Varmt, varmt, varmt..

{ 2009-06-3017:35:28 } Dagbok | 0 kommentarer


... och idag ska det tränas. Ska snart iväg till träningen som börjar klockan sju. Är hur kul som helst just nu eftersom det är EM i helgen och vi är så grymma, men smatidigt helt sinnes eftersom det är så varmt. Tror att jag kommer få värmeslag i hallen kanske. Vill bara ligga på stranden och slappa. Ta ett svalt dopp när det bli allt för varmt, gode gud!
Nej, ska byta om på mig själv och även blöja på Julia som har gullig sommarklänning på sig idag.






Bästa Eagles.

{ 2009-06-2908:00:37 } Dagbok | 1 kommentarer


Bästa, bästa, bästa Ealges... Igår var så himla skön träning, vi är verkligen bäst när det gäller. Det var planerat att träna till nio men eftersom det gick så super så fick vi sluta redan halv åtta typ. Nästan hela laget åkte till Donken och åt middag, älskar bra sammanhållning.
Idag är det superväder igen, jag kan verkligen inte få nog. Ska iväg och bada så tidigt som möjligt. Jag tyckte att jag var lite brun ett tag men sen så såga jag på tjejerna i laget och genaste blev jag blek som en julkorv igen. Så ut i solen med dig Emms för sjutton gubbar.
Grönan är det som häller på kvällen. Ska dit med min kära bror och storasyster, hennes man tror jag också. Det blir även jag, Timothy och Julia, sen hoppas vi på Michis och Leon också. Ska ringa henne snart by the way.
Skulle vilja ha en ny bikini också har jag kommit på, har verkligen inte köpt det på typ två år är det nu. Kanske är dags för det eller vad säger nu? Ska äta rostad macka med philadelphia på nu, så himla sommar! See ya, don't wanna be ya...




Update.

{ 2009-06-2721:43:12 } Dagbok | 1 kommentarer


Hade otroligt mysigt med Michis och Leon idag o Hässelby. Vi låg på stranden och lapade sol hela dagen faktiskt, T kom lite efter halv tre.
Tvätten är ej klar, bajs vad det tar tid. Hur kan man få så mycket, tror det beror på en viss liten dam jag! Nej nu ska jag kolla film med älsklingen.




Fint väder = dåligt bloggande.

{ 2009-06-2709:02:04 } Bilder | 0 kommentarer


Nu när det har varit så otroligt fint väder så har jag absolut ingen lust att sitta framför datorn.
Vi har varit på beachen varje dag och det har varit så himla skönt. Har varit och badat med underbara vänner, Michis, Leon, Nicole och Chloe men också helt själv. Har passat på att njuta av Julia nu innan hon börjar dagis. Nu jobbar Timothy snart sista veckan innan tre veckors semester och då ska vi ha mysigt alla tre.
Idag så ska vi hem till Michis och Leon som för tre veckor har fått flytta hemifrån. Hoppas på bad idag också, sen lovade M att hon skulle baka god kaka också!
Nej, dags att byta på tösen och sen bär det av... Älska sommaren!












Lovely pics in summertime!







Beach 2009

{ 2009-06-2422:33:54 } Dagbok | 2 kommentarer


Julia och jag började dagen med att åka hem till min far och vattna blommor samt släppa in en kille i källaren som skulle kolla på något i pannrummet.
Efter det fick Julia lunch och när det var dags för att sova så gick vi till beachen. Vet inte riktigt vad den heter men den ligger i Farsta i alla fall. Julia sov i en timme, jag låg och läste och när hon vaknade så gick vi och kände på vattnet. Man kan ju inte säga att det var några rekordgrader, men det var kul i alla fall. Dem hade en jättestor sandlåda där vi tillbringade mestadels av tiden. Men när Julia hade ätit glass också så var det verkligen nödvändigt att i alla fall tvätta av henne. Hon tyckte det var hur kul som helst och sprang i vattenbrynet och plaskade.
Vi tog bussen hem, det blev lite omväg men tycker det är så surt att betala för att åka så kort på tuben. När vi gick från Gullmarsplan så såg jag någon ligga på vägen med en stor buss framför sig. Jag lovar att mitt hjärta hoppade över ett slag där, trodde att personen i fråga hade blivit påkörd, men helt plötsligt så reste han sig upp och sprang iväg. Typisk svenskar att inte någon går och kollar hur det gick för honom. Jag fick helt ont i magen och gick över till andra sidan, såklart på övergångstället, för att titta hur det gick för honom. Han stod då där och pratade med sin kompis, hörde att dem inte kom från Sverige så jag frågade på engelska om dem behövde hjälp eller om jag skulle ringa efter någon. Dem sa att dem klarade sig och om det inte var så att han hade sin kompis där så skulle jag aldrig ha lämnat honom själv.
På vägen hem så stannade vi till i nya lägenheten och tittade där Timothy och hans pappa höll på med diskmaskinen, tänk att vi kommer få en sån. Sen var det hem och byta om och iväg till träning. Den gick bra trots att vi inte var alla, tänk att det är EM om drygt en vecka. Vilka kommer och hejjar??
Vi åt Vega på vägen hem, barnkebab med ris och fetaost. Julia fick glass av en som jobbar där, det är andra gången hon får det, måste vara för att hon är världens sötaste.
Imorgon så ska vi till Flaten med ML och NC, gjorde pannkakor när vi kom hem på kvällen. Det kommer bli så mysigt, jag älskar sommar!






Baby girl!

{ 2009-06-2314:07:12 } Bilder | 6 kommentarer


When you're pregnant, you can think of nothing but having your own body to yourself again; yet after giving birth you realize that the biggest part of you is now somehow external, subject to all sorts of dangers and dicapperance, so you spend the rest of your life trying to figure out how to keep her close enough for comfort. That's strange about being a mother: Until you have a baby, you don't even realize how much you were missing one.





Beautiful baby girl






Söka jobb.

{ 2009-06-2219:42:32 } Dagbok | 1 kommentarer


Var först i Farsta C med Michis och Leon, skulle gå på Tuben men det slutade med att vi bara hämtade våra kort där. Dem blev fina men tror inte vi köper några.
Efter det så åkte vill till Aspudden för att träffa Tessi som är nanny i två veckor till en underbar pojke på tre år. Vi drog till parken och lekte där, åkte hem vid lite över tre.
Köpte sandaler på Söder till Leon (Julia fick i farsta) och sen så åkte vi hem.
Väl hemma så skulle jag fixa med försäkringskassan, dem sabbar alltid för mig. Måste ringa dem imorgon så det löser sig med allting. Tror jag håller på att få stressmage, kan ju säga att jag inte kommer att kunna sova ikväll.
Jag har ju länge kännt att jag behöver något nytt jobb, jag får ju inte så mycket timmar där jag jobbar nu (alltså när jag går tillbaka helt). Shit jag får verkligen ångest av det här, jag kommer kunna börja gråta när som. Inte för att vi har det dåligt på något sätt men jag känner att jag vill kunna ge så mycket mer. Nä, bajs nu ska jag stänga av och sluta tänka på det här.. Jävla skit!! Någon som har jobb till mig??  






Midsommar.

{ 2009-06-2011:31:01 } Dagbok | 3 kommentarer


Igår var det midsommarafton och vi hade stora planer.
Vi hämtade upp Michis och Leon vid Gullmarsplan lite efter tio, planen var tio med eftersom vi var lite tidsoptimister här hemma så kom vi lite sent. Efter det så bar det av ut till Tyresö, vi stannade på ICA på vägen och handlade det sista och när vi kom ut till Dyvik så började vi direkt med tråta och cupcakes. För en gångs skull så la vi ner lite mer tid på deserten än sjävla middagen. Vi gjorde det som skulle vara mellan bottnarna som vi bakat dagen innan (chokladbottnar med chokladkross i). Det blev grädde med hackade jordgubbar i och chokladmousse. Cupcakesen var av citronsmak med rosa topping och jordgubbe på.
Vi åkte till Tyresö Slott för att titta på resning av midsommarstång, dem vinschade upp den vilkte vi tyckte var lite fusk men den var fin i alla fall. Det småduggade lite när vi var där men ingeting som var farligt alls, däremot så öppnade sig himlen när vi gick till bilen och vi kom hem dyngsura.
Vi som åt på Dyvik var vi tre, Michis och Leon, pappa och Fanny, Tina och Plutten. Det bjöds i alla fall på trerätters, lax och sill med färskpotatis och gräddfil med gräslök till förrätt och sen grillat med olika goda röror och pastasallad till huvudrätt. Vi hade planer på att grilla marsmellows också med så blev det inte då vi var så mätta så det inte gick att få ner. Farmor Tina var tvungen att ta en promenad efter maten, så mätt var hon.
När Julia skulle läggas så var hon lite upp i varv, försökte först inne på farmors säng men när det inte gick så gick vår lilla familj till det andra huset där vi skulle sova tillsammans med morfar. Julia somnade mellan halv elva och elva, väldigt sent med den var ju midsommarafton.
Vi åkte hem ganska tidigt på morgone. Morfar åkte iväg på sin hojj upp mot Norrbotten för semester och teater, farmor åkte iväg för att golfa och Fanny hem för att packa. Vi slängde ner allt vi skulle ha med oss hem. Nu är vi hemma, ska tvätta och sen städa. Börja gå igenom källarförådet inför flytten, känns som om det kommer ta mest tid. Vi kör på när Julia sover middag vilket är snart.




Jordgubbstårta




Cupcakes




Julia i fina regnbyxor och stövlar








EM

{ 2009-06-1622:14:16 } Videos | 4 kommentarer


Hmm... Vad säger man, typ mindre än tre veckor kvar nu tjejer. Det är det här vi har kämpat för hela året. Nu lägger vi i högsta växlen och visar alla!











Vi cycklade till parken.

{ 2009-06-1616:58:16 } Bilder | 2 kommentarer


Gick till Globen när Julia somnat och handlade present till Linda, tror hon kommer bli glad i alla fall. Vi ska dit vid sex på lite god mat. Jag kan ju tyvär inte vara där så länge eftersom jag har träning, jag är så himla trött. Känner i kroppen att det här aldrig kommer att gå.
Efter Globen så cycklade vi förbi BVC och hämtade nya D-droppar till prinsessan och sen så bar det av till Fyren-parken för att leka. Vi var där i ungefär två timmar, hon fick mellis i parken också. Märktes att Julia tyckte det var skönt att sträcka på benen lite efter allt sittande i vagnen och lek inomhus nu när det har varit så dåligt väder. Man kan ju hoppas att det håller i sig lite i alla fall.
Väl hemma, vid kanske halv fem, slog jag in Lindas present, dem blev fina faktiskt. Fixade med kort... Hoppas hon blir glad. Ska byta om nu och sen försöka leka lite till med Julia!








Prinsessan i parken





Sol igen.

{ 2009-06-1611:13:45 } Dagbok | 0 kommentarer


Nu är det sommar och sol igen, eller i alla fall nästan. Temperaturen har kanske inte slagit i höjden men solen är framme i alla fall.
Mamma med familj åkte hem imorse, det blev ändrade planer. Trode de skulle vara här hela dagen men Sverker hade möte i Örebro vid ett så det blev till att åka tidigt.
Har nu på morgonen haft Plutten här på lunch, träffade honom utanför då han skulle lämna grejer i förårdet och jag skulle gå ut med sopor. Det serverades lasange från igår, det var en hit även hos honom.
Idag så ska jag fixa present till underbara Linda som fyller år, undrar vad vi ska ge?! Kan inte skriva mina idéer här heller för hon läser ju faktiskt.
Ska göra lunch till Julia nu också så hon kan få sova lite middag sen. Undrar vad jag ska äta till lunch, kanske Subway det var riktigt länge sedan. Vill i alla fall ut i solen så tänker inte sitta och häcka här längre.. Pratade precis med Michis om midsommar också, det kommer bli storslaget vill jag lova! Hoppas Nicole, Philip och Chloe kan kommer också, det vore väldigt trevligt!




Fullt upp.

{ 2009-06-1510:18:28 } Dagbok | 0 kommentarer


Dåligt med bloggande här faktiskt. Min mamma med familj är här från Örebro så vi är med dem hela dagarna.
När dem kom i lördags så åt vi god middag, lax med färskpotatis. Pappa var också här och åt...
Igår så var vi i Farsta C för att hitta nya skor till mamma som hade tygskor på sig, mycket smart när det är typ jordens sämsta väder, det är som om himlen har öppnat sig. Vi hittade i alla fall ett par, vi handlade tårta och Julia fick en söt tjocktröja av mormor sin. Vi åkte till mormor och åt tårta och drack kaffa. Efter det så åt jag Timothy och Julia middag hos pappa medans mamma och co var på middag hos sonen Jesper och hans familj.
Klockan sju "passade" jag Mickis och Melissas tjejer i Svartbäcken, gick ganska bra skulle jag nog vilja säga. Tack Fanny för skjutsen, jag bugar och bockar.
Idag så ska det handlas på IKEA till mormor, rund matta b la står på listan. Hoppas den här veckan har lite mer lovande väder än vad vi har haft under helgen. Vad ska man göra i midsommar då? Dyvik med god tårta eller? Har hört ryktas om att det ska bli SUPEVÄDER i alla fall...




Julia är på Aquaria med morfar.

{ 2009-06-1310:31:23 } Dagbok | 3 kommentarer


Idag var det tänkt att Julia och morfar skulle gå på Skansen tillsammans men eftersom att vädret är som det är så bestämde dem sig för att gå på akvarium istället. Morfar kom och hämtade Julia vid kvart över nio, han såg så stolt ut när han gick iväg med barnvagnen. Här hemma så har det pysslats lite mer med Julias album, det blir riktigt fint. Känns helt tomt här hemma utan prinsessan bara, vad gjorde jag innan vi fick henne frågar jag mig. Vad ska jag göra nu när jag är ensam då? Man skulle ju kunna tänka sig att jag kanske skulle ta det lugnt, äta god frukost och sånt men icke. Här ska städas, mamma med familj kommer hit idag. Bra anledning till att plocka undan lite tycker jag. Tror att jag ska lyxa till det med en riktigt lång och skön dusch i alla fall.. Gud vad jag saknar Jullis här hemma, hur ska det gå för mig när hon börjar dagis? Det är ju liksom som om vi sitter ihop lite faktiskt. Kanske bra att jag börjar träna mig, även fast det är tråkigt. Vet att hon har superkul med morfar i alla fall, ska försöka att inte ringa och störa dem!




Pissväder.

{ 2009-06-1215:54:47 } Dagbok | 0 kommentarer


Det är sånt himla pissväder. Detta pissvädret gör att mitt pysselsug är helt enormt. Ska nu sätta mig och pyssla med Julias nyinköpta fotoalbum. Michis och Leon var med som smakråd... Vi tog oss en sushi i PK-huset, alltid lika gott men eftersom jag var sjukt hungrig så blev jag inte riktigt mätt tyvär. Sugen på kanelbulle är jag också! Nej, nu ska jag pyssla!




Lovely Julia!

{ 2009-06-1209:16:49 } Dagbok | 1 kommentarer


Inatt sov Julia HELA natten i sin egen säng. Jag vet att hon är ett och ett halvt snart och att dem borde göra det vid den här åldern men det har liksom inte riktigt klickat för Julia så när hon sover en hel natt alldeles själv så blir jag så otroligt glad. Man märker på henne när hon vaknar att hon är mycket gladare, hon vaknar på rätt sida skulle man kunna säga. Nu ska hon få ett bad samtidigt som jag duschar. Ska eventuellt fixa Julias fotoalbum idag också...




Älskar henne!








Stadens sus och dus.

{ 2009-06-1121:09:04 } Dagbok | 2 kommentarer


Mötte Michis och Leon vid Västermalmsgallerian vid halv två. Kollade i en utav våra favoritbutiker där vi blev igenkända av expediten, är vi där för mycket eller haha?! Köpte en söt klänning till Julia, eller söt och söt, den är väl mer cool kanske. Vi mötte Nicole i Gallerian lite över två och kollade lite på REA:n där. Hittade en jättesöt rödrandig klänning till Julia men eftersom dem hade strul med banken så kunde man inte betala med kort så det får bli en annan gång. Vi gick och hämtade Chloe hos Nicoles syster på Centralen, Nicole hade nämligen varit på arbetsintervju innan. Efter att ha hämtat sötnosen satta vi oss på Burger King för att ge barnen lite mellis och sen så åt vi lite också. Vi gick och kollade i fler buktiker, bilder kommer imorgon skulle jag tro. Vid halv sex så sa vi hej då och jag åkte mot Gullmarplan. Där hämtade Timothy oss och vi åkte hem till Lasse, Sofia och Malin för att gratulera Malin till studenten. Fick god mat, Julia åt smörgåstårta som en häst, vi tittade på paketöppning, åt lite desert och sen så var det dags att åka hem. Nu sitter jag här, Julia ska precis då välling och sen så ska jag hoppa in i duschen för jag är så grymt kall efter att ha suttit ute och ätit. Hoppas inte kliet i halsen blir värre nu bara.. Timothy ska jobba natt så det blir till att sova själv i stora sängen här hemma. Känns helt tomt.. Min älskling gör allt för oss. Imorgon kommer nog förmodligen ett viktigt besked också, säger bara håll tummarna!




Kli i halsen och LÅNG dag.

{ 2009-06-1021:28:55 } Dagbok | 1 kommentarer


Den här dagen har typ gått hur långsamt som helst. Jag och Julia har varit inne i stan och handlat lite. Vid fyra så åkte vi till Farsta C för att möta upp Timothy. Han köpte ny mobil och jag ett nytt batteri till min Sony Ericsson. Jag har ju gått runt med en uråldrig Nokia sedan båda mina telefoner blev fuktsakdade av barnen, ska bli skönt att imorgon kunna ta upp sin mobil utan att skämmas ihjäl. Nu ska jag hoppa in i duschen, trött som sjutton efter en träning som bara var två timmar men känndes som typ fem, helt galet. Hela den här dagen har kännts aplång, kan det kanske bero på det tråkiga vädret?
Imorgon så ska vi nog in till stan, jag och Julia, Michis och Leon, hoppas på att Nicole och Chloe följer med också. That would be lovely!




Update.

{ 2009-06-1009:02:00 } Dagbok | 2 kommentarer


Igår så blev det inte bara tvättande, även om det var mycket. Vid två så kom Iida hit för att titta på lite bebiskläder till hennes lilla som komme i oktober. Snacka om att det kom tillbaka massa minnen när jag tittade på alla kläder, känns ju som om det var igår som Julia var så liten. Jag hade bakat en citronkaka så vi fikade lite här hemma och sen så tog vi oss en promenad eftersom Julia inte hade sovit någon middag så hoppades jag på att hon skulle somna i vagnen, mycket riktigt. Vi gick ner genom Hammarby Sjöstad och sen tog vi båten över till Söder och gick hem därifrån, det blev en riktigt promenad. När vi kom hem så var Timothy hemma, jag bytte om till träningkläder och sen var det dags för träning. Träna gjorde jag till nio och sen så fick jag skjuts till Gullmarsplan också av Iida, tack så mycket.
Idag vet jag inte vad som ska göras, sortera tvätt i alla fall det första på listan som kanske bli längre under dagen. Träning ikväll igen.. Nej, dags för frukost! Happy Onsdag!




Tvättar.

{ 2009-06-0909:55:38 } Dagbok | 1 kommentarer


Har haft fullt upp de senaste dagarna, därför inget bloggande.
Idag är det tråkigt väder så tror att vi kommer vara hemma, har träning klockan 19.00 men det blir väl typ det jag kommer utanför dörren här tror jag. Annat än tvättstugan då förstås. Eller ska man ta på mig regnjackan och ta en promix när Julia sover? Hmm.. återstår att se!
Helgen bestod av mys, mer mys och jobb. Hände så mycket så om jag skulle skriva här så skulle det ta huuur mycket plats som helst och det orkar ingen läsa.
Nej, nu ska jag äta lite frukost och sen bädda sängen, leka med Julia min älskade prinsessa!




Grattis Chloe!

{ 2009-06-0817:28:33 } Bilder | 1 kommentarer


Grattis, grattis, grattis Chloe på 1 års-dagen!











Sov till nio i alla fall.

{ 2009-06-0510:15:00 } Dagbok | 1 kommentarer


Idag så sov vi till nio, jag har kommit på att det inte är så bra. Julias rutiner blir helt förstörda... Jag vaknade tjugo i åtta och tänkte att jag bara skulle blunda en stund innan jag väckte Julia men när jag tittade på klockan igen så var klockan nio. Måste dock erkänna att det var skönt att somna om.
Blev ju inget bloggade igår, var buisy hela dagen. Klockan halv tio var vi på dagis och hälsade på, det var hur fint som helst och jag tror att Julia kommer trivas som fisken i vattnet, såg så ut på henne. Efter det åkte vi in till stan och träffade Michis och Leon, det skulle handlas paket till Chloe som fyller ett år. Det är kalas på söndag, tyvär så jobber jag men Timothy och Julia ska dit med Michis och Leon. Åkte hem efter det i alla fall och Michis åkte för att fota Kims bebismage i Jordbro.
Väl hemma så la jag mig på soffan och tittade på film, Juli sov en stund till efter att vi kommit hem så ställde ut henne på ballkongen. Timothy kom hem, Julia vaknade och fick mellis sen så kom underbar Michis och Leon hit på middag. Pasta med kycklingsås och sen så hade dem med sig jordgubbar och glass till efterätt. Någon som verkligen tyckte om maten var Leon.
Tror dem åkte hem vid nio eller något sånt och jag kollade lite mer på TV innan jag somnade som en stock.
Idag vet jag inte riktigt vad vi ska göra, är lite sugen på att åka och handla blommor hit hem, vi får se när Timothy kommer hem sen. Han slutar ett idag så det blir som om vi har hela dagen tillsammans. Ikväll är det ingen träning heller, känns helt konstigt att vara ledig en fredag. Framförallt såhär när det inte är så lång tid till EM. Ikväll blir det i alla fall pizza till middag för jag är JÄTTESUGEN på det!
Måste också säga att jag är himla trött på människor som snackar skit. Helt ärligt, om Du inte har något vettigt att säga så tycker jag Du lika gärna kan hålla tyst. Att klanka ner på människor som inte gjort något fel för att få sig själv att se bättre är ut är barnsligt. Jag säger bara kom på något eget och sluta snacka. Kan man blocka läsare från en blogg?




Onsdag 3 juni

{ 2009-06-0311:30:20 } Dagbok | 3 kommentarer


Har varit hemma och tagit det lugnt hela förmiddagen. Eftersom det är tråkigaste vädret idag också så har det inte kännts som om man har varit tvungen att stressa iväg på något. Nu har typ halva dagen gått känns det som om och jag ska snart ge Julia lunch. Fanny är på väg hit och vi ska åka till Sickla och äta sushi och leka på Andys när Julia vaknat efter sin lur.
Har fyllt i massa pappa om Julias dagis också, mycket det är att stå i med det där. Var tvungen att ringa min chef och be om ett anställningsbevis för att få fram hur mycket jag tjänar i månaden. Eftersom jag är butiksanställd så varierar tiderna från vecka till vecka. Känner verkligen nu att jag måste hitta ett heltidsjobb, dags att börja söka? Kanske skriva in sig på arbetsförmedlingen igen. Jag har ju inte någon direkt aning om vad jag vill jobba med heller.
Nej, nu vill Julia ha uppmärksamhet.. Love you all!




Bakat.

{ 2009-06-0215:51:14 } Livets goda | 5 kommentarer


Eftersom jag inte klarar av att inte göra någonting en hel dag så har jag nu gjort lite goda bullar lagom till Timothy kom hem från jobbet. Hoppas dem är goda...












Hemma.

{ 2009-06-0213:18:19 } Dagbok | 0 kommentarer


Julia får sova middag hemma idag, hon ligger i sin säng och sussar sött. Idag kom det ett brev med posten från stadsdelsförvaltningen, trode att det var något strul med Julia dagisplats men det visade sig att det inte alls var så. Julia har nu fått dagisplats på vårt förstahandsval. Dagiset heter Sjöfararen och hon börjar den 17 augusti. Även om jag tyckte om Linden där hon fick plats först så tror jag att det här är ännu bättre. Dem har mycket finare gård och så verkar det vara mycket finare lokaler. Pappa kommer hit idag och hjälper oss med att fylla i papper. Jag hatar att fylla i dem själv för jag är så rädd att göra fel, tur att jag kan få hjälp.
Ikväll så ska vi även iväg på studentmottaging, det är Maya som tar studenten idag. Jag har inte sett henne sedan hon var typ 6 år eller så, jätteliten i alla fall. Känns helt konstigt att hon har blivit så stor, tänk vad gammal jag har blivit då.




Regn idag.

{ 2009-06-0209:17:47 } Dagbok | 0 kommentarer


Igår var det underbart väder, sommar och sol. Vi åkte till Aspuddens parklek tillsammans med Tuben. Tyckte det blev lyckar, riktigt fint väder och trevligt sällskap. Julia sprang runt hela dagen och somnade i vagnen när vi åkte hem.
Idag vet jag inte vad vi ska göra, skulle vilja komma ut (är sjukt sugen på sushi) men som sagt så är inte vädret det bästa så det kanske blir till att vara hemma i alla fall. Grovstäda lite? Eller så åker vi till Sickla och går på Andy's lekland och leker idag. Lekland är alltid bra när det regnar. Vi måste ändå handla på Willys sen så.. Bjuder på lite bilder från igår innan jag hoppar in i duschen!




Rutchkana




Spanar




Bästa vänner











Emelie heter jag & är en 25årig mamma från stockholm. Mina busfrön, Julia & Noah är det bästa som hänt mig och min fästman Timothy.

Vi bor tillsammans i hammarbyhöjden där snart båda barnen också går på dagis. Familj, vänner och inredning hör till mina favoritintressen så häng med på mina shoppingrundor, pyssel i hemmet och vårat familjeliv!





dagar till vårt bröllop





Mammas stjärnor!
Julia född jan 2008
Noah född mars 2011






2 0 1 3
Januari x Februari x Mars x April x Maj
Juni x Juli x Augusti x September
Oktober x November x December


2 0 1 2
Januari x Februari x Mars x April x Maj
Juni x Juli x Augusti x September
Oktober x November x December


2 0 1 1
Januari x Februari x Mars x April x Maj
Juni x Juli x Augusti x September
Oktober x November x December


2 0 1 0
Januari x Februari x Mars x April x Maj
Juni x Juli x Augusti x September
Oktober x November x December


2 0 0 9
Januari x Februari x Mars x April x Maj
Juni x Juli x Augusti x September
Oktober x November x December

2 0 0 8
Oktober x November x December