BodyPump och thaimat framför TV:n, riktigt fredagsmys

{ 2008-10-3121:14:21 } Dagbok | 1 kommentarer


Fredagen började med BodyPump på SATS i Farsta C, jobbigt som tusan. Lämnade in Julia på MiniSATS, himla bra påhitt det där. Passet började elva, typ mitt i hennes naptime tyvär. Själva grejen med MiniSATS är att man kan lämna in sina barn där, sin på IKEA, och om det är så att barnet blir ledsen av någon anledning när man tränar så ropar dem på en i högtalarna så får man komma och trösta. Dem ropade inte på mig en endaste gång faktiskt men när jag kom för att hämta henne så såg man riktigt hur trött hon var och hon brast i gråt när hon såg  mig. Trösta trösta, på med overallen och sen ner i vagnen. När jag kom utanför dörrarna så sov hon. Snacka om slagen hjälte!
När vi kom hem var Timothy redan hemma, dag för helgdag idag och han slutade tidigt. Julia sov fortfarande i vagnen så vi passade på att slappa lite.
När hon sen vaknade igen var det fullt röj, alla lekser ut på en gång och krypa runt som en duracelkanin skulle man kunde säga. Det är helt otroligt vad jag älskar den här lilla människan, hon gör min dag. Kan inte komma på riktigt vad jag gjorde med mitt liv innan hon kom, hon har liksom kommit att bli mitt liv och nu kan jag inte tänka mig mitt liv utan henne. Visst det är jobbigt ibland och jag kan säga att jag mycket gärna skulle vilja sova en hel natt någon gång, men när hon vaknar på morgonen, ger mig en bamsekram och ett leende så spelar det liksom ingen roll längre.
Pappa kom förbi en sväng också. En hylla i vardagsrummet ramlade ner för ett tag sen och eftersom vi inte har fått våra rumor ur vagnen och fixat det så blev det helt plötsligt lite brottom med det nu eftersom vi ska visa lägenheten imorgon och då vill man ju att den ska vara på topp. Nu är det snyggt i alla fall.
Timothy hade träning ikväll också så jag och Julia var ensamma hemma och mös på. Tände lite ljus och låg på soffan och lekte, myspys på hög nivå kallar jag det.
När Timothy kom hem så hade han med sig thaimat, jag vägrade gå ut och handla i det här vädret (äkta Sverigeväder). Mums, mums..

Nu ska jag mysa lite mer i soffan, även langa lite Juliabilder.. Enjoy!!

        





Ruggigt väder.

{ 2008-10-3021:00:51 } Dagbok | 2 kommentarer


Dagen började riktigt bra faktiskt, vaknade kl 0800 av att klockan ringde men Julia sov fotrfarande och eftersom vi inte hade någonting planerat för dagen så stängde jag av larmet och somnade om i 40 minuter till. Gick upp gjorde frukost och tittade på Top Model 6, det går i repris på mornarna på Kanal 5 (himla kul program det där).
 Vi klädde på oss lite och sen bar det av för att gå till Öppna Förskolan i Dalen. Förut gick vi på något som hette Xist och det var bara för unga föräldrar, men sen det gick i konkurs för någon månad sen så är det dags att hitta något annat ställe att hänga på. Vi kom i alla fall dit typ tjugo i tolv, Julia låg och sov sin första nap i vagnen. När vi väl är där så ser jag en lapp där det står att det är stängt mellan 12-13, hur typiskt är inte det.. Det stod då inte på hemsidan när jag kollade där. Eftersom det var så ruggigt väder så drog vi till Farsta C och strosade runt lite, Julia fick lunch, sen så skulle vi ta t-banan tillbaka till Sandsborg. Tror ni inte att det var värsta förseningen för att någon hade hoppat framför tåget i T-Centralen så vi kom tillbaka lite sent!
Väl där var det dags för sångstund, ganska så trevligt. Träffade typ alla från min mammagrupp där också, tråkigt att alla på förskolan var typ 30+ och att jag typ inte har någonting gemensamt med dem. (Därför jag saknar Xist så himla mycket, där träffade man sånna som var som en själv liksom).
När vi skulle ta oss hem vid tre så vräkte det verkligen ner, det var som om hela himmlen hade öppnat sig verkligen och jag hade inget paraply med mig såklart! Det tog mig ungefär en kvart hem i detta ösregn, jag var helt genomblöt och stelfrusen när jag kom innanför dörren men Julia sov så sött i sin vagn.
Jag och Timothy har kommit på att vår lägenhet blir lite liten när man har barn (vi bor i en två) så vi har lagt upp den på BjörnsBytare. Nu, efter någon månad så har vi fått "en grön byteskedja" som verkligen är intressant så kl 1700 var vi på visning. Jag blev helt kär (om man får måla om, dem hade typ orange) i lägenheten, den hade liksom fungerande öppenspis, låg nära t-banan.. För att fatta mig kort, den hade typ allt vi vill ha i en lägenhet. På lördag så kommer han som kanske ska ta vår lägenhet på visning (det är ett triangelbyte), hoppas han gillar vår lägenhet.
Hade lovat att hjälpa Fanny lite idag också, hon mötte oss i Gubbängen efter visningen. Vi åkte till EKO i Haninge och skulle lämna byta en sak till hennes häst. När vi kom till stallet för att prova den så var den också för liten så vi fick åka tillbaka och byta igen. Himla skitaffär som inte har någon kunnig på avdelningen säger jag bara. Jaja, vi köpte det vi skulle ha och sen mötte vi Daniel på Vegabaren, det blev riktigt mysigt. Efter detta så begav vi oss åter till stallet och den här gången passade saken, som tur var.
Julia somnade i bilen och nu är hon pigg som en mört, får se när man kan få henne i säng igen!

Hoppas ni alla har haft en bra dag i detta rugg!




Börja blogga.

{ 2008-10-2916:08:29 } Dagbok | 1 kommentarer


Hejsan alla där ute!

Jag har varit såndär som bara läser andras bloggar, men nu tänkte jag att det är dags för mig att också börja skriva för dem som är intresserade!

Lite om mig då..
Jag heter Emelie och är 21 år. Jag bor i Hammarbyhöjden tillsammans med min pojkvän Timothy (21) och vår gemensamma dotter Julia (9 månader).
För tillfället är jag mammaledig och innan dess så jobbade jag på Hemtex. Träna är ett stort intresse, just nu så gymmar jag bara men innan vi fick Julia så höll jag på med cheerleading. Cheerleading är fortfarande ett stort intresse och jag hänger så ofta jag kan på underbara Power Cheer & Dance Eagles träningar (mitt fd. lag, ni är bäst tjejer, www.powercheer.se).
 
Vad kommer jag att blogga om då? Hmm.. Ja, allting skulle jag nog tro, det som som händer och sker i livet.. Hoppas att ni kommer att tycka om det







Emelie heter jag & är en 25årig mamma från stockholm. Mina busfrön, Julia & Noah är det bästa som hänt mig och min fästman Timothy.

Vi bor tillsammans i hammarbyhöjden där snart båda barnen också går på dagis. Familj, vänner och inredning hör till mina favoritintressen så häng med på mina shoppingrundor, pyssel i hemmet och vårat familjeliv!





dagar till vårt bröllop





Mammas stjärnor!
Julia född jan 2008
Noah född mars 2011






2 0 1 3
Januari x Februari x Mars x April x Maj
Juni x Juli x Augusti x September
Oktober x November x December


2 0 1 2
Januari x Februari x Mars x April x Maj
Juni x Juli x Augusti x September
Oktober x November x December


2 0 1 1
Januari x Februari x Mars x April x Maj
Juni x Juli x Augusti x September
Oktober x November x December


2 0 1 0
Januari x Februari x Mars x April x Maj
Juni x Juli x Augusti x September
Oktober x November x December


2 0 0 9
Januari x Februari x Mars x April x Maj
Juni x Juli x Augusti x September
Oktober x November x December

2 0 0 8
Oktober x November x December