradar" som känner av så fort jag kommer in i rummet och ska lägga mig. Den piper till och säger "Noah dags att vakna nu, gnälla rejält så att mamma inte får sova..." Jag blir gaaalen!

Nu funderar jag helt allvarligt på om vi ska flytta in honom i Julias rum. Hade ju tänkt att jag skulle vänta tills han fyllde 1 men hålla på såhär orkar jag inte länge till. Vill inte gå runt som en zombie och bli sur för minsta lilla bara för att jag är trött. Kanske så att han sover bättre i ett annat rum, ska man försöka? Måste erkänna att jag har extrem separationsångest. Flytta ut från mammas och pappas rum är verkligen ett tecken på att man börjar bli stor och det slår mig åter igen (som det gör ganska ofta nu för tiden) att tiden går för fort.
Ska sätta mig och titta runt lite nu på olika förslag på hur jag skulle kunna göra iordning barnens rum, kanske så att jag blir taggad och tar tag i saken!





Det pysslas som sjutton

{ 2012-01-1020:39:34 } Julias äventyr och påhitt | 0 kommentarer


Vår älskade underbara prinsessa fyller fyra år på måndag. Hur mycket jag än vill att hon hela tiden och föralltid ska vara vår lilla bebis så finns det ingenting som gör att jag kan få henne att stanna som liten. Hon växer och frodas och mitt i allt så är vi så himla glada för det. Vi får varje dag se henne växa både på längden (hon växer så mycket att man nästan kan se det!) och även som person.
Som i rubriken så pysslar vi här hemma! Vi BYGGER födelsedagspresent, ja jag säger VI för jag målar faktiskt. Vi bygger i alla fall ett dockhus, eller kaninshus rättare sagt. Ett kaninhus till hennes Mailegkaniner! Det blir mest en stomme faktiskt som vi ska inreda, kommer en hel del i födelsedagspresent tror jag! Tänkte att hon ska få vara med och välja tyg till gardiner osv sen... Kan kanske tom vara lite kul för er läsare att se huset växa fram?! Tror i alla fall att Julia kommer tycka det är toppenkul!



Väggar klara, bara tak och baksisa kvar!





Mössor

{ 2012-01-1011:25:19 } Inköp | 0 kommentarer


Det här med mössor alltså.. Mössor är något som jag skulle kunna handla hur många som helst av. Dress it up or dress it down, det kan verkligen gå från botten till toppen! Det här är Noahs senaste, svart mössa med örn från TheBrand!





Dagens

{ 2012-01-1009:28:22 } Dagbok | 0 kommentarer


Idag blir en sån där hemmarfixardag tänkte jag.
Måste gå igenom barnens garderober tex! När Noah fyller ett år, han gör ju det snart till mammas fasa, så är det tänkt att han ska flytta in i Julias rum. Det ska då stuvas om här hemma och barnen ska få varsin garderob där vi hade förut och Noahs säng ska stå där Jullans byrå står. Mycket jobb är det och tänkte att jag för en gång skulle skulle starta i tid för det är så nedrans mycket som ska sorteras.
Hade väl kanske tänkt att jag skulle baka något, det börjar sina på bullar i frysen. Kanske göra pastasås tills imorgon också... Onsdagar ska jag ju börja gå på bodypump och då är det skönt för mannen om maten är förberedd!
Som sagt, inga äventyr här idag inte utan hemmarfixardag med stort H!





Så mycket jag vill göra

{ 2012-01-0919:50:51 } Dagbok | 1 kommentarer


Har kommit på att det finns så otroligt mycket jag vill göra men känns som om jag har så otroligt lite tid. Vet inte riktigt varför, känns som om jag borde ha mycket av det då jag är mammaledig men icke sa nicke. Känns som om saker och ting lite halvt hoppar på mig och jag bara skjuter ifrån mig som om dem skulle försvinna liksom, skulle inte tro det va!
Nu sitter jag på soffan, barnen sover och jag vet massa saker som jag skulle kunna göra men vet ni vad... Jag struntar i det och tar tag i det imorgon istället. Man måste ju vila någon gång eller är det så att man ska göra det i graven??





Så börjas det igen

{ 2012-01-0907:00:02 } Dagbok | 0 kommentarer


Idag börjar verkligen vardagen på riktigt, Julia börjar dagis igen! Med blandade känslor är det jag går upp MYCKET tidigare än vad jag har gjort på jullovet och tar mig en dusch innan barnen slår upp sina ögon. Hur mycket jag än älskar att ha prinsessan hemma så märker jag ju på henne att hon saknar sina kompisar. Julia är ett riktigt dagisbarn och att nu ha varit borta så länge som hon har märks verkligen så det är bara för mamma att släppa iväg henne.
Jag och Noah har också lite att göra idag. I lördags körde jag ju värsta tvättracet och det inkluderade lillemans overall. Igår skulle jag "montera" ihop den igen och då märkte jag att ett utav spännena har gått sönder helt. Tråkigt eftersom jag redan har bytt en overall den här vintern så känns det ganska surt. Men som jag sagt förut, inget ont som inte har något gott med sig... Jag var inne på PoP igår och lämnade tillbaka den och eftersom vintern snart är slut känns det dumt att byta till en ny vinteroverall. Så, istället för en ny fick jag tillgodokvitto på hela summan så nu ska det inhandlas nya vårkläder. Ny skaljacka och byxor tänkte jag.. Kanske någon fleece också vi får se. Dem har ju fortfarande fina saker kvar på REAn så kanske tom kan fynda lite.


Nej dags att väcka barnen så det inte blir allt för stressigt när vi ska iväg!





Lördagsunderhållning

{ 2012-01-0720:28:28 } Dagbok | 0 kommentarer


Hmm.. Premiär för Gladiatorerna idag då. Helt ärligt så vet jag inte vad jag tycker, vältränade människor som springer runt i bara underkläder i princip och detta på bästa sändningstid. Det ska ju trots allt vara familjeunderhållning så det är vad som kommer vara på TVn här hemma i alla fall. Detta när jag springer fram och tillbaka mellan soffan och tvättstugan såklart, lördagsmys var det ja...

bild lånad från http://capishe.se





Until prefection

{ 2012-01-0720:00:45 } Inköp | 0 kommentarer




Eftersom underbara Noah bara växer och växer (=vill stå upp överallt) så inföskaffades idag ett par söta mocasiner. Som man brukar säga övning ger färdighet and until prefection så kommer dessa sitta på lillemans fötter när han ska "ut och gå".





SpringBOOTS!

{ 2012-01-0719:54:50 } Inköp | 0 kommentarer




SpringBOOTS från Tom Joule med små pippifåglar på.
Kommer vara supersöta på Julia i vår!





Savior of the day

{ 2012-01-0715:55:21 } Dagbok | 0 kommentarer




Planering är för mig A och O. Det gör vår vardag mycket lättare och de stunder man inte riktigt har huvudet med sig så kan den verkligen rädda en hel dag!
Vi hade en likadan kalender för 2011 som vi kommer ha nu för 2012. Perfekt när varje familjemedlem får en varisn spalt, lätt att hålla ordning och reda! I like...





Så himla sugen

{ 2012-01-0611:30:00 } Dagbok | 1 kommentarer


Fick plöstligt ett extremt sug att åka skidor. Ni vet hyra stuga åka skidor och bara njuta av vinter. Inte som om vi har fått någon vinter här hemma, kanske inte ska säga så än det återstår ju några vintermånader men ändå! Tänk att få åka iväg till Åre en vecka, jag vore överlycklig!






Sleeping in

{ 2012-01-0610:25:44 } Dagbok | 1 kommentarer


Ficko sova till nio imorse, jag tackar och bugar älskling. Ibland behöver man sånna här mornar när man bara kan ta det lugnt. Vi har tittat på Skönheten och Odjuret och ska snart sätta igång med städning. Det är inte så mycket att göra men jag har kommit fram till att om jag gör lite hela tiden så slipper det RAMLA över mig sen liksom.
Hade tänkt ta mig en tur till gymmet idag men vi får se om det hinns med, kanske blir en egen motionsrunda i eftermiddag vem vet. Har sån extrem träningsvärk men dem säger ju att bästa sättet att bli av med den är att träna bort den. Måste dock medge att jag inte är speciellt pepp faktiskt, Emelie kom över det och rör på fläsket!




Nu vaknar Nois från sin nap = dags att sätta fart!





Äventyr

{ 2012-01-0520:56:28 } Julias äventyr och påhitt | 1 kommentarer


Adventure är väl det minsta man kan kalla det vi har varit på idag.. Tjejerna våra var på topp, tror båda tyckte det var mysigt att slippa dela mamma med lillebror för en dag. Känner faktiskt att det är svårt att beskriva med ord hur häftigt det här var för Julia, inte bara för Julia utan för mig också för den delen. Vi hade en toppendag med spännande skridskoåkning, rolig shopping, popcornätande och massa mys! Tusen tack Cassandra...

















GOD morgon

{ 2012-01-0508:54:08 } Dagbok | 0 kommentarer


Vaniljyoghurt med russin till frukost och nya MAMA tidningen som damp ner i brevlådan igår, bra start på dagen och nu fattas bara KAFFE! Noah hade en galen natt i natt, låg och gnällde i princip hela tiden. Tror jag drog i svansen på hans elefantspeldosa ungefär 100 ggr men när klockan var 0500 gav jag upp. Tog sonen på armen och gick in och la mig med honom i Julias rum. Hon kom in till oss inatt och den sista timmen var det lite halvt klaustrofobiskt. Väl inne i Julias rum så somnade vi båda två. Vet inte om det var av utmattning eller bara miljöombyte, tacksam var jag i alla fall.


Ska försvinna i min tidning ett tag innan det är dags att göra oss iordning, IDAG SKA VI PÅ DISNEY ON ICE!







Slutkörd

{ 2012-01-0419:57:31 } Träningsdagbok | 1 kommentarer


Benen är som spagetti och armarna känns tyngre än två elefanter. Nu undrar ni vad sjutton har hon gjort.. Jo jag har varit på Sats Bodypump. Började lite smidigt med att springa 30 minuter, som uppvärmning liksom innan den "riktiga" träningen började tänkte jag. Väl inne i hallen var sådär lagom kaxig när jag plockade fram stepbräda, skivstång och vikter. Sneglade lite på dem brevid mig hur mycket vikter dem hade, varför gör man alltid så?!

Supervältränad instuktör kom in och jag kände mig genast som en kossa, musiken drog igång och jag kände helt plötsligt att nu finns det ingen väg tillbaka det är bara o köra. Som jag körde sen... Ett tag trode jag att benen skulle sluta bära mig men till min förvåning så gjorde dem inte det och förvånande nog kändes inte de 55 minuterna som 110. Skönt att ha det avklarat! Med lite (hmm ganska mycket darriga ben...) promenerade jag hem och nu sitter jag mycket bekvämt på soffan och här tänker jag sitta ett tag!


Har kommit på att det här passet ska bli mitt "fasta" pass varje vecka, heja Emelie!





Som nytt

{ 2012-01-0415:05:48 } Hemma hos oss | 1 kommentarer


Okej som sagt jag har plockat undan lite jul här hemma idag. Tagit bort advetnsstjärnor, tomtar osv det som finns kvar är i pincip julgranen. Tycker verkligen att det är jättetråkigt, framförallt som julen inte alls blev som vi hade tänkt oss här hemma. Men det är nya tider nu och jag blickar framåt!
I en av våra adventsljusstakar hade vi en fin "glitterkvist" och den tyckte jag var tråkigt att ta bort så jag återanvänder! Den blev superfin i stor glasvas tillsammans med blockljus!
Måste komma på vad vi ska ha i hörnan där vi har julgranen nu också. Fick idé med "pall" från Daniella, inte precis samma kanske men jag gillar idéen och vi behöver mer sittplatser här hemma. Kul om gästerna slipper sitta på golvet när man har mycket folk över. En fin ljusstake över kanske, en som sitter på väggen eller varför inte lite konst. Känns som om vi har brist på det här hemma!


Min Herre, nu när julen tas bort vill jag verkligen GÖRA OM!











Här hemma

{ 2012-01-0411:54:07 } Dagbok | 2 kommentarer


Här hemma har vi tagit det lugnt, alla går runt i myskläder och får göra lite vad man vill. Ska snart sätta igång med lunch, blir lite ihopplock av det vi har hemma bara. Kylen ekar dock ganska tom så får se vad det blir.


Det är med lite darr på rösten jag berättar att jag sakta men säkert också börjar packa ihop julen. You got to start sometime..










Har jag sagt att...

{ 2012-01-0317:00:00 } Julias äventyr och påhitt | 0 kommentarer


Har jag berättat för er att jag och Julia ska på Dinsney On Ice på torsdag? Tror inte det men det ska vi i alla fall. Vår vän Cassandra vann biljetter och fick två över så hon frågade om jag och Julia ville gå. Tangled ska vara med och då tänkte hon på Julia, ibland förvandlas nämligen prinsessan Julia till Rapunsel i Tangled. Ska bli så himla roligt, en riktig mor och dotter-dag kommer det att blir!





Men asså MYS

{ 2012-01-0315:11:09 } Noah i bilder | 0 kommentarer


Småsur kille som inte sovit klart SOMANDE OM i ErgoBaby. Praktiskt, då kan jag göra annat samtidigt!





Fullt upp

{ 2012-01-0314:30:37 } Dagbok | 0 kommentarer


Fullt upp här hemma. Har hunnit med powerwalk med stort P tillsammans med BFF Vivi, lunchat och städat i princip hela lägenheten. Nu sover Noah sin andra nap för dagen och Julia sitter och tittar på Tingeling, en gammal kärlek som är på väg tillbaka tror jag. Förut andades Julia i princip Tingeling... Nu är sista filmen på och hon sitter totalt fängslad.
Har en liten fråga, när tar man bort julpyntet? Jag älskar ju julen och känner rent spontant att det kommer bli ganska mörkt och tråkigt här hemma när allting ska ner i lådan igen. Visserligen är jag trött på barrande gran men samtidigt så är den ju så fin. Hmm, kanske så att man måste införskaffa lite nytt hit hem för att fylla julens tomrum?!





Noah, min underbara Noah

{ 2012-01-0220:45:51 } Noah i bilder | 0 kommentarer


Han som jag känner...





Back to everyday

{ 2012-01-0216:04:10 } Dagbok | 0 kommentarer


Hmm.. Man kanske inte kan säga så, Julia har ju faktiskt fortfarande jullov. Men Timothy har börjat jobba idag så det var bara me and the kids.
Idag var gymmet på schema och jag blev aspepp när Julia blev ÖVERLYCKLIG för att hon skulle få vara på MiniSats. Hon var ju där när hon var liten men det är inte som om hon kommer ihåg det. Idag var första gången som hon var där som "stor" och det var extremhit. Tror Noah tyckte det var skönt att ha sin syster med sig också. Man kan inte säga att hon var det mest intressanta i lekrummet men att ha ett bekant ansikte där gjorde honom verkligen till freds. Så fort mamma visade sig så bröt han ihop men då var jag ju klar så det var helt okej haha!
Vi hade myslunch i centrum och nu är vi hemma igen. Ska göra oss iordning och gå över till Lisa snart, hipp hipp hurra för Lisa som blir 32 idag!





Vintermys

{ 2012-01-0208:00:00 } Allmänt | 0 kommentarer


Jag och Noah, New Years 2011





John Blund

{ 2012-01-0120:41:15 } Dagbok | 0 kommentarer


Tror båda barnen sover nu, det är alltid ett lite projekt här hemma. Känns som om vi har det "under kontroll" nu men ändå. Fram tills för kanske en vecka sedan har Noah somnat på mig, mysigt i sig men inte så praktiskt. Det är skönt med riktiga rutiner, inte bara för barnen utan för mig och Timothy också. Det är viktigt att man som småbarnsföräldrar får vara ett par också och inte bara prata om blöjor, bebismat osv.
Nu har vi i alla fall gjort så att båda barnen går och lägger sig vid halv åtta vilket brukar betyda att dem sover vid åtta = jag och Timothy har två timmar tillsammans i alla fall innan man tvärsomnar. Ska nu krypa upp i soffan och njuta av sista lediga kvällen tillsammans. Imorgon börjar Timothy jobba igen så då är det bara me and the kids!





You got to love e-shopping!

{ 2012-01-0117:40:00 } Inköp | 0 kommentarer


Till Noah





You got to love e-shopping!

{ 2012-01-0117:40:00 } Inköp | 0 kommentarer


Till Jullis





TV just nu

{ 2012-01-0116:38:20 } Dagbok | 0 kommentarer


Tradition eller vad?! Kanal 3 just nu...





Nytt år

{ 2012-01-0114:46:12 } Dagbok | 0 kommentarer


Nytt år, gode gud vad snabbt 2011 gick. Nu har vi ett helt nytt år framför oss och vi är fulla av förväntan!
Den här dagen har vi som tradition att bara slappa järnet här hemma och idag är inget undantag. Man får göra lite vad man vill men nyckelorden för dagen är  MAN MÅSTE INTE!
Just nu spelad Kung Fu Panda 2 på tvn. Noah ligger och sover och jag tänkte passa på att plocka undan lite, jag måste inte men jag vill. Är det inte lite roligt att den enda dagen på året som jag verkligen inte måste plocka så VILL jag?!  Gymmet har öppet till 1800 idag så får se om det blir en tripp dit också!
Skön dag och bara göra vad man vill!








Emelie heter jag & är en 25årig mamma från stockholm. Mina busfrön, Julia & Noah är det bästa som hänt mig och min fästman Timothy.

Vi bor tillsammans i hammarbyhöjden där snart båda barnen också går på dagis. Familj, vänner och inredning hör till mina favoritintressen så häng med på mina shoppingrundor, pyssel i hemmet och vårat familjeliv!





dagar till vårt bröllop





Mammas stjärnor!
Julia född jan 2008
Noah född mars 2011






2 0 1 3
Januari x Februari x Mars x April x Maj
Juni x Juli x Augusti x September
Oktober x November x December


2 0 1 2
Januari x Februari x Mars x April x Maj
Juni x Juli x Augusti x September
Oktober x November x December


2 0 1 1
Januari x Februari x Mars x April x Maj
Juni x Juli x Augusti x September
Oktober x November x December


2 0 1 0
Januari x Februari x Mars x April x Maj
Juni x Juli x Augusti x September
Oktober x November x December


2 0 0 9
Januari x Februari x Mars x April x Maj
Juni x Juli x Augusti x September
Oktober x November x December

2 0 0 8
Oktober x November x December