Underbar sommarhelg.

{ 2009-05-3121:43:19 } Dagbok | 1 kommentarer


Den här helgen har verkligen varit något utöver det vanliga...
Michis och Leon kom hit i fredags, jag tränade och sen så blev det Vega Baren till middag. Min nya grej där är en barnkebab med ris och sen fetaost till. Det är precis lagom stort! Vi visade Fanny och Michis lägenheten, dem tyckte den var hur fin som helst. Jag vill helst inte tänka för mycket på den för jag blir bara helt i gasen.
På lördagen vaknade vi tidigt, Skansen hägrade. Vi klädde på oss, barnen fick på sig sina Skansen-outfits och sen så bar det av. Vi stannade först i Centralen och handlade matsäck. Vi köpte baguett, philadelphia, tomater, parmaskinka och salami. Vi gick till Hötorget och köpte masa god frukt, jordgubbar, melon, nektarin och persika. När vi kom fram till Skansen så gick vi direkt och satte oss på en gräsmatta och gav barnen mat och sen somnade dem i vagnarna. Vi åt våra goda mackor och låg och solade ett bra tag innan barnen vaknade och det var dags att börja gå runt och titta på alla djur och så vidare.
Vi gick runt ett bra tag och barnen tyckte verkligen att det var mysigt. Julia och Leon fick åka dem små radiobilarna, vi stannade på bageriet och handlade bullar, vi åkte tåget som går runt Skansen ni vet. När vi skulle gå ut så fick dem åka den fina karusellen, dem tyckte det var jättekul. Vi stannade till på Akvariet och dem fick varsin liten apa som man kan ha runt halsen, vi kallar dem Skansenaporna! Utanför skansen så fick dem varsin sån där liten heliumbalong också. Det sprangs ju Stockholm Marathon i lördags också så när vi skulle hem så gick det inga bussar, vi fick därför ta färjan över till Slussen. Riktigt mysigt!
När vi kom till Hammarbyhöjden igen så stannade vi på Konsum och handlade lite mat, ingen av oss var speciellt hungriga så det fick till att bli grekisk sallad bara. Vi kollade på Robinson-finalen, fy sjutton att inte Jarmo vann. Hade folket fått rösta så tror jag att han hade vunnit.
Idag, söndag, så vaknade vi vid sju. Tog det lugnt på morgonen och kollade lite på TV, åt flingor som vi typ alltid gör på morgonen. Vid elva så åkte vi till Globen, det var meningen att vi skulle äta Subway men när vi parkerade i P-huset så orkade vi inte gå dit, snacka om lata. Det blir lite så när det är såhär varmt.. Det fick bli Donken. Vi kollade en snabbis på H&M och Julia fick shorts och t-shirt. Efter det så åkte vi till Flatenbadet. Det var riktigt mycket folk och medans barnen sov så passade vi på att doppa fötterna och sola lite mer. Min käre far kom dit också, bjöd honom på glass och sen så tog han sig ett dopp. Julia och Leon nöjde sig med att doppa fötterna, så också jag.
Efter det så handlade vi glass på Hemköp innan vi åkte till Skarpnäcksfältet för att kolla på Michels fotbollsmatch. När vi gick vid fyra så ledde dem med 6-0 och det var bara några minuter kvar.. Undrar vilka som vann, hmmm?! Haha!
Träningen började fem men innan dess så hann vi stanna till vid min mormor och lämna en ros från min mamma till henne på morsdag (grattis alla underbara mammor).
Träningen gick bra, fick lite mer ändringar inför EM och sen så åkte vi hem till pappa för middag. Det blev grillat och sen hemmagjord god kräm till desert. Michis och Leon åkte hem med pendeln från Farsta efter middagen.
Nu har vi gjort oss iordning här hemma, Julia ligger i sängen och håller på att somna och jag orkar inte skriva mer, chiao!




Julia på Skansentåget




Puss puss




Julia och Leon på bamsefar




Julia gör tokmin




Minicart




Pappa och Julia åker karusel




Sötaste Leon rider på hästen




Finaste bilden på vår älskade Jullis




Julia och pappa på färjan till Slussen







Kommentarer
Postat av: Martha Herbert

Julia på tåget var min favorit. Kan du emaila mej den? Puss o kram, Nana

2009-06-02 @ 02:35:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




Emelie heter jag & är en 25årig mamma från stockholm. Mina busfrön, Julia & Noah är det bästa som hänt mig och min fästman Timothy.

Vi bor tillsammans i hammarbyhöjden där snart båda barnen också går på dagis. Familj, vänner och inredning hör till mina favoritintressen så häng med på mina shoppingrundor, pyssel i hemmet och vårat familjeliv!





dagar till vårt bröllop





Mammas stjärnor!
Julia född jan 2008
Noah född mars 2011






2 0 1 3
Januari x Februari x Mars x April x Maj
Juni x Juli x Augusti x September
Oktober x November x December


2 0 1 2
Januari x Februari x Mars x April x Maj
Juni x Juli x Augusti x September
Oktober x November x December


2 0 1 1
Januari x Februari x Mars x April x Maj
Juni x Juli x Augusti x September
Oktober x November x December


2 0 1 0
Januari x Februari x Mars x April x Maj
Juni x Juli x Augusti x September
Oktober x November x December


2 0 0 9
Januari x Februari x Mars x April x Maj
Juni x Juli x Augusti x September
Oktober x November x December

2 0 0 8
Oktober x November x December