Alla helgona.

{ 2009-10-3122:26:12 } Dagbok | 2 kommentarer


Idag har varit en bra dag. Har myst med familjen, handlat ny jacka och varit på hockey med älsklingen. DIF vann med 3-1 mot Timrå.
Efter att ha varit inne i stan så åkte vi till Skogskyrkogården för att täna ljus för mormor i minneslunden. Det var så himla vacker med alla ljus, vi kom dit vid halv fyra så det började skymma när vi var där. Idag är en sån där dag då jag saknar mormor extra mycket.
Farmor var barnvakt till Julia när vi var på hockey, det hade gått bra. Hon hade haft lite svårt att sova, tror att det mest var för att hon vill testa lite. Men hon somnade i alla fall vid åtta vilket var bra. Tack farmor! Timothy och jag behövde verkligen vara lite själva. Det var så länge sen...
Nu ska vi snart gå och lägga oss tror jag.




Mormors ljus i minneslunden, idag vill jag bara höra hennes röst igen!








God morgon!

{ 2009-10-3108:54:38 } Julia i bilder | 0 kommentarer


Kommer ett litet god morgon från oss här hemma... Vi fick sovmorgon idag, vaknade vid halv åtta sen låg vi alla tre och mös i sängen till åtta. Min familj är vad som gör mig lyckligast i världen!




Världens sötaste Julia på soffan just nu!








Födelsedagskalas.

{ 2009-10-3020:53:00 } Dagbok | 0 kommentarer


Timothy hämtade mig på jobbet klockan fem, dä var det fullt ös idag. Det har ju kommit in massa julgrejer hela veckan och idag var det upp till mig och Pella att få ut allting i butiken. Gick bra...
När jag satte mig i bilen typ kvart över fem så styrde vi vår kos mot Haninge där vi skulle firi Kristin som fyllde elva år. Där var redan Julia, hon hämtades av Lisa på dagis efter lunch och var med dem hela dagen. Hon hade hur skul som helst, var på toa helt själv och bara hade det helt underbart.
Det bjöds på god mat, det får man alltid där. Geri är jätteduktig i köket... God tråta och lite filmtittande. Kristin hade gjord sin egen tårta och sen var också super! Vi tittade lite på film och vid åtta så åkte vi hem. Julia somnade som en liten prinsessa i bilen efter att ha varit igång hela dagen. Nu sover hon sött i sin säng och jag och Timothy sitter och tittar på Idol. Nu är helgen här och jag ska njuta i fulla drag! By the way, jag tror att jag hejjar lite på Eddie i Idol men tyckte inte han var super idag faktiskt!




Mammas pojkar på fyran.

{ 2009-10-2921:26:35 } Dagbok | 1 kommentarer


Mitt är verkligen helt vanligt, kanske lite tråkigt. Idag har jag åter igen varit på jobbet, känns som om jag är där hela tiden nu faktiskt. Jobbar ju sju dagar i veckan ibland, men som skrivet tidigare så är jag ledig i helgen. Jippi!!!
Har nu på kvällen kollat på Mammas Pojkar på fyran. Vet inte riktigt vad jag tycker om att sverige hela tiden ska härma USA med tvprogram, kan vi inte komma på nått själva? Sen upphör jag aldrig att förvånas över vad det finns för människor i vårt avlånga land. Jag frågar mig detta: När man som 18åring ställer upp i en såpa som denna, vad vill man ha ut av det? Är man verkligen där för att träffa sin livs kärlek eller handlar det bara om publicitet, att man senare (när man är till åren gången) ska kunna säga att man har det som en "merit"?
Har betalat mina räkningar också, alltid lika roligt. NOT! Med strulet på jobbet så var det ännu tråkigare den här månaden. Men pengar löser sig alltid brukar jag säga... Sålde ju som sagt min vinterjacka igår och har nu kommit på var jag ska köpa för ny jacka för pengarna jag fick ut. Den blir till att inhandlas på lördag tror jag, kanske ska ta med mig hela familjen in till stan då?! Vore lite mysigt faktiskt.
Nej, nu ska jag kolla lite på Criminal Minds tills Timothy kommer hem från träningen sen blir det sängen för mig.




Sitter i soffan och tittar på TV.

{ 2009-10-2821:36:23 } Dagbok | 2 kommentarer


Idag jobbade jag mellan tio och sju. Känndes som om det skulle bli en väldigt lång dag i början men det ordnade upp sig.
Efter jobbet så sprang jag till bussen, åkte till Gullmars och träffade Vivvi en snabbis. Vi pratade om allt mellan himmel och jord sen sprang jag hem till Timothy som hade gjort god pasta carbonare till middag. Julia sov tyvär, men vad kan man vänta sig när man kommer hem åtta liksom.
Imorgon så är det jobb igen, på fredag också men sen är det helg. En helg när vi alla tre är lediga tillsammans, jag Timoty och Julia. Jag längtar så sjuuukt mycket, det pirrar i magen när jag tänke på det och just nu så får det mig att orka. Kanske gå och lägga mig nu så att helgen kommer fortare???




Tisdag.

{ 2009-10-2721:00:51 } Dagbok | 0 kommentarer


Idag åts det lunch med Fanny, mycket trevligt. Fick prata av mig lite som det behövs ibland. Jag har världens bästa syster.. Hon är mer än en syster för mig, vet inte hur jag ska beskriva det. Vet inte vad jag skulle göra utan henne.
Efter det så gick jag och Julia på stan lite, inhandlade korgar till badrummet som jag nu har gjort i ordning. Är så sjukt trött på att det är stökigt där inne och nu är det TYP fixat. Lite smågrejer som måste göras. Sen har vi ju den andra toaletten som måste tas om hand också. Där är det mer jobb vill jag lova. Jag undar lite när de ska byta fönster i vårt hus också. Känns verkligen som om det är läge för det. Vill också verkligen måla om i vår "hall" untanför vårt och Julias sovrum, vardagsrummet och den riktiga hallen. Jag hatar lattefärg skulle man kunna säga. Målas måste det göras innan jul också, jag har kommt på att det är bäst för vår lilla familj att sätta datum på saker och ting. Annars är det nämligen så att det tar hundra år för saker och ting att bli klart.
När vi gått på stan en stund så ringde Iida och vi bestämde tid och plats för dagens date. Iida är hur tjock som helst. Vi fikade i Sturegallerian och sen så gick vi och kollade i lite affärer, Koffert (världens i princip finaste inredningbutik) och NK blev det.
Vi skiljdes åt vid Centralen halv sex och jag och Julia åkte hem till Timothy som hade gjort pytt-i-panna till middag. Vid kvart i sju åkte han iväg till träningen och jag satte igång med toan. Julia somnade vid sju.
Vid halv åtta så kom det några och köpte min fjällrävenjacka, känner att det är dags för en ny jacka i år. Undrar vad det blir för nån??
Nu ska jag kolla på House och vänta på Timothy... Jag saknar hans varma famn!




Har så mycket att göra.

{ 2009-10-2710:15:10 } Dagbok | 1 kommentarer


Var en evighet sedan jag bloggade och jag skulle vilja säga att mycket har hänt men så är inte fallet. Jag har jobbat, jobbat och åter jobbat. Har den senaste veckan varit och kollat på laget när dem tränat, det har varit Brandon Camp och det nya programet har gjorts. Hur coolt som helst, Peter och Torian är riktiga cheergenier.
Igår var jag hemma med Julia hela dagen, det var meningen att vi skulle träffa Iida som ska föda typ NU! Hon var beräknad till den 24/10 och har nu alltså gått 3 dagar övet tiden. Istället för att vi sågs så var jag tvungen att fixa med jobbet. Det har blvit strul med min semester som jag hade i september. Orkar inte skriva om det här men det har väl löst sig lite kanske, inte riktigt som jag ville men det blir lite bättre i alla fall.
Idag så är planen att träffa Fanny för lunch och sen eventuellt träffa Iida hemma hos dem. Hon skulle till doktron idag men skulle ringa efter det. Kanske ska köpa med mig lite buller eller nått. Jag har ju inte direkt hunnit baka om man säger så. Just nu så saknar jag att vara mammaledig..













Förslag på outfit?!

{ 2009-10-2308:46:16 } Dagbok | 2 kommentarer


Shit, försov mig imorse. Trodde att jag tryckte på snoozeknappen men tydligen inte. Vaknade i alla fall kvart i sju och då var det bara att ringa Timothy och kolla om han kunde skjutsa Julia till dagis. Älsklingen kunde det som tur var. Jag slängde på mig kläder och sprang till T-banan. Nu sitter jag här, utan någon frukost i magen och då alltså hungrig som en varg. '
Men vidare till rubriken... Den 5/11 är det ju som sagt Spökfest på dagis och jag har ingen aning om vad Julia ska få vara. Någon som har något kul förslag? Nått som är läskigt, fast ändå inte för läskigt. Barnen får t ex inte ha ansiktsmask på sig för de som är små kan bli rädda och sådär. Behöver massa förslag!
Nu ska jag jobba vidare! Jobbar på Increasell till elva och sen är det vidare till Hemtex för att jobba mellan tolv och fem. Ikväll är det Idol, jag kommer väl somna när den andra personen har sjungit som vanligt...




Såhär på kvälsskvisten...

{ 2009-10-2219:07:18 } Julia i bilder | 3 kommentarer


Idag när vi var och handlade så fick Julia två filmer, My Little Ponny och Nalle Phu... Love her!



Julia fick roliga filmer...




...Julia pussade mamma och pappa som tack!






Hemma tidigt.

{ 2009-10-2214:18:45 } Dagbok | 1 kommentarer


Idag blev det bara jobb mellan tio och ett, ganska skönt faktiskt. Jobbade med Pella idag också, vi kommer så bra överens.
Nu sitter jag hemma och väntar på Timothy. Vi ska sen tillsammans åka och hämta Julia på dagis. Tänkte att jag skulle åkt efter jobbet egentligen men då skulle jag kommit mitt i mellis och det är inte så smidigt.
Sitter nu här hemma och tittar på Polarexpressen. Jag har, som jag alltid får vid den här tiden på året, lite julabstinens. Julmusten har kommit till pressbyrån, det ramlar in julpynt på jobbet.. Ja ni vet sånt. Då brukar jag sätta på en julfilm här hemma och drömma mig bort. Börja planera lite julklappar osv. Vad vi ska ha för pynt här hemma. Julen är min favvotid, by far! I jul så kommer Nanna (Timothys mormor) och MM (Timothys moster) och hennes familj Justin och lilla Luna hit också. Ska bli så himla mysigt. Eftersom man har skilda föräldrar så blir det en hel del pusslande men det brukar blu lyckat i alla fall.
Jag tänkte att jag i år ska göra en egen julkalender till Julia, en där hon får ett litet paket varje dag fram till julafton. På julafton så kommer hon att få sin outfit som hon ska ha på sig. Tycker sånt är jättekul, lägga ner det lilla extra på vår älskling.
Tror nog jag ska göra mig en kopp varm choklad nu innan Timothy kommer hem. Eller ska jag kanske ta ett glas cocacola?? Shit vilka problem jag har...




Älskling.

{ 2009-10-2020:55:02 } Julia i bilder | 0 kommentarer







Prinsessan idag




Blev en lång dag.

{ 2009-10-2020:39:36 } Dagbok | 1 kommentarer


Idag blev det en riktigt lång dag, klockan ringde 05.40 och jag var inte pigg på att gå upp. Julia har någon konstig hosta och har klättrat på mig i princip hela natten.
Gick mot alla odds upp i alla fall, duschade och klädde på mig. 06.45 ringde klockan igen, dags att väcka Jullis. Hon vaknade på strålande humör, vår lilla ängel gör nästan alltid det. Vi mös lite, klädde på henne och sen så bar det av till dagis där hon fick frukost idag. Blir så när jag börjar klockan åtta.. Hon trivs bra med det har jag fått för mig, hon får god frukost och massa uppmärksamhet eftersom det är få barn där. Hon vinkar glatt till mig i fönstret när jag går ut genom grinden.
Satt på första jobbet till 11.00, det gick ganska bra. Jag är inte alls lika nervös när jag ska ringa runt nu.
Klockan elva så gick jag mot T-banan för att ta mig till Tryesö. Jobbade där mellan 12.00 och 17.00. Höll mest till på lagret idag faktiskt. På morgonmötet förra veckan så pratade vi lite om vår lagersituation och både jag och Pella uppfattade det som att det är något som vår chef är ganska stressad över. Den här veckan så har chefen semester så jag och Pella arbetar tillsammans i princip varje dag. Vi kom överens om att vi skulle överaska lite så att när chefen kommer tillbaka ska det vara snyggt och rent. Sagt och gjort, idag har jag alltså städat på lagret, gått ner med saker i källaren, flyttat lakan från en hylla till en annan. Helt slut i kroppen är jag nu.
Imorgon så ska jag gå lös på massa gamla skyltar och sen så ska köket få sig en liten makeover. Jag och Pella är bäst tillsammans, så himla produktiva.
Efter jobbet så var det bara till att slänga sig på bussen och åka till dagis. Idag var det nämligen föräldramöte, mitt och Timothys första. Vi pratade om det mesta.. Det kommer att vara en spökfest den 5/11, dem ska ha luciafirande 14/12. Vi gick igenom lite rutiner, vad alla barnen ingår i för olika temagrupper osv. Mycket intressant och vi känner oss supernöjda med vårat val av dagis.
Efter föräldramötet så köpte vi med oss mat hem, jag sushi och Timothy pizza. Kom hem till Julias morfar som satt nöjt tittandes på TV i fåtäljen med en sovande Julia i sin säng.
Känner mig helt slut i kroppen nu, ska sminka av mig och sen gå och lägga mig. Jag vet att klockan inte ens är nio men jag är så sjukt trött. Imorgon är det samma grej igen, är inte ledig en enda dag den här veckan. Hur ska jag orka?! Jag vet att jag gör det men såhär i början så känns det alltid lite segt.








Grattis Mamma!

{ 2009-10-1909:34:22 } Dagbok | 0 kommentarer


Idag fyller min mamma år, grattis grattis grattis! Det var i och för sig igår som vi firade henne. Mötte upp henne och Sverker på Grand Hotel där de hade tillbringat natten, gud så fint det var och vilken service. Efter det så åkte vi hem till Frida och Totto på Fridhemsplan, där bjöds det på kakor av alla dess slag, mumsigt som sjutton.
Efter fika så åkte vi hem till oss, bara Ludde var med dock eftersom mamma och Sverker skulle på någon föreställning på Folkoperan. Vi städade här hemma medas Ludde spelade NHL 09 på Xbox. Vi lekte lite med Julia och när klockan var fem så åkte vi till Globen för Ludde ville äta på Donken. Efter det så åkte vi och lämnade honom på Foloperan och sen till pappa för att äta middag. Det blev riktigt mumsigt, vallenbergare med pressad potatis och sås. Till efterätt blev det fruktsallad med vaniljvisp. Jag kom därifrån mätt och belåten. Kollade på Ensam Mamma Söker, gode gud hon Helena dejtar verkligen en kille som är lika gammal som mig. I och för sig så tycker jag i de flesta fall att åldern inte spelar någon roll, det är mest en siffra. Men när man har barn som är nästan lika gamla så tycker jag faktiskt att det är lite att gå över gränsen.
Nu har jag precis lämnar Julia på dagis och ska snart åka iväg till jobbet på Hemtex, jobber till sju ikväll så jag kommer väl hem helt död och hungrig som en en varg.




Haft mycket att göra.

{ 2009-10-1619:21:37 } Dagbok | 1 kommentarer


Känns som om dagarna bara flyger förbi, vet inte ens när det var jag bloggade sist liksom.
Jag har varit lite sjuk, hostar som en toka, har jobbat rumpan av mig (både på Hemtex och Increasell). Hemma har det varit ganska lugnt, har kollat på mina TVprogram, Timothy har tränat och igår hade han match också. Dem förlorade och Timothy var utvisad fem gånger. Han har gått och blivit värsta busen...
Idag har vi varit och fotat barnen, det var en tjej som tog kontakt med mig och Michis via bloggarna och ville ha med Julia och Leon i sitt skolprojekt. Idag var dagen när de skulle fotas. Barnen var så duktiga. Det var meningen att de skulle pussas, temat på hennes projekt var "den längsta kyssen". Efter det så åkte jag och Julia tillsammans med Vivvi in till stan och fikade med Fanny. Efter det så blev det till att åka hem och laga mat, något så glamoröst som spagetti och kötbullar. Timothy är på bio med Danne, skulle se "flickan som leker med elden". Vivvi gick precis, jag ska plocka undan lite här hemma, sminka av mig, ta på mig mjukisar och tända lite luktljus innan Idol. Fanny kanske kommer hit sen också... Kanske ska man poppa lite popcorn?! Måste bli bättre med bilder här på bloggen också, imorgon så kommer det I promise!




Sjukis.

{ 2009-10-1310:06:22 } Dagbok | 3 kommentarer


Jag gick verligen upp för att åka till jobbet idag. Kom till mitt första jobb, kände att jag inte var helt hundra (hosta och sånt..) Efter morronmötet satte jag och ringde några samtal men kände att det bara inte funka, ringde då till Hemtex och sa att jag inte skulle komma in idag för att jag är dålig. Hatar verkligen att sjukskriva mig, känner mig så dum även fast jag är sjuk liksom. Fick dock en god nyhet från chefen på Hemtex, jag kan numera kalla mig ansvarig för allt vad som har med Hemtex Club att göra, imorgon 09.00 är det telefonkonferens för min del. Hoppas verkligen jag är bättre imorgon, jag orkar inte vara sjuk. Blää säger jag bara!
Nu ska jag kolla på Vänner, försöka få i mig lite lunch, ta en alvedon och sen vila i hopp om att vara bättre redan till kvällen.




Håller på att somna.

{ 2009-10-1121:52:18 } Dagbok | 0 kommentarer


Gud så trött jag är, bara jag lägger mig på soffan så somnar jag i princip.
Har nu jobbat sju dagar i veckan, är ledig imorgon och då ska Julia vara hemma från dagis. Vi ska mysa hela dagen...
I helgen så har jag jobbat som sagt, bara på Hemtex nu. Det gick riktigt bra i lördags, jag och Fia sålde så det rök, idag så var det dock lite mindre folk. Det betyder i och för sig att man har tid för annat, som att fylla på varor och städa. Efter jobbet så åkte vi till Jesper, Josefin och Hugo. Imorgon så fyller Hugo två år så det var kalas där idag. Hugo fick en bok om polisbilen och en poliströja. Riktigt kul present.
Efter jobbet så åkte vi till IKEA och åt, det var meningen att vi skulle äta middag med pappa idag som vanligt men eftersom han har jouren på jobbet så blev det inte så. Jag, Timothy, Julia och Fanny åkte istället till IKEA och åt middag, det var nämligen så att vi hade slut på luktljust här hemma. Köttbullarna var lika goda som alltid och jag hittade en lampa som jag vill ha i sovrummet här hemma. Stina-Lee hade köpt en sån fast liten men jag vill ha den större.
Idag var även mamma och co här med mitt gamla bord som jag hade när jag var liten, också min gamla docksäng. Kommer bli hur fint som helst, nästa helg så ska jag slipa och måla så det står härliga till, jag kommer lägga upp före och efterbilder!
Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig, kommer somna som en stock (det har jag gjort hela den sista veckan...) Hörs imorgon mina kära!




Teater.

{ 2009-10-0820:00:53 } Dagbok | 1 kommentarer


Det mesta som sker på dagarna är att jag jobbar, kanske inte så kul att läsa om. Tänkte därför berätta om något kul som hände igår, när jag kom hem igårkväll så var klockan alldeles för sent så jag hann inte skriva då. Så jag berättar helt enkelt nu istället...
Igår efter jobbet så skulle jag med pappa och Fanny på teater. Timothy och Julia kom in till jobbet så åt vi middag tillsammans på stan och när vi ätit så åkte jag och Fanny till teatern. Maximteatern på Karlaplan.
Vi var där och såg en pjäs som heter "Celofan Babe", det är Fannys och pappas granne som spelar huvudrollen. Anna Granath heter hon och är en ganska känd stå-upp-komiker.
Pjäsen handlade i alla fall om en kvinnas vardag, kvinna med två barn, karriär och man.. Hur man gör för att få vardagen att gå ihop. PÅ vissa ställen skrattade jag så jag nästan grät så himla kul var det. Samtidigt så var det nästan lite obehagligt hur jag ibland kunde relatera till hennes sätt att se på saker. Känslan av att ibland inte alls ha kontroll och bara känns hur saker sker över ens eget huvud.
Hur som helst, pjäsen var super och jag rekomenderar den verkligen...




Anna Granath är "Celofan Babe"




Working mama!

{ 2009-10-0621:21:03 } Dagbok | 0 kommentarer


Idag har jag varit på G hela dagen, snacka om working mama. Började dagen klockan kvart i sex, jag menar alltså 05.45, med en dusch. Julia vaknade vid halv sju, klädde på henne och sen så bar det av till dagis. Julia fick frukost där idag också. Hon tycker det är jättemysigt, när jag skulle gå så stod hon glatt och vinkade till mig i fönstret.
Klockan åtta var jag på Increasell, vi hade morgon möte och sen var det bara att sätta igång o ringa. Tyckte att det gick mycket bättre idag. Känns som om jag börjar bli lite varm i kläderna nu. Börjar ställa lite motfrågor till de jag ringer osv. Imorgon kommer bli en bra dag...
Klockan elva så begav jag mig mot Tyresö där jag hade pass på Hemtex mellan 12.00 och 17.00. Sorterade lite bland bäddset, gardiner och ljusstakar inför vad som sker i butikn på torsdag.
Hemma var jag klockan kvart i sex i alla fall och då var det middag, fiskpanetter med ris blev det idag. Vi har sprungit fram och tillbaka till tvättstugan, sitter nu och väntar på att den sista tvätten ska slängas in i torktummlaren. Snacka om att ha varit på G hela dagen, how long do you think I'm gonna keep up the speed, jag tror ett bra tag. Känner att det är superkul att göra något riktigt produktivt på dagarna såhär efter mammaledigheten. Ibland så drabbas jag dock av som ångest, jag tror att jag vill kalla det de, jag saknar Julia på dagarna. Så sjukt att det gör ont i mitt mammahjärta. Jag vill vara med henne hela tiden. Jag funderar på hur hon har det, om hon har roligt, är hon ledsen, somnar hon okej på vilan. Ni vet sånna saker som alla mammor funderar på. Det känns verkligen som om jag lämnar en del utav mitt hjärta när jag lämnar henne på dagis. Hoppas att det här är något jag kommer komma över snart, just nu känns det som om jag aldrig kommer att komma över det.
Nej, nu ska jag ner i tvättstugan.




Lite bilder.

{ 2009-10-0520:33:36 } Julia i bilder | 3 kommentarer


Först älskade Julia













Vad som inhandlades




Julia somnade som hon skulle och sedan dess har jag suttit och gått igenom mina anteckningar från jobbet idag, skrivit mitt eget säljsamtal osv. Nu "slutar jag för dagen" och ska kolla på TV.




Nytt jobb och sen Tuben.

{ 2009-10-0516:17:47 } Dagbok | 0 kommentarer


Idag lämnades som sagt Julia tidigt på morgonen, det blev frukost på dagis. Det var tydligen en hit... Åkte efter lämning av barn in till stan för att gå på "intevju" på Fannys jobb. Det gick riktigt bra och ska tillbaka dit resten av veckan. Jag jobbar ju bara halvtid på Hemtex så det känns bra att nu ha ett till jobb, jag ska alltså vara där när jag inte jobbar på Hemtex. Dra in lite extra till familjen så man kanske kan hitta på något kul, åka iväg eller så. Köpa något fint till sin älskade.
Jobbet går i alla fall ut på att ringa runt till olika företag och boka in möten. Får sitta med sånt där coolt headser på huvudet och knappa på en dator. Känner mig väldigt duktig, måste jobba lite på min telefonröst bara. Har dock bästa coachen, min kära syster. Tack för hälpen kära syster...
Efter att ha varit där på förmiddagen så åkte jag och hämtade lillan. Hon blev hämtade efter lunch och somnade i vagnen. Vi skulle iväg till Tuben i Farsta. Där var alla mammor, det var jättetrevligt, satt och pratade med de flesta. Timothy kom och hämtade oss där, vi handlade lite underställ till Jullis, ett fleeceställ, vantar och strumpbyxor. Sånt som dagisbarn behöver som ni vet.
Nu är vi hemma, ska plocka undan lite här hemma och sen börja med mat. Det kommer även en tjej som ska kolla på Julias gamal åkpåse idag också. Har lagt ut den på blocket, precis som med min Fjällrävenjacka. Det är dags för förändring den här vintern tycker jag. Tänkte att jag kommer in och bjuder på lite Juliabilder senare ikväll när Timothy är på träning och jag ska kolla på Hollywoodfruarna!




Kalas på kanelbullens dag.

{ 2009-10-0420:26:06 } Dagbok | 0 kommentarer


Idag är det kanelbullens dag och vi har varit på kalas hos Edda och Elise.
Kalaset började vid tolv, Julia sov till strax innan ett men vaknade i tid till tårtan. Allting var supergott, tjejerna hade varit duktiga och bakat själva.
Edda och Elise fick massa fina presenter, av Julia och Leon fick de varsin bok och varsin outfit. Tänk att för ett år sedan så var de mina och var på BB. Känns helt sjukt att det går så fort, ett barnen blir så stora.
På väg hem så stannade vi i alla fall på Coop i Haninge och handlade lite. Kom hem och fixade med Julias fäll i Urbanvagnen. Det ser så mysigt ut, jag vill sitta där själv och bli omkringskjutsad.
Jag och Michis började med maten vid halv fem, idag blev det hemmagjord plankstek med oxfilé och hemmagjord potatismos. Michis gjorde vitlölssmör till, vi hadde bearnaisesås också. Det var riktigt mumsigt, jag orkade inte allt, men det var ingen fara för Timothy slickade min tallrik i princip. Gud så gott det var, älskar att göra sådär god mat och njuta med vänner.
Nu på kvällen så har vi kollat på "What women whants", en av mina favvofilmer. Tror att det är för att den inte är så svår att förstå, den slutar lyckligt och tycker att det är jättebra filmusik faktiskt.
Nu skjutsar Timothy Michis och Leon till tåget, det regnar ju ute. Riktigt hösrugg är det faktiskt.
Imorgon så är det en körig dag, ska iväg till Fannys jobb och provjobba på morgonen, hämta Julia efter lunch på dagis. Måste nog hoppa i säng snart, ska nämligen iväg tidigit tidigt tidigt på morgonen.








Bloggar igen.

{ 2009-10-0319:47:39 } Dagbok | 0 kommentarer


Känns att det varkligen var hur länge sedan som helst jag bloggade. Har helt enkelt haft alldeles för mycket att göra skulle man kunna säga.
Jag har jobbat, vi har varit på underbara barn mässan (kom hem med både det ena och det andra), har tillbringat tid med Vivvsan. Har haft det riktigt skönt faktiskt.
Nu är det helg, Timothy har jobbat idag så imorgon är det riktig helg för oss. Imorgon ska vi på kalas hos Edda och Elise. Jag och Michis har fixat med present.. Nu ska jag kanske hoppa in lite i duschen tror jag, gå igenom lite grejer som jag fick av Vivvi och sen så är det hockey på TV. Hörs mer imorgon, då kanske det rent utav kan komma lite bilder, vem vet..









Emelie heter jag & är en 25årig mamma från stockholm. Mina busfrön, Julia & Noah är det bästa som hänt mig och min fästman Timothy.

Vi bor tillsammans i hammarbyhöjden där snart båda barnen också går på dagis. Familj, vänner och inredning hör till mina favoritintressen så häng med på mina shoppingrundor, pyssel i hemmet och vårat familjeliv!





dagar till vårt bröllop





Mammas stjärnor!
Julia född jan 2008
Noah född mars 2011






2 0 1 3
Januari x Februari x Mars x April x Maj
Juni x Juli x Augusti x September
Oktober x November x December


2 0 1 2
Januari x Februari x Mars x April x Maj
Juni x Juli x Augusti x September
Oktober x November x December


2 0 1 1
Januari x Februari x Mars x April x Maj
Juni x Juli x Augusti x September
Oktober x November x December


2 0 1 0
Januari x Februari x Mars x April x Maj
Juni x Juli x Augusti x September
Oktober x November x December


2 0 0 9
Januari x Februari x Mars x April x Maj
Juni x Juli x Augusti x September
Oktober x November x December

2 0 0 8
Oktober x November x December